Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καληνύχτα λοιπόν (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

4 αγώνες παίχτηκαν στο μπάσκετ. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο θυμάσε μόνο τον 3ο.

Πριν μας πεις καλημέρα αύριο θυμήσου και τους υπόλοιπους.

Περι κοντών και πράκτορα, μία λέξη θα σου πω. Ευρώπη ;)

Δημοσ.

Πριν μας πεις καλημέρα αύριο θυμήσου και τους υπόλοιπους.

Περι κοντών και πράκτορα, μία λέξη θα σου πω. Ευρώπη ;)

Νομίζω πως καταλαβαίνεις πως υπάρχει διαφορα να κανεις το 1-2 σττην εδρα του αντιπάλου και να διεκδικείς το πρωτάθλημα στην έδρα σου!Όπως επίσης πιστεύω να θυμάσαι τι έγινε πρόπερσι.Οπως αντίστοιχα ελπίζω να θυμάσαι τι έγινε φέτος με το Μαρούσι

Όσο για την Ευρώπη που λες θα σου πω κάτι το οποιο μάλλον αγνοιες εσκεμμενα!Σκέψου τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τις αντίστοιχες μπασκετικές δυνάμεις στην Ευρώπη.(σκέψου που βρίσκονται μπασκετικά χώρες όπως η Γερμανία,η Αγγλία,η Γαλλία ακομα και η Ιταλία).Μην συγκρινεις το μπασκετ της Ελλάδας σαν χώρα με το ποδόσφαιρο!

Όσο για τα Ευρωπαϊκα καλά και χρυσά αλλα τον αιώνιο αντίπαλο θελεις να ταπεινώνεις!

Στον αθλητισμό όταν υπάρχει αδικία και αλλοίωση αποτελέσματος αρχίζουμε τις π@π@ροδικαιολογίες περι υπερηχητικών ομάδων!Στην πραγματική ζωη όμως όταν ενας άχρηστος αλλα ΒΥΣΜΑΤΙΑΣ μας πάρει την θέση(παρολο που έχουμε τα απαιτούμενα προσόντα) αρχίζουμε και βρίζουμε το σύστημα!Ο κλασικός ο μ@λ@κας ο Έλληνας μετα συγχωρήσεως

Νυχτέέέέές

Δημοσ.

Και από τον 3ο, το τελευταίο 10λεπτο σου λέω εγώ... γιατί άραγε... μήπως επειδή έκρινε το πρωτάθλημα... 2-1 αντί για 1-2... όχι καλέ... :X

Δημοσ.
Και από τον 3ο, το τελευταίο 10λεπτο σου λέω εγώ... γιατί άραγε... μήπως επειδή έκρινε το πρωτάθλημα... 2-1 αντί για 1-2... όχι καλέ... :X

ακριβως.η ανωτερότητά του παναθηναικου εκρινε το πρωταθλημα.

τωρα απο κει και υστερα,οσα δεν φτανει η αλεπου... :lol:

Δημοσ.

θα στοιχειώνει για καιρο αυτο το δεκαλεπτο τους ολυμπιακους μου φαινεται... γιατι ειχαν "φαει" το παραμυθι οτι εχουν καλυτερη ομαδα και διαπιστωσαν καπως αποτομα την αληθεια

Δημοσ.

Ας ειχες καλυτερη ομαδα να το επαιρνες κιριλεμαν. 2 μερες μετα το τελος του πρωταθληματος και η ομαδα σου ειναι διαλυμενη.

Δημοσ.
Ας ειχες καλυτερη ομαδα να το επαιρνες κιριλεμαν. 2 μερες μετα το τελος του πρωταθληματος και η ομαδα σου ειναι διαλυμενη.

Μου λείπουν "παίχτες" σε 3 θέσεις... Θα τα φτιάξουμε όλα, μην ανησυχείς...

Δημοσ.

δε πα να φερετε και τον ευθυμιαδη να σας σφυραει, αν δεν κανετε ομαδα πρωταθλημα δεν παιρνετε

υ.γ. ειναι παντως λιγο υποτιμιτικο για σενα και την ομαδα σου να παραδεχεσαι οτι θες να εξαγορασεις την διαιτησια προκειμενου να κατακτησεις τον τιτλο.

Δημοσ.
δε πα να φερετε και τον ευθυμιαδη να σας σφυραει, αν δεν κανετε ομαδα πρωταθλημα δεν παιρνετε

υ.γ. ειναι παντως λιγο υποτιμιτικο για σενα και την ομαδα σου να παραδεχεσαι οτι θες να εξαγορασεις την διαιτησια προκειμενου να κατακτησεις τον τιτλο.

Από σένα θέλω να την "αγοράσω". Είπαμε, μισή δική σας μισή δική μας (η ντροπή).

Δημοσ.

απο τον Παναθηναικο μπορεις να δανειστεις αλλα πραγματα. Οργανωση, Δυνατο προπονητικο τιμ, Δεμενη ομαδα, Καλο κλιμα μεταξυ των παιχτων κλπ. διαιτησιες και τετοια δε θα βρεις, λυπαμαι

Δημοσ.

Δε λέτε να καταλάβετε ότι δε μας ενδιαφέρει το στημένο πρωτάθλημα μπάσκετ ?

Μόνο το κύπελλο μπάσκετ το πρωτάθλημα βόλεϋ το πόλο η κολύμβηση και τα προηγούμενα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και οι μεταξύ μας νίκες

Δημοσ.
απο τον Παναθηναικο μπορεις να δανειστεις αλλα πραγματα. Οργανωση, Δυνατο προπονητικο τιμ, Δεμενη ομαδα, Καλο κλιμα μεταξυ των παιχτων κλπ. διαιτησιες και τετοια δε θα βρεις, λυπαμαι

Γιατί, δεν της ανανεώσατε το συμβόλαιο; Ξέρεις, μαζί την παράγκα, παίρνεις δωράκι το καλό κλίμα! Θα τα βρούμε όλα, μη σε μέλλει!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

δεν αμφιβαλλω οτι θα τα καταφερετε, τοση εμπειρια απο το ποδοσφαιρο χρησιμη θα φανει. εγω μενω στο οτι οπαδος του ολυμπιακου επιθυμει διακαως να διαφθειρει την διαιτησια προκειμενου να παρει το πρωταθλημα που αγωνιστικα δεν ειναι σε θεση να κατακτησει 13 χρονια.

καλη συνεχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...