Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αμφιβάλλω αν κάποιος από όλους εσάς που επιμένετε ότι στο τελευταίο 12 λεπτο του 3ου ματς έγινε "σφαγή" και όχι 3 διαιτητικά λάθη εις βάρος σας (που μεταξύ μας γίνονται σε αρκετούς αγώνες) έχει κάνει τον κόπο να ξαναδει αυτά τα λεπτά σε βιντεο.. 4φορές.Οχι μια οχι δυο αλλα 4.Γενικότερα το κάνω αυτό πόσο μάλλον τον συγκεκριμένο αγώνα Έλα ας περιμένουμε τωρα το ειρωνικό σχόλιο απο τους γνωστούς άγνωστους
konnak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι δεν απαξιώνω την πορεία του αντιπάλου μου, όταν η δική μου ομάδα δεν έφτασε καν στους 8. Βασική μου αρχή. Fair enough. Αν δεις παλαιότερα ποστ μου πάντως ΔΕΝ το έκανα με ύφος απαξίωσης. Νομίζω συζητάγαμε γενικά για το Final 4 και είχα εκφέρει την εν λόγω άποψη, για να βγάλω το συμπέρασμα ότι είναι κακό για εσάς να μην έχετε παίξει με μια ομάδα-διεκδικήτρια της Ευρωλίγκας, όπως π.χ. η ΤΣΣΚΑ (δεν θεωρώ την Παρτίζαν και την Πρόκομ διεκδικήτριες, νομίζω ούτε και εσύ). Θεωρώ λοιπόν ότι αν είχατε πέσει με ΤΣΣΚΑ ημιτελικό δε θα φτάνατε τελικό ή αν είχατε πέσει με Ρεάλ πλέι οφ ίσως να μη φτάνατε F4. Με Πρόκομ στον αυτόματο πιλότο περάσατε, και με Παρτίζαν στον ημιτελικό κοιμήθηκε ο Θεός. Δε νομίζω δηλαδή ότι εντυπωσιάσατε στην φάση των πλέι οφ και στο F4. Δεν είναι απαξίωση, είναι η εντύπωση που σχημάτισα. Στο πρώτο παιχνίδι, στην πρώτη περίοδο υπάρχει σφαγή. Τέλος. Στα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα δεν υπάρχει Ολυμπιακός στο γήπεδο κι εκεί, αφού τον έχει γ@μήσει η διαιτησία, τον προστατεύουν για να βγαίνεις να λες αυτό που λες τώρα. Στο δεύτερο παιχνίδι πήρα 2-3 σφυρίγματα περισσότερα από εσένα και αυτό είναι σφαγή? Αν βάλουμε να μετρήσουμε τα κινητά σκριν που κατά κόρον κάνουν οι παίχτες σου, γιατί τους αφήνουν τόσα χρόνια να τα κάνουν, πάλι ευνοημένος θα βγεις. Στο τρίτο που έβλεπα το καλάθι σα βαρέλι και για 3 περιόδους η διαιτησία ήταν υπόπτως άψογη (με εξαίρεση κάτι ψιλές ομορφιές)κέρδιζα με 14 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν είναι οι 7 πόντοι που κερδίζεις, (έδρας όπως λέει και φίλος μου βάζελος ) αλλά το ξύλο που ξεκινάς να παίζεις, το οποίο με την ανοχή των διαιτητών βαφτίζεται επιθετική άμυνα. Τέταρτο παιχνίδι για εμένα δεν υπάρχει. Είδα μέχρι τη διακοπή και μετά έπαιζα Warcraft. Ούτε τα αντιαθλητικά είδα, ούτε το ξύλο, ούτε τπτ. Σιχάθηκα τους κάφρους. Κάποια points: 1ο παιχνίδι: Αν αναφέρεσαι στο ότι άφησαν το σκληρό παιχνίδι, δεν συνίσταται θέμα εύνοιας του ενός ή του άλλου. Και στα 3 πρώτα παιχνίδια άφηναν τα πάντα. Και για τους δύο. Ίσα ίσα που πήρες περισσότερα φάουλ και βολές από μένα. Μάλλον όχι απλά περισσότερα. Υπερδιπλάσια. 