Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δικά σου αυθόρμητα συμπεράσματα!Οχι δεν ειμαι παιδακι 18-19-20 χρονων!Κατανοητόν?Και θα σε παρακαλέσω να μην βγάζεις συμπεράσματα που ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ!ΠΑραγνωριστήκαμε μου φαίνεται!Απαιτώ να ανακαλέσεις τα αβασιμα συμπεράσματα σου!Το Απαιτω δεν το ζητω Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογούσες τον εαυτό σου αν πέταγε ένα μπουκάλι προς τον Ιτούδη χθες βράδυ(ή σήμερα το ξημέρωμα), για την διαιτησία της Τετάρτης ρε γαμώτο.... @LinusΠεριμένω να ανακαλέσεις όσα αφορουν εμένα! Aυτοι ειστε.Δεν ζητάτε ουτε μια συγνώμη για την λάσπη που πετάτε
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ εξακολουθώ να μην κατηγορώ το Γιαννάκη για τίποτα.. Δεν είπα ότι είναι ισάξιος του Ομπράντοβιτς, αλλά δεν είναι και για μπάτσες.. θα το δούμε και στην επόμενη ομάδα που θα κοουτσάρει.. Εγώ πάντως είμαι στο fan club του. Μακάρι να μείνει 2-3 χρονάκια ακόμα στον Ολυμπιακό!!!!!!!!! Υπομονή!
kfyros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως είμαι στο fan club του. Μακάρι να μείνει 2-3 χρονάκια ακόμα στον Ολυμπιακό!!!!!!!!! Υπομονή! Ε, εντάξει, δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος στον πλανήτη, αλλά αντικαθιστάς κάτι με κάτι καλύτερο.. Δεν τα ισοπεδώνουμε και όλα... Μεταξύ του άριστου και του άχρηστου υπάρχουν 100 διαβαθμίσεις ανάμεσα..
Linus_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Aυτοι ειστε.Δεν ζητάτε ουτε μια συγνώμη για την λάσπη που πετάτε Όπου εαυτός σου βάλε οποιοσδήποτε τολμάει έστω και να διανοηθεί να δικαιολογήσει τα καφριλίκια που έγιναν χθες. @Linus_21 Αλλά δικαιολογίες για ουρακοτάγκους όπως τους χθεσινούς, δεν θα ψάξω να βρω. Όσο άσχημη κι αν ήταν η διαιτησία σε προηγούμενο αγώνα, όσο άσχημα κι αν ξύπνησαν το ίδιο πρωί, όση φορά κι αν πήραν από τα βιντεάκια διαμρτυρίας της ΚΑΕ
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τραγικός μεγάλε είσαι μόνο ΕΣΥ. Σφαίρα για Επίδαυρο. Η σχέση στις κασέτες με τις χορηγίες είναι η διαπλοκή. Αν δεν το βλέπεις, μαγκιά σου, δεν θα τυφλώσεις όμως και εμάς. Και στην απάντησή μου, αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί. "Επιστήμονες", "δεν περίμενα σοβαρή απάντηση", "βούρτσες-λούτσες", "τον ήπιες". Και μετά τα παραπάνω η κορύφωση της ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ: "Σκέφτεσαι σαν 5χρονό" Έχεις διανοηθεί τί έχεις αμολήσει εδώ και 3 ώρες και τολμάς να μιλάς για κατάντια σκέψης? Πάρτο αλλιώς, θα βρεις. Επίδαυρο εγώ , επιθεώρηση με τον τσάκωνα εσύ? Χάχα, Molto-ΔΈΛΤΑ-Βγενόπουλος-ΠΑΟΚ... τι κωμικοτραγικά μου λες? για την χορηγια του οπαπ μιλησα, καμια σχεση με διαπλοκες,επειδη τα δικα μας τα καλοπαιδα τα εσπασαν στη λαμια και μας εκοψαν την επιχορηγηση για να φτιαξουμε απαραιτητα πραγματα, καμια σχεση με χορηγιες απο διαφημιση... Εσύ τώρα μου βγάζεις conspiracy theory 2010, ntaks παω πάσο. Εμείς δε βλέπουμε τίποτα, όλα τα βλέπεις μονο εσύ. Σε αφήνω να ψάχνεσαι γιατί έχασες το πρωτάθλημα στο basket από μια καλύτερη ομάδα.
