skimnos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Στις 4 φορές που είδα τον αγωνα είδα 3κόρακες να επιτρέπουν το ξύλο που ξεπερνά τα ορια της λεγόμενης επιθετικής άμυνας,είδα μια ομάδα να μην της χρεώνονται αμυντικά φαουλ και είδα μια ομάδα που με το έτσι θέλω καποιοι της κατοχύρωναν ανύπαρκτους πόντους! Είδα επίσης ένα κοράκι να χρεώνει επιθετικό φαουλ στον Μπουρούση για δηθεν προεκαση της μεσης ομως να μην χρεωνει κανενα επιθετικο φαουλ στην προεκταση του κωλου απο Μπατιστ και Πεκοβοτς! Είδα επίσης εναν Γιαννάκη να μην χρησιμοποιεί τον Σχορτσιανίτη ωστε να επιβεβαιώσουμε αν αφήνουν γενικά το ξύλο ή αν ειναι επιλεκτικοί οι κόρακες! Σε κάλυψα? Φυσικά όχι. Δεν μου απαντάς σε αυτά που ρώτησα. Πες μου για την άμυνα σου, πες μου για τις αλλαγές παικτών που δεν εγιναν ορθα, πες μου για τις βεβιασμένες επιθέσεις με τις λάθος πάσες, πες μου για τα ταιμ αουτ του γιαννακη... Σου ξαναλέω ότι η διιατησία έπαιξε ρόλο υπερ του παο αλλά για την ήττα ευθύνεστε κατά κύριο λόγο εσείς όχι οι κόρακες.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Όσο συνεχίζεις να σχολιάζεις με το υπερωπτικό υφάκι αναγνώστη του gavros' date=' που τον έχουν στουμπώσει με δεκάδες παπαριές και τις έχει πιστέψει κιόλας, αυτό θα συνεχίζεται [/quote'] Quoted for mods! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Quoted for mods! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app translate plz?
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θες την αποψή μου σοβαρά?Στο ποδόσφαιρο ακόμα και χάλια να έιμαστε πάντα έχω την πεποίθηση οτι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα με κερδίσει Στο μπασκετ όταν η ομάδα μου προηγείται πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει!Αντίστοιχα οταν ο Παναθηναϊκος δημιουργεί διαφορά ασφαλείας πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα το γυρίσει! Θέλεις να το αποκαλέσεις αυτο που σου αναφέρω ως μέταλλο οκ,θελεις να το αναφέρεις ως καθαρά θεμα ψυχολογίας?Παλι οκ ακριβως.και αυτο το μεταλλο του Παναθηναικου ειναι που τον κανει τοσο μεγαλη ομαδα,οχι μονο σε σχεση με τον Ολυμπιακο αλλα και σε σχεση με πολλες αλλες ευρωπαικες ομαδες.εχει την στομφα του νικητη που λεμε. P.s είδα πάντως μία ομάδα στο Οακα μια εβδομάδα πριν να γυρίζει εις βαρος της διαφορά και να χάνει το πλεονέκτημα οχι απο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκου αλλα απο βοήθεια τρίτων αν αυτο ηταν γεγονος,τοτε θα επρεπε να κερδιζε ανετα ο Ολυμπιακος στη εδρα του προχτες αφου τοσο η διαιτησια οσο και η κατασταση τρομοκρατιας απο τους οπαδους ηταν υπερ του.δεν τα καταφερε ακομα και οταν οι χουλιγκανς καταφεραν να σταματησουν το παιχνιδι για μια ωρα ενω ο Παναθηναικος ειχε βρει τον ρυθμο και την ψυχολογια του και πηγαινε να συντριψει τον αντιπαλο. γιαυτο επαναλαμβανω,κανει τοσο διασκεδαστικη την ολη προσπαθεια των καμμενων γαυρων να κανουν το ασπρο μαυρο μετα τον προχτεσινο θριαμβο του Παναθηναικου.δεν υπαρχουν επιχειρηματα,δεν υπαρχουν αποψεις,δεν υπαρχει σωστο η λαθος,το μονο που υπαρχει ειναι το αδιαμφισβητητο γεγονος της Κυριακης που αποσιωπα απολυτα την οποιαδηποτερ διαμαρτυρια και δικαιολογια απο την πλευρα σας. κυριοι ειχατε την προσπαθεια σας.αποτυχατε με δικια σας ευθυνη αποκλειστια,μην το παραδεχεστε δεν πειραζει,το γελιο κανει καλο σε εμας.του χρονου τωρα.
