Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έκαναν BREAK σε αυτή τη σειρά γεγονότων και καταστάσεων, απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, καφρίλες και την περιρρέουσα τρομοκρατία, και σας στέρησαν μια ακόμα καραμέλα, αυτή του σφαξίματος στον 5ο τελικό. Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έβαλαν τέλος σε αυτόν τον πόλεμο, και σε αυτή την μανία δικαιολογίας που σας διακατέχει. Καιρός για αυτοκριτική. Και για να αλλάξουμε θέμα: Ούτε 1% για «Δράκο»!

Konnak, να σου κάνω μία ερώτηση και να πάρω αν γίνεται μία ειλικρινή απάντηση?

Αν στο ΣΕΦ είχε κατέβει ο ΠΑΟ με το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ποιος πιστεύεις ότι θα είχε το άγχος?

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πώς το άγχος παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες, όπως και η ψυχολογία.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμφωνω σε ολα αυτα που λετε ρε παιδια ομως δεν εννοω ενας - δυο να τους απομακρυνουν αλλα 10.000! θα μου πεις εγω παω να δω μπασκετ με την οικογενεια,φιλους κλπ.. ορεξη εχω να μπλεκομαι σε τετοια.. το ιδιο θα εκανα και εγω αλλα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον..

Για τους σεκιουριταδες ειναι γνωστο οτι συνηθως ειναι οργανωμενοι και οχι απο εταιρειες. Αυτο ειναι θεμα των διοικησεων να το διορθωσουν αλλα μετα παιζουν πολλα παρασκηνιακα παιχνιδια με τους οργανωμενους και βρασε ρυζι που λενε.. αρα γυρναμε παλι στα ιδια..

τα εσωτερικα κυκλωματα ειναι για τη λεζαντα και μονο δυστυχως..

Δημοσ.
καλα, παίζει να είναι η 1η (και τελευταία) φορά που συμφωνώ με τη μαργαρίτα.

Ο απλός οπαδός, που γουσταρει γήπεδο, αλλά δε γουσταρει ξύλο, ΔΕΝ Μπορεί να τα βάλει με τον αλήτη που πετάει μεσα....ΤΝΤ, πως να το κα΄νουμε?

ο αλήτης, ειναι αποφασισμένος για τσαμπουκά ακόμα και με μπάτσους, ο απλός οπαδός ούτε καν...με τη γυναικα του!

Μόνο μια "εσωτ.περιφρουρήση" οπαδών μπορεί να λειτουργήσει, ή ενα σοβαρό εστ.κύκλωμα, και /....μόλις βγεις απο το γήπεδο, σε πειρμένουμε φιλαράκι!

Γι' αυτό και δεν πάει γήπεδο ο απλός οπαδός. Κάθεται σπίτι του, τρώει τα πατατάκια του, πετάει και καμία Παναγία στο γείτονα και μετά πάει για ύπνο.

Αν έχεις φάει μισό κιλό δακρυγόνο, πως να πας για ύπνο μετά?

Δημοσ.

Αποχή. Μέχρι να σε ξανακερδίσουν ως φίλαθλο που θα πληρώσει εισιτήριο να δει την ομάδα τους. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι οι μεγαλύτεροι υπεύθυνοι μαζί με την πολιτεία που σιγοντάρει τις χρυσές αγελάδες, είτε αυτοί λέγονται Αγγελόπουλοι, είτε Γιαννακόπουλοι, είτε Κόκκαλης, είτε Βαρδινογιάννης. Το να θέλει ένας επιχειρηματίας την "στρατιά" του και να τη διατηρεί δε θα πρεπε να προσελκύει την προσοχή εισαγγελέα;

