Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πω φιλε' date=' τοπε αυτο ο Χρηστος ο Φασουλας?

Και περσυ το ιδιο εγραψε?[/quote']

Το πε. Εξηγεί και το λόγο, ο πρώτος που φτάνει στις δυο νίκες είναι πιο κοντά στον τίτλο (στην Ευρώπη που τα ματς δεν είναι εναλλάξ είναι αλλιώς). Το ίδιο ισχύει και στο βόλεϊ, αυτός που κάνει το 2-1 σετ συνήθως κερδίζει. Αλλά μάλλον λέει μαλακίες και αυτός. Όλοι λένε μαλακίες. Καλό βράδυ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ ότι απαντάω ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω για τους λόγους που εγώ θέλω.

Οσκαρ.....

Δημοσ.

Οσκαρ.....

Δεν σε κάλεσαν ε;...

-------------------------------------

Για να δούμε τι λέει και ένας αθλητής.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=31&document_id=163730

«ο άσος του Πανελληνίου τόνισε ότι το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι το πιο σημαντικό και πως όποιος καταφέρει να κάνει το 2-1' date=' θα έχει και προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Αν ψάξω θα βρω και δήλωση του ομπράντοβιτς. Αλλά είπαμε, δε ξέρουν αυτοί... Ο Κάιζερ ξέρει που έπαιζε μονά στον Τυφώνα.

edit:

Νάτος ο δικός σου!

"Στην ερώτηση αν η ομάδα του πήρε προβάδισμα, σχολίασε: "[b']Ο κανόνας είναι ότι πρέπει να πάρει κανείς για να πάρει το πρωτάθλημα. [/b]Θέλουμε άλλη μία νίκη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Και φυσικά είναι σημαντικός ο τρρόπος με τον οποίο αλλάξαμε το παιχνίδι. ..."

http://sport.gr.msn.com/basketball/article.aspx?cp-documentid=153628972

Δημοσ.
Όλοι λένε μαλακίες.

Όχι όλοι

ΥΓ. Μας πασαρεις κλισαρισμενες δηλωσεις. Σου παραθετουμε γεγονοτα οπου ο τιτλος δεν κριθηκε στο 3ο ματς.

Για να τελειωνουμε, αφου εσεις θεωρειτε πως αφου χασατε οπως χασατε το 3ο ματς, δεν ειχατε ελπιδα, γιατι δεν κατεβασατε το εφηβικο να τελειωνουμε?

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ----------

Δ Ο Κάιζερ ξέρει που έπαιζε μονά στον Τυφώνα.

Να σου βρασω μια μπαλα μπασκετ να παρεις μυρωδια?

Δημοσ.

Για να τελειωνουμε, αφου εσεις θεωρειτε πως αφου χασατε οπως χασατε το 3ο ματς, δεν ειχατε ελπιδα, γιατι δεν κατεβασατε το εφηβικο να τελειωνουμε??

Σκεφτήκαμε να μην κατέβουμε καθόλου, αλλά δεν θα ήταν πρωτότυπο, μας πρόλαβε ο βάζελος το 93. :lol:

1992-93: Κότες και ζαρτιέρες

Η πρώτη φορά είναι πάντα... αξέχαστη. Αρκεί να θυμηθείτε ότι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μόνος του (με κότες να μπαίνουν στο παρκέ, χορεύτριες με ζαρτιέρες να μετατρέπουν το ΣΕΦ σε καμπαρέ και τους "ερυθρόλευκους" να χωρίζονται σε δυο ομάδες σε ένα ανεπανάληπτο εσωτερικό διπλό.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί να κατέβει στο τέταρτο ματς, διαμαρτυρόμενος για την ξαφνική αντικατάσταση του διαιτητή Παπαδημητρίου (επικαλέστηκε υπεκφυκίτιδα). Ήταν μια προσωπική επιλογή του Παύλου Γιαννακόπουλου, για την οποία κάποια χρόνια αργότερα δήλωνε μετανιωμένος.

