Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα ενταξει, δεν περιμενα ν ακουσω κατι τετοιο απο σενα :lol::lol::lol:

Δεν παιξατε μπασκετ. Και ηταν εμφανεστατο.

Αυτος ο Παο δεν πηγαινε πουθενα στην Ευρωπη.

Αυτός ο ΠΑΟ πήρε το πρωτάθλημα για την πλάκα του από τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Ε δε μπορεί να μη μπορούσε να είναι ο ίδιος φιναλίστ ε;

Πλακίτσα θα έκανε στην Μπαρτσελόνα στον τελικό ο Ομπράντοβιτς. 20/24 έχει...

Μπα να μην πληρωσει τπτ ρε συ. ΓΙατι, τι εκανε??

Οτιδηποτε λιγοτερο απο αποκλεισμο για καποιες αγωνιστικες, ειναι κοροιδια.

Εγώ λέω η τιμωρία του να ήταν ταυτόσημη με αυτήν που προβλέπει ο κανονισμός. Εσύ τι λες;

---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:20 ----------

Στο οακα εγω ξερω πετουσαν ψυγεια.. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝ ΠΟΤΕ ΨΥΓΕΙΑ>??? Ε??? ΑΛΗΤΕΣ....

Εγώ σε ρωτάω όμως, θυμάσαι ΠΟΙΟΙ είχαν πετάξει τα ψυγεία και ποια χρονιά;

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

Σε ενοχλει δλδ το μπουκάλι?Αυτο ειναι το προβλημα σου?Για ποιο λογο εχει μπουκάλια στο ΣΕΦ και οχι στο ΟΑΚΑ?

η γενικοτερη ρίψη αντικειμένων σε αφήνει αδιάφορο και σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το μπουκάλι?Τα πιστόλια σε ενοχλούν?Οι κροτίδες?Ολα αυτα περνάνε μέσα με τις ευλογίες των αφεντικών!

Και αν θελεις να το πας και αλλου οτι κακως η διοικηση του Ολυμπιακου επιτρέπει μπουκάλια σου επαναλαμβάνω!Μεσα στα γήπεδα περνάει ο καθενας οτι μα οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Με τις ευχες της εκαστοτε διοικησης(ειτε πρασινης ειτε κοκκινης ειτε κιτρινης ειτε ασπρομαυρης ειτε ειτε ειτε)

Πολλές φορές γίνεται και έλεγχος της πλάκας. Εμένα ποτέ δεν έχουν κοιτάξει αν αυτά που έχω στις τσέπες μου είναι όντως κλειδιά και κινητό. Πιθανόν γιατί κόβουν και τη φάτσα μου.

Το θέμα είναι για ποιο λόγο όμως του πουλάς και πολεμοφόδια με 50 λεπτά στην καφετέρια του γηπέδου; Για να μην πω για τον αγώνα που τα μοίραζαν με κούτες στις κερκίδες...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτός ο ΠΑΟ πήρε το πρωτάθλημα για την πλάκα του από τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Ε δε μπορεί να μη μπορούσε να είναι ο ίδιος φιναλίστ ε;

Πλακίτσα θα έκανε στην Μπαρτσελόνα στον τελικό ο Ομπράντοβιτς. 20/24 έχει...

Ρε πλακα μου κανεις?? Οποτε παιζαμε μπασκετ στον 2ο κ 3ο τελικο (στα 3 δεκαλεπτα), δεν υπηρχε Παο στο γηπεδο. Με τον Σπανουλη κακιστο σχετικα (παικτης κλειδι) με τους υπολοιπους -πλην νικολας- εξαιρετικα ασταθεις.

Αν εσυ νομιζεις οτι το μπασκετ που παρουσιασες στους τελικους εχει οποιαδηποτε σχεση με το μπασκετ που επαιξες περυσι, ανοιγω το παραθυρο και πηγαω τωρα. Λεγε!:P

Εγώ λέω η τιμωρία του να ήταν ταυτόσημη με αυτήν που προβλέπει ο κανονισμός. Εσύ τι λες;
Εγω λεω οτι το νομιμο δεν ειναι απαραιτητα και ηθικο.

