Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προκλητική η αστυνομία;

δεν ηθελα να πω αυτο

αλλα επειδη δε μπορεις να ξερεις διαφορες λεπτομερειες, κι επειδη εγω ημουν εκει απο τις 19.30, εχω να πω οτι με τις μαλ@κιες που εκαναν, μπορουσαμε να χαμε νεο ´81.

Οσο για τους καφρους, ΟΛΟΙ ηξεραν τι θα γινοταν και ΚΑΝΕΝΑΣ δε πηρε σωστα μετρα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΑΙ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Σημερα δεν εκνευριστικα καθολου γιατι ειδα το ματς με φιλους και παιζαμε ενδιαμεσα και προ κιολας και περασα ευχαριστα...

Αμα πηγαινα στο γηπεδο σιγουρα θα ημουνα μεσα στους οργανωμενους(ετσι και αλλιως ειχαν κατεβει και στα ακριβα δειαρκιας),θα ημουν εκνευρισμενος πριν και μετα τον αγωνα,θα εκανα μαλακιες και θα ειχα χαλαστει για το τιποτα...

Άμα ήταν έτσι το ματς δεν θα είχε ξεκινήσει καν.

Το ποτήρι σας ξεχείλισε όταν είδατε πως ο Παναθηναϊκός σας έκανε πλάκα μέσα στο σπίτι σας κόντρα σε όλους και σε όλα.

Με γεια και το μειονέκτημα έδρας για τους επόμενους τελικούς. Αν κατεβείτε στο πρωτάθλημα φυσικά.

Δημοσ.
δεν ηθελα να πω αυτο

αλλα επειδη δε μπορεις να ξερεις διαφορες λεπτομερειες, κι επειδη εγω ημουν εκει απο τις 19.30, εχω να πω οτι με τις μαλ@κιες που εκαναν, μπορουσαμε να χαμε νεο ´81.

Οσο για τους καφρους, ΟΛΟΙ ηξεραν τι θα γινοταν και ΚΑΝΕΝΑΣ δε πηρε σωστα μετρα.

Τουλάχιστον στην καφετέρια είχε καλό φαΐ;

Δημοσ.

Τουλαχιστον ποτε δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου...

Και καλά κάνεις.

Αλλά άκου τις συμβουλές. Να μένεις σπίτι σου να μην διακόπτονται τα ματς, αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς ;)

Δημοσ.
Και καλά κάνεις.

Αλλά άκου τις συμβουλές. Να μένεις σπίτι σου να μην διακόπτονται τα ματς, αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς ;)

Καταρχας ποτε δεν εχω παει σε γηπεδο και να εχω κανει κατι...δοξα το θεο εχω μαθει να συγκρατω τα νευρα μου και να μην ξεσπαω εκει που δεν πρεπει...

απλως ειπα οτι αμα πηγαινα σημερα στο γηπεδο τι θα εκανα,οτι θα ημουν και εγω μερος των επεισοδιων επειδη θα ειχα φυγει εκνευρισμενος απο το σπιτι μου και θα ημουν ηδη στην τσιτα...

Μπορω να πω οτι δεν με νοιαζει καθολου για το τι εγινε και στα προηγουμενα ματς...

Ο παναθηναικος ηρθε και νικησε μεσα σε ατμοσφαιρα τρομοκρατιας και αυτο τελικα κραταω απο το φετινο πρωταθλημα(κακο μεν)και στην ουσια πρεπει να καταλαβουμε οτι καποια στιγμη οτι και να κανεις αμα ειναι ανωτερος ο αλλος θα πρεπει να χασεις...

Δημοσ.

αυτα γινονται οταν οι αγγελοπουλαιοι κρατανε γιαννακη και σκανε 28μυρια για ροστερ και χανουν ευρωπαικο απο 20μυριων barcelona.Και αποκορυφωμα να χανεις πρωταθλημα απο τον χαλια φετεινο βαζελο...