Ο Ολυμπιακός που είχε τερματίσει 4ος στη κανονική περίοδο, πήρε το εισιτήριο, αποκλείοντας τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ που είχε φτάσει στο φάιναλ-φορ της Αθήνας, ενώ ο Παναθηναϊκός (2ος στη ρέγκιουλαρ-σίζον) έβγαλε εκτός μάχης τον Πανιώνιο.

Οι τελικοί ξεκίνησαν στην Γλυφάδα, με τον Παναθηναϊκό (που είχε το πλεονέκτημα έδρας) να επικρατεί στην Γλυφάδα, αλλά να χάνει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που πάτησε πάνω στο πόδι του Σταύρου Ελληνιάδη και έπαθε διάστρεμμα. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός στον δεύτερο αγώνα, χρησιμοποίησε σαν έδρα το κλειστό του Περιστερίου, γιατί είχε τιμωρηθεί το ΣΕΦ.

Ωραίες εποχές.

Δημοσ.
Σκεφτήκαμε να μην κατέβουμε καθόλου, αλλά δεν θα ήταν πρωτότυπο, μας πρόλαβε ο βάζελος το 93. :lol:

Ωραίες εποχές.

Tελειωσε ο Μεγαλος Πολεμος

Δημοσ.

Ελα Αλεκοοο... Οπως ολα δειχνουν θα ειναι ο νεος προπονητης αφου οπως λενε δεν ζηταει εγγυησεις.. Ειναι ο Yes Man που εψαχνε τοσο καιρο ο Σωκος

Δημοσ.

Πολυ καταντια

Απο τωρα πεταμε λευκη πετσετα και για του χρονου

Θειο στριβε

Ανυπαρκτοι προεδροι μικρων ομαδων ειναι και παιρνουν κανονικους προπονητες και μεταγραφες και μεις τιποτα

Δημοσ.

Απο τωρα πεταμε λευκη πετσετα και για του χρονου

Σε ποιον την πετας?

Στον Τζιγγερ. Θα στη δωσει πισω

Στην ΑΕΚ?Ποια ΑΕΚ

Στον ΠΑΟΚ?Ταβανι 2ος

Στον Αρη? Ναι, καποτε, ισως

Δημοσ.
Για να αποκτήσεις μέταλλο πρέπει να έρθουν και οι επιτυχίες,δεν ξυπνάς μια μερα και λες έχω μέταλλο πρωταθλητή!Αυτο το μέταλλο χτίζεται σιγά σιγά!Στα ομαδικά αθλήματα αν εχεις ασχοληθεί ποτε παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία!Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένα έναυσμα για να συνειδητοποιήσουν οι παίχτες του Ολυμπιακού οτι ο Παναθηναϊκος δεν είναι ανίκητος.Στο 3ο παιχνίδι πήγαν να ξανακάνουν το ίδιο!Οταν λοιπόν εσυ σαν ομάδα με το τεράστιο μέταλλο που έχεις χρειάζεσαι την βοήθεια τρίτων για να με κερδίσεις αυτό μάλλον σε υποτιμά.

ΑΛΛΑ μαλλον τζαμπα τα λεω καθως:

Πόσο σοβαρά μπορεις να μιλήσεις με έναν άνθρωπο όταν παραθέτει αυτό δείχνοντας να συμμερίζεται τις παρκάτω απόψεις:

Δες απλά τα BOLD για να καταλάβεις οτι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη σύγχυση

Δηλαδή νομίζεις ο DV δεν ξέρει τον Μαυροκεφαλίδη επειδή τον γράφει Μαυρογενίδη;

Εκεί έγκειτε τα επιχειρήματά σου;

Ο πατριώτης μου ο DV ξέρει το rulebook απ΄έξω...

---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ----------

Ειλικρινά, τόσες μέρες σε αυτά τα θρεντ για το παιχνίδι η λογική έχει βιαστεί ποικιλοτρόπως.

