antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο Μιλος γιατι ειναι αληταρας;; ε οχι και αλητάρας ο emo υπερπαιχτης! ο πλούταρχος, για αυτόν εγραψε "το καλύτερο παιδί" βρε...
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν μετά το χθεσινό εξακολουθείτε να κρύβεστε πίσω από την και καλά πράσινη παράγκα, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ακόμα και τώρα δικαιολογίες; Ακόμα και τώρα σας κλέψαν το πρωτάθλημα; Ακόμα και τώρα ήσασταν καλύτεροι και τρίτοι παράγοντες δεν σας άφησαν να πανηγυρίσετε; Ακόμα και τώρα άμοιρη ευθυνών η ομάδα και ο προπονητής σας; Ακόμα και τώρα κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια; Ακόμα και τώρα; Είχα γράψει Είναι τεράστια η ευθύνη του Γιαννάκη χτες παιδιά, το έχετε πάρει μονότερμα με τη διαιτησία και δεν το βλέπετε τώρα. Μόνο και μόνο το ότι δεν πήρε 1 από τα τάιμ άουτ που δικαιούταν στο τελευταίο 10λεπτο (όπου και η διαφορά πήγε από το -9 στο +9 για μας) είναι έγκλημα. Για τη διαιτησία ήθελα να γράψω από χτες, αλλά ήθελα να ξαναδώ το κομμάτι μετά το -14 (μέχρι εκεί νομίζω δεν υπήρξε κάτι - δεν θυμάμαι να υπήρξαν και διαμαρτυρίες εκατέρωθεν) γιατί το παιχνίδι δεν το είδα σπίτι μου και για κάποιες φάσεις δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Ωστόσο, με αυτά για τα οποία είμαι σίγουρος (όπως το καλάθι του Τσίλντρες) θεωρώ ότι χτες υπήρξε εύνοια. Δε μπορώ να ξέρω αν ήταν σε βαθμό αλλοίωσης όπως υποστηρίζουν πολλοί ή όχι όπως άλλοι τόσοι, αλλά το διέκρινα και δεν μου άρεσε. Μάλιστα, το παιχνίδι το έβλεπα με φίλο Παναθηναϊκό, και στο τέλος του το είπα και συμφώνησε (ότι είχαμε αβάντα από το -14 και μετά). Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να παπγαλίσω κάτι, επιφυλάσσομαι για κάποιες φάσεις και θα το ξαναδώ. Προσωπικά θέλω νίκη στο ΣΕΦ (και ξεκάθαρη και αντρίκια) γιατί μόνο έτσι δε θα έχουμε γκρίνια και αμφισβήτηση γι' αυτό το πρωτάθλημα (αν το πάρουμε εν τέλει). Αν χάσουμε στο ΣΕΦ, και με 20 πόντους να κερδίσουμε σε μια βδομάδα, πάντα θα έχουμε κουβέντα για τον 3ο τελικό του 2010, όπως είχαμε για το non-call (στο οποίο παιχνίδι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΔΕΝ υπήρξε εύνοια ή αλλοίωση, γιατί στα τελευταία λεπτά δόθηκαν εκατέρωθεν πολλά φαλτσοσφυρίγματα - δεν ήταν λάθη μόνο υπέρ του ενός, ακόμα και αν η τελευταία φάση ήταν δικιά σας, αφού στην προτελευταία πχ. είχε γίνει λάθος εις βάρος μας, το ίδιο καθοριστικό). Θα ξαναγράψω στη Διαιτησία όταν βρω χρόνο να ξαναδώ αυτό το κομμάτι, αλλά η εντύπωση που είχα όταν το έβλεπα ήταν ότι α) το διώξιμο του Τσίλντρες είναι κανονικό, β) ο Μπατίστ κάνει επιθετικό, γ) ο Σάρας φαίνεται να κάνει βήματα, δ) δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για Μπέβερλι-Διαμαντίδη (θα το ξαναδώ). Εφόσον δεν μπορώ να θυμηθώ αντίστοιχες φάσεις υπέρ σας στο ίδιο διάστημα θεωρώ λογικό το να διαμαρτύρεσετε εντόνως ΑΛΛΑ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένας οποιοσδήποτε άλλος αξιόλογος προπονητής