Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τουλάχιστον έστω αυτές τις 3 εμφανίσεις στο CL τις βγάλαμε αξιοπρεπώς,το σκορ στο Μπερναμπέου έγραψε απο 2-0 ->-2-2 και και όχι 5-1,επίσης δεν πανηγυρίζαμε όταν τρώγαμε 4.

Μα φίλτατε το ξαναλέω,το ότι έριξες 6 στην ΑΕΚ που έπαιζε με τον Πίττο δεν αλλάζει ούτε την 7αρα,ούτε τις 5αρες,ούτε τις ήττες απο Μόλντε,Χέρενφεεν και Φερεντσβάρος.

Ούτε γλυκαινει τις 30? συνεχόμενες φάπες στο CL.

Για παράδειγμα το να μου αποδείξεις το αυτονόητο,ότι η ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια είναι ανύπαρκτη δεν θα κάνει το 7-0 3-4,ούτε θα γίνει η σφαλιάρα της Μόλντε(lol) νίκη.

Αν εσένα σε παρηγορούν οι σφαλιάρες του Ολυμπιακού και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις στην ανυπαρξία σου, πάω πάσο. Το ότι η ΑΕΚ έπαιζε με τον Πίττο, τί ακριβώς σημαίνει? Κι ο Ολυμπιακός έπαιζε με Ντάνιελ Άλβες... Μη σου πώ ότι ο Πίττος ήταν και καλύτερός.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ και κάτι οπαδοί της σαν κι εσένα, αποτελείτε χαρακτηριστικό παράδειγμα της ψυχοσύνθεσης αυτής της ομάδας.

Τουτ' έστιν, δεν με νοιάζει αν θα γίνω εγώ ποτέ ομάδα, αρκεί να ψοφάει η κατσίκα του γείτονα. Γι' αυτό κάθε χρόνο τερματίζεις λίγο πιο πάνω από τη Λάρισα.

Αλλά είπαμε, ο γαύρος να χάνει και όλοι οι άλλοι να πάνε να μ@μηθούν (παράφραση του γνωστού ρητού)

Για τα πανηγύρια στο 4-2 μέσα στη Ρεάλ, όπου μέχρι το 90 έπαιζε με το σκατό στην κάλτσα και με αριθμητικό πλεονέκτημα, τι να σχολιάσει κανείς?

Μόνο οι αεκτζήδες και η εμπαθειά τους θα μπορούσε να τους εμποδίσει να δουν, αυτό που όλοι οι άλλοι έβλεπαν: Μία ομάδα που έπαιζε στα ίσια τη Ρεάλ και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο ΠΑΟ, όταν έχανε μέσα στη Βαρκελώνη, δεν πανηγύριζε για την προσπάθεια?

Πραγματικά με τις απόψεις που έχετε οι ΑΕΚτζήδες θα χαιρόμουν πολύ να σας δω στη Β. Ούτως ή άλλως και στην Α που είστε τι ακριβώς προσφέρετε πέρα από γκρίνια?

τελικα το γκαζετα ειναι πρασινη ή Γκοτζος; γιατι τα χεις μπλεξεις λιγο μου φαινεται :D

Αν αυτό κατάλαβες κι εγώ μαζί σου... Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει. Το γεγονός ότι αναφέρομαι στην gazetta, σημαίνει ότι θεωρώ τον Γκοτζίλα μέλος της?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποια Β ρε φιλε. ερασιτεχνικο και πολυ ειναι. οταν φτιαχτει η αγια σοφια (sic) θα μπει προτομη της Βουρτη απεξω!

Δημοσ.

Αν αυτό κατάλαβες κι εγώ μαζί σου... Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει. Το γεγονός ότι αναφέρομαι στην gazetta, σημαίνει ότι θεωρώ τον Γκοτζίλα μέλος της?

εδω εσυ καταλαβες οτι λεω Γκοτζιλιες ρε συ πλακα μου κανεις;;; :D

Δημοσ.

Αν εσένα σε παρηγορούν οι σφαλιάρες του Ολυμπιακού και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις στην ανυπαρξία σου, πάω πάσο. Το ότι η ΑΕΚ έπαιζε με τον Πίττο, τί ακριβώς σημαίνει? Κι ο Ολυμπιακός έπαιζε με Ντάνιελ Άλβες... Μη σου πώ ότι ο Πίττος ήταν και καλύτερός.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ και κάτι οπαδοί της σαν κι εσένα, αποτελείτε χαρακτηριστικό παράδειγμα της ψυχοσύνθεσης αυτής της ομάδας.