Εγώ σε ρωτάω όμως, θυμάσαι ΠΟΙΟΙ είχαν πετάξει τα ψυγεία και ποια χρονιά;

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.

Σοβαρα τωρα θελεις να βγαλουμε καφρομετρο?

Δημοσ.

Οι βάζελοι δεν πετούσαν φέτος ψυγεία στο πούλμαν του Ολυμπιακού, στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ?

Αυτά τα "αγνά παιδιά" που με στοργή έχει αναθρέψει ο Πατέρας τους?

Δημοσ.
Πολλές φορές γίνεται και έλεγχος της πλάκας. Εμένα ποτέ δεν έχουν κοιτάξει αν αυτά που έχω στις τσέπες μου είναι όντως κλειδιά και κινητό. Πιθανόν γιατί κόβουν και τη φάτσα μου.

Το θέμα είναι για ποιο λόγο όμως του πουλάς και πολεμοφόδια με 50 λεπτά στην καφετέρια του γηπέδου; Για να μην πω για τον αγώνα που τα μοίραζαν με κούτες στις κερκίδες...

Φιλε μου αποπροσανατολιζεσαι ειλικρινά!Αυτος που εχει σκοπο να κανει φασαρία εχει παει προετοιμασμένος!Αρματωμένος!Ο απλος φίλαθλος εχει παει να δει εναν αγώνα!Ο καφρος εχει πάρει μαζι του οτι μπορεις να φανταστείς!Απο παλια κινητα(που θυμιζαν παντοφλα και οχι τηλεφωνο),απο κροτιδες απο πιστολια απο οτι μπορεις να φανταστεις!Αυτή η κατηγορία ανθρώπων ειναι που θα πετάξουν και το μπουκάλι!Αντι λοιπον να μας ενδιαφέρει το μπουκάλι αυτο καθεαυτο καλύτερα να αναρωτηθούμε και να ψάξουμε γιατι υπάρχουν στα γήπεδα αυτοι οι μπάχαλοι και γιατι οι διοικήσεις τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο γήπεδο!

Η λυση δεν ειναι η απαγορευση του να πινει νερο ενας ανθρωπος,δεν νομίζεις?

Οσο για τον ελεγχο απλα θα σου πω οτι δεν υπάρχει ελγχος!Οσες φορες εχω παει γηπεδο μου λενε εχεις κατι πανω σου περιεργο?Τους απανταω οχι και μπαινω(λες και εαν ειχα θα τους ελεγα,ναι παλικαρια εχω πανω μου 5-6 πιστολια,οριστε σας τα παραδιδω)

Δημοσ.

φλωριές όλοι σας.

στον Γ.Σ.Π παλιά στο κυλικείο πούλαγε μπουκαλάκια νερό από κατάψυξη , που ταν 100% πάγος. Πόσο πιο δολοφονικό δηλαδή ;

:P

Δημοσ.
Ερώτηση κρίσεως.

Η χορηγία του ΟΠΑΠ προς τον OSFP θα κοπεί όπως κόπηκε και στον ΠΑΟΚ?

Μόλις κοπεί η χορηγία Βγενόπουλου προς τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να το συζητήσουμε.

αν εχει χορηγια η ΚΑΕ ΟΣΦΠ απο τον Οπαπ πρεπει να κοπει

Φυσικά. Απλώς θα πρέπει να κοπεί και για τον ΠΑΟ, για τα επεισόδια σε Περιστέρι, ΟΑΚΑ με αναρχικούς, ΟΑΚΑ με το πούλμαν του Ολυμπιακού, κομμένα δάχτυλα κλπ.

Πάω να φέρω τη ζυγαριά, να δούμε ποιος πρέπει να κοπεί πρώτος.

Δημοσ.

Aκρως επιστημονική απάντηση (aραγε γιατί σας λένε επιστήμονες), δε περίμενα κάτι εξυπνότερο να σου πω την αλήθεια.