Δεν παλεύεται το επιχείρημα "αν οι διαιτητές βοήθησαν τον ΠΑΟ να κερδίσει στο 3ο παιχνίδι γιατί ο ΟΣΦΠ έχασε στο 4ο ενώ τον έσπρωχναν". Ωραία, ο Γιαννάκης κοιμότανε, ο Ολυμπιακός είναι χειρότερη ομάδα, 100 παιχνίδια να παίζατε μετά θα τα κερδίζατε και τα 100, αυτό σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα μια χειρότερη ομάδα να σας κερδίσει εκτός; Και προφανώς έκανε λάθη ο Γιαννάκης - και γι' αυτό τον διώχνουν - αλλά ακόμη και με αυτή την αγωνιστική κοιλιά θα κέρδιζε αν δεν σφυριζαν έτσι οι διαιτητές. Πιο πολύ και από συγκεκριμένα ανάποδα σφυρίγματα η πρόθεση φάνηκε από το ότι άφησαν να γίνει πολύ δυνατό - έως σκληρό- το παιχνίδι στη 4η περίοδο, όταν ο ΠΑΟ καίγονταν να πιέσει, οπότε ευνόησαν το παιχνίδι του.

Πιάσε δες ΟΛΟ το παιχνίδι και δες αν άλλαξε ο τρόπος που σφύριζαν τις επαφές στο 4ο. Δες πώς για παράδειγμα ΔΕΝ δίνοταν οι ίδιες επαφές στο 1ο και στο 2ο δεκάλεπτο.

Από την άλλη, αυτή η κλάψα των Ολυμπιακών δεν αντέχεται. Έχουμε φτάσει τις 50 σελίδες σε αυτό το θρεντ, άλλες τόσες σε αυτο του Παο και καμιά 30αρια στη διαιτησία όπου ασχολούνται όλοι μέχρι και με το πως κοίταξε ο τριτος διαιτητής τον Πεν στο 32' 34''. Και για να μη ξεχνιόμαστε, κι εσας στο 2ο παιχνίδι στο ΣΕΦ σας έσπρωξαν (ο Μπουρούσης στα μισα σκριν που έκανε έπιανε αγκαλιά τον γκαρντ του ΠΑΟ, απλά επειδή δε πέρασε μπροστά με διαφορά ο ΠΑΟ δε φάνηκε ιδιαίτερα).

Έλεος, οι ποδοσφαιρικες σας ομάδες πάνε κατά διαόλου από σχεδιασμο (ο ενας θα δώσει Λετο να πάρει Σκόκο κι ο άλλος πάει για μεγάλη μεταγραφή μηχανήματος εκγύμνασης), ξεκινάει Μουντιάλ (άσχετο) και έχετε κολλήσει με το ποιος πετάει καλύτερα το κώλο στα σκριν.

Βαριέμαι να ψάχνω και να κόβω το "σκριν" του "Μαυρογενίδη" στον Σπανούλη, που πάει να περάσει και έχει απλώσει τα χέρια του και τον τραβάει, με τον Σπανούλη να εχει περάσει ήδη 1 μέτρο και τελικά τον Τεοντόσιτς βάζει τρίποντο, που συγουρεύει τη νίκη του Ολυμπιακού στο 4ο δεκάλεπτο. Αν δε βαρεθώ πολύ, θα το ανεβάσω κάποια στιγμή. Φυσικά, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι χάσαμε τον αγώνα εξαιτίας αυτής της φάσης έτσι; :lol:

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Από κεκτημένη ταχύτητα συζητάμε ακόμα. Ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα. Ξεκινάει μουντιάλ, θα ασχοληθούμε με τη μπάλα για τα καλά. Το επόμενο ματς μπάσκετ που θα δω θα είναι το 2ο ή 3ο ματς των τελικών της επόμενης σεζόν (άντε και το F4 αν έχουμε περάσει).

Για κάποιο λόγο, δε μου κάνει εντύπωση...

Δημοσ.
Δηλαδή νομίζεις ο DV δεν ξέρει τον Μαυροκεφαλίδη επειδή τον γράφει Μαυρογενίδη;

Εκεί έγκειτε τα επιχειρήματά σου;

Ο πατριώτης μου ο DV ξέρει το rulebook απ΄έξω

Συγχαρητήρια στο πατριώτη σου που ξέρει ολο το ΠΡΑΣΙΝΟ rulebook απο έξω!

(Το επιχείρημα μου εγκειτε στις μπαρουφες που γράφει).

