KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 κλαιω με αυτα που διαβαζω απο ervwdio και kirileman νασαστε καλα παιδια,ετσι να συνεχιζετε,ποτε αυτογνωσια,ποτε λογικη κριτικη του εγω και οχι του εσυ,ποτε η αποδοχη της προσωπικης ευθυνης και αδυναμιας. Για ολα φταινε οι ΑΛΛΟΙ,οι ξενοι,το νατο,οι αμερικανοι,το κρατος,ο πρωθυπουργος,το κομα,οι βουλευτες,η διαιτησια,ο προεδρος,οι παιχτες,ο καφετζης διπλα,αλλα ποτε ΕΜΕΙΣ. ετσι παει σε αυτη την χωρα,γιαυτο σαν λαος εχουμε μεινει 100 χρονια πισω. δεν πειραζει συνεχιστε ετσι,τουλαχιστον προσφερετε διασκεδαση σε εμας τους υπολοιπους,κατι ειναι και αυτο.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άποψή μου είναι ότι όποιος δεν παραδέχεται την αξία ενός προπονητή που έχει 7 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και 4 από τα 10 της δεκαετίας που πέρασε, είναι αδαής, και αν το κάνει λόγω των συλλογικών του προτιμήσεων είναι και κάφρος. Έτσι..........
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 @konnak οταν ακους επιχειρήματα του στυλ:απο τα 4 ματς μας στα 3 μας ευνόσηε η διαιτησία,οταν ακους επιχειρήματα του στυλ ήσασταν στο +11 και βρεθήκατε στο -9 αρα δεν πρεπει να μιλάτε για διαιτησία,οταν ακους επιχειρήματα οτι η φαση του Μπατιστ που πατουσε ολοκληρος εξω και αφηνει να συνεχιστει ο διαιτητης δίνοντας μας ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,όταν διαβάζεις φράσεις του στυλ"θεωρω πιθανοτερο ενδεχομενο τους 3 τελικούς" μετα ξαναποστάρει το ίδιο άτομο και λεει "βλέπω 5 τελικούς μετα το 1-1" και τους λες με απλη λογική οτι ρε φίλε κατσε γιατι θα μας τρελάνεις πόσους θεωρείς πιθανούς τελικούς και αρχίζει να πετάει λάσπη ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε,οταν πετάγεται ο άλλος και λεει μεθυσμένος είναι και και και Ε μετά απο όλα αυτά μην περιμένεις να πάρεις σοβαρά επιχειρήματα και να δεις σοβαρό διάλογο!Πουλάει τρέλα ο ένας θα πουλήσει και ο άλλος
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πουλάει τρέλα ο ένας θα πουλήσει και ο άλλος Έλα καλέ!!!
konnak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άντε πάλι. Το σημαντικότερο ματς μιας σειράς 5 τελικών είναι το τρίτο. Το σημαντικότερο. Από τα 5. Όποιος το πάρει αυτό, έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Γιατί ο άλλος θέλει μετά δυο συνεχόμενες νίκες. Για να κατακτήσει τον τίτλο. Και εσείς αυτό το 3ο το πήρατε με τη διαιτησία. Στοπ.Δε διαβάζω αθλητικές. Γιατί είναι το 3ο; Επειδή το λες εσύ; Τι; Επειδή ο άλλος θέλει 2 συνεχόμενες νίκες; Μάλιστα. Αδιανόητο. Αδύνατο! Λοιπόν. Πέρυσι πήρα 1ο και 2ο τελικό = 2 συνεχόμενες νίκες. Φέτος πήρα 3ο και 4ο = 2 συνεχόμενες νίκες. Παράλογο; Έκανες λάθος διατύπωση με αποτέλεσμα να παρανοήσω. Δεν έχεις χαρακτηρίσει εσύ συγκεκριμένα, απλώς σε πήρε η μπάλα, επειδή έκανες μπαμ και μέσα στα νεύρα σου έγραψες και ασυναρτησίες. Άκου διαιτησία 3/4. Όταν είχες τα κάκαλα να