Μετά θα σου στείλω link με τις διαφορες τις λούτσας με την βούρτσα αφού τα μπέρδεψες τόσο πολύ

Δημοσ.
Αντιγράφω ένα πολύ εύστοχο σχόλιο από άλλο forum ως απάντηση - συνέχιση διαλόγου μαζί σου:

Για την διαιτησία θέλω να πω μερικά πραγματα.

Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα οταν η διαιτησία λαμβανει λάθος απόφαση συμβαίνουν τα εξης:

1.) Χάνεις δύο πόντους, δέχεσαι προσωπικά φουλ, αποβάλεσαι κτλ.

Είναι φανερο οτι στον τριτο τελικο ο παο κερδισε τουλαχιστον 7 ποντους (καθαρο κοψιμο Τσιλντρες, γκολ φαουλ Μπατιστ, σουτ Σαρας μετα απο βήματα)

2. Εκνευρισμος, αποπροσανατολισμος.

Σε ιδανικές συνθηκες εμπειρες ομάδες πρεπει να μπορουν να το διαχειρίζονται. Οταν όμως υπαρχει το παρελθον που όλοι γνωριζουμε και η μακροχρόνια αποχη απο τις επιτυχίες ο παράγοντας αυτος γιγαντώνεται και γινεται ισως το σημαντικότερο εμπόδια για την νίκη.

Αυτο που θέλω να πω είναι πως μετα απο το όσα εχουν συμβει τα τελευταια χρόνια, ακόμα και αν η διαιτησια εχει την πρόθεση να σφυρίξει 50-50 (κατι τετοιο φυσικα και δεν έγινε σε αυτη την σειρά τελικών) το καθε λάθος της εναντιον μας εχει πολύ σημαντικότερες συνεπειες για μας απο οτι για αυτους που και συνεχιζομενα ειναι νικητες και πολυ καλύτερες διαιτησίες αντιμετωπιζουν.

Είναι κατι σαν την αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Οσο πιο εντονα οι παιχτες αισθανονται πως αδικήθηκαν στο παρελθον και αρα ειναι προκατελειμενοι, τόσο πιο έντονα είναι τα ψυχολογικα/πνευματικα αρνητικα αποτελεσματα της άδικης διαιτησίας.

ΥΓ. Διαιτητης ποδοσφαίρου μικρων κατηγοριών μου έχει πει οτι ασφαλης τρόπος να επιρεάσεις την εκβαση ένος αγώνα ειναι να δώσεις στην αρχη του ματς "κατα λάθος" πεντακάθορο πλαγιο αναποδα. Αυτοματα οι μεν αποσυντονιζονται οι δε αποκτουν ψυχολογικο πλεονεκτημα. Μονο αν δεν πετυχει αυτο, προχωρας στα πιο σκληρα μετρα...