Δημοσ.
επειδη θα ειχα φυγει εκνευρισμενος απο το σπιτι μου και θα ημουν ηδη στην τσιτα...

Κάποιοι φρόντισαν καλά για αυτό, όλες τις προηγούμενες μέρες. Να σε βάλει σε σκέψεις.

Δημοσ.

Ας χαρούμε όλοι μαζί αυτό το καταπληκτικό θέαμα που παρακολουθήσαμε στη σειρά των τελικών..

Σε τέσσερα παιχνίδια καταφέραμε να δούμε 30 λεπτά καλού μπάσκετ αφού στα υπόλοιπα 119 το θέαμα ήταν γελοίο (με αποκορύφωμα τις καφρίλες ένθεν και ένθεν).

Του χρόνου θα υπάρξει άλλη μία ΠΑΟλίγκα , αυτή τη φορά προφανώς χωρίς κανένα αντίπαλο, όπως ακριβώς το θέλουν οι χόμπιτς τα τελευταία 10 χρόνια.

Ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να ασχοληθούν επιτέλους με το ποδόσφαιρο και να σταματήσουν να πετάνε λεφτά σε αυτή τη μαλακία που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.

Που παίζεται πάντα μεταξύ δύο μόνο ομάδων και ο ένας που κανονίζει τα κουμάντα το παίρνει...

Αυτά περί συμμετοχής στην αδριατική λίγκα είναι αηδίες..

---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:00 ----------

και το εκνευριστικό είναι ότι αμέσως μετά βάζουν και NBA για να ξενερώνουμε ακόμα περισσότερο..:mad:

Δημοσ.
Του χρόνου θα υπάρξει άλλη μία ΠΑΟλίγκα , αυτή τη φορά προφανώς χωρίς κανένα αντίπαλο, όπως ακριβώς το θέλουν οι χόμπιτς τα τελευταία 10 χρόνια.

Ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να ασχοληθούν επιτέλους με το ποδόσφαιρο και να σταματήσουν να πετάνε λεφτά σε αυτή τη μαλακία που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.

Που παίζεται πάντα μεταξύ δύο μόνο ομάδων και ο ένας που κανονίζει τα κουμάντα το παίρνει...

Τι σου έφταιξε ο Παναθηναϊκός απόψε; Ακόμα και τώρα φταίνε άλλοι; Ακόμα και τώρα που πήρα πρωτάθλημα στο σπίτι σου, σε ένα τρομοκρατικό κλίμα με κόντρα διαιτησία που δεν έχει ξαναϋπάρξει; Ακόμα και τώρα δικαιολογίες; Ακόμα και τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; Ακόμα και τώρα παράγκα; Αν δεν κερδίζεις τον ΠΑΟ απόψε, πότε θα τον κερδίσεις να του πάρεις πρωτάθλημα; Θα τους σημαδεύεις με αυτόματα;

Η πιο μαύρη νύχτα του ελληνικού μπάσκετ είναι ΔΙΚΟ σου δημιούργημα. Έχεις και του ποδοσφαίρου, Άντε βρε, νταμπλ.

Δημοσ.

88-41 οι βολες υπερ του Ολυμπιακου στην ΠΑΟλιγκα...περιεργα πραγματα...

"δεεεν φταιιις εσυυυ...η φαντασιιια σου θα φταααιιειιιι"

Δημοσ.

ναι ενώ στη μπάλα βλέπουμε ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς καφρίλες και με πολύ θέαμα, οπου ο τίτλος πάει κάθε χρόνο σε διαφορετική ομάδα.

κάτσε.. μπερδεύτικα με τη premier league..

Δημοσ.

Εγώ λέω να δώσουν τα λεφτάκια τους σε κάτι πιο ουσιαστικό. 2-3 χιλιάδες διδακτορικά χρηματοδοτούν με το ετήσιο μπάτζετ του Ολυμπιακού. Αφού για να πλακώνονται τα τούβλα στα γήπεδα και μετά ο ηττημένος να τα ρίχνει στους διαιτητές, αρκούν και 2 μέτριες ομάδες, τι να τις κάνουν τις καλές;

Δημοσ.