Δεν αναφέρομαι μόνο στα χτεσινά, μόνο στα δικά σας. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια να κερδίζουμε τον 5ο τελικό με διψήφια διαφορά, πεντακάθαρα, χωρίς προκλήσεις χωρίς τίποτα, και να αρχίζουν 1 λεπτό πριν το τέλος να πετάνε ότι έχουν και δεν έχουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας και να ξενερώσουν τη ζωή τους οι πρωταθλητές. Ωστόσο δεν είδα οι Γιαννακόπουλοι να κάνουν κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αποτέλεσμα να μπορώ πλέον να δω ντέρμπι μόνο στην Ευρωλίγκα. Εγώ σε τέτοια ζούγκλα δεν συμμετέχω. Φίλοι μου πήγαν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο τον Μάρτη. Τους είπα "όχι, ευχαριστώ". Γύρισαν και μου είπαν ότι φοβήθηκαν σε κάποια φάση ακόμα και για τη ζωή τους. Σε παιχνίδι που υπάρχουν οπαδοί μόνο μίας ομάδας! Μου είπαν για το σκηνικό με το πούλμαν, που εκεί που περιμένουν να μπουν, λες και σκάει βόμβα και τρέχουν χιλιάδες άτομα προς μία κατεύθυνση. Μου είπαν ότι τους άφησαν να μπουν χωρίς έλεγχο, αν ήθελαν πέρναγαν και όπλο σε κομμάτια.

Ζω για την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες θα σηκωθούν να φύγουν από το ΟΑΚΑ, ενώ κερδίζουμε τον Ολυμπιακό, λόγω των επεισοδίων. Εκεί ναι, θα δώσουν το μήνυμα. Αλλά μέχρι τώρα δεν.

Δημοσ.

ερωδιε, δεν εχω σκοπό να κόψω το γήπεδό μου, εκτός αν πράγματι με αναγκάσουν!

Ομως, το σίγουρο είναι οτι με την αποχή, αφήνεις τον κάφρο να νικήσει.

Με την παρουσία, εχεις ενα 5% να τον κράξεις τόσο πολύ, που να απομονωθεί και να παρει το κουβαδάκι του και να παει σε αλλη παραλία!

Ετσι πχ καταφεραμε και δεν ακουγονται πια σε κανενα γήπεδο συνθήματα για νεκρούς! Κράζοντας τους λίγους!

Αν λοιπόν, στην επόμενη στραβή, που θα τιμωρηθεί η Χ ομάδα με 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, υποχρεωθούν να πληρώσουν την αντίστοιχη αξία του διαρκείας στους κατόχους, και ειναι υπότροποι για διπλασιασμό, ε, τότε, ελπίζω να πάρουν πραγματικά μέτρα προστασίας...

Δημοσ.
Ντροπη για το μπασκετ αυτος ο αγωνας. Ο δευτερος σερι που δεν ολοκληρωσα. Λιγη τσιπα ρε. Ελεος με τους καφρους.

Τωρα στα αγωνιστικα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αναφερθουμε. Προφανως ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα με πολλα εξωαγωνιστικα προβληματα, που δε μπορουσε να τα κρυψει για πανω απο 2 σερι ματς.

Κριμα παντως γιατι και το ταλεντο το ειχε, και μεσα στη χρονια εδειξε πως βαδιζε στο σωστο δρομο. Και απεναντι του ειχε τον πιο χαλια Παο των τελευταιων ετων.

Υ.Γ. Για να μην εχουμε 2 μετρα και δυο σταθμα, μπορει ο ΔΔ γενικα να ειναι βρωμικος παικτης, αλλα σημερα ο Τεοντοσιτς εδειξε οτι ειναι αληταρας.

Καληνυχτα.

Ο ΠΑΟ του Μαΐου-Ιουνίου σήκωνε Ευρωλίγκα. Όσο δεν εννοείς να το καταλάβεις, την ομάδα σου υποτιμάς.

Δημοσ.

Αν στο ΣΕΦ είχε κατέβει ο ΠΑΟ με το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ποιος πιστεύεις ότι θα είχε το άγχος?