Αλλα ειπαμε ο DV ξερει ολο το ΠΡΑΣΙΝΟ rulebook απ'εξω

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο' date=' δε μου κάνει εντύπωση...[/quote']

Για πες το λόγο.... Oh wait (που λέει και ο mister lol), I don't care!

Το έχω ξαναγράψει ότι δε με ενδιαφέρει το άθλημα παρά μόνο οι κούπες του. Τα ξαναλέμε του χρόνου, λοιπόν, καλά να ´μαστε.

Δημοσ.
Kαλα ειμαστε σοβαροι? Δηλ πρεπει οι φιλαθλοι και οι υπαλληλοι του καθε γηπεδου να περνουν απο εκπαιδευση σχετικα με τα ''πολεμοφοδια'' που επιτρεπονται στα γηπεδα, ωστε να ξερουν ποια μπορουν να πιασουν και ποια οχι?

Σε ευρωπαικα γηπεδα υπαρχουν κροτιδες??

Εσύ το Πάσχα περνάς από εκπαίδευση;

Πήγες να πιάσεις κάποια κροτίδα; Εγώ πάντως όχι, κι ας με εκνευρίζουν οι κάθε ηλικίας "πιτσιρικάδες" που τις πετάνε.

Ομαδα απατη ο ΟΣΦΠ.. ΤΟ διαβασαμε κ αυτο.. Ενω εσυ που εκανες ΟΥΑΟΥ σε καθε αμυνα του Καλαθη στο φιλικο (!) με την ΤΣΣΚΑ περυσι το καλοκαιρι, και ελεγες ''παει για φοβερα πραματα ο ΠΑΟ'', ενω δεν επαιξες μπασκετ ποτε αυτη τη χρονια και ρεζιλευτηκες μεσα-εξω απο Μπαρτσα/Ρεαλ και στην εδρα σου απο Παρτιζαν/Μαρουσι, εχεις ΟΜΑΔΑΡΑ.

ΝΑΙ, ομάδα απάτη ο Ολυμπιακός. Έκανες μία (1) εκτός έδρας νίκη όλη τη χρονιά και κατά τα άλλα χρειαζόσουν παρατάσεις για να κερδίζεις κάτι μεγαθήρια Λιέτουβος Ρίτας και Ορλεάνη στην πρώτη φάση και με τα ψέμματα και ευνοϊκές διασταυρώσεις έφτασες να παίζεις με Πολωνική (!) ομάδα για να περάσεις στο F4! Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε τέτοια κωλοφαρδία ομάδας.

Κατά τα άλλα, συνέχιζε να χαίρεσαι με το παραμύθι της Ρεαλ που μας ρεζίλεψε μέσα έξω, όταν ΞΕΝΟΣ blogger κάθησε και έγραψε ολόκληρο άρθρο για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Και όταν θα δώσουν τεχνική στο Γιαννάκη από τα 20 μέτρα μακριά για διαμαρτυρία (με άλλον διαιτητή δίπλα του) στο πρώτο δεκάλεπτο, έλα να μου ξαναμιλήσεις για διαιτησία. Και μια χαρούλα θα σε πέταγε ο Μεσίνας έξω, ακόμα και τώρα. Στην αρχή της χρονιάς που δεν το είχε παρακάνει με το rotation, θα γελούσαμε πολύ, δε θα χρειάζοταν καν τις ομορφιές του ΟΑΚΑ.

Είτε δε διάβαζες αυτά που έγραφα, είτε δεν έδινες σημασία, είτε τα παραποιείς.

Έγραφα και έλεγα ΓΟΥΑΟΥ για μια άμυνα ζώνης που χρησιμοποιούσε ο Ομπράντοβιτς στην οποία συμμετείχε ΚΑΙ ο Καλάθης και κοντύτερο παίκτη τον Διαμαντίδη (ενώ ήταν πολύ γρήγορη), την οποία όμως τελικά δεν πρόλαβε να δουλέψει αρκετά.

Και ναι πήγαινε για σπουδαία πράγματα, όπως πάει κάθε χρονιά. Και θα είχε κάνει σπουδαία πράγματα.

