Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελεος ρε παιδια ...

Βγαλτε τα γυαλια σας ...

Αντι να κοιτατε το δασος κοιτατε το δεντρο ...

Βγαινουν ολοι και κραζουν τον Ολυμπιακο για αυτα που γιναν ...

Λες και δεν τα κανει ο Παο αυτα ...

Να θυμησω οτι στο ΟΑΚΑ κοπηκε δαχτυλο ή οχι .. ???

Αυτα τα λεω μονο και μονο για να τονισω πως το θεμα δεν ειναι ποιος τα κανει αλλα να σταματησουν ....

Σημερα ηταν ο Ολυμπιακος , αυριο ο Παο και μεθαυριο τα Παοκια και παει λεγοντας ....

Το θεμα ειναι οτι δε θελουν να το σταματησουν αυτο το πραγμα ...

Αν θελαν θα το ειχαν σταματησει ....

Εγω ελεγα απο την πρωτη στιγμη να διακοπει ο αγωνας ...

Γιατι να αρχισει με 40 λεπτα καθυστερηση ???

Δεν επρεπε να αρχισει καθολου κανονικα ...

Ή να αρχισει χωρις κοσμο ...

Ειδαν ολα αυτα που εγινα και οι εξυπνοι οι αστυνομικοι τους αφησαν μεσα να παρακολουθησουν και το ματς ...

Τα θελει ο κωλος τους λεω εγω ...

Γιατι απλα δε θελουν να τα σταματησουν ...

Και θυμιζω , σημερα ειναι ο Ολυμπιακος και αυριο ο Παο ...

Κοιταχτε το δασος οχι το δεντρο ...

Σύμφωνοι, πρέπει να σταματήσουν αυτά.

Ας κάνει λοιπόν την (ευνόητη) αρχή ο σύλλογος που θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τιμωρημένος σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις, σε 2 διαφορετικά αθλήματα. Ας κάτσουν να αναλογιστούν, τι είναι σάπιο εκεί μέσα? Είναι τυχαία αυτά που έγιναν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που στράβωσαν στον Ολυμπιακό? Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής όλων αυτών των επεισοδίων?

Πρόσεξε, δε βγάζω απέξω τον ΠΑΟ, και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τα φετινά γεγονότα όμως δείχνουν πως το πρόβλημα στην ομάδα σας είναι πολύ μεγαλύτερο και μοιάζει να ξεφεύγει.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα αστειευεσαι!

Γιουσουφακι του τον εκανε τον Κλειζα ο Κωστας. Μονο μπατσακια στον κωλαρινο δεν του εδωσε

Μαζι σου. Τοτε μην παιρνεις 4αρι του χρονου. Τι λες?

Δημοσ.

Eγω πρωτος κατηγορω την ομαδα μου για αυτα που εγιναν ...

Αλλα μεθαυριο αν τα κανει ο Παο θα κατηγορουμε τον Παο ....

Το θεμα ειναι να μη προσωποποιυμε αυτα τα πραγματα ...

Γιατι απλα δεν προσωποποιουνται ...

Η καφριλα ειναι καφριλα ...

Δε χωριζεται σε ομαδες ..

Πρεπει να παρθουν μετρα ...

Ολα αυτα ειναι λογια να περναει η ωρα ....

Αργοτερα θα τα ξαναδουμε και θα λεμε τα ιδια παλι ....

Δημοσ.
Σύμφωνοι, πρέπει να σταματήσουν αυτά.

Ας κάνει λοιπόν την (ευνόητη) αρχή ο σύλλογος που θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τιμωρημένος σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις, σε 2 διαφορετικά αθλήματα. Ας κάτσουν να αναλογιστούν, τι είναι σάπιο εκεί μέσα? Είναι τυχαία αυτά που έγιναν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που στράβωσαν στον Ολυμπιακό? Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής όλων αυτών των επεισοδίων?

Πρόσεξε, δε βγάζω απέξω τον ΠΑΟ, και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τα φετινά γεγονότα όμως δείχνουν πως το πρόβλημα στην ομάδα σας είναι πολύ μεγαλύτερο και μοιάζει να ξεφεύγει.