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πώς το άγχος παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες, όπως και η ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός. Αλλά ειλικρινά, έχω δει τον Παναθηναϊκό με άγχος και με την πλάτη στον τοίχο και πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο αποφασισμένος απ' ό,τι χτες. Ίσα ίσα που έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στο ΣΕΦ με αύριο, πάντα στους τελικούς όταν είχαμε πλεονέκτημα έδρας δε σκοτωνόμασταν να κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ. Αντιθέτως, στα χωρίς αύριο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς (20/24 τελικούς) είναι μανούλα. (Σημείωση: ΔΕΝ μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν, ποιος θα κέρδιζε και ποιος όχι, αν είχατε κάνει το 2-1. ΑΛΛΑ συμφωνείς ότι αν χτες παίρνατε πρωτάθλημα, θα είχαν γίνει ακόμα χειρότερα έκτροπα; Τι δυναμίτισε το κλίμα χτες στη μέση της 3ης περιόδου; Αφού υπήρχε δυσαρέσκεια γιατί περίμεναν να δουν πως θα πάει το παιχνίδι, και όταν στράβωσε είπαν να το διακόψουν σε ένδειξη οργής;)

Επίσης, ειλικρινά πάλι, ΔΕΝ θεωρώ ότι σας έκλεψαν το προηγούμενο ματς. Από το 61-61 και μετά δεν έχεις κανένα παράπονο για διαιτησία. Ήσουν ανύπαρκτος. Σκόραρες 3 καλάθια νομίζω στην 4η περίοδο. Και δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ παράπονο όσον αφορά την επίθεσή σου από τη διαιτησία. Όσο τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία δε μπορείς να δεις την πλήρη εικόνα. Και μένα στο 2ο ματς με αδίκησε η διαιτησία ΑΛΛΑ δεν παίξαμε καθόλου καλά, hence δεν βγήκα να μιλήσω για τη διαιτησία.

Δημοσ.

'Οπως είδαμε και πέρυσι, μικρό ρόλο θα είχε παίξει...

---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ----------

συμφωνω σε ολα αυτα που λετε ρε παιδια ομως δεν εννοω ενας - δυο να τους απομακρυνουν αλλα 10.000! θα μου πεις εγω παω να δω μπασκετ με την οικογενεια,φιλους κλπ.. ορεξη εχω να μπλεκομαι σε τετοια.. το ιδιο θα εκανα και εγω αλλα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον..

Για τους σεκιουριταδες ειναι γνωστο οτι συνηθως ειναι οργανωμενοι και οχι απο εταιρειες. Αυτο ειναι θεμα των διοικησεων να το διορθωσουν αλλα μετα παιζουν πολλα παρασκηνιακα παιχνιδια με τους οργανωμενους και βρασε ρυζι που λενε.. αρα γυρναμε παλι στα ιδια..

τα εσωτερικα κυκλωματα ειναι για τη λεζαντα και μονο δυστυχως..

Εγώ έχω μια ερώτηση πάντως.

Στο ΟΑΚΑ γιατί δεν έχει ποτέ μπουκάλια και στο ΣΕΦ πάντα;

Δημοσ.
Στο ΟΑΚΑ γιατί δεν έχει ποτέ μπουκάλια και στο ΣΕΦ πάντα;

Πεσυσι ηταν η προπερσι στο τελευταιο αγωνα στο Οακα που ενα λεπτο πριν την ληξη του τελευταιου αγωνα και ενω είχες κατακτησει το πρωταθλημα εγινε της τανας και υπηρχει διακοπη?Παντου υπαρχουν μπουκάλια φίλε!Μην ασπαζεσαι ισχυρισμους manager οτι οι πρασινοι ειναι καλοι οπαδοι και αγνα παιδια

Δημοσ.
Ο Μιλος γιατι ειναι αληταρας;;

Kοιτα εγω οτι βλεπω το λεω. Δε θα γινω βαζελος, να κανω το ασπρο μαυρο.