2ο παιχνίδι: Συμφωνούμε. Δεν είπα ότι έγινε σφαγή εις βάρος μου. Μίλησα για εύνοια. Μικρή μεν, εύνοια δε. Δεν είπα ότι επηρέασε το παιχνίδι. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που γκρινιάζει για τη διαιτησία. 3ο παιχνίδι: Μετά το 61-61 υπάρχει 50-50 διαιτησία, όπως και πριν το 46-60. Μιλάμε για το ενδιάμεσο κομμάτι. Εδώ είναι από ποια πλευρά το βλέπεις τώρα. Εγώ θεωρώ ότι υπήρξαν καθοριστικά σημεία στο κομμάτι της ανατροπής. Ναι, σίγουρα ένας αγώνας έχει πολλές λεπτές ισορροπίες, αλλά εκεί είναι που διαφωνούμε. Εγώ δε θεωρώ ότι από 3, 4 ή 5 λάθη άντε να σου γαμήσει την ψυχολογία, άντε να πας στο 61-61 ενώ έπρεπε να είσαι 5 πόντους μπροστά (γιατί καλάθια ΔΕΝ έβαζες). Το σκληρό παιχνίδι σου ξαναείπα, επιτρεπόταν και για τους δύο στα πρώτα 3 παιχνίδια (ίσως να υπήρχε οδηγία, μαζί με το "όχι τεχνικές ποινές"). Εσύ λοιπόν σε αυτά τα μέχρι 5 σφυρίγματα (3 από αυτά να είναι στην κρίσιμη χρονική περίοδο) φορτώνεις όλη την πορεία των τελικών, του πρωταθλήματος και της χρονιάς. Μου λες ότι η γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας, πρωταθλήματος και 2ης θέσης, είναι 3 με 5 σφυρίγματα σε ένα διάστημα 5 λεπτών, που δεν ήταν ούτε ο τελευταίος τελικός, ούτε ο προτελευταίος, αλλά το 3ο παιχνίδι της σειράς. Εγώ βλέποντας την πλήρη εικόνα, συντριβή σου στο 1ο ματς, νίκη στο 2ο με δυσκολία, ήττα σου στο 3ο με δυσκολία και έντονα κόντρα διαιτησία, και ήττα στην έδρα σου στο 4ο άνετα με έντονα υπέρ σου διαιτησία, σε τρομοκρατικό κλίμα, μπουκάλια, δυναμιτάκια, βαρελότα, μαχαίρια (!) και με εμένα να έχω και ένα παιχνίδι αβάντα στην έδρα μου, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δικαιολογείτε όλη την αποτυχία με 3 σφυρίγματα σε 5 λεπτά σε έναν αγώνα, όταν μάλιστα δεν σε άφησαν πίσω 10 πόντους, αλλά σε πήγαν στο 61-61 και μετά έπαιξες επί ίσοις όροις μέχρι το τέλος και πέταγες τη μπάλα μόνος σου έξω και δεν μπορούσες να σταυρώσεις καλάθι. Ειδικά στο 3ο παιχνίδι, δες το πάλι, και πες μου, η ομάδα σου μετά το 46-60 παίζει το ίδιο καλά όσο μέχρι εκεί; Μήπως η τεράστια κάμψη στην απόδοσή σας από το 46-60 και μετά, σε συνδυασμό με πολύ μεγάλα λάθη τακτικής έπαιξαν και αυτά ρόλο; Σου θυμίζω ότι ο Γιαννάκης δεν πήρε ένα από τα time-out που δικαιούταν στο κομμάτι που ανατρέψαμε τη διαφορά και μετά το 61-61. Στο 4ο παιχνίδι θεωρώ ότι φάνηκε ότι οι μεν έχουν άλλο μέταλλο από τους δε. Αυτό μετράει σε μια ομάδα, όπως μέτρησε πέρυσι στο Βερολίνο και στον τελικό. Με τη λογική σου έπρεπε η ομάδα να είχε αποσυντονιστεί τελείως και να έχανε από