Οι καφροι ειναι ακριβως οι ιδιοι και στους 2 συλλογους. Και σε αριθμο και σε καφριλα.

Απλως εκδηλωνονται καθε φορα οσοι χανουν το πρωταθλημα.

Κατσε να γινει καμια στραβη του χρονου με την πολυμετοχικοτητα στον Παο, να χαθει κανα πρωταθλημα, και θα σου πω εγω αν θα τα κανετε εσεις του χρονου γυαλια καρφια, η οχι.

Ξαναλεω, αυτοι οι στρατοι εχουν συγκροτηθει απο τους προεδρους των Παε και παρεισφρυουν και στο μπασκετ. Ετσι ειναι τα πραγματα. Οσο το ποδοσφαιρο και οι παραγοντες του δρουν ανεξελεγκτα (απο το μπατζετ και τις εγγυησεις, μεχρι το παρασκηνιο), τοτε αυτα τα προβληματα θα διαιωνιζονται.

Δημοσ.
Οι καφροι ειναι ακριβως οι ιδιοι και στους 2 συλλογους. Και σε αριθμο και σε καφριλα.

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση τώρα που το σκέφτομαι?

Πως το συγκεκριμένο επιχείρημα εδώ μέσα γράφεται κατά 99% από Ολυμπιακούς.

Γιατί άραγε?

Δημοσ.
Μαζι σου. Τοτε μην παιρνεις 4αρι του χρονου. Τι λες?

Αν ο Τσαρτσαρης μπορουσε να δωσει αυτο που εδωσε στους τελικους στο 70% των αγωνων, τοτε λεω ναι

Ειναι αλλο το "εχω θεμα στο 4 γιατι τα τεσσαρια μου ειναι μια κρυο μια ζεστη" και αλλο η απαντηση σου "γιατι στους τελικους ειχες 4αρι"

Ναι, ειχα, το προβλημα ειναι οτι φετος ειχα μονος στους τελικους

Δημοσ.

Απλως εκδηλωνονται καθε φορα οσοι χανουν το πρωταθλημα.

Κατσε να γινει καμια στραβη του χρονου με την πολυμετοχικοτητα στον Παο, να χαθει κανα πρωταθλημα, και θα σου πω εγω αν θα τα κανετε εσεις του χρονου γυαλια καρφια, η οχι.

Ξαναλεω, αυτοι οι στρατοι εχουν συγκροτηθει απο τους προεδρους των Παε και παρεισφρυουν και στο μπασκετ. Ετσι ειναι τα πραγματα. Οσο το ποδοσφαιρο και οι παραγοντες του δρουν ανεξελεγκτα (απο το μπατζετ και τις εγγυησεις, μεχρι το παρασκηνιο), τοτε αυτα τα προβληματα θα διαιωνιζονται.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

1. Στην Ευρώπη γιατί είστε τιμωρημένοι? Επειδή εκδηλωθήκατε που δεν κατακτήσατε το Champions League?

2. Απο την άλλη, ο Παναθηναϊκός επί χρόνια θα έπρεπε να ξεκινούσε τη σεζόν τιμωρημένος λόγω επεισοδίων επειδή έχανε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Γιατί άραγε?

Και μένα μου κάνει εντύπωση... που γράφεται μόνο από Ολυμπιακούς...

Δημοσ.
Θα αστειευεσαι!

Γιουσουφακι του τον εκανε τον Κλειζα ο Κωστας. Μονο μπατσακια στον κωλαρινο δεν του εδωσε

:lol::lol::lol:

Σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα , ο Τσαρτσαρής των τελευταίων 3 ετών θα έπαιζε στο Μακεδονικό ή στην Ολύμπια Λάρισας..

Γι αυτό και σας ξεφεύγει και λέτε ότι θέλετε τεσσάρι, γιατί ξέρετε ότι στην Ευρώπη θα σας μαστιγώσουν όλοι αν βγείτε με αυτά τα χάλια του χρόνου..