δε θα έχανε ματσάκι που είναι 14 πόντους μπροστά στη μέση της 3ης περιόδου, όπως επίσης πιστεύω ότι όταν κάνατε τελείως άκυρα λάθη και λάθος πάσες στην επίθεση (τύπου Περπέρογλου) θα έπρεπε να σας απασχολεί, ειδικά όταν ο προπονητής σας θεώρησε ότι ΔΕΝ χρειαζόταν ένα από τα τάιμ άουτ που είχε στη διάθεσή του, με τον αντίπαλο να έχει πάει το 46-60 στο 61-61. Anyway, ο ΠΑΟ ευνοήθηκε πολύ χτες στο κομμάτι από το 46-60 μέχρι 2 λεπτά πριν το τέλος (που κρίθηκαν όλα) και με χάλασε, καθώς η ανατροπή ήταν επική και η ενέργεια των παικτών της ομάδας απίστευτη σ' αυτό το διάστημα, και είναι κρίμα να αμφισβητείται το δίκαιο της νίκης. Με το μπλοκάρισμα το δικό σας και την ενέργεια τη δικιά μας θεωρώ ότι το παιχνίδι και πάλι θα γύριζε, μπορεί απλά να είχαμε περάσει πιο δύσκολα τα τελευταία δευτερόλεπτα. ΥΓ: Διαφωνώ με το "ξύλο". Και στο ΣΕΦ έπεσε τρελό ξύλο και από τους δύο, πιο πολύ μάλιστα. Υπάρχει γραμμή και αφήνουν λίγο τα σκληρά μαρκαρίσματα γιατί με τόση ένταση αν το threshold στα φάουλ ήταν πιο χαμηλά θα τελείωνε το ματς και θα παίζαμε 3 με 3. Δε νομίζω ότι σφυρίζουν τα δικά σας και αφήνουν τα δικά μας (πχ. θυμάμαι μια δυο φάσεις με τον Πέκοβιτς που υπήρχε προφανές φάουλ και δε δόθηκε). Και πραγματικά από την χτεσινή πύρρεια νίκη πιο εμφατική απάντηση για το ποιος είναι καλύτερη ομάδα δε θα μπορούσε να υπάρξει. Και συ ακόμα και τώρα δικαιολογίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; Ακόμα και τώρα θα βρίζετε μεταξύ σας τον Γιαννάκη και όταν θα αναφέρουμε το όνομα του Μεσίνα θα λέτε "ποιος μωρέ, αυτός που αποκλείστηκε στην Ισπανία από την Καχα Λαμποράλ;". Με τέτοια μυαλά πήγαν και οι άλλοι χτες στο ΣΕΦ και είδαμε τι έγινε. Μια γαμημένη φορά να βγει ένας και να παραδεχτεί ρε. Μπήκαν οι άλλοι στην κόλαση, με βροχή αντικειμένων και κροτίδων στον πάγκο, με κόντρα 100-0 διαιτησία (αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει, αλλά καλύτερα, είπαμε: ούτε μισή δικαιολογία), με διακοπή σε ένα σημείο που είχαμε ρυθμό να πάμε τη διαφορά στο +20, με ό,τι θες, και βγήκαν από κει μέσα με την κούπα. Βάλτε όσες παρωπίδες θέλετε, όσο και αν δεν το παραδέχεστε χτες είδατε την ανωτερότητα του αντιπάλου με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο και τελείωσαν οι δικαιολογίες. Άλλωστε, αν είναι όλα τόσο σάπια, γιατί μπόρεσες εν τέλει και πήρες το κύπελλο; Γιατί δεν σε σταμάτησαν; Γιατί δεν σε σφάξανε;
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Με τέτοια μυαλά πήγαν και οι άλλοι χτες στο ΣΕΦ και είδαμε τι έγινε. Μια γαμημένη φορά να βγει ένας και να παραδεχτεί ρε. Να παραδεχτεί όπως παραδέχτηκαν οι δικοί σου τη σφαγή του 3ου και κρισιμότερου ματς των τελικών, ξέρω γω; (βλέπε ΥΓ) με κόντρα 100-0 διαιτησία 100000000000-0 ήταν η διαιτησία, είναι κάτι που δεν το είχαμε προβλέψει; Είναι κάτι που έχει την παραμικρή σημασία από τη στιγμή που όλοι γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε σε 5ο τελικό θα το έπαιρνες με τον τρόπο