KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 2 ομάδες των 30-35 εκατομμυρίων η κάθε μία και τις έχουμε καταντήσει να παίζουν όπως εγώ με την παρέα μου. Ρίχνει όποιος να'ναι, όποτε να'ναι, δε γυρνάμε άμυνα κτλ κτλ. Άλλη μια επιτυχία! Α, και όταν πέρσι ο Γιαννάκης είχε θέσει εκτός ομάδας τον Τεόντοσιτς λόγω συμπεριφοράς και σκεφτόταν να τον δώσει δανεικό, φαγώθηκαν όλοι για την ασχετοσύνη του Γιαννάκη. Βλέπουμε φέτος, που του κάνουν όλα τα χατίρια, πώς εξελίχθηκε. Εκτός από την αγωνιστική συμπεριφορά, βλέπουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους αντιπάλους (ασχέτως αν κάποιοι από αυτούς έχουν επίσης κακή συμπεριφορά). Με 3 παίκτες έχει μανουριαστεί ο Διαμαντίδης: Γκόλεματς, Τεοντόσιτς, Ναβάρο.
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επίδειξη ανωτερότητας από τους φίλους του Ολυμπιακού. Ήδη άναψαν φωτοβολίδες για να γιορτάσουν την επικείμενη κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ειμαι ακομα Φαληρο,κωμικοτραγικες καταστασεις θα τα πουμε αυριο αναλυτικα Προκλητική η αστυνομία;
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Με 3 παίκτες έχει μανουριαστεί ο Διαμαντίδης: Γκόλεματς, Τεοντόσιτς, Ναβάρο. Όντως, δεν είπα ότι το συνηθίζει. Αλλά υπάρχουν κι ένα κάρο παίκτες που δεν έχουν μανουριαστεί με κανέναν (σε επίπεδο ροχάλας-αγκωνιάς εννοούμε), οπότε ας χειροκροτήσουμε εκείνους. Ο Σπανούλης για παράδειγμα, θα μπορούσε να έχει τσαμπουκαλευτεί αρκετές φορές στη σειρά, αλλά τον βλέπω κύριο. Δεν αξίζει συγχαρητήρια;
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Προκλητική η αστυνομία; Χαχαχαχαχα... Γαματο αληθεια .....
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ομορφιές. Πριν 4 μέρες είχα το θάρρος να έρθω σε αυτό το τόπικ να πω πως η αβάντα που είχα σε 5 φάσεις με πείραξε σαν Παναθηναϊκό. Μετά το σημερινό όργιο διαιτησίας, έχει κανένας από σας το θάρρος να κάνει το ίδιο; Μας πρήξατε τις πέντε (5) τελευταίες μέρες για πέντε (5) φάσεις και σήμερα είδαν και οι αόματοι. Εν τέλει, σήμερα φάνηκε γιατί η μία ομάδα είναι πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει 12 στα 13 τελευταία πρωταθλήματα, και γιατί η άλλη ομάδα ψάχνει συνεχώς για δικαιολογίες. Με διαιτητικές αποφάσεις που, τα τελευταία 20 χρόνια που παρακολουθώ μπάσκετ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ, με τρομοκρατικό κλίμα που, ακόμα και αν έχω δει πολλά (ακόμα και μια Ριζούπολη), τέτοια χάλια πραγματικά δεν πρέπει να έχω ξαναδεί επίσης ΠΟΤΕ, αυτοί οι μάγκες έχουν τη δύναμη να βγουν σ' αυτή τη ζούγκλα και να κερδίσουν ένα παιχνίδι-παρωδία. Γιατί; Γιατί είναι καλύτεροι. Μέσα στα σκατά, βγήκαν και έπαιξαν μπάσκετ επιπέδου όταν το μόνο που μπορούσε να παιχτεί ήταν μπάσκετ αλάνας. Ψάχτε τη δικαιολογία σας. Κατηγορείστε τους πάντες, σαν τον Ιωαννίδη. Τις μπασκέτες, το γήπεδο, τα διχτάκια. Μόνο η ομάδα σας δε φταίει. Όχι, όχι. Η ομάδα σας είναι η καλύτερη! Επειδή, όλη τη χρονιά, κέρδισε έναν τελικό κυπέλλου και έναν ημιτελικό με την Παρτίζαν. Όταν λέγαμε για την αυταπάτη του Ολυμπιακού μας λέγατε "θα τα πούμε στους τελικούς". Ε, τα είπαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σας γίνει ξεκάθαρη η διαφορά των δύο ομάδων; Όπως επίσης σήμερα είδατε πως αν θες ένα παιχνίδι και είσαι καλύτερος το παίρνεις, κόντρα σε όλους και σε όλα. Το ίδιο έκαναν οι ίδιοι παίκτες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ πέρυσι. Η καραμέλα της διαιτησίας μόνο κακό σας κάνει. ΥΓ1: Πολύ καλό παιδί ο Τεόντοσιτς, ε; Πως πάει; Στα τρία αντιαθλητικά θα δώσουν ένα; ΥΓ2: Σήμερα πέθαναν και οι τελευταίες ελπίδες να αλλάξει η χουλιγκανική αυτή κατάσταση στο μπάσκετ. Σήμερα ο Παπαδογιάννης από γραφικός έγινε προφήτης.