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είπε ο βάζελος που πιπιλούσε επί μία ολόκληρη σαιζόν το offside του Σισέ στο Καραϊσκάκη. Το πιπιλούσα μια ολόκληρη σεζόν ε? Τι μας λες? Την διαφορά μεταξύ της αναφοράς ενός γεγονότος και της διαρκούς κλάψας την ξεχωρίζεις άραγε? Ρητορικό το ερώτημα. 20 άτομα + τους διαιτητές. ή τους έβαλες στην εικοσάδα κι αυτούς ?? :lol: σοβαρέψου ρε συ... Δεν πείθεις ούτε το δεξί ημισφαίριο το εγκεφάλου σου με αυτά που γράφεις.. Πολύ μαγκιόρικο πρωτάθλημα πήραν για λογαριασμό της ομάδας σου οι "κολλητοί".. Στη φιέστα να φωνάξετε και την ΚΕΔ, το σας εμποδίζει, αφού ως γνωστόν τσίπα δεν υπάρχει στην ομάδα σου ... It keeps getting better and better. Απάντα μου σε παρακαλώ. Εχθές την ώρα που ο Μπουρούσης είχε πάρει το μικρόφωνο και σας έλεγε "θα νικήσουμε σήμερα και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ", το πίστευες ακόμα, ε? :lol:
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Σε αφήνω να ψάχνεσαι γιατί έχασες το πρωτάθλημα στο basket από μια καλύτερη ομάδα. Εσύ στο μπάσκετ, θύμισε μου σε ποια θέση τερμάτισες, γιατί μου διέφυγε. Κηδείες με ξένα κόλυβα κλπ
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 tsakona, τσάκω ένα πανέρι κόλλυβα από μένα και χώσε ανοικτά. :lol:
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επιτέλους μίλησε η μητρική, γιατί τόση ώρα μιλούσα με το υποκατάστημα και ένιωθα λίγο άβολα είναι η αλήθεια.
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Χαχα, δε θυμαμαι ειλικρινα,δεν ασχολουμαι, αλλα αφου σε κανει να νιωθεις καλυτερα ,συγκρινε Παοκ με ΟΣΦΠ ,γιατι με τον ΠΑΟ δε σε παιρνει . Στο μπασκετ δεν υπαρχουμε απο το '93-95 αν θυμαμαι καλα και ειδικα φετος εχουμε...... ειλικρινα δεν ξερω δια του ποσο ειναι το budget τις ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ΚΑΕ ΟΣΦΠ. Ακομα γελαω Φαε τα κολυβα εσυ, εγω δε τα χρειαζομαι ---------- Προσθήκη στις 19:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ---------- tsakona, τσάκω ένα πανέρι κόλλυβα από μένα και χώσε ανοικτά. :lol: τσακω ελεγε ο προπαππους μου συνεχεια, και απο κει βγηκε σε ολο το σοι το τσακος κ tsakonas κ αλλα πολλα
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Χαχα, δε θυμαμαι ειλικρινα,δεν ασχολουμαι, αλλα αφου σε κανει να νιωθεις καλυτερα ,συγκρινε Παοκ με ΟΣΦΠ ,γιατι με τον ΠΑΟ δε σε παιρνει . Στο μπασκετ δεν υπαρχουμε απο το '93-95 αν θυμαμαι καλα και ειδικα φετος εχουμε...... ειλικρινα δεν ξερω δια του ποσο ειναι το budget τις ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ΚΑΕ ΟΣΦΠ. Ακομα γελαω Φαε τα κολυβα εσυ, εγω δε τα χρειαζομαι Κοίτα να δεις ποια είναι η πλάκα τώρα. Δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ, κατά τα λεγόμενά σου, αλλά σε νοιάζει τι κάνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ρε μνημοσυνάδες, θα μας τρελάνετε απόψε?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Κηδείες με ξένα κόλυβα κλπ Πεντε Ευρωπαικα. Δευτερε.
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πεντε Ευρωπαικα.Δευτερε. 37 πρωταθλήματα τριτοδεύτερε
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Κοίτα να δεις ποια είναι η πλάκα τώρα. Δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ, κατά τα λεγόμενά σου, αλλά σε νοιάζει τι κάνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ρε μνημοσυνάδες, θα μας τρελάνετε απόψε? Aντε πάλι.... Για τα επεισόδια μίλησα, και την χορηγία. Εσύ το πηγες αλλου.Δε με νοιάζει τι κάνει ο ΠΑΟΚ...ποσο μάλλον ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ.. Με το μπάσκετ ασχολούμαι στο final four και στο final 2 GR ( που με τοση αγωνια περιμενω να δω ποιοι θα ειναι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.