την απίστευτη επίθεση των διαιτητών. Και όμως κέρδισε. Και το είχε ξανακάνει και στη Μπολόνια το 2002. Δεν είναι τυχαίο. Στο ΣΕΦ παίξαμε με χειρότερα και προκλητικότερα σφυρίγματα, με άκρως χειρότερη και τρομοκρατική ατμόσφαιρα, χωρίς να πάρουμε ποτέ διαφορά 14 πόντων, ανατρέψατε διαφορά 10 πόντων δυο φορές με συγκεκριμένα τρελά σφυρίγματα, και πάλι επικρατήσαμε πέραν πάσας αμφιβολίας. Η ομάδα αντέδρασε τελείως διαφορετικά. Το μπάσκετ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι μάνατζερ. Όσο και να θέλετε να "μετρήσετε" τις ομάδες παραθέτοντας ονόματα παικτών, δε γίνεται. Και ο Κλέιζα όσο μεγάλο όνομα έχει, τόσο μεγάλο πρόβλημα συμπεριφοράς και ένταξης σε σύνολο έχει. Όπως και ο Μπουρούσης όπως προέκυψε φέτος. Συν του ότι εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να έχετε τέτοιο μπάτζετ και να μην έχετε έναν ικανό σουτέρ. Το πρόβλημά σας στα τρίποντα, πέρα από την έλλειψη συστημάτων (ακόμα και στο 3ο ματς τα περισσότερα τρίποντα που βάλατε ήταν υπό πίεση και... "τρελά" - 4/5 ο Τσίλντρες (!), 3/4 ο Μπουρούσης (!!!) και 2/2 ο Μπέβερλι, ε έλεος) είναι και θέμα έλλειψης σουτέρ. Ε για μένα λοιπόν, έχοντας όλα αυτά υπόψιν, είναι καθαρά δικαιολογία το να επικαλείστε για όλα τα δεινά του κόσμου 3 σφυρίγματα στην ώρα της ανατροπής και 5 συνολικά. Με την ίδια λογική και εγώ μπορώ να πω για την απίστευτη κωλοφαρδία σας στον 3ο τελικό στο κομμάτι που ξεφύγατε με 14 πόντους με ό,τι να ναι τρίποντα, που δεν ξαναβάλανε πριν και ούτε θα ξαναβάλουν σε άλλο αγώνα οι ίδιοι παίκτες. Για να δούμε τι λέει και το Βήμα; Ο τρίτος τελικός κρίνει τον τίτλο! Ποιος είναι ο κύριος Κώστας Σωτηρίου; Επίσης, το διάβασες το άρθρο; Ε, δεν περιέχει καμία αναφορά στο θέμα που συζητάμε, απλά απόψεις των παικτών πριν τον 3ο τελικό. Περίμενα να αναφέρει στατιστικά στοιχεία, αλλά ούτε καν αυτό. Στη βιασύνη σου δεν το πρόσεξες καν, ε; Α, λάθος, λέει: Επιπροσθέτως η ιστορία των τελικών της Α1 λέει ότι ο νικητής του τρίτου αγώνα κατακτά και τον τίτλο. Ακόμη και οι δύο εξαιρέσεις (1999, 2009) στον κανόνα έχουν κοινό παρονομαστή τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τελικά πήρε το πρωτάθλημα «σπάζοντας» την έδρα του Ολυμπιακού. Τρο-με-ρή ανάλυση και τεκμηρίωση, ευχαριστούμε kirileman που μας άνοιξες τα μάτια. Εγώ ξέρω ότι δυο φορές που έχω κάνει break και πήρα πρωτάθλημα, είχα χάσει στον 3ο τελικό. Χμμ, ενδιαφέρον. Ίσως γι' αυτό χάσατε πέρυσι στο 1ο και το '99 στο 5ο. Πιστεύατε ότι το κρίσιμο ήταν το 3ο... ---------- Προσθήκη στις 19:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:20 ---------- Σε ένα παιχνίδι που σε έχω