SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 mika μας κοροιδευεις? στα playoff 2 νικες πηρες μεσα εξω στα φιλικα. και μαζι την 2η θεση ενω τερματισες τριτος.
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αν ηταν παραρτημα ρε ξεφτερι στα πλει οφ θα ανοιγε τα ποδια; στην κανονικη περιοδο θα τα ανοιγε... το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε μια προσπαθεια να το καταλαβεις
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι ρε φιλε ΚΑΙ στα Playoff τα ανοιξε ΚΑΙ στην κανονικη διαρκεια διαρκεια. μετρα ποσα γκολ εριξες φετος στον παοκ. ενταξει καταλαβαμε. χορηγιες βγενοπουλου , ανταλαγες παιχτων, φιλικα στην τουμπα με λουλουδακια και αγκαλιτσες.. νταξει το καταλαβαμε
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Άστους ρε συ Mika, αυτοί θα μας τρελάνουνε. Φιλικό το 0-1 των πλευ οφ. Το είχε στήσει ο Χαλκιάς και περίμενε την λόμπα στο 87' για να το φάει. Σε λίγο θα πούνε πως είχαμε και μαγαζάκια την Προοδευτική και το Αιγάλεω. Φιλικό και το 0-0 στην κανονική περίοδο, μας βολέψανε μια χαρά τα καρντάσια... Ε ρε γλέντια και χαρές.
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αν ηταν παραρτημα ρε ξεφτερι στα πλει οφ θα ανοιγε τα ποδια; στην κανονικη περιοδο θα τα ανοιγε... το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε μια προσπαθεια να το καταλαβεις Έχω κάνει πολλές προσπάθειες, αλλά δεν με αφήνει αυτή η Δέλτα στην πλάτη και αυτό το Molto στον κώλο. Α και τα 8 μύρια για Χριστοδουλό - Μελίσση.
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ρε ασε τη πλατη και τον κωλο , θα μου εξηγησει αφου ειναι παραρτημα γιατι δεν κερδισαμε;
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Έχω κάνει πολλές προσπάθειες, αλλά δεν με αφήνει αυτή η Δέλτα στην πλάτη και αυτό το Molto στον κώλο. Α και τα 8 μύρια για Χριστοδουλό - Μελίσση. Συμφωνα με την ερωδιακή λογική: Ο ΠΑΟ έχει χορηγό την cosmote, η cosmote έχει μητρική εταιρία τον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ είναι το playground της Ιντρακομ του κρόκους. Συμπέρασμα: Ο ΠΑΟ είναι μαγαζάκι του οσφτ. :lol:
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ΣΕ ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ εκτος απο ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.. τους ριξατε συνολο 8 και φαγατε μονο 1 . ζητω οι χορηγιες ρε johnnyestia αποκαλυψες το μεγαλο μυστικο. κινδυνευεις...
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 θα μου απαντησεις γιατι δεν κερδισαμε το "παραρτημα" στο πιο κρισιμο ματς ή θα συνεχισεις το κρυφτουλι;
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ποιο ηταν το κρισιμο ματς? η 6η αγωνιστικη που εφερες Χ ??? γιατι ολα τα αλλα τα πηρες
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ΣΕ ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ εκτος απο ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.. τους ριξατε συνολο 8 και φαγατε μονο 1 . ζητω οι χορηγιες ρε johnnyestia αποκαλυψες το μεγαλο μυστικο. κινδυνευεις... Και εσείς κερδίσατε φέτος την ΑΕΚ και στα 3 παιγνίδια. Φυσικά ο τελικός του κυπέλλου ήταν στημένος να ισοφαρίσει ο νταρμπι με την κεφαλιά της απελπισίας στο 93 και να βαρέσουν και 40 πέναλτι για να το πάρει ο Ολυμπιακός. Η οποία ΑΕΚ εκτός των άλλων πήγε να μας κλέψει και την έξοδο στο CL. Αρα? (Γιατρέ μου , είμαι καλά?)
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 προφανως και ηταν αυτο. εκει παιζαμε ακομα για το αν θα παρουμε το πρωταθλημα. στον δευτερο γυρο ειχαν ολα κριθει. λοιπον;
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ρε ασε τη πλατη και τον κωλο , θα μου εξηγησει αφου ειναι παραρτημα γιατι δεν κερδισαμε; Ε, καλά, δεν έχασες κιόλας...
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι δεν εχασα. αλλα τα δυο αστερια του φορουμ λετε οτι ο παοκ ειναι παραρτημα και μαλιστα νομιμο και ζηταω μια εξηγηση για το πως δεν κερδισαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.