Τουτ' έστιν, δεν με νοιάζει αν θα γίνω εγώ ποτέ ομάδα, αρκεί να ψοφάει η κατσίκα του γείτονα. Γι' αυτό κάθε χρόνο τερματίζεις λίγο πιο πάνω από τη Λάρισα.

Αλλά είπαμε, ο γαύρος να χάνει και όλοι οι άλλοι να πάνε να μ@μηθούν (παράφραση του γνωστού ρητού)

Για τα πανηγύρια στο 4-2 μέσα στη Ρεάλ, όπου μέχρι το 90 έπαιζε με το σκατό στην κάλτσα και με αριθμητικό πλεονέκτημα, τι να σχολιάσει κανείς?

Μόνο οι αεκτζήδες και η εμπαθειά τους θα μπορούσε να τους εμποδίσει να δουν, αυτό που όλοι οι άλλοι έβλεπαν: Μία ομάδα που έπαιζε στα ίσια τη Ρεάλ και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο ΠΑΟ, όταν έχανε μέσα στη Βαρκελώνη, δεν πανηγύριζε για την προσπάθεια?

Πραγματικά με τις απόψεις που έχετε οι ΑΕΚτζήδες θα χαιρόμουν πολύ να σας δω στη Β. Ούτως ή άλλως και στην Α που είστε τι ακριβώς προσφέρετε πέρα από γκρίνια?

Αν αυτό κατάλαβες κι εγώ μαζί σου... Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει. Το γεγονός ότι αναφέρομαι στην gazetta, σημαίνει ότι θεωρώ τον Γκοτζίλα μέλος της

?

Θυμίζω ότι 3 ποστ πιο πριν έγραψες ότι γελούσες με τα 6 Χ της ΑΕΚ εκ των οποίων το 1 ήταν στο Μπερναμπέου όπου γύρισε το παιχνίδι με την Ρεάλ και στο καπάκι πανηγυρίζεις επειδή έφαγες 4 αλλά έπαιξες καλά.Ζντουμππππππ

Επίσης ο ΠΑΟ ήταν στους 8? όχι στον όμιλο,κι έπαιζε ολόκληρη Μπαρτσελόνα σχεδόν μονότερμα το τελευταίο 5λεπτο-10λεπτο αλλά εσύ τα πας καλύτερα στην Ευρώπη γιατί η Ρόζενμποργκ σταμάτησε στα 5 και όχι στα 6, και μιλάς για εμπάθεια

Όσον αφορά την παράφραση του γνωστού ρητού(που το αναφέρεις αλλά ταυτόχρονα δεν σε ευνοει η διαιτησία aka παράγκα δεν υπήρξε και λες 12/13 κι ένα του Δούρου ) για εμένα δεν πάει ο ένας συναρτήσει του άλλου.

Κοινώς όταν λέω ότι γελάει με τον ΟΣΦΠ όλη η Ευρώπη το να μου πεις σου ριξα 4 δεν κόβει το γέλιο της Ευρώπης,εσύ νομίζεις το αντίθετο και νομίζεις και ότι μου τη λες

Δημοσ.

elven συνεχιζεις νασαι εκτος τοπου και χρονου. με την εξαρα στην λεβερκουζεν γελαγε η ευρωπη? με την πενταρα στην Σλαβια? με την πενταρα στην μπενφικα? με μπαλαρα κοντρα στη Ρεαλ με 10 παιχτες ποιανου του λερωθηκε η καλτσα?

δεν ειπα εγω ποτε οτι εχω ομαδαρα στην ευρωπη. εχω μια ομαδα που στα καλυτερα της μπορει να χτυπησει ανετα ομαδες επιπεδου μπενφικα και κατι παραπανω.

εσυ απο την αλλη με μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομαδα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ τι πας να μου κουνηθεις? ειναι απλα αστειο.

υπαρχει μεγαλη αποσταση απο το ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣ και ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ CL.

ο παο εκανε μια δυο πορειες ναι και ΟΚ τι? εγινε κατι? οι κουπες μετρανε , οι πορειες ειναι για να γλυκαινονται αυτοι που δεν πηραν τπτ.

τουλαχιστον ευρωπη εχω ριξει ξεγυρισμενεσ 6αρες και 5αρες και τριβαν ολοι τα ματια τους.. μεχρι εκει ομως..