Ο Τεοντοσιτς για να γινει αυτο που μπορει και πρεπει, οφειλει να καταλαβει οτι με συμπεριφορες χουλιγκανου δε μπορει να παει μπροστα. Δε γινεται να εχει στο μυαλο του περισσοτερο το πως θα χτυπησει τον Αγκωνιδη εκτος φασης, απ το να οργανωσει την ομαδα. Δε γινετια να μπαινει μια προσωπικη κοντρα πανω απ την ομαδα. Αν τον ενοχλει τοσο ο ΔΔ, ας βρεθουν μετα τον αγωνα καπου να παιξουν ξυλο. Ποσως μ ενδιαφερει.

---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ----------

Οχι αλλους διδάκτορες... Καναν υδραυλικό ρε παιδια...

Στα του μπάσκετ τώρα, χμμμ, μαλλον στα εξωαγωνιστικά πρώτα. Ποια πρέπει να ειναι η τιμωρία της εδρας του Ολυμπιακού 3 αγωνιστικές και μετα 2 με έφεση; Ως πότε θα συνεχιστεί όλο αυτό εχω αγανακτήσει τόσο με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού όσο και με του ΠΑΟ σε εξωαγωνιστικά θέματα, άλλο η προστασια της ομαδας και αλλο το νταβατζιλίκι πάνω στο Ελληνικό μπασκετ.. Παρακολουθώ απο 4-5 χρονων και τώρα στα 26-27 μπορώ να πω ότι εχω αηδιάσει με την κατάσταση, μέχρι και ΝΒΑ άρχισα να βλέπω ρε για να αντιμετοπίσω την έλλειψη.

Τη συνολική διαιτησία των τελικών δεν τη σχολιαζω γιατί αν γκρινιάζει Ολυμπιακος και ΠΑΟ τι να πουν οι υπόλοιποι που δεν εχουν καν το περιθώριο να προσπαθήσουν για τη νικη οταν παίζουν αντιπαλοι τους.. Οποιος είναι δυσαρεστημένος με τη διαιτησία καλα θα κανει να ανοιξει τα μάτια του και να δει τις σφαγές στο Ελληνικο πρωτάθλημα και οχι μονο αυτά που τον συμφέρουν.

Και τώρα σχετικά με τον ΟΣΦΠ.

- Αφου πήρατε Γιαννακη γιατί φέρατε παιχτες που δεν του ταιριάζουν;

- Με unlimited budget παίζεις τελικό με τον 19χρονο Μπεβερλι και τον Πεν;

- Ο Τεοντοσιτς όπως είπα θα γινει σπουδαιος παιχτης αλλά φετος δεν ηταν ετοιμος να αντεξει το βάρος.

- Μαλλον ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Τσιλντρες.

- Και κατι για το σχεδιασμο: Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιουκας, Μπουρουσης, Σοφοκλής, Παπανικολάου, Σλούκας και όλοι αυτοι ή σχεδόν ολοι εχουν παιχτες μπροστα τους που θα μεινουν 1-2 χρονιες. Πώς ειναι δυνατον να περιμένετε να φτιαχτει ενα καλό συνολο Ελληνων παιχτων τη στιγμή που δεν παίζουν; Ο Βασιλόπουλος πριν 2 χρονια ηταν ετοιμος να παρει τον ΟΣΦΠ στις πλάτες του και ξαφνικα παραγκωνίστηκε (ναι μεν βοηθησε σε αυτο και ο τραυματισμος αλλά πλεον ειναι ξένο σώμα).

και κάτι για τον 4ο τελικο, στο -4 ο Κλειζα χανει 2 box out με Φωτση και Μπατιστ που καταλήγουν σε καλάθια αρκετά καθοριστικά για μένα.

Να μας αφαιρεθουν 233456 βαθμοι, γινεται? Και αλλοι τοσοι στον Παο, αν κανει παρομοια.

Αλλα οταν τιμωρεις τον ΔΔ που φτυνει αντιπαλο με 2000 ευρω, και με 2200 τον Μαυροκεφ επειδη πηγε στην συνεντευξη τυπου και ειπε οτι δε θα κανει δηλωσεις, ε καπου το πραγμα βρωμαει.