Η άμυνα με τις αγκωνιές στα πλευρά, με αγκαλιάσματα και με τρικλοποδιές δεν είναι φάουλ όπως μάθαμε φέτος στα playoffs..

Αλλά νομίζω στις ευρωπαΪκές διοργανώσεις τα σφυρίζουν αυτά, όπως και τα κινητά σκριν , τα βήματα , τα 3'' και διάφορες τέτοιες μικροπαραβάσεις που αγνοούνται στο ελληνικό πρωτάθλημα (όταν τα κάνει η ομάδα της ΚΕΔ) ..

---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

Δεν ισχύει αυτό που λες.

2. Απο την άλλη, ο Παναθηναϊκός επί χρόνια θα έπρεπε να ξεκινούσε τη σεζόν τιμωρημένος λόγω επεισοδίων επειδή έχανε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Εκεί τα επεισόδια τα κάνουν οι αναρχικοί και το ΚΚΕ :-D:-D

Εξάλλου γιατί να τα σπάνε?

Τρίτοι ήταν τις περισσότερες χρονιές στη βαθμολογία..

Στα playoff παίρνανε τη δεύτερη θέση και το θεωρούσαν και επιτυχία..

Έχουν δίκιο για την παράγκα , αλλά όλα τα χρόνια ήταν πολύ χειρότεροι από τον Ολυμπιακό σε ρόστερ και σε ομάδα..

Γι αυτό και τα βάζανε με τον Τζίγκερ (playstation man No2) , και το επιχείρημα της παράγκας το είχανε για να αντιμετωπίζουν την καζούρα από τους υπόλοιπους..

Μοιρολογίστρες μαζί με το αεκ..

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα , ο Τσαρτσαρής των τελευταίων 3 ετών θα έπαιζε στο Μακεδονικό ή στην Ολύμπια Λάρισας..

Σε ενα δικαιο κοσμο θα σας ειχαν αποβαλει γιατι κρατατε τη φαλαινα εκτος νερου και αυτο δεν ειναι καθολου σωστο

Γι αυτό και σας ξεφεύγει και λέτε ότι θέλετε τεσσάρι, γιατί ξέρετε ότι στην Ευρώπη θα σας μαστιγώσουν όλοι αν βγείτε με αυτά τα χάλια του χρόνου..

Ρε εδω τους κοροιδευουμε 15 χρονια, του χρονου δεν θα τα καταφερουμε?

Η άμυνα με τις αγκωνιές στα πλευρά, με αγκαλιάσματα και με τρικλοποδιές δεν είναι φάουλ όπως μάθαμε φέτος στα playoffs..

Σε μας το λες?Στον Κλειζα πες το

Αλλά νομίζω στις ευρωπαΪκές διοργανώσεις τα σφυρίζουν αυτά, όπως και τα κινητά σκριν , τα βήματα , τα 3'' και διάφορες τέτοιες μικροπαραβάσεις που αγνοούνται στο ελληνικό πρωτάθλημα (όταν τα κάνει η ομάδα της ΚΕΔ) ..

]Bερολινο.
Δημοσ.

Κι αυτο που γινεται εδω μεσα στα thread ειναι μια μικρης ταξεως καφριλα ...

Απλα εδω δεν πλακωνομαστε στο ξυλο ...

Κανεις δε σεβεται τον αλλον ...

Το μονο που μας νοιαζει ειναι πως θα την πουμε στον αλλον ....

Ολη την ωρα ειρωνεια κτλ ...

Αντι να κυριαρχουν τα αθλητικα σχολια κυριαρχουν ειρωνικα σχολια μεταξυ των συνομιλιτων ...

Δημοσ.
και το επιχείρημα της παράγκας το είχανε για να αντιμετωπίζουν την καζούρα από τους υπόλοιπους..

Για μπάσκετ μιλάς ή για ποδόσφαιρο?

Για τον ολυμπιακό μιλάς ή για τον Παναθηναικό?

Πρόσεχε καλά την απάντησή σου μην εκτεθείς :whistle:

Δημοσ.

Την είδαμε και στην Ευρώπη φέτος την ομαδάρα σας.

