Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έτσι bravo, γύρισε το στα κινεζικα, γιατί δε βγάζει νόημα.Συσχετισμός παιδιού 5 ετών.Τα προηγούμενα χρονια, μιλούσαμε για τα στημένα. Τις κασέτες όλοι τις ακούσαμε, μη πάμε εκεί τώρα.Όταν κερδίζεις ομάδες με budget 1/5 του δικού σου, χαίρεσαι, όταν χάνεις, αρχίζεις τα κινεζικα.Σε αφήνω στον παραλήρημα σου, δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα. P.S.Δεν πίνω, δουλεύω. Γεια σου ρε Τσάκωνα ώριμε με τα βιντεάκια του ΑΜΑΝ. Τις κασέτες όλοι τις ακούσαμε, αλλά τη ΔΕΛΤΑ στην πλάτη και το molto στο βρακί όλοι το είδαμε επίσης. Και ο νοών νοείτω. Κοίτα που καταντήσαμε Κόκκαλη, να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ των έξι τίτλων. Πνίξτονα Μήτσο, πνίξτονα.
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αλλά τη ΔΕΛΤΑ στην πλάτη και το molto στο βρακί όλοι το είδαμε επίσης. Και ο νοών νοείτω. Και το πακετάκι με 5μμυρια σχεδον για Χριστοδουλόπουλο-Μελίσση.
Linus_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γουσταρεις να προκαλείς?Οκ συνεχισε τοΕγω απλα θα σου θυμισω καποια πραγματα που γραφτηκαν ΕΔΩ ημερα Πεμπτη και οχι σήμερα Δευτερα! 1)Ο Σκουντης δεν θα ερθει στο Σεφ.Και οντως δεν ηρθε 2)Αβάντα απο διαιτησία.Και οντως υπήρχε 3)Πολεμική ατμόσφαιρα και διακοπή του αγώνα Προβλέψεις που επιβεβαιώθηκαν 100% και οχι μετα Χριστον προφήτες.Ειτε σου αρέσει ειτε οχι!Αν θεωρεις οτι την Τετάρτη υπήρχε ένα κανονικότατο ματς και η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο παω πασο.......... Μου λες ότι πανηγυρίζεις που έπεσες μέσα στο αν θα έρθει ο Σκουντής, γιατί οι κανίβαλοι θα του είχαν επιτεθεί? Και λες ότι άλλος προκαλεί? Μου λες ότι πρόβλεψες την διακοπή του αγώνα από τους ουρακοτάγκους, και τη δημιουργία δεύτερης Ριζούπολης από τα ζα και πανηγυρίζεις? Δεν μπορώ να πιάσω το νόημα σου. Τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ? Βάζεις στο χέρι τους το μαχαίρι και τους λες πέτα το γιατί διαιτησία μπλα μπλα Τετάρτη Διαμαντίδης μπλα μπλα... Ορισμένοι είστε επικίνδυνοι :mad:
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Από το μπάσκετ στο molto και τον Μελίσση. Αυτά είναι.
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τέτοιες "λαλακιες" στο χωριο σου μονο λένε. 15 χρονια έχεις 15πλασίο budget. Φέτος τον ήπιες. Aντε γεια Εσυ τωρα γιατι χαιρεσαι;επειδη μας κερδισατε;ξεχνας μαλλον 3 πραγματα 1)οτι κ εμεις καναμε διπλο στη τουμπα 2)ποσα χρονια ειχατε να μας κερδισετε στην εδρα σας 3)φετος μας πηρε βαθμους ο καθε πικραμενος. Ε δε νομιζω να κανατε κανα κατορθωμα
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ορισμένοι είστε επικίνδυνοι :mad: Ορισμένοι πάλι είστε ακίνδυνοι
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο ΠΑΟ του Μαΐου-Ιουνίου σήκωνε Ευρωλίγκα. Όσο δεν εννοείς να το καταλάβεις, την ομάδα σου υποτιμάς. Ο φετινος παο, με δυσκολια θα περνουσε στον τελικο της ευρολιγκας (οπως και εκανε ο ολυμπιακος δλδ.). Με μπαρτσελονα, απλα δεν ειχε καμια ελπιδα (οπως και ο ολυμπιακος δλδ.). Οποτε και να επαιζε... Στους τελικους, δεν μπορεις να πεις οτι επαιξε φοβερο μπασκετ, απλα καλυτερο απο τον ολυμπιακο (μιλωντας εκ του αποτελεσματος, δεν τους ειδα τους τελικους). Αρα με ενα μπασκετ "λιγοτερο χειροτερο" απο τον ολυμπιακο, δεν μπορεις να κερδισεις την μπαρτσελονα.. Απλα.. Aκρως επιστημονική απάντηση (aραγε γιατί σας λένε επιστήμονες), δε περίμενα κάτι εξυπνότερο να σου πω την αλήθεια.Μετά θα σου στείλω link με τις διαφορες τις λούτσας με την βούρτσα αφού τα μπέρδεψες τόσο πολύ Με τετοιες ερωτησεις δεν μπορεις φιλε μου να περιμενεις καλυτερες απαντησεις.. Και οσο αφορα την χορηγεια του οπαπ, και το κατεστημενο της αθηνας κλπκλπ, ενα εχω να σου πω.. Δυο χρονιες δεν ασχοληθηκες με αυτο, και την πρωτη τερματισες δευτερος στην κανονικη, και στην δευτερη βγηκες τσαμπιονς.. Μηπως αν το ξαναπιασεις, θα ξαναπεσεις στο ουεφα?? Μηπως??