Συμφωνω οτι η διαιτησια ειναι παντα υπερ Παο/Οσφπ οταν παιζουν με μικροτερες ομαδες.

Για τους παικτες που αναφερεις, να σου θυμισω οτι μας πηρε πρωταθλημα ο Παο με Τσαρτσαρη/Φωτση/Σερμαντινι/Σαρας/Τεπιτς/Καλαθη/Περπερογλου. Οποτε μαλλον δεν ηταν θεμα ροστερ, ουτε θεμα αγωνιστικο θα ελεγα. Ηταν πρωτ' απ' ολα θεμα πειθαρχιας και ομοιογενειας του Οσφπ. Γιατι μην αναρωτιεσαι, τι θα εκανε στο Τοπ16 ο Παο αν επαιζε οπως επαιξε και στους τελικους. Θα αποκλειοταν ξανα.

Δημοσ.
Πεσυσι ηταν η προπερσι στο τελευταιο αγωνα στο Οακα που ενα λεπτο πριν την ληξη του τελευταιου αγωνα και ενω είχες κατακτησει το πρωταθλημα εγινε της τανας και υπηρχει διακοπη?Παντου υπαρχουν μπουκάλια φίλε!Μην ασπαζεσαι ισχυρισμους manager οτι οι πρασινοι ειναι καλοι οπαδοι και αγνα παιδια

Διάβασε τι λέω.

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

Να το ξαναγράψω;

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

Στο ΟΑΚΑ δε μπορείς να αγοράσεις μπουκάλι. Στο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα υπάρχουν ιπτάμενα. Σε έναν αγώνα δε τα μοίραζαν κιόλας...

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ----------

Kοιτα εγω οτι βλεπω το λεω. Δε θα γινω βαζελος, να κανω το ασπρο μαυρο.

Ο Τεοντοσιτς για να γινει αυτο που μπορει και πρεπει, οφειλει να καταλαβει οτι με συμπεριφορες χουλιγκανου δε μπορει να παει μπροστα. Δε γινεται να εχει στο μυαλο του περισσοτερο το πως θα χτυπησει τον Αγκωνιδη εκτος φασης, απ το να οργανωσει την ομαδα. Δε γινετια να μπαινει μια προσωπικη κοντρα πανω απ την ομαδα. Αν τον ενοχλει τοσο ο ΔΔ, ας βρεθουν μετα τον αγωνα καπου να παιξουν ξυλο. Ποσως μ ενδιαφερει.

---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ----------

Να μας αφαιρεθουν 233456 βαθμοι, γινεται? Και αλλοι τοσοι στον Παο, αν κανει παρομοια.

Αλλα οταν τιμωρεις τον ΔΔ που φτυνει αντιπαλο με 2000 ευρω, και με 2200 τον Μαυροκεφ επειδη πηγε στην συνεντευξη τυπου και ειπε οτι δε θα κανει δηλωσεις, ε καπου το πραγμα βρωμαει.

Συμφωνω οτι η διαιτησια ειναι παντα υπερ Παο/Οσφπ οταν παιζουν με μικροτερες ομαδες.

Για τους παικτες που αναφερεις, να σου θυμισω οτι μας πηρε πρωταθλημα ο Παο με Τσαρτσαρη/Φωτση/Σερμαντινι/Σαρας/Τεπιτς/Καλαθη/Περπερογλου. Οποτε μαλλον δεν ηταν θεμα ροστερ, ουτε θεμα αγωνιστικο θα ελεγα. Ηταν πρωτ' απ' ολα θεμα πειθαρχιας και ομοιογενειας του Οσφπ. Γιατι μην αναρωτιεσαι, τι θα εκανε στο Τοπ16 ο Παο αν επαιζε οπως επαιξε και στους τελικους. Θα αποκλειοταν ξανα.