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 αν αυτο ηταν γεγονος,τοτε θα επρεπε να κερδιζε ανετα ο Ολυμπιακος προχτες αφου τοσο η διαιτησια οσο και η κατασταση τρομοκρατιας απο τους οπαδους ηταν υπερ του.δεν τα καταφερε ακομα και οταν οι χουλιγκανς καταφεραν να σταματησουν το παιχνιδι για μια ωρα ενω ο Παναθηναικος ειχε βρει τον ρυθμο και την ψυχολογια του και πηγαινε να συντριψει τον αντιπαλο Αν εσύ θεωρείς οτι το παιχνίδι θα ήταν το ίδιο σε περίπτωση που το σκορ ήταν 2-1 υπερ μου τοτε οκ παω πάσο!Δεν χρειάζεται να το αναλύεις περισσότερο! Δεν θα το μάθουμε όμως ποτε καθώς κάποιοι αποφάσισαν να μην παιχτεί το ματς στα ίσια!
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αν εσύ θεωρείς οτι το παιχνίδι θα ήταν το ίδιο σε περίπτωση που το σκορ ήταν 2-1 υπερ μου τοτε οκ παω πάσο!Δεν χρειάζεται να το αναλύεις περισσότερο!Δεν θα το μάθουμε όμως ποτε καθώς κάποιοι αποφάσισαν να μην παιχτεί το ματς στα ίσια! χαιρομαι που αποδεικνυεις τα λογια μου. διοτι αυτο μονο ενας οπαδος μιας ομαδας χωρις μεταλλο,χωρις οραμα και στοχους,χωρις φιλοδοξια,εγωισμο και νοοτροπια νικητη θα το ελεγε. ενας που θελει να λεγεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ θα επρεπε να ξεσκιζοταν ακομα και το 2-0 να το εκανε 3-2 ακομα και αν τελικα δεν τα καταφερνε στο τελος.δεν ειναι ντροπη να χανεις αν εχεις αποδειξει οτι εχεις μεταλλο και κοιτας τον αντιπαλο στα ματια ακομα και αν ολο το συμπαν ειναι εναντιον σου.ισα ισα θα κερδιζες και τον σεβασμο ολων αν εκανες τον αντιπαλο σου να σταξει αιμα για να παρει την πολυποθητη νικη. ο Ολυμπιακος ποτε ακριβως το εδειξε αυτο με τον Παναθηναικο; ποτε εδειξε το μεταλλο του; ποτε εκανε τον Παναθηναικο να φτυσει αιμα ακομα και αν επαιζε με την διαιτησια του υπερ; οταν εβγαζε τα βιντεακια και τις ανακοινωσεις για την διαιτητισα; οταν δημιουργουσε ολο αυτο το κλιμα τρομου τις προηγουμενες ημερες με την αποκορυφωση της Κυριακης; και η μπαλα; η μπαλα μαλλον πηγε περιπατο..