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μου λες ότι πανηγυρίζεις που έπεσες μέσα στο αν θα έρθει ο Σκουντής, γιατί οι κανίβαλοι θα του είχαν επιτεθεί? Και λες ότι άλλος προκαλεί? Μου λες ότι πρόβλεψες την διακοπή του αγώνα από τους ουρακοτάγκους, και τη δημιουργία δεύτερης Ριζούπολης από τα ζα και πανηγυρίζεις? Δεν μπορώ να πιάσω το νόημα σου. Τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ? Βάζεις στο χέρι τους το μαχαίρι και τους λες πέτα το γιατί διαιτησία μπλα μπλα Τετάρτη Διαμαντίδης μπλα μπλα... Ορισμένοι είστε επικίνδυνοι :mad: Ο καθενας ερμηνεύει οπως γουστάρει για να δημιουργήσει εντυπώσεις!Δεν πανηγυρίζω φιλε μου για τις προβλέψεις! Ολα αυτα τα ειπαμε απο την Πεμπτη και είναι μια απόδειξη οτι όλα οσα έγιναν χθες ήταν αναμενόμενα.Γιατι ειδα καποιους να πεφτουν απο τα σύννεφα σαν να ζουν σε άλλον πλανήτη και δεν ξερουν οτι εδω ειναι Ελλαδα! όσο για το επικίνδυνος ασε με να το κρίνω εγω για τον εαυτο μου!Ασε να το κρίνει αυτο το στενό μου περιβάλλον και οχι εσυ! Από το μπάσκετ στο molto και τον Μελίσση. Αυτά είναι. Δίαβασε τα post Και θα καταλαβεις για λουτσες βουρτσες και για ατακες του στυλ "τον ηπιες"
Linus_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο καθενας ερμηνεύει οπως γουστάρει για να δημιουργήσει εντυπώσεις!Δεν πανηγυρίζω φιλε μου για τις προβλέψεις! Ολα αυτα τα ειπαμε απο την Πεμπτη και είναι μια απόδειξη οτι όλα οσα έγιναν χθες ήταν αναμενόμενα.Γιατι ειδα καποιους να πεφτουν απο τα σύννεφα σαν να ζουν σε άλλον πλανήτη και δεν ξερω οτι εδω ειναι Ελλαδα! όσο για το επικίνδυνος ασε με να το κρίνω εγω για τον εαυτο μου!Ασε να το κρίνει αυτο το στενό μου περιβάλλον και οχι εσυ! To επαναλαμβάνεις από δω κι από κει, με... χαρά. Τι να υποθέσω? Ανάλογα πως το εννοείς το αναμενόμενα. Αν περίμεναν, ότι οι κάφροι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο, ας έκαναν τον αγώνα κεκλεισμένων, ποιο το νόημα να χάσουν 20-0. Λίγοι πέσαν από τα σύννεφα πάντως, για να λέμε την αλήθεια. Έχουμε ξαναδεί Ριζούπολη. Κακώς δεν σηκώθηκε να φύγει και εκεί η ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογούσες τον εαυτό σου αν πέταγε ένα μπουκάλι προς τον Ιτούδη χθες βράδυ(ή σήμερα το ξημέρωμα), για την διαιτησία της Τετάρτης ρε γαμώτο....
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογούσες τον εαυτό σου αν πέταγε ένα μπουκάλι προς τον Ιτούδη χθες βράδυ(ή σήμερα το ξημέρωμα), για την διαιτησία της Τετάρτης ρε γαμώτο.... Δικά σου αυθόρμητα συμπεράσματα!Οχι δεν ειμαι παιδακι 18-19-20 χρονων!Κατανοητόν? Και θα σε παρακαλέσω να μην βγάζεις συμπεράσματα που ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ!ΠΑραγνωριστήκαμε μου φαίνεται!Απαιτώ να ανακαλέσεις τα αβασιμα συμπεράσματα σου!Το Απαιτω δεν το ζητω Επαναλαμβάνω δεν το πανηγυρίζω περιχαρής!Είναι απλα μια απόδειξη οτι ηθικοι αυτουργοι υπάρχουν!Και οι καφροι θελουν την παραμικρη αφορμη για να δρασουν ανενοχλητοι!