που πήρες τον 3ο; Άλλωστε, αν είναι όλα τόσο σάπια, γιατί μπόρεσες εν τέλει και πήρες το κύπελλο; Γιατί δεν σε σταμάτησαν; Γιατί δεν σε σφάξανε; Με κόλλησες στον τοίχο τώρα, δε ξέρω τι να απαντήσω... θα προσπαθήσω να σκεφτώ το πιο απλό. Μήπως επειδή τότε ξέρω γω ήσασταν σε χειρότερη κατάσταση από τη σημερινή και η διαιτησία δεν αρκούσε;.... ΥΓ: Έγραψες: "Anyway, ο ΠΑΟ ευνοήθηκε πολύ χτες στο κομμάτι από το 46-60 μέχρι 2 λεπτά πριν το τέλος (που κρίθηκαν όλα) και με χάλασε, καθώς η ανατροπή ήταν επική και η ενέργεια των παικτών της ομάδας απίστευτη σ' αυτό το διάστημα, και είναι κρίμα να αμφισβητείται το δίκαιο της νίκης." Χωρίς σχόλια
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 100000000000-0 ήταν η διαιτησία, είναι κάτι που δεν το είχαμε προβλέψει; Είναι κάτι που έχει την παραμικρή σημασία από τη στιγμή που όλοι γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε σε 5ο τελικό θα το έπαιρνες με τον τρόπο που πήρες τον 3ο; ρε συ, εχετε πραγματικά γέλιο τελικά! Δεν τα λετε για πλάκα, τα εννοειτε! Αυτό σας κάνει τόσο ξεχωριστους!!!!!!
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ουδεμία ελπίδα kirileman. Κρίμα. Με τέτοια μυαλά έγιναν τα χτεσινά. Με λογική δημοτικού.
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι σωστά, γιατί εγώ εκπροσωπώ την καφρίλα (ένα ψάξιμο στα γραπτά μου το αποδεικνύει) και συ ή κάποιοι άλλοι (δε θέλω να στοχοποιήσω εσένα) το πνεύμα και την κριτική σκέψη.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ λέω να δώσουν τα λεφτάκια τους σε κάτι πιο ουσιαστικό. 2-3 χιλιάδες διδακτορικά χρηματοδοτούν με το ετήσιο μπάτζετ του Ολυμπιακού. Αφού για να πλακώνονται τα τούβλα στα γήπεδα και μετά ο ηττημένος να τα ρίχνει στους διαιτητές, αρκούν και 2 μέτριες ομάδες, τι να τις κάνουν τις καλές; Οχι αλλους διδάκτορες... Καναν υδραυλικό ρε παιδια... Στα του μπάσκετ τώρα, χμμμ, μαλλον στα εξωαγωνιστικά πρώτα. Ποια πρέπει να ειναι η τιμωρία της εδρας του Ολυμπιακού 3 αγωνιστικές και μετα 2 με έφεση; Ως πότε θα συνεχιστεί όλο αυτό εχω αγανακτήσει τόσο με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού όσο και με του ΠΑΟ σε εξωαγωνιστικά θέματα, άλλο η προστασια της ομαδας και αλλο το νταβατζιλίκι πάνω στο Ελληνικό μπασκετ.. Παρακολουθώ απο 4-5 χρονων και τώρα στα 26-27 μπορώ να πω ότι εχω αηδιάσει με την κατάσταση, μέχρι και ΝΒΑ άρχισα να βλέπω ρε για να αντιμετοπίσω την έλλειψη. Τη συνολική διαιτησία των τελικών δεν τη σχολιαζω γιατί αν γκρινιάζει Ολυμπιακος και ΠΑΟ τι να πουν οι υπόλοιποι που δεν εχουν καν το περιθώριο να προσπαθήσουν για τη νικη οταν παίζουν αντιπαλοι τους.. Οποιος είναι δυσαρεστημένος με τη διαιτησία καλα θα κανει να ανοιξει τα μάτια του και να δει τις σφαγές στο Ελληνικο πρωτάθλημα και οχι μονο αυτά που τον συμφέρουν. Και τώρα σχετικά με τον ΟΣΦΠ. - Αφου πήρατε Γιαννακη γιατί φέρατε παιχτες που δεν του ταιριάζουν; - Με unlimited budget παίζεις τελικό με τον 19χρονο Μπεβερλι και τον Πεν; - Ο Τεοντοσιτς