Ευρωλίγκα θα σήκωνε ο ΠΑΟ, όπως σήκωσε και πέρυσι, με σχεδόν του ίδιους παίχτες. Και προφανώς πέρυσι δε θα πίστευες τα μάτια σου ή θα το απέδιδες δεν ξέρω που, αλλά το ίδιο θα έκανε και φέτος.

Ο Διαμαντίδης πόσο έπρεπε να πληρώσει για να είσαι ικανοποιημένος;

Δημοσ.
Ο ΠΑΟ του Μαΐου-Ιουνίου σήκωνε Ευρωλίγκα. Όσο δεν εννοείς να το καταλάβεις, την ομάδα σου υποτιμάς.

Καλα ενταξει, δεν περιμενα ν ακουσω κατι τετοιο απο σενα :lol::lol::lol:

Δεν παιξατε μπασκετ. Και ηταν εμφανεστατο.

Αυτος ο Παο δεν πηγαινε πουθενα στην Ευρωπη.

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

Ο Διαμαντίδης πόσο έπρεπε να πληρώσει για να είσαι ικανοποιημένος;

Μπα να μην πληρωσει τπτ ρε συ. ΓΙατι, τι εκανε??

Οτιδηποτε λιγοτερο απο αποκλεισμο για καποιες αγωνιστικες, ειναι κοροιδια.

Δημοσ.
Διάβασε τι λέω.

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

Να το ξαναγράψω;

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

Στο ΟΑΚΑ δε μπορείς να αγοράσεις μπουκάλι. Στο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα υπάρχουν ιπτάμενα. Σε έναν αγώνα δε τα μοίραζαν κιόλας...

Σε ενοχλει δλδ το μπουκάλι?Αυτο ειναι το προβλημα σου?Για ποιο λογο εχει μπουκάλια στο ΣΕΦ και οχι στο ΟΑΚΑ?

η γενικοτερη ρίψη αντικειμένων σε αφήνει αδιάφορο και σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το μπουκάλι?Τα πιστόλια σε ενοχλούν?Οι κροτίδες?Ολα αυτα περνάνε μέσα με τις ευλογίες των αφεντικών!

Και αν θελεις να το πας και αλλου οτι κακως η διοικηση του Ολυμπιακου επιτρέπει μπουκάλια σου επαναλαμβάνω!Μεσα στα γήπεδα περνάει ο καθενας οτι μα οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Με τις ευχες της εκαστοτε διοικησης(ειτε πρασινης ειτε κοκκινης ειτε κιτρινης ειτε ασπρομαυρης ειτε ειτε ειτε)

Δημοσ.

Στο οακα εγω ξερω πετουσαν ψυγεια.. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝ ΠΟΤΕ ΨΥΓΕΙΑ>??? Ε??? ΑΛΗΤΕΣ....

Δημοσ.
Αποχή. Μέχρι να σε ξανακερδίσουν ως φίλαθλο που θα πληρώσει εισιτήριο να δει την ομάδα τους. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι οι μεγαλύτεροι υπεύθυνοι μαζί με την πολιτεία που σιγοντάρει τις χρυσές αγελάδες, είτε αυτοί λέγονται Αγγελόπουλοι, είτε Γιαννακόπουλοι, είτε Κόκκαλης, είτε Βαρδινογιάννης. Το να θέλει ένας επιχειρηματίας την "στρατιά" του και να τη διατηρεί δε θα πρεπε να προσελκύει την προσοχή εισαγγελέα;