φανερά βραχυκυκλώσει και σε παίζω για το χαβαλέ, σε βάζουν με το έτσι θέλω μέσα οι Τανατζήδες. Ε όχι ρε Konnak, δεν είναι PS3 το μπάσκετ, να πατάμε το reset επειδή ζοριζόμαστε και να λέμε πάμε από την αρχή τώρα κι αν είσαι μάγκας κέρδα με. Σφύρα όπως σφυράς μέχρι εκείνη την ώρα και πάρτο το γαμωπαίχνιδο με τα κακαλά σου, όχι με του Τανατζήδες. Μέχρι εκείνη την ώρα, όπως είπα, ήσουν στο +14 με 4/4 3π του Τσίλντρες, 3/3 του Μπορούση και 2/2 του Μπέβερλι, με ζήτημα να ήταν αμαρκάριστα 2-3 από αυτά. Ε, δε με έπαιζες και για τον χαβαλέ. Σου 'χε γίνει ο κώλος ΝΑ.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ποιος είναι ο κύριος Κώστας Σωτηρίου; Επίσης, το διάβασες το άρθρο; Ε, δεν περιέχει καμία αναφορά στο θέμα που συζητάμε, απλά απόψεις των παικτών πριν τον 3ο τελικό. Περίμενα να αναφέρει στατιστικά στοιχεία, αλλά ούτε καν αυτό. Στη βιασύνη σου δεν το πρόσεξες καν, ε; Α, λάθος, λέει: Τρο-με-ρή ανάλυση και τεκμηρίωση, ευχαριστούμε kirileman που μας άνοιξες τα μάτια. Εγώ ξέρω ότι δυο φορές που έχω κάνει break και πήρα πρωτάθλημα, είχα χάσει στον 3ο τελικό. Χμμ, ενδιαφέρον. Ίσως γι' αυτό χάσατε πέρυσι στο 1ο και το '99 στο 5ο. Πιστεύατε ότι το κρίσιμο ήταν το 3ο... Στείλτου email και πες του ότι είναι κάφρος.
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τέλειωσε το Avatar και ξανάρθες? Δεν πας να το δεις άλλη μία φορά? ειλικρινα τετοια υπεροχη κωμωδια οπως η προχθεσινη,ουτε ο Βασιλιας Καμερον δεν θα μπορουσε να γυρισει. Ρε παρτε το χαμπαρι με νταηλικη δεν παιρνεις πρωταθλημα,αν ο αντιπαλος σου ειναι απο μεταλλο.Φωναξτε,βριστε,σπαστε,βρειτε δικαιολογιες αλλα οσο δεν κοιτατε τον ενοχο στο καθρεφτη πετυχημενα τελικα αποτελεσματα ποτε δεν θα υλοποιησετε.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ρε παρτε το χαμπαρι με νταηλικη δεν παιρνεις πρωταθλημα,αν ο αντιπαλος σου ειναι απο μεταλλο.Φωναξτε,βριστε,σπαστε,βρειτε δικαιολογιες αλλα οσο δεν κοιτατε τον ενοχο στο καθρεφτη πετυχημενα τελικα αποτελεσματα ποτε δεν θα υλοποιησετε. Στη μπάλα πώς το πήρες, αφού αποδεδειγμένα δεν είχες ομάδα από μέταλλο?
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 @Εrwdios για φετος; επειδη ηταν χειροτεροι οι αλλοι και πιο κωλοφαρδος ο βαζελος φανταζομαι.του χρονου δεν θα μου κανει εντυπωση αν βγει τριτος. προσωπικα δεν ασχολουμαι με το εμετικο ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου εδω και πολλα χρονια,ουτε καν με ενδιαφερει αν το πηρε φετος ο παναθηναικος και αν θα το παιρνει για τα επομενα 10 χρονια.δοξα τω θεο σε αυτον τον πλανητη υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν ζουμερα πορτοκαλια.