όπως είπα θα γινει σπουδαιος παιχτης αλλά φετος δεν ηταν ετοιμος να αντεξει το βάρος. - Μαλλον ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Τσιλντρες. - Και κατι για το σχεδιασμο: Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιουκας, Μπουρουσης, Σοφοκλής, Παπανικολάου, Σλούκας και όλοι αυτοι ή σχεδόν ολοι εχουν παιχτες μπροστα τους που θα μεινουν 1-2 χρονιες. Πώς ειναι δυνατον να περιμένετε να φτιαχτει ενα καλό συνολο Ελληνων παιχτων τη στιγμή που δεν παίζουν; Ο Βασιλόπουλος πριν 2 χρονια ηταν ετοιμος να παρει τον ΟΣΦΠ στις πλάτες του και ξαφνικα παραγκωνίστηκε (ναι μεν βοηθησε σε αυτο και ο τραυματισμος αλλά πλεον ειναι ξένο σώμα). και κάτι για τον 4ο τελικο, στο -4 ο Κλειζα χανει 2 box out με Φωτση και Μπατιστ που καταλήγουν σε καλάθια αρκετά καθοριστικά για μένα.
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Να παραδεχτεί όπως παραδέχτηκαν οι δικοί σου τη σφαγή του 3ου και κρισιμότερου ματς των τελικών, ξέρω γω; (βλέπε ΥΓ) Γιατί κρισιμότερο; Επειδή το λες εσύ; Εγώ πάντως 2 φορές που σου έχω κάνει break το έχω κάνει μία φορά στο 1ο (πέρυσι) και μία στο 5ο (το '99). Αλλά πρέπει να το βαφτίσουμε κρισιμότερο για να γίνουμε πιο δραματικοί, έτσι; Είναι πιο έυκολο να κρύβεσαι και να ψάχνεις δικαιολογίες παρά να παλέψεις ενάντια στις αντιξοότητες. Και αν ξαναδείς τον αγώνα θα δεις ότι μετά το 27' Ολυμπιακός στο παρκέ δεν υπήρξε. Και όχι λόγω της διαιτησίας - στο κάτω κάτω στην επίθεση ήταν το πρόβλημά σας, δε νομίζω κανένας διαιτητής να σας ανάγκαζε να κάνετε λάθος πάσες. 100000000000-0 ήταν η διαιτησία, είναι κάτι που δεν το είχαμε προβλέψει; Είναι κάτι που έχει την παραμικρή σημασία από τη στιγμή που όλοι γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε σε 5ο τελικό θα το έπαιρνες με τον τρόπο που πήρες τον 3ο; 1ον. Μαργαρίτα, αφιερωμένο. 2ον. Ρε φίλε πραγματικά έτσι είσαι και στη ζωή σου; Μιλάμε λες μια δικαιολογία, στηριγμένη σε μια άλλη δικαιολογία, με μια δικαιολογία στο μυαλό. Τρελές υπεκφυγές. Χτες ξεκίνησες ένα ματς ΘΕΛΟΝΤΑΣ να το κερδίσεις. Δε νομίζω οι παίκτες σου να είχαν την λογική σου γιατί σφάζονταν στο γήπεδο. Άλλο το ότι ήταν χειρότερη. Άλλο που όταν the things get tough, the tough keep going. Και ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης σου δε μίλησε χτες για το 3ο παιχνίδι, και ότι και σε 5ο να πηγαίναμε το ίδιο θα γινόταν λα λα λα. Συγνώμη αλλά δε μπορεί πραγματικά να σκέφτεσαι και να λες τέτοιες φλωριές. Εσύ προβλέπεις και το μέλλον! Μα ναι. Γιατί 8 σερί τελικούς πάντα στον τελευταίο τελικό σε έσφαζαν, έχανες από τη διαιτησία. Γιατί εγώ φίλε kirileman θυμάμαι να χάνεις πάντα με κατεβασμένα χέρια και διαφορά > 10 πόντων. Θυμάμαι κάθε χρόνο στο 5ο παιχνίδι να βγαίνετε όλοι και να κάνετε απολογισμό για την ομάδα σας χωρίς να μιλάτε για διαιτησία. Οπότε spare us με τις προφητείες και τις προβλέψεις. Και στο κάτω κάτω στα ματς 1,2 και 4 παράπονα μόνο ο ΠΑΟ έχει από τη διαιτησία. Αλλά από την άλλη, είναι η