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Για να αποκτήσεις μέταλλο πρέπει να έρθουν και οι επιτυχίες,δεν ξυπνάς μια μερα και λες έχω μέταλλο πρωταθλητή!Αυτο το μέταλλο χτίζεται σιγά σιγά!Στα ομαδικά αθλήματα αν εχεις ασχοληθεί ποτε παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία!Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένα έναυσμα για να συνειδητοποιήσουν οι παίχτες του Ολυμπιακού οτι ο Παναθηναϊκος δεν είναι ανίκητος.Στο 3ο παιχνίδι πήγαν να ξανακάνουν το ίδιο!Οταν λοιπόν εσυ σαν ομάδα με το τεράστιο μέταλλο που έχεις χρειάζεσαι την βοήθεια τρίτων για να με κερδίσεις αυτό μάλλον σε υποτιμά. ΑΛΛΑ μαλλον τζαμπα τα λεω καθως: Πόσο σοβαρά μπορεις να μιλήσεις με έναν άνθρωπο όταν παραθέτει αυτό δείχνοντας να συμμερίζεται τις παρκάτω απόψεις: Παραθετω σχολιο για το παραπανω βιντεο απο το gazzeta.gr :DV 04 Ιουν 22:18 Από DV Σύνδεσμος σχολίου Επος. 1) Ο Διαμαντιδης φτυνει χωρις λογο τον Τεοντοσιτς. Στα 0,19 φαινεται καθαρα η μπουνια στο στομαχι του Διαμαντιδη απο τον Τεοντοσιτς. 2) 1,51 που ακριβως κανει φαουλ ο Περπερογλου στο Τεοντοσιτς? 3) Κανενα απολυτως φαουλ Πεκοβιτς σε Σοφο. 4) 2,19 Φαουλ Νικολας στο Βουισιτς??? Η ταπα φαουλ? Χαχαχαχ 5) 2,58. Κανενα αντιαθλητικο. Ο Πεκοβιτς παει στη μπαλα. Με δυναμη αλλα στη μπαλα. 6) 3,10. Απατεωνες κλασσικοι. Εαν ξεκινουσαν 2 δευτερα νωριτερα το βιντεο θα φαινονταν τα βηματα που κανει ο Κλειζα για να δημιουργησει αποσταση απο το Φωτση πριν αρχισει τη τριπλα. Η μπαλα επρεπε να δοθει στον ΠΑναθηναικο. 7) 4,13. Φαουλ Παπαλουκα που δεν δινεται. Τα κινητα σκριν δεν τα σχολιαζω ξεχωριστα γιατι πολυ απλα οποιος δει τον αγωνα θα δει οτι εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σε ολο το παιχνιδι και οι ψηλοι του ΟΣΦΠ. 8) 5,23. ΚΑθαρο φαουλ του Μαυρογενιδη που δεν δινεται στο Μπατιστ. Στη συνεχεια ο Τσιλντρες διωχνει αμφιλεγομενα τη μπαλα απο το καλαθι. 6,04) Ανυπαρκτο φαουλ Τεοντοσιτς, οντως. Αλλα σε καμια περιπτωση επιθετικο, ουτε ακινητος ηταν, ουτε η επαφη δικαιολογει το πεσιμο του. Εχει αρχισει να πεφτει πριν καν ερθουν σε επαφη. Το βιντεο αυτο ειναι μια γελοιοτητα, το μονο που αποδεικνυει ειναι οτι το ιδιο το τεχνικο επιτελειο του ΟΣΦΠ δεν εχει σαφη γνωση των κανονισμων (για αντικειμενικοτητα ενταξει τιποτα). Ειναι πανευκολο να καθισει καποιος και να βρει διπλασιες φασεις "εις βαρος" του Παναθηναικου. Επισης λειπουν. 1) Η αναποδη κατοχη που εδωσαν στον ΟΣΦΠ σε διεκδικηση Νικολας-Μπεβερλι 2) Η τεχνικη ποινη που δεν πηρε ο Μπεβερλι για εκτος φασης χτυπημα στο Σπανουλη. 3) Ολα τα βηματα του Κλειζα 4) Τα κινητα του Μπουρουση (σκριν οχι τηλεφωνα) 5) Οι μπουνιες του Τεοντοσιτς ΤΕλικα τι θα γινει? Ποσες φορες πρεπει να το ποσταρω για να ανεβει? http://www.gazzetta.gr/basket/a1/ite...B3%CE%AE%CF%82 Δες απλά τα BOLD για να καταλάβεις οτι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη σύγχυση
vlachaquito Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/277137 Αυτο το ανεφερε κανεις?? αντε γιατι πολυ βρωμα εχει η ελληνικη δημοσιογραφια, ενας ακομα οχετος δεν μας χρειαζεται...