το επιπεδο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου και τα ποσα που πεφτουν ΔΕΝ αφηνουν μεριθωρι για ομαδες απο πχ. Ελλαδα να κανουν κατι παραπανω.. και αν ποτε κανουν κατι παραπανω θαναι λογω ευνοιας τυχης

στο μπασκετ τι να το κανω που πηγαν FINAL4? θαχω να το λεω? πλακα μας κανεις?

Δημοσ.
Θυμίζω ότι 3 ποστ πιο πριν έγραψες ότι γελούσες με τα 6 Χ της ΑΕΚ εκ των οποίων το 1 ήταν στο Μπερναμπέου όπου γύρισε το παιχνίδι με την Ρεάλ και στο καπάκι πανηγυρίζεις επειδή έφαγες 4 αλλά έπαιξες καλά.Ζντουμππππππ

Βασικά σου διαφεύγει ότι την ίδια χρονιά πήρα και 2 διπλά και έχασα μόνο από την Ρεάλ. Επίσης πέρασα στον επόμενο γύρο. Εσύ πέρασες, γιατί δεν θυμάμαι καλά...?:whistle:

Επίσης ο ΠΑΟ ήταν στου 8 όχι στον όμιλο,κι έπαιζε ολόκληρη Μπαρτσελόνα σχεδόν μονότερμα το τελευταίο 5λεπτο-10λεπτο αλλά εσύ τα πας καλύτερα στην Ευρώπη γιατί η Ρόζενμποργκ σταμάτησε στα 5 και όχι στα 6, και μιλάς για εμπάθεια

Δηλαδή αυτό τι λέει? Ότι οι ομάδες παίζουν καλύτερα στους 8 από τους 16? Ή τους πετύχαμε χαλαρούς? Πλάκα έχετε. :rolleyes: Επίσης, η φράση ολόκληρη Μπαρτσελόνα τι μας λέει? Ότι η Ρεάλ αποτελεί αμελητέα ποσότητα? Ή μήπως (αν και Μπάρτσα γουστάρω) η Ρεάλ είναι μικρότερο μέγεθος από την Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη?

Όσον αφορά την παράφραση του γνωστού ρητού(που το αναφέρεις αλλά ταυτόχρονα δεν σε ευνοει η διαιτησία aka παράγκα δεν υπήρξε) για εμένα δεν πάει ο ένας συναρτήσει του άλλου.

Κοινώς όταν λέω ότι γελάει με τον ΟΣΦΠ όλη η Ευρώπη το να μου πεις σου ριξα 4 δεν κόβει το γέλιο της Ευρώπης,εσύ νομίζεις το αντίθετο και νομίζεις και ότι μου τη λες

Επειδή όλη η Ευρώπη ασχολείται με τις ελληνικές ομάδες, να σου πω το εξής:

Είτε πω εγώ για παράγκα, είτε δεν πω, για σένα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός τα πάντα τα έχει επιτύχει λόγω διαιτησία και μόνο, οπότε δεν έχει νόημα ούτε να το συζητήσουμε, ούτε να το επεκτείνουμε, οπότε το αφήνουμε εδώ. Εσύ τη γνώμη σου, εγώ τη γνώμη μου και όλοι ευχαριστημένοι.

Εγώ τις κούπες κι εσύ τους Βαρούχες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. ;)

Τώρα, αν νομίζεις ότι κάνω κουβέντα μόνο κ μόνο για να σου την πω, πάω πάσο. Κουβέντα κάνω, γιατί στα όσα μηδενιστικά αναφέρεις πρέπει κάποιος να σου θυμίζει τις λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Μπά? Σας χαλάει και το gazzetta? Επειδή δεν χαϊδεύει τα αυτάκια των γαύρων όπως όλα τα υπόλοιπα

"αντικειμενικά" ? Πού να μην έγραφε εκεί ο Νικολογιάννης με τον Γεωργακόπουλο. Ε ρε πλάκα που έχετε.

Εχθές κάποια στιγμή αργά είχε στο σπορτ τβ (του κόκκαλη) σε επανάληψη το φετινό οσφπ - αεκ. Το πέτυχα γύρω στο 10' του αγώνα και είπα να χαζέψω μερικά λεπτά.

1η φάση, ο "παιχταράς" Γκαλέτι ξεφεύγει ομολογουμένως όμορφα από 2 μέσους της ΑΕΚ και φεύγει από δεξιά. Ο Κυριάκος πέφτει για τάκλιν, αλλά ο Γκαλέτι έχει προλάβει να τσιμπίσει την μπάλα και να την ανοίξει μπροστά. Ο Γκαλέτι είχε την επιλογή είτε να συνεχίσει αποφεύγοντας το τάκλιν με πολύ καλή προοπτική για ευκαιρία, είτε να βουτήξει και να εκβιάσει την δεύτερη κίτρινη του Κυριάκου. Φυσικά και κάνει το 2ο... Ο Βασσάρας δεν τσίμπισε.