τελευταία καραμέλα που σας απέμεινε. Μετά το χτεσινό περίμενα να έχει λιώσει, αλλά πρώτα θα πεθάνετε και μετά θα παραδεχθείτε ότι ο (πεντάκις πρωταθλητής Ευρώπης) ΠΑΟ είναι καλύτερη ομάδα από την χιλιοδιαφημισμένη αρμάδα των 28 εκατομμυρίων και του... ενός κυπέλλου Ελλάδας. Με κόλλησες στον τοίχο τώρα, δε ξέρω τι να απαντήσω... θα προσπαθήσω να σκεφτώ το πιο απλό. Μήπως επειδή τότε ξέρω γω ήσασταν σε χειρότερη κατάσταση από τη σημερινή και η διαιτησία δεν αρκούσε;.... Στον τελικό του κυπέλλου η διαιτησία ήταν 50-50, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα των δικαιολογιών παραληρείς. Γύρνα πίσω και δες είτε τον αγώνα είτε το φόρουμ. Πήγατε στο τέλος να το χάσετε πάλι επειδή χεστήκατε πάνω σας μπρος στην επιτυχία. Δικαιολογίες, δικαιολογίες και πάλι δικαιολογίες. Ακόμα και ένα παιχνίδι που το πήρατε σας έφταιξε η (απολύτως δίκαιη) διαιτησία. Τι στο καλό; Ο παράγοντας "μπάσκετ" παίζει ποτέ ρόλο; Όταν κερδίζετε το κάνετε ενάτια στη διαιτησία και όταν χάνετε είναι επειδή σας σφάξανε;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ. Είστε καλύτεροι από αυτό. Είστε; Ναι σωστά, γιατί εγώ εκπροσωπώ την καφρίλα (ένα ψάξιμο στα γραπτά μου το αποδεικνύει) και συ ή κάποιοι άλλοι (δε θέλω να στοχοποιήσω εσένα) το πνεύμα και την κριτική σκέψη. Σε λογικές ίδιες με τις δικές σου στήθηκε το χτεσινό πανηγύρι. Όσοι κάναν ό,τι κάναν σκέφτονταν τα ίδια πράγματα. Με τις ίδιες παρωπίδες, τις ίδιες δικαιολογίες. Λες και οι 10 που παίζουν στο παρκέ είναι κομπάρσοι, λες και οι 10 στο παρκέ δεν κάνουν καμία διαφορά. Έλεος. Μίζεροι.
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Φίλε μου, δεν έχω τη διάθεση να συζητήσω και ειδικά να παρεξηγηθώ μαζί σου. Τα χθεσινά δε με χαροποιούν, εγώ (με τη λογική του δημοτικού) τα εντάσσω σε μια σειρά γεγονότων και καταστάσεων, εσύ όχι, όλα καλά. Καλημέρα.
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έκαναν BREAK σε αυτή τη σειρά γεγονότων και καταστάσεων, απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, καφρίλες και την περιρρέουσα τρομοκρατία, και σας στέρησαν μια ακόμα καραμέλα, αυτή του σφαξίματος στον 5ο τελικό. Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έβαλαν τέλος σε αυτόν τον πόλεμο, και σε αυτή την μανία δικαιολογίας που σας διακατέχει. Καιρός για αυτοκριτική. Και για να αλλάξουμε θέμα: Ούτε 1% για «Δράκο»!
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ειδατε πρωτοσελιδο γαυρου; Εμμετικο τελειως,ντροπη ρε!
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Άσχετο, το γαύρος δεν το θεωρείτε υποτιμητικό; Δεν είναι κάπως να βγαίνει ως τίτλος εφημερίδας; Αν έβγαινε πχ. εφημερίδα Βάζελος είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας έτσι θα το βλέπανε...
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 πλέον ναι. κάποτε μέχρι να τα πει σωστά κάποιος στο περιοδικό των mad boys , μέχρι και "vazelomania" πανό και περιοδικό υπήρχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.