izerman76 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ειλικρινά, τόσες μέρες σε αυτά τα θρεντ για το παιχνίδι η λογική έχει βιαστεί ποικιλοτρόπως. Δεν παλεύεται το επιχείρημα "αν οι διαιτητές βοήθησαν τον ΠΑΟ να κερδίσει στο 3ο παιχνίδι γιατί ο ΟΣΦΠ έχασε στο 4ο ενώ τον έσπρωχναν". Ωραία, ο Γιαννάκης κοιμότανε, ο Ολυμπιακός είναι χειρότερη ομάδα, 100 παιχνίδια να παίζατε μετά θα τα κερδίζατε και τα 100, αυτό σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα μια χειρότερη ομάδα να σας κερδίσει εκτός; Και προφανώς έκανε λάθη ο Γιαννάκης - και γι' αυτό τον διώχνουν - αλλά ακόμη και με αυτή την αγωνιστική κοιλιά θα κέρδιζε αν δεν σφυριζαν έτσι οι διαιτητές. Πιο πολύ και από συγκεκριμένα ανάποδα σφυρίγματα η πρόθεση φάνηκε από το ότι άφησαν να γίνει πολύ δυνατό - έως σκληρό- το παιχνίδι στη 4η περίοδο, όταν ο ΠΑΟ καίγονταν να πιέσει, οπότε ευνόησαν το παιχνίδι του. Από την άλλη, αυτή η κλάψα των Ολυμπιακών δεν αντέχεται. Έχουμε φτάσει τις 50 σελίδες σε αυτό το θρεντ, άλλες τόσες σε αυτο του Παο και καμιά 30αρια στη διαιτησία όπου ασχολούνται όλοι μέχρι και με το πως κοίταξε ο τριτος διαιτητής τον Πεν στο 32' 34''. Και για να μη ξεχνιόμαστε, κι εσας στο 2ο παιχνίδι στο ΣΕΦ σας έσπρωξαν (ο Μπουρούσης στα μισα σκριν που έκανε έπιανε αγκαλιά τον γκαρντ του ΠΑΟ, απλά επειδή δε πέρασε μπροστά με διαφορά ο ΠΑΟ δε φάνηκε ιδιαίτερα). Έλεος, οι ποδοσφαιρικες σας ομάδες πάνε κατά διαόλου από σχεδιασμο (ο ενας θα δώσει Λετο να πάρει Σκόκο κι ο άλλος πάει για μεγάλη μεταγραφή μηχανήματος εκγύμνασης), ξεκινάει Μουντιάλ (άσχετο) και έχετε κολλήσει με το ποιος πετάει καλύτερα το κώλο στα σκριν.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Από κεκτημένη ταχύτητα συζητάμε ακόμα. Ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα. Ξεκινάει μουντιάλ, θα ασχοληθούμε με τη μπάλα για τα καλά. Το επόμενο ματς μπάσκετ που θα δω θα είναι το 2ο ή 3ο ματς των τελικών της επόμενης σεζόν (άντε και το F4 αν έχουμε περάσει).
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Διαβάζω αυτή τη χαζομάρα συνεχώς. Θεωρώ τις κροτίδες ΜΕΓΙΣΤΗ ηλιθιότητα. ΑΛΛΑ! Συνήθως, από ΟΛΕΣ τις ομάδες, τις πετάνε σε κενό χώρο για να κάνουνε τζέρτζελο. Ωραίο τζέρτζελο ε; Όχι, μια @@ριά και μισή είναι, αλλά δεν είναι το θέμα μας. Η κοπέλα αυτή, για λόγους που δεν είναι το θέμα μας, πήγε να την πιάσει και έσκασε στο χέρι της. Δεν είναι λοιπόν το ίδιο με αυτούς που πετούσαν σουγιάδες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης προχτές στο ΣΕΦ (και ψυγεία στο προδοσφαιρικό ΟΑΚΑ αν θες) Kαλα ειμαστε σοβαροι? Δηλ πρεπει οι φιλαθλοι και οι υπαλληλοι του καθε γηπεδου να περνουν απο εκπαιδευση σχετικα με τα ''πολεμοφοδια'' που επιτρεπονται στα γηπεδα, ωστε να ξερουν ποια μπορουν να πιασουν και ποια οχι? Σε ευρωπαικα γηπεδα υπαρχουν κροτιδες?? ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ---------- Η ομάδα ΑΠΑΤΗ που έφτασε τελικό παίζοντας με την Πρόκομ και την Παρτιζάν. Και έχασε στον τελικό με τη δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών (και οι οπαδοί της στα fora τους κάθοταν και έγραφαν- τι άλλο- για διαιτησία). Ομαδα απατη ο ΟΣΦΠ.. ΤΟ διαβασαμε κ αυτο.. Ενω εσυ που εκανες ΟΥΑΟΥ σε καθε αμυνα του Καλαθη στο φιλικο (!) με την ΤΣΣΚΑ περυσι το καλοκαιρι, και ελεγες ''παει για φοβερα πραματα ο ΠΑΟ'', ενω δεν επαιξες μπασκετ ποτε αυτη τη χρονια και ρεζιλευτηκες μεσα-εξω απο Μπαρτσα/Ρεαλ και στην εδρα σου απο Παρτιζαν/Μαρουσι, εχεις ΟΜΑΔΑΡΑ. Οπως ειχες δικιο για τον Κλειζα, τον Τσιλντρες και αλλα τοσα που εχεις πει. Οταν ομως καποιοι λεγαν πως μεγαλυτερο rotation + νεοι παικτες = περισσοτερα σκαμπανεβασματα, τους λεγαμε κολλημενους, γαβρους, φανατικους και και και.. ---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- Fair enough. Αν δεις παλαιότερα ποστ μου πάντως ΔΕΝ το έκανα με ύφος απαξίωσης. Νομίζω συζητάγαμε γενικά για το Final 4 και είχα εκφέρει την εν λόγω άποψη, για να βγάλω το συμπέρασμα ότι είναι κακό για εσάς να μην έχετε παίξει με μια ομάδα-διεκδικήτρια της Ευρωλίγκας, όπως π.χ. η ΤΣΣΚΑ (δεν θεωρώ την Παρτίζαν και την Πρόκομ διεκδικήτριες, νομίζω ούτε και εσύ). Θεωρώ λοιπόν ότι αν είχατε πέσει με ΤΣΣΚΑ ημιτελικό δε θα φτάνατε τελικό ή αν είχατε πέσει με Ρεάλ πλέι οφ ίσως να μη φτάνατε F4. Με Πρόκομ στον αυτόματο πιλότο περάσατε, και με Παρτίζαν στον ημιτελικό κοιμήθηκε ο Θεός. Δε νομίζω δηλαδή ότι εντυπωσιάσατε στην φάση των πλέι οφ και στο F4. Δεν είναι απαξίωση, είναι η εντύπωση που σχημάτισα. :lol::lol::lol::lol::lol: Ακομα τσουζει το 2-0!
Absinthe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μ@λακίζεσαι και το ξέρεις. Ή κάνε κουβέντα ή μη συμμετέχεις. Φιλικά πάντα και ξέρεις ότι το εννοώ. Να μαι και εγω. Καλησπερα σε ολους. Ερωδιε, επειδη τωρα τελευταια εχουμε βρει διοδο επικοινωνιας, κοιτα τα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και πες μου αν μπορεις να κανεις κουβεντα με καποιον που τον ρωτανε 3 ανθρωποι "πως σε λενε" και αυτος απαντα "απο Αθήνα ειμαι" ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και επειδη ο συγκεκριμενος χρηστης δεν ειναι χαζος (καθε αλλο μαλιστα), αρα ειτε απαντα εσκεμμενα με αποπροσανατολιστικο τροπο ή βρισκεται υπο καποια επηρεια. Και εγω τις 2 πρωτες ωρες αφου ξυπνησω (ο,τι ωρα και να ναι) δεν εχω επαφη με το περιβαλλον. Δεν ειναι κακο.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Fixed Πάμε πάλι. Μάθημα 1: Το πιο κρίσιμο ματς σε μια σειρά 5 τελικών είναι το 3ο!!!! To '99 σου πηρα το 5ο, το 2008 το 1ο. Το 2009 σε κερδισα 3-2 καθαρα και το 2010 το 4ο, Στην ουσια το μονο ματς τα τελευταια 15 χρονια μεταξυ ομαδων που μαχονταν(και οχι κατι Μαρουσια που τα καθαριζα 3-0 για πλακα ή εσενα με Καλαμποκη βασικο) και υποστηριζουν οι χαμενοι οτι εκρινε τιτλο ηταν το 2007 που λετε για τον Πεν. Η τελευταια νικη που εκανε ομαδα στο 3ο ματς και της εδωσε τον τιτλο ειναι το '95 απο εσας. Τοσο σημαντικο ειναι το 3οΚαι Ευρωπαικο μαθημα...