Ντροπη για το μπασκετ αυτος ο αγωνας. Ο δευτερος σερι που δεν ολοκληρωσα. Λιγη τσιπα ρε. Ελεος με τους καφρους.

Τωρα στα αγωνιστικα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αναφερθουμε. Προφανως ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα με πολλα εξωαγωνιστικα προβληματα, που δε μπορουσε να τα κρυψει για πανω απο 2 σερι ματς.

Κριμα παντως γιατι και το ταλεντο το ειχε, και μεσα στη χρονια εδειξε πως βαδιζε στο σωστο δρομο. Και απεναντι του ειχε τον πιο χαλια Παο των τελευταιων ετων.

Υ.Γ. Για να μην εχουμε 2 μετρα και δυο σταθμα, μπορει ο ΔΔ γενικα να ειναι βρωμικος παικτης, αλλα σημερα ο Τεοντοσιτς εδειξε οτι ειναι αληταρας.

Καληνυχτα.

Δημοσ.

kfyros, δίκιο εχεις βρε...σφαγή της διαιτησίας λέμε...

εκτελέσατε 3πλασιες βολές χθες, και 2πλασιες στο σύνολο!

ο κλέιζα τελείωσε χωρίς τεχνική ποινή, και ο μπαναώτης το ίδιο...

Και στα περίπου 10 αντιαθλητικά, δόθηκαν μόνο 2 όταν είχε τελειώσει το 3ο παιχνίδι...

Σωστα, σφαγή, στημένο πρωτάθλημα, πράσινη παράγκα, κόκκινος κατατρεγμένος, ουουουοουου...

Δημοσ.
Τι σου έφταιξε ο Παναθηναϊκός απόψε; Ακόμα και τώρα φταίνε άλλοι; Ακόμα και τώρα που πήρα πρωτάθλημα στο σπίτι σου, σε ένα τρομοκρατικό κλίμα με κόντρα διαιτησία που δεν έχει ξαναϋπάρξει; Ακόμα και τώρα δικαιολογίες; Ακόμα και τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; Ακόμα και τώρα παράγκα; Αν δεν κερδίζεις τον ΠΑΟ απόψε, πότε θα τον κερδίσεις να του πάρεις πρωτάθλημα; Θα τους σημαδεύεις με αυτόματα;

Η πιο μαύρη νύχτα του ελληνικού μπάσκετ είναι ΔΙΚΟ σου δημιούργημα. Έχεις και του ποδοσφαίρου, Άντε βρε, νταμπλ.

Μορφωμένο παιδί, που λέει και ο άλλος, και λες τέτοια πράγματα; Σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα με τον πρωταθλητή να δείχνει την εξουσία του με εμφατικό τρόπο στο προηγούμενο ματς, με τις καφροεφημερίδες να φτιάχνουν για πολλοστή φορά κλίμα και τους προέδρους να εθελοτυφλούν ή ακόμα και να σιγοντάρουν, το ξέσπασμα της βίας ήταν αναπόφευκτο. Εδώ είχαμε διακοπή στο ΟΑΚΑ από αντικείμενα, δε θα είχαμε στο ΣΕΦ μετά τον τρίτο τελικό; Το άθλημα δε ξεφτιλίστηκε χθες αλλά στον τρίτο τελικό καθώς και σε άλλα ματς του πρωταθλήματος. Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός παίξει χωρίς θεατές σε όλους τους αγώνες της επόμενης χρονιάς, το ελληνικό πρωτάθλημα θα εξακολουθεί να είναι ένα βρώμικο πρωτάθλημα με "πιασμένους" διαιτητές και αθλητική δικαιοσύνη υποχείριο της πράσινης αρμάδας (του εκάστοτε ισχυρού, δηλαδή), με αλήτες δημοσιογράφους και επικίνδυνους παράγοντες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...