σχολιάσεις διαιτησία εγώ πρώτος μίλησα για τη μαγκιά σου, αλλά δε φαίνεται να το πολυπίστευες όταν το έγραφες. Γιατί αν το πίστευες, θα ήξερες ότι στα ομαδικά αθλήματα όταν επί 3 χρόνια έχεις διαιτητική αβάντα, ο άλλος ξεκινάει με προκατάληψη, πριν ακόμα το τζάμπολ. Και πώς να μην είναι προκατειλημμένος με όλα αυτά που έγιναν την 4η περίοδο του 3ου αγώνα. Ας το άφηναν το γαμωπαίχνιδο και ας ερχόταν η αρμάδα του Ομπράντοβιτς να πάρει πίσω το break. Το πολυπίστευα. Και είδα και το επίμαχο κομμάτι πάλι. Εμένα με χάλασε γιατί ήθελα για την ανατροπή αυτή να μην υπάρχει αμφιβολία και αμφισβήτηση. Όπως δεν υπάρχει για το παιχνίδι στο ΣΕΦ προχτές. Αλλά, αυτό που είδα live και με προβλημάτισε και με ενόχλησε, όντως ήταν μεγάλη αβάντα, και το ξαναλέω. Είναι 5 φάσεις, από τις οποίες οι 3 είναι μαζεμένες (διώξιμο Τσίλντρες, επιθετικό Μπατίστ, βήματα Σάρας) στην περίοδο που πάμε από το -11 στο 0. Έχεις λόγο να διαμαρτύρεσαι. Αλλά θεωρώ ότι ΔΕΝ είναι αλλοίωση αποτελέσματος γιατί από το 61-61 πέντε λεπτά πριν το τέλος παίζουμε επί ίσοις όροις και το χάνεις και πάλι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι το χάνεις περισσότερο λόγω της επιθετικής σου ανυπαρξίας παρά λόγω των 3 κρίσιμων σφυριγμάτων. Συγνώμη που δεν το βλέπω διαφορετικά, αλλά επειδή και με εμένα προχτές έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα (δύο φορές έφυγα με 10 πόντους και 2 φορές έφτασες στο καλάθι λόγω συγκεκριμένων σφυριγμάτων) και παρ' όλα αυτά επειδή η ομάδα έχει άλλο μέταλλο αντέδρασε και το πήρε εν τέλει πάλι με διαφορά.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δ Συνολικές νίκες 4-3 υπέρ του Παναθηναϊκού. Εγώ σαν Παναθηναϊκός δε θεωρώ επιτυχία τη συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκας. Εγώ πάλι δεν απαξιώνω την πορεία του αντιπάλου μου, όταν η δική μου ομάδα δεν έφτασε καν στους 8. Βασική μου αρχή. Στον 1ο τελικό δεν είχες ευνοϊκή διαιτησία, που σε έσωσε από κανένα -40; Στον 2ο τελικό δεν είχες επίσης ευνοϊκή διαιτησία; Στον 4ο δεν υπήρξε σφαγή υπέρ σου (χειρότερη από αυτήν που λες ότι έγινε στον 3ο τελικό εις βάρος σου); Στο πρώτο παιχνίδι, στην πρώτη περίοδο υπάρχει σφαγή. Τέλος. Στα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα δεν υπάρχει Ολυμπιακός στο γήπεδο κι εκεί, αφού τον έχει γ@μήσει η διαιτησία, τον προστατεύουν για να βγαίνεις να λες αυτό που λες τώρα. Στο δεύτερο παιχνίδι πήρα 2-3 σφυρίγματα περισσότερα από εσένα και αυτό είναι σφαγή? Αν βάλουμε να μετρήσουμε τα κινητά σκριν που κατά κόρον κάνουν οι παίχτες σου, γιατί τους αφήνουν τόσα χρόνια να τα κάνουν, πάλι ευνοημένος θα βγεις. Στο τρίτο που έβλεπα το καλάθι σα βαρέλι και για 3 περιόδους η διαιτησία ήταν υπόπτως άψογη (με εξαίρεση κάτι ψιλές ομορφιές)κέρδιζα με 14 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν είναι οι 7 πόντοι που κερδίζεις, (έδρας όπως λέει και φίλος μου βάζελος ) αλλά το ξύλο