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 konnak κανεις ένα λάθος στη σκέψη σου Οταν μια ομάδα παιζει επιθετική άμυνα(ξυλο θα το χαρακτήριζα εγω καθως ειναι αδιανόητο τοσο δυνατή άμυνα να μην χρεώνεται 5 ομαδικά φαουλ σε ολοκληρη την τέταρτη περίοδο,διορθώστε με αν κάνω λάθος) και παρο ολα αυτα δεν μπορει να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό και έρχονται καποιοι που με το ετσι θέλω σου μετράνε 7 ανύπαρκτους πόντους ε νομίζω οτι παιζει τον ρόλο του!(συνυπολόγισε σε αυτό οτι ο χρόνος κυλαει εις βαρος σου,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν η διαφορά παραμένει υψηλή ε δεν θέλει και πολυ το +11 να γίνει +15.Γιατι στα ομαδικά αθλήματα η ψυχολογία παιζει σημαντικότατο ρόλο)
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μερικοί έχουν κάνει το trollάρισμα δεύτερο επάγγελμα (μην πω και φύση τους)
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ρε παρτε το χαμπαρι με νταηλικη δεν παιρνεις πρωταθλημα,αν ο αντιπαλος σου ειναι απο μεταλλο.Φωναξτε,βριστε,σπαστε,βρειτε δικαιολογιες αλλα οσο δεν κοιτατε τον ενοχο στο καθρεφτη πετυχημενα τελικα αποτελεσματα ποτε δεν θα υλοποιησετε. Μόνο σου καταρρίπτεις τον μυθο της Ριζούπολης για τρομοκρατία και πως να παίξουν τα παλικάρια μπαλίτσα!Λίγη πολυ λίγη η ομαδούλα σου τοτε στην Ριζούπολη!Καλά τα λεω?
skimnos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 4φορές.Οχι μια οχι δυο αλλα 4.Γενικότερα το κάνω αυτό πόσο μάλλον τον συγκεκριμένο αγώνα Έλα ας περιμένουμε τωρα το ειρωνικό σχόλιο απο τους γνωστούς άγνωστους Και σε 4 φορές δεν πρόσεξες τις άσχημες επιθέσεις σου, τα κενά της άμυνας σου; Επίσης δεν διέκρινες την άσχημη διαχείριση του αγώνα από το τεχνικό τιμ; Και επιμένετε ακόμα ότι το μόνο που είδατε ήταν σφαγή της διαιτησίας;
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μόνο σου καταρρίπτεις τον μυθο της Ριζούπολης για τρομοκρατία και πως να παίξουν τα παλικάρια μπαλίτσα!Λίγη πολυ λίγη η ομαδούλα σου τοτε στην Ριζούπολη!Καλά τα λεω? εγω συμφωνω οτι ο παναθηναικος στο ποδοσφαιρο δεν εχει μεταλλο. εσυ συμφωνεις οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει μεταλλο;
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και σε 4 φορές δεν πρόσεξες τις άσχημες επιθέσεις σου, τα κενά της άμυνας σου;Επίσης δεν διέκρινες την άσχημη διαχείριση του αγώνα από το τεχνικό τιμ; Και επιμένετε ακόμα ότι το μόνο που είδατε ήταν σφαγή της διαιτησίας; Στις 4 φορές που είδα τον αγωνα είδα 3κόρακες να επιτρέπουν το ξύλο που ξεπερνά τα ορια της λεγόμενης επιθετικής άμυνας,είδα μια ομάδα να μην της χρεώνονται αμυντικά φαουλ και είδα μια ομάδα που με το έτσι θέλω καποιοι της κατοχύρωναν ανύπαρκτους πόντους! Είδα επίσης ένα κοράκι να χρεώνει επιθετικό φαουλ στον Μπουρούση για δηθεν προεκαση της μεσης ομως να μην χρεωνει κανενα επιθετικο φαουλ στην προεκταση του κωλου απο Μπατιστ και Πεκοβοτς! Είδα επίσης εναν Γιαννάκη να μην χρησιμοποιεί τον Σχορτσιανίτη ωστε να επιβεβαιώσουμε αν αφήνουν γενικά το ξύλο ή αν ειναι επιλεκτικοί οι κόρακες! Σε κάλυψα? εγω συμφωνω οτι ο παναθηναικος στο ποδοσφαιρο δεν εχει μεταλλο.