οταν ηρθε η Σιενα και μας κερδισε περσυ διαβαζαμε "Αυτος Βερολινο, αυτος σπιτι του". Και λιγες μερες μετα ταπεινωση με την καλυτερη εκτος εδρας εμφανιση Ελληνικη ομαδας στην Ευρολιγκα Γιατι οταν εχεις καρυδια βγαινεις να παιξεις ---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:41 ---------- Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ ότι απαντάω ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω για τους λόγους που εγώ θέλω. Fair enough. Aπλα καλο ειναι που το λες για να μην μπερδευεται ο κοσμος και παει να σου πιασει κουβεντα ---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:42 ---------- Ο Τεν Κάτε γιατί έφυγε αφού έφταιγε η διαιτησία? Εχεις Καραγκουνη-Κατσουρανη? Εσύ δεν έκανες κύρηγμα εδώ μέσα, ότι και σκατά να παίζει η ομάδα σου, θέλεις και τα σπόρια από τα κοράκια? Ε πάρε τώρα τα ίδια επιχειρήματα για να γουστάρεις. Μα τα πηρες και τα σπορια. Δεν χρειαζομαι επιχειρηματα για να γουσταρω, βγαζω γουστα με σας... ΥΓ. Ειναι φανερο οτι συγκεκριμενα ατομα απο εδω μεσα πρωτα κοιτανε να βρουν δικαιολογια σε περιπτωση ηττας και μετα να κερδισουν. Το κακο για σας ειναι οτι τετοιοι υπαρχουν και στο τμημα μπασκετ σας
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 αρα ειτε απαντα εσκεμμενα με αποπροσανατολιστικο τροπο ή βρισκεται υπο καποια επηρεια. Και εγω τις 2 πρωτες ωρες αφου ξυπνησω (ο,τι ωρα και να ναι) δεν εχω επαφη με το περιβαλλον. Δεν ειναι κακο. Συνεχίζεις να προκαλείς. Δεν είναι κακό. Από τέτοια μηνύματα αυτοπροσδιορίζεσαι και ταυτόχρονα προσδιορίζεται αυτό που δεν εκπροσωπείς, ατυχώς. ---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ---------- To '99 σου πηρα το 5ο, το 2008 το 1ο. Το 2009 σε κερδισα 3-2 καθαρα και το 2010 το 4ο, Στην ουσια το μονο ματς τα τελευταια 15 χρονια μεταξυ ομαδων που μαχονταν(και οχι κατι Μαρουσια που τα καθαριζα 3-0 για πλακα ή εσενα με Καλαμποκη βασικο) και υποστηριζουν οι χαμενοι οτι εκρινε τιτλο ηταν το 2007 που λετε για τον Πεν. Η τελευταια νικη που εκανε ομαδα στο 3ο ματς και της εδωσε τον τιτλο ειναι το '95 απο εσας. Τοσο σημαντικο ειναι το 3οΚαι Ευρωπαικο μαθημα...οταν ηρθε η Σιενα και μας κερδισε περσυ διαβαζαμε "Αυτος Βερολινο, αυτος σπιτι του". Και λιγες μερες μετα ταπεινωση με την καλυτερη εκτος εδρας εμφανιση Ελληνικη ομαδας στην Ευρολιγκα Γιατι οταν εχεις καρυδια βγαινεις να παιξεις Μπάσκετ: Η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου"... "Εξ ορισμού, λοιπόν, ο τρίτος τελικός είναι και ο πλέον κρίσιμος και καθοριστικός. Μεχρι της στιγμής τουλάχιστον, μιας και δεν πρόκειται να τελειώσει τίποτα ακομα. Όπως και να 'χει, ωστόσο, η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κανόνα, η ομάδα που πετυχαίνει πρώτη δύο νίκες... σηκώνει και την κούπα στο τέλος!"
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πω φιλε, τοπε αυτο ο Χρηστος ο Φασουλας? Και περσυ το ιδιο εγραψε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.