που ξεκινάς να παίζεις, το οποίο με την ανοχή των διαιτητών βαφτίζεται επιθετική άμυνα. Τέταρτο παιχνίδι για εμένα δεν υπάρχει. Είδα μέχρι τη διακοπή και μετά έπαιζα Warcraft. Ούτε τα αντιαθλητικά είδα, ούτε το ξύλο, ούτε τπτ. Σιχάθηκα τους κάφρους. Είπα, prove me wrong. Δε χρειάζεσαι να είσαι φειδωλός, γράψε αναλυτικά τις σκέψεις σου. Done ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:37 ---------- κλαιω με αυτα που διαβαζω απο ervwdio και kirileman νασαστε καλα παιδια,ετσι να συνεχιζετε,ποτε αυτογνωσια,ποτε λογικη κριτικη του εγω και οχι του εσυ,ποτε η αποδοχη της προσωπικης ευθυνης και αδυναμιας. Για ολα φταινε οι ΑΛΛΟΙ,οι ξενοι,το νατο,οι αμερικανοι,το κρατος,ο πρωθυπουργος,το κομα,οι βουλευτες,η διαιτησια,ο προεδρος,οι παιχτες,ο καφετζης διπλα,αλλα ποτε ΕΜΕΙΣ. ετσι παει σε αυτη την χωρα,γιαυτο σαν λαος εχουμε μεινει 100 χρονια πισω. δεν πειραζει συνεχιστε ετσι,τουλαχιστον προσφερετε διασκεδαση σε εμας τους υπολοιπους,κατι ειναι και αυτο. Τέλειωσε το Avatar και ξανάρθες? Δεν πας να το δεις άλλη μία φορά?
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γιατί είναι το 3ο; Επειδή το λες εσύ; Για να δούμε τι λέει και το Βήμα; Ο τρίτος τελικός κρίνει τον τίτλο!
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Το πολυπίστευα. Και είδα και το επίμαχο κομμάτι πάλι. Εμένα με χάλασε γιατί ήθελα για την ανατροπή αυτή να μην υπάρχει αμφιβολία και αμφισβήτηση. Όπως δεν υπάρχει για το παιχνίδι στο ΣΕΦ προχτές. Αλλά, αυτό που είδα live και με προβλημάτισε και με ενόχλησε, όντως ήταν μεγάλη αβάντα, και το ξαναλέω. Είναι 5 φάσεις, από τις οποίες οι 3 είναι μαζεμένες (διώξιμο Τσίλντρες, επιθετικό Μπατίστ, βήματα Σάρας) στην περίοδο που πάμε από το -11 στο 0. Έχεις λόγο να διαμαρτύρεσαι. Αλλά θεωρώ ότι ΔΕΝ είναι αλλοίωση αποτελέσματος γιατί από το 61-61 πέντε λεπτά πριν το τέλος παίζουμε επί ίσοις όροις και το χάνεις και πάλι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι το χάνεις περισσότερο λόγω της επιθετικής σου ανυπαρξίας παρά λόγω των 3 κρίσιμων σφυριγμάτων. Συγνώμη που δεν το βλέπω διαφορετικά, αλλά επειδή και με εμένα προχτές έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα (δύο φορές έφυγα με 10 πόντους και 2 φορές έφτασες στο καλάθι λόγω συγκεκριμένων σφυριγμάτων) και παρ' όλα αυτά επειδή η ομάδα έχει άλλο μέταλλο αντέδρασε και το πήρε εν τέλει πάλι με διαφορά. Σε ένα παιχνίδι που σε έχω φανερά βραχυκυκλώσει και σε παίζω για το χαβαλέ, σε βάζουν με το έτσι θέλω μέσα οι Τανατζήδες. Ε όχι ρε Konnak, δεν είναι PS3 το μπάσκετ, να πατάμε το reset επειδή ζοριζόμαστε και να λέμε πάμε από την αρχή τώρα κι αν είσαι μάγκας κέρδα με. Σφύρα όπως σφυράς μέχρι εκείνη την ώρα και πάρτο το γαμωπαίχνιδο με τα κακαλά σου, όχι με του Τανατζήδες. Σου είπα ότι στο ΣΕΦ, ένας Ολυμπιακός με πλάτη στον τοίχο, ήταν βούτυρο στο ψωμί. Αγχωμένος και εκνευρισμένος, έκανε 11-0 και μετά κατέρρευσε.