Φώτσης και Καλάθης. Οι 2 παίκτες, όχι που δεν τραυματίστηκαν αλλά που δεν έχασαν αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βασίζεται στην ποιοτική προπόνηση. Ε για πολλές εβδομάδες δε συμπλήρωνε παίκτες για να κάνει προπόνηση.

Οπως ειχες δικιο για τον Κλειζα, τον Τσιλντρες και αλλα τοσα που εχεις πει.

Για τον Κλέιζα δεν είχα πει τίποτα απολύτως. Και ως συνήθως, αοριστολογείς ή/και ψευδεσαι. Γιατί όταν είχε έρθει, δεν ήμουν παρών στο forum. Το παλικάρι πάντως όταν σταματήσει το μπάσκετ θα κλείσει δωμάτιο 5 αστέρων με μαξιλαράκια στους τοίχους.

Για τον Αφάνα μια χαρά δίκιο είχα. Στα κρίσιμα παιχνίδια, πάλι μια τρύπα στο νερό έκανε.

Ξεχνάς να αναφέρεις φυσικά όοολους τους άλλους παίκτες που έλεγα και μου έλεγες πόσο καλά θα πάνε, με αγαπημένο σου τον Χαλπερίν ο οποίος ακόμα και πέρυσι μου έλεγες ότι δεν ήταν και τόσο κακός. Φέτος ειδικά θάμπωσε. Θες να ξαναπιάσουμε από την αρχή ή δεν έχεις όρεξη να λέω πάλι "I told you so";

Οταν ομως καποιοι λεγαν πως μεγαλυτερο rotation + νεοι παικτες = περισσοτερα σκαμπανεβασματα, τους λεγαμε κολλημενους, γαβρους, φανατικους και και και..!

Μα το πρόβλημα δεν ήταν οι δευτερεύοντες παίκτες που ήρθαν και όλα αυτά που λες αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικων μονάδων. Και ναι, ο τελειωμένος Τσαρτσαρής όπως τον λες εσύ είναι βασική μονάδα όταν παίζει όπως έπαιξε στους τελικούς (και είχε ξεκινήσει ακόμα καλύτερα. Ο Κλέιζα όταν σκύβει θα φαίνεται το "I belong to Kostas" κάπου εκεί χαμηλά...

---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Για να δούμε τι λέει και ένας αθλητής.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=31&document_id=163730

«ο άσος του Πανελληνίου τόνισε ότι το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι το πιο σημαντικό και πως όποιος καταφέρει να κάνει το 1-0, θα έχει και προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Το άλλαξα λίγο.

Δεν αλλάζει και τόσο...

Θα μπορούσε να το έχει πει και ο Καραγκούνης. 11 αυτοί, 11 εμείς... :lol:

---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ----------

Συγχαρητήρια στο πατριώτη σου που ξέρει ολο το ΠΡΑΣΙΝΟ rulebook απο έξω!

(Το επιχείρημα μου εγκειτε στις μπαρουφες που γράφει).

Αλλα ειπαμε ο DV ξερει ολο το ΠΡΑΣΙΝΟ rulebook απ'εξω

Έχεις διαβάσει ποτέ κανονισμούς διαιτησίας μπάσκετ;

Βασικά, από αγώνες του Ολυμπιακού, έχεις δει μπάσκετ;

---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:26 ----------

Για πες το λόγο.... Oh wait (που λέει και ο mister lol), I don't care!

Το έχω ξαναγράψει ότι δε με ενδιαφέρει το άθλημα παρά μόνο οι κούπες του. Τα ξαναλέμε του χρόνου, λοιπόν, καλά να ´μαστε.

Αυτό να το ξεκαθαρίζεις όμως ΠΡΙΝ αρχίζει όλο το γαϊτανάκι των αντεγκλήσεων.

Γιατί πρώτον απαντάμε λες και απαντάμε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το άθλημα καθεαυτό και δεύτερον απαντάμε λες και απαντάμε δε κάποιον που έχει και κάποια στοιχειώδη σχέση, όχι κάποιον φανατικό και άσχετο, όπως μόνος σου παραδέχεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...