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 θα συμφωνησω στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες... Αλλα ρε φουστη μου ετσι και αλλιως θα νικουσατε σημερα γιατι δεν το αφησαν το μαμημενο το προηγουμενο το παιχνιδι να κυλησει κανονικα οι διαιτητες? Θα ειχαμε αυτα που εγιναν σημερα?
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 θα συμφωνησω στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες...Αλλα ρε φουστη μου ετσι και αλλιως θα νικουσατε σημερα γιατι δεν το αφησαν το μαμημενο το προηγουμενο το παιχνιδι να κυλησει κανονικα οι διαιτητες? Θα ειχαμε αυτα που εγιναν σημερα? Δηλαδή η διαιτησία ήταν η αιτία που έγινε της πόπης σήμερα στο ΣΕΦ?
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αμα ειχατε πολιτισμο οχι δεν θα ειχαμε αυτα που εγιναν σημερα
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δηλαδή η διαιτησία ήταν η αιτία που έγινε της πόπης σήμερα στο ΣΕΦ? ΝΑΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Σημερα δεν εκνευριστικα καθολου γιατι ειδα το ματς με φιλους και παιζαμε ενδιαμεσα και προ κιολας και περασα ευχαριστα... Αμα πηγαινα στο γηπεδο σιγουρα θα ημουνα μεσα στους οργανωμενους(ετσι και αλλιως ειχαν κατεβει και στα ακριβα δειαρκιας),θα ημουν εκνευρισμενος πριν και μετα τον αγωνα,θα εκανα μαλακιες και θα ειχα χαλαστει για το τιποτα...
_eLpiS_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παει πισω το ελληνικο μπασκετ μετα το σημερινο.. Το μονο σιγουρο..
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ΝΑΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Σημερα δεν εκνευριστικα καθολου γιατι ειδα το ματς με φιλους και παιζαμε ενδιαμεσα και προ κιολας και περασα ευχαριστα... Αμα πηγαινα στο γηπεδο σιγουρα θα ημουνα μεσα στους οργανωμενους(ετσι και αλλιως ειχαν κατεβει και στα ακριβα δειαρκιας),θα ημουν εκνευρισμενος πριν και μετα τον αγωνα,θα εκανα μαλακιες και θα ειχα χαλαστει για το τιποτα... Καλά. Δες τη σημερινή και τα ξαναλέμε.
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλά. Δες τη σημερινή και τα ξαναλέμε. Τι εννοεις? Μην ξαναπάς γήπεδο. Για το καλό των αθλημάτων. Τουλαχιστον ποτε δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου...
Linus_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ΝΑΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Σημερα δεν εκνευριστικα καθολου γιατι ειδα το ματς με φιλους και παιζαμε ενδιαμεσα και προ κιολας και περασα ευχαριστα... Αμα πηγαινα στο γηπεδο σιγουρα θα ημουνα μεσα στους οργανωμενους(ετσι και αλλιως ειχαν κατεβει και στα ακριβα δειαρκιας),θα ημουν εκνευρισμενος πριν και μετα τον αγωνα,θα εκανα μαλακιες και θα ειχα χαλαστει για το τιποτα... Μην ξαναπάς γήπεδο. Για το καλό των αθλημάτων.
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το παιχνίδί μετά τη διακοπή δεν το είδα konnak,δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, είδα μόνο το τελευταίο τρίλεπτο. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, εσένα ειδικά, αλλά μόλις το δω θα τοποθετηθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.