Καταλαβαίνεις όμως ρε Ερώδιε ότι όλα αυτά, όσο λογικά και να είναι, είναι στη λογική "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Ευτυχώς ή δυστυχώς, για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να έχεις και το σθένος μαζί με την επιθυμία. Πρέπει να έχεις και τον τσαμπουκά μαζί με το ταλέντο. Πρέπει να έχεις what it takes. Δεν το έχετε χρόνια τώρα. Όταν ο Μποντιρόγκα με τον Ράτζα άλωναν το ΣΕΦ, με εχθρική διαιτησία, κλίμα τρομοκρατίας, κτλ. ανέτρεπαν ένα κατεστημένο. Όταν πέρυσι κάναμε το ίδιο με κλίμα και ατμόσφαιρα όπως χτες, φάνηκε για άλλη μια φορά ποιος έχει balls και ποιος τρέμει μπρος στην αποτυχία. Όλα αυτά μπορεί να ήταν δικαιολογίες για ομάδες πολύ μικρότερες. Εγώ δεν θα κάτσω να πω ποτέ τις δικαιολογίες που είχαν και οι ΠΑΟΚτζήδες στο ματς με τον Άρη ας πούμε, που και αυτοί μπήκαν με τη δικαιολογία στο μυαλό και στο στόμα και ξέχασαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάποιες ομάδες κερδίζουν και κάποιες ψάχνουν να βρουν γιατί θα πουν ότι έχασαν. Οι παίκτες μας χτες μπήκαν ξανά να παίξουν μετά τη διακοπή γιατί ήθελαν να κερδίσουν και να αποδείξουν πέραν πάσας αμφιβολίας ότι ήταν οι καλύτεροι. Το έβλεπες στα μάτια τους. Στις ενέργειές τους. Ο Μπατίστ πχ. χτες πρέπει να έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του. Και μιλάμε για έναν παίκτη που πλέον είναι σε κάμψη λόγω ηλικίας. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν πρωτάθλημα σε χειρότερες συνθήκες. Και όμως το έκαναν. Συγχώρα με που δεν μπορώ να καταλάβω πώς ακόμα και τώρα κάποιοι θεωρούν τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ χειρότερό σας. Πραγματικά αυτό δεν το περίμενα. Τι άλλο να γίνει δηλαδή για να κερδίσετε; Να παίξουμε με 3; Κερδίζατε με 14 πόντους 13 λεπτά πριν το τέλος. Χάσατε. Χτες με 100-0 διαιτησία, πολεμικό κλίμα, και 11-0 ξεκίνημα και 19-7 αργότερα, κτλ. Χάσατε. Ε σόρρυ κιόλας αλλά με τι κριτήρια μου βγάζετε τον Ολυμπιακό καλύτερο του ΠΑΟ;! Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. Για να πάρετε πρωτάθλημα θα πρέπει εσείς να κερδίζετε στις 2 και μεις στις 3 νίκες δηλαδή, και πάλι 3-1 σε δύο συνεχόμενες χρονιές σε έχω πάρει. Με 30άρες, με 20άρες, μέσα στο ΣΕΦ δις, ε, τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεκαβαλήσετε το καλάμι της φετινής κόκκινης αυταπάτης;

Αν και ξέρω ότι και την ομάδα του ΠΑΟ σαν αντίπαλο παραδέχεσαι, και τους παίκτες και τον προπονητή. Αλίμονο, ομάδα με 5 ευρωπαϊκά είναι, 2 την τελευταία 4ετία.

Δημοσ.
Aκρως επιστημονική απάντηση (aραγε γιατί σας λένε επιστήμονες), δε περίμενα κάτι εξυπνότερο να σου πω την αλήθεια.

Μετά θα σου στείλω link με τις διαφορες τις λούτσας με την βούρτσα αφού τα μπέρδεψες τόσο πολύ

Αυτή είναι η παοκτζίδικη μαγκιά τώρα σα να λέμε?

Δημοσ.

Θες και link από το 1+1= guess?

την Παοκτσίδικη μαγκιά την είδες 3 φορες φέτος.Του χρόνου πάλι.Υπομονή

Δημοσ.

Αν και ξέρω ότι και την ομάδα του ΠΑΟ σαν αντίπαλο παραδέχεσαι, και τους παίκτες και τον προπονητή. Αλίμονο, ομάδα με 5 ευρωπαϊκά είναι, 2 την τελευταία 4ετία.

Αυτό είναι και το χειρότερο και υποβαθμίζει την πραγματική αξία της ομάδας σου. Αφού είσαι μεγάλη ομάδα, τι τη θες τη διαιτησία για να κερδίσεις έναν Ολυμπιακό που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, είναι κατά πολύ κατώτερος?

Ας γινόταν το 2-1 στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη κι ας ερχόταν ο ΠΑΟ που θεωρείς ότι στα δύσκολα γιγαντώνεται (πράγμα που δεν το είδα φέτος πουθενα, κύπελλο, Ευρωλίγκα) να πάρει πίσω το break.

Δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Αυτό είναι το οξύμωρο με τον ΠΑΟ.

---------- Προσθήκη στις 17:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ----------

Θες και link από το 1+1= guess?

Αχτένιστο σε κόβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...