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Είναι 5 φάσεις, από τις οποίες οι 3 είναι μαζεμένες (διώξιμο Τσίλντρες, επιθετικό Μπατίστ, βήματα Σάρας) στην περίοδο που πάμε από το -11 στο 0. Έχεις λόγο να διαμαρτύρεσαι. Για τις 3 φάσεις διαβάσμε λοιπον τα εξής:Στα βήματα του Σαρας ο Παπαλουκας τον σπρωχνει αγνοώντας δευτερόλεπτα πριν τον Μπατιστ να σπρωχνει τον Παπαλουκα πάνω στον Σαρας,στο επιθετικό του Μπατιστ διαβάσαμε οτι σε καμία περίπτωση δεν ειναι επιθετικό φαουλ παρόλο που ο Τεοντοιτς έχει πάρει θέση και περιμένει να πέσει πάνω του και στο διωξιμο του Τσιλντρες υπάρχει φαουλ του Μαυροκεφαλίδη όταν οι ίδιοι ανθρωποι λένε πως η διαιτησία άφησε τις σκληρές άμυνες!Στο επιθετικό φαουλ του Μπουρούση μεταξυ 58-61 και 61-61 διαβάσμε οτι σωστα δίνεται για προέκταση της μέσης αλλα δεν ειδαμε κανέναν να μιλάει για την προέκταση των οπισθίων(το λεω ευγενικά) απο Μπατιστ και Πεκοβοτς στα περισσότερα απο τα σκριν που κάνουν Μετά απο αυτά λοιπον ε λιγο δυσκολα να κάνεις σοβαρό διάλογο!
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πόσο καιρό έλεγα ότι δε θα πάρετε 2 παιχνίδια, θυμάσαι; Ήξερες εσύ αλλά δε σε ακούγαμε...
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πόσο καιρό έλεγα ότι δε θα πάρετε 2 παιχνίδια, θυμάσαι; Τα ιδια είπαν και τα hobbits την προηγούμενη Τετάρτη
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ήξερες εσύ αλλά δε σε ακούγαμε... :lol: Και ποιος δεν ήξερε? Έχουν άσσους στα μανίκια τους τα Χόμπιτς.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άντε του χρόνου παλικάρια και καλά μυαλά (μπορώ να βοηθήσω σ' αυτό).
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άντε του χρόνου παλικάριακαι καλά μυαλά(μπορώ να βοηθήσω σ' αυτό). Ευχαριστούμε κύριε Μιγιάγκι.
skimnos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αμφιβάλλω αν κάποιος από όλους εσάς που επιμένετε ότι στο τελευταίο 12 λεπτο του 3ου ματς έγινε "σφαγή" και όχι 3 διαιτητικά λάθη εις βάρος σας (που μεταξύ μας γίνονται σε αρκετούς αγώνες) έχει κάνει τον κόπο να ξαναδει αυτά τα λεπτά σε βιντεο... Γιατί αλλιώς κρίνουμε ένα αγώνα εν θερμώ και αλλιώς όταν είμαστε ήρεμοι. Πολλώ δε όταν η ομάδα μας έχει απωλέσει μια αξιοσέβαστη διαφορά πόντων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.