εσυ συμφωνεις οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει μεταλλο; Θες την αποψή μου σοβαρά? Στο ποδόσφαιρο ακόμα και χάλια να έιμαστε πάντα έχω την πεποίθηση οτι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα με κερδίσει Στο μπασκετ όταν η ομάδα μου προηγείται πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει!Αντίστοιχα οταν ο Παναθηναϊκος δημιουργεί διαφορά ασφαλείας πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα το γυρίσει! Θέλεις να το αποκαλέσεις αυτο που σου αναφέρω ως μέταλλο οκ,θελεις να το αναφέρεις ως καθαρά θεμα ψυχολογίας?Παλι οκ P.s είδα πάντως μία ομάδα στο Οακα μια εβδομάδα πριν να γυρίζει εις βαρος της διαφορά και να χάνει το πλεονέκτημα οχι απο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκου αλλα απο βοήθεια τρίτων
skimnos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 konnak κανεις ένα λάθος στη σκέψη σουΟταν μια ομάδα παιζει επιθετική άμυνα(ξυλο θα το χαρακτήριζα εγω καθως ειναι αδιανόητο τοσο δυνατή άμυνα να μην χρεώνεται 5 ομαδικά φαουλ σε ολοκληρη την τέταρτη περίοδο,διορθώστε με αν κάνω λάθος) και παρο ολα αυτα δεν μπορει να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό και έρχονται καποιοι που με το ετσι θέλω σου μετράνε 7 ανύπαρκτους πόντους ε νομίζω οτι παιζει τον ρόλο του!(συνυπολόγισε σε αυτό οτι ο χρόνος κυλαει εις βαρος σου,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν η διαφορά παραμένει υψηλή ε δεν θέλει και πολυ το +11 να γίνει +15.Γιατι στα ομαδικά αθλήματα η ψυχολογία παιζει σημαντικότατο ρόλο) ρε παιδια επιθετική αμυνα επαιζε και η εθνική επί ημερών γιαννάκη. Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές; επιθετική αμυνα έπαιξε φετος και η μπαρτσα; Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές;
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ρε παιδια επιθετική αμυνα επαιζε και η εθνική επί ημερών γιαννάκη. Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές; επιθετική αμυνα έπαιξε φετος και η μπαρτσα; Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές; Υπάρχει διαφορά επιθετικής άμυνας και διαφορά τραβάω το χέρι του ψηλου για να μην μπορει να κάνει ουτε σκριν.Υπάρχει διαφορά επιθετικής άμυνας και τραβάω μπλούζα ώστε να μην μου ξεφύγει ο παίχτης! Οι ίδιοι μπασκετάνθρωποι όμως γκρίνιαζαν για την αβάντα της Ισπανίας εναντίον της Ελλάδας!¨οταν ομως μπαινει το οπαδικό στη μέση το ξαναγυρνάμε σε επιθετική άμυνα
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ρε παιδια επιθετική αμυνα επαιζε και η εθνική επί ημερών γιαννάκη. Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές; επιθετική αμυνα έπαιξε φετος και η μπαρτσα; Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές; Επιθετική άμυνα με προέκταση κώλου και στήθους, ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί. ---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ---------- Οι ίδιοι μπασκετάνθρωποι όμως γκρίνιαζαν για την αβάντα της Ισπανίας εναντίον της Ελλάδας!¨οταν ομως μπαινει το οπαδικό στη μέση το ξαναγυρνάμε σε επιθετική άμυνα Πολλά +, πολλά όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.