Δεν αναφέρομαι μόνο στα χτεσινά, μόνο στα δικά σας. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια να κερδίζουμε τον 5ο τελικό με διψήφια διαφορά, πεντακάθαρα, χωρίς προκλήσεις χωρίς τίποτα, και να αρχίζουν 1 λεπτό πριν το τέλος να πετάνε ότι έχουν και δεν έχουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας και να ξενερώσουν τη ζωή τους οι πρωταθλητές. Ωστόσο δεν είδα οι Γιαννακόπουλοι να κάνουν κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αποτέλεσμα να μπορώ πλέον να δω ντέρμπι μόνο στην Ευρωλίγκα. Εγώ σε τέτοια ζούγκλα δεν συμμετέχω. Φίλοι μου πήγαν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο τον Μάρτη. Τους είπα "όχι, ευχαριστώ". Γύρισαν και μου είπαν ότι φοβήθηκαν σε κάποια φάση ακόμα και για τη ζωή τους. Σε παιχνίδι που υπάρχουν οπαδοί μόνο μίας ομάδας! Μου είπαν για το σκηνικό με το πούλμαν, που εκεί που περιμένουν να μπουν, λες και σκάει βόμβα και τρέχουν χιλιάδες άτομα προς μία κατεύθυνση. Μου είπαν ότι τους άφησαν να μπουν χωρίς έλεγχο, αν ήθελαν πέρναγαν και όπλο σε κομμάτια.

Ζω για την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες θα σηκωθούν να φύγουν από το ΟΑΚΑ, ενώ κερδίζουμε τον Ολυμπιακό, λόγω των επεισοδίων. Εκεί ναι, θα δώσουν το μήνυμα. Αλλά μέχρι τώρα δεν.

Αντιγράφω ένα πολύ εύστοχο σχόλιο από άλλο forum ως απάντηση - συνέχιση διαλόγου μαζί σου:

Για την διαιτησία θέλω να πω μερικά πραγματα.

Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα οταν η διαιτησία λαμβανει λάθος απόφαση συμβαίνουν τα εξης:

1.) Χάνεις δύο πόντους, δέχεσαι προσωπικά φουλ, αποβάλεσαι κτλ.

Είναι φανερο οτι στον τριτο τελικο ο παο κερδισε τουλαχιστον 7 ποντους (καθαρο κοψιμο Τσιλντρες, γκολ φαουλ Μπατιστ, σουτ Σαρας μετα απο βήματα)

2. Εκνευρισμος, αποπροσανατολισμος.

Σε ιδανικές συνθηκες εμπειρες ομάδες πρεπει να μπορουν να το διαχειρίζονται. Οταν όμως υπαρχει το παρελθον που όλοι γνωριζουμε και η μακροχρόνια αποχη απο τις επιτυχίες ο παράγοντας αυτος γιγαντώνεται και γινεται ισως το σημαντικότερο εμπόδια για την νίκη.

Αυτο που θέλω να πω είναι πως μετα απο το όσα εχουν συμβει τα τελευταια χρόνια, ακόμα και αν η διαιτησια εχει την πρόθεση να σφυρίξει 50-50 (κατι τετοιο φυσικα και δεν έγινε σε αυτη την σειρά τελικών) το καθε λάθος της εναντιον μας εχει πολύ σημαντικότερες συνεπειες για μας απο οτι για αυτους που και συνεχιζομενα ειναι νικητες και πολυ καλύτερες διαιτησίες αντιμετωπιζουν.

Είναι κατι σαν την αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Οσο πιο εντονα οι παιχτες αισθανονται πως αδικήθηκαν στο παρελθον και αρα ειναι προκατελειμενοι, τόσο πιο έντονα είναι τα ψυχολογικα/πνευματικα αρνητικα αποτελεσματα της άδικης διαιτησίας.

ΥΓ. Διαιτητης ποδοσφαίρου μικρων κατηγοριών μου έχει πει οτι ασφαλης τρόπος να επιρεάσεις την εκβαση ένος αγώνα ειναι να δώσεις στην αρχη του ματς "κατα λάθος" πεντακάθορο πλαγιο αναποδα. Αυτοματα οι μεν αποσυντονιζονται οι δε αποκτουν ψυχολογικο πλεονεκτημα. Μονο αν δεν πετυχει αυτο, προχωρας στα πιο σκληρα μετρα...

Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα τώρα που όλα τελείωσαν και να ασχοληθούμε με τα πραγματικά σκ@τά αυτής της χώρας (μικρογραφία της οποίας είναι και ο αθλητισμός):

56154586.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...