Σας απέκλεισε το Μαρούσι αν το ξέχασες, που πλήρωνε τους παίκτες του με κουπόνια του ΑΒ-Βασιλόπουλος από το Δεκέμβριο.

Τα έμαθες για τον πολυδιασπαστικό σου?

Ετοιμαστείτε για νεές τεσσάρες.

Είδα και φέτος πως μας τιμωρήσατε (με την όπισθεν), και με μισή ομάδα .;)

Μόνο μην βγει αληθινό πάλι το ανέκδοτο από τα προηγούμενα καλοκαίρια : Τι κοινό έχουν οι βάζελοι με τα τζιτζίκια? Κάθε καλοκαίρι μας τα πρήζουν, και το χειμώνα εξαφανίζονται...

Δυστυχώς, στα δικά μας γήπεδα τις φασαρίες τις κάνουν οι χουλιγκάνοι....

Δεν τις κάνουν Αναρχικοί, Ακροαριστεροί, εξωγήινοι , emo, κάγκουρες, trendy, drag queens και λοιποί που έτυχε να βρίσκονται εκεί..

Τα "αρσενικά" που αποτελούν την ομάδα με τη ροζ φανέλα δεν έχουν ούτε τα μεμένια να παραδεχθούν τα επεισόδια που γίνονται από τους χουλιγκάνους τους, και εμφανίζονται ως τσαρλατάνοι στους αθλητικούς δικαστές που πλέον είναι αντικειμενικοί και δεν υπάρχει ούτε παράγκα ούτε τίποτα , και τη γλυτώνουν με πρόστιμα , ενώ για αντίστοιχα επεισόδια τιμωρούνται άλλα γήπεδα..

Κλαίω :lol::lol::lol:

Που ήσουν κρυμμένος αγόρι μου τόσο καιρό, να' σαι καλά :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Γιατί άραγε?

Eίπαμε.Μην ξαναλέμε τα ίδια!Συμφωνα με τις εκτιμήσεις των Manager(με συγχωρεις των πολυμετοχικων) οι οπαδοι του Παναθηναϊκου έιναι ανώτερη φυλή.Ποιοτικός λαός!Οπότε όλα καλα και όλα Άγια.Να κάνουμε νταντα τα κακά παιδιά του Ολυμπιακού!Αυτοί φταίνε για την βια στα γηπεδα,αυτοι φταινε για το γεγονος οτι δεν πανε οικογενεις στα γήπεδα.Ανακουφισμένος τώρα?Αισθάνεσαι καλύτερα που βρήκαμε τον υπεύθυνο?

Για μπάσκετ μιλάς ή για ποδόσφαιρο?

Για τον ολυμπιακό μιλάς ή για τον Παναθηναικό?

Πρόσεχε καλά την απάντησή σου μην εκτεθείς :whistle:

Οσο υπάρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν παραδέχονται οτι τα hobbits ελέγχουν την διαιτησία στο μπασκετ άλλο τόσο θα υπάρχουν αντίστοιχα άνθρωποι οι οποιοι θα υποστηρίζουν οτι ο θείος δεν έβαλε πουθενά το χεράκι του και ολα ήταν φυσιολογικά!Απορίες?

Απο την στιγμη λοιπόν που κανένανς Παναθηναικος δεν είδε αβάντα την Τετάρτη και σπρώξιμο απο την διαιτησία παρα μόνο μια υπερηχητική ομάδα να ξεβρακώνει τον αιώνιο αντίπαλο στην τελευταία περίοδο άλλο τόσο θα υπάρχουν Ολυμπιακοί που θα λένε οτι δεν ευνοήθκε ποτέ τα τελευταία δεκατεσσερα χρόνια στο ποδόσφαιρο και οι κουπες ήταν αποτέλεσμα ενος πολυ δυνατου ροστερ,του καλύτερου στην Ελλάδα με αντίστοιχο ξεβράκωμα του αιωνιου αντιπάλου.

Κατανοητόν?Χαίρομαι

Καληνύχτα λοιπόν (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...