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 To επαναλαμβάνεις από δω κι από κει, με... χαρά. Τι να υποθέσω? Ανάλογα πως το εννοείς το αναμενόμενα. Αν περίμεναν, ότι οι κάφροι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο, ας έκαναν τον αγώνα κεκλεισμένων, ποιο το νόημα να χάσουν 20-0. Λίγοι πέσαν από τα σύννεφα πάντως, για να λέμε την αλήθεια. Έχουμε ξαναδεί Ριζούπολη. Κακώς δεν σηκώθηκε να φύγει και εκεί η ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογούσες τον εαυτό σου αν πέταγε ένα μπουκάλι προς τον Ιτούδη χθες βράδυ(ή σήμερα το ξημέρωμα), για την διαιτησία της Τετάρτης ρε γαμώτο.... http://video.aol.ca/video-detail/-/581339941 Άντε αγόρι μου να μαζέψεις τους επώνυμους οπαδούς σου και μετά ξαναέλα να κάνεις μαθήματα ηθικής εδώ μέσα.
Linus_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 http://video.aol.ca/video-detail/-/581339941 Άντε αγόρι μου να μαζέψεις τους επώνυμους οπαδούς σου και μετά ξαναέλα να κάνεις μαθήματα ηθικής εδώ μέσα. Βρε μακάρι να τον μαζέψουν, αν πετάει μπουκάλια. Τι με νοιάζει ποιος είναι. Και εγώ δεν γουστάρω τον Παπαλουκά αλλά δεν θέλω να πάει και στο νοσοκομείο πετώντας του μπουκάλια. Αλλά δικαιολογίες για ουρακοτάγκους όπως τους χθεσινούς, δεν θα ψάξω να βρω. Όσο άσχημη κι αν ήταν η διαιτησία σε προηγούμενο αγώνα, όσο άσχημα κι αν ξύπνησαν το ίδιο πρωί, όση φορά κι αν πήραν από τα βιντεάκια διαμρτυρίας της ΚΑΕ
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οκ δεκτόν!ΠΑΝΤΑ αβαντα στο ΣΕΦ και ΠΑΝΤΑ οι διαιτητες 50-50 στο ΟΑΚΑ!Κοκκινη Παράγκα!Μαγκες οι Αγγελόπουλοι που την εστησαν και εδιωξαν τα hobbits Τhanks man. Τα ίδια και στα 2 γήπεδα. 55-45 συνήθως (και 80-20 εχτές) Απλά η 1 ομάδα έχει κάνει το ΣΕΦ εξοχικό... ---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ---------- Ο φετινος παο, με δυσκολια θα περνουσε στον τελικο της ευρολιγκας (οπως και εκανε ο ολυμπιακος δλδ.). Με μπαρτσελονα, απλα δεν ειχε καμια ελπιδα (οπως και ο ολυμπιακος δλδ.). Οποτε και να επαιζε...Στους τελικους, δεν μπορεις να πεις οτι επαιξε φοβερο μπασκετ, απλα καλυτερο απο τον ολυμπιακο (μιλωντας εκ του αποτελεσματος, δεν τους ειδα τους τελικους). Αρα με ενα μπασκετ "λιγοτερο χειροτερο" απο τον ολυμπιακο, δεν μπορεις να κερδισεις την μπαρτσελονα.. Απλα.. Δηλαδή δύσκολα θα περνούσε την Πρόκομ ή την Παρτιζάν;
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο φετινος παο, με δυσκολια θα περνουσε στον τελικο της ευρολιγκας (οπως και εκανε ο ολυμπιακος δλδ.). Με μπαρτσελονα, απλα δεν ειχε καμια ελπιδα (οπως και ο ολυμπιακος δλδ.). Οποτε και να επαιζε...Στους τελικους, δεν μπορεις να πεις οτι επαιξε φοβερο μπασκετ, απλα καλυτερο απο τον ολυμπιακο (μιλωντας εκ του αποτελεσματος, δεν τους ειδα τους τελικους). Αρα με ενα μπασκετ "λιγοτερο χειροτερο" απο τον ολυμπιακο, δεν μπορεις να κερδισεις την μπαρτσελονα.. Απλα.. μου θυμίζεις λίγο πότε ( χρονική περίοδο) επαιξε ο παο με μπαρτσελόνα φέτος και τα αποτελεσματα του?
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δηλαδή δύσκολα θα περνούσε την Πρόκομ ή την Παρτιζάν; Απο την παρτιζαν δεν αποκλειστηκε?? Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα περνουσε ευκολα? Το μπασκετ που επαιξε στους τελικους, η τα τελευταια παιχνιδια του πρωταθληματος με κολοσσο και πανελληνιο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.