2η φαση στα καπάκια. Ο Ντιόγκο κατορθώνει να βουτήξει στην πλάτη του Μαϊστόροβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, ζητώντας και πέναλτι. Ξεσηκώνει με τις διαμαρτυρίες του και τους "επιστήμονες", οι οποίοι κάνουνε το γήπεδο κόλαση και βρίζουν τον Βασσάρα.

Πονέσε το μυαλό μου και σε 5 λεπτά μέσα το άλλαξα...

Πάντα άξιοι. Τι 12/13 και κουραφέξαλα... 26/27 αξίζει αυτή η αρμάδα των "παιχταράδων" που διδάσκει κάθε χρόνο σύγχρονο ποδόσφαιρο (ή συγχρονική κολύμβηση?)

Δημοσ.

Η εξάρα είναι ίδιας χρονολογίας με τις 3αρες απο Μακάμπι Χάιφα που είχε σέντερ-φορ έναν αστυνομικό;

Για να σου απαντήσω αν γέλαγε η Ευρώπη ή όχι

Ερώδιος όταν σου λέω έφαγες 7 αμάσητα και μου αντιπαραθέτεις ότι έριξες 6 στην ΑΕΚ τι θες να κάνω δλδ;

Αναιρέθηκαν τα 7 ή έγινες καλύτερη ομάδα επειδή η ΑΕΚ είναι χειρότερη.

Καλά ε αφού τα παιχνίδια του ομίλου είναι ίδια με τα νοκ-αουτ και τι να λέει πάω πάσο,είπαμε με διακατέχει εμπάθεια

Δημοσ.

johnnyestia αστο για εσενα φτιαξαμε τα playoff ωστε να εχεις ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ευχαριστω ακομα δεν ειπες

Δημοσ.
johnnyestia αστο για εσενα φτιαξαμε τα playoff ωστε να εχεις ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ευχαριστω ακομα δεν ειπες

πολυ μου αρεσει οταν μερικοι απαντατε αλλα αντ αλλων επειδη δεν εχετε τι να πειτε :D

Δημοσ.
Μπά? Σας χαλάει και το gazzetta? Επειδή δεν χαϊδεύει τα αυτάκια των γαύρων όπως όλα τα υπόλοιπα

"αντικειμενικά" ? Πού να μην έγραφε εκεί ο Νικολογιάννης με τον Γεωργακόπουλο. Ε ρε πλάκα που έχετε.

μαθήματα ιστορίας... να ανατρέξεις στο παρελθόν να δεις ποιος έκραζε την gazzeta και τώρα ξαφνικά έγινε bbc...

Δημοσ.

Εχθές κάποια στιγμή αργά είχε στο σπορτ τβ (του κόκκαλη) σε επανάληψη το φετινό οσφπ - αεκ. Το πέτυχα γύρω στο 10' του αγώνα και είπα να χαζέψω μερικά λεπτά.

1η φάση, ο "παιχταράς" Γκαλέτι ξεφεύγει ομολογουμένως όμορφα από 2 μέσους της ΑΕΚ και φεύγει από δεξιά. Ο Κυριάκος πέφτει για τάκλιν, αλλά ο Γκαλέτι έχει προλάβει να τσιμπίσει την μπάλα και να την ανοίξει μπροστά. Ο Γκαλέτι είχε την επιλογή είτε να συνεχίσει αποφεύγοντας το τάκλιν με πολύ καλή προοπτική για ευκαιρία, είτε να βουτήξει και να εκβιάσει την δεύτερη κίτρινη του Κυριάκου. Φυσικά και κάνει το 2ο... Ο Βασσάρας δεν τσίμπισε.

2η φαση στα καπάκια. Ο Ντιόγκο κατορθώνει να βουτήξει στην πλάτη του Μαϊστόροβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, ζητώντας και πέναλτι. Ξεσηκώνει με τις διαμαρτυρίες του και τους "επιστήμονες", οι οποίοι κάνουνε το γήπεδο κόλαση και βρίζουν τον Βασσάρα.

Πονέσε το μυαλό μου και σε 5 λεπτά μέσα το άλλαξα...

Πάντα άξιοι. Τι 12/13 και κουραφέξαλα... 26/27 αξίζει αυτή η αρμάδα των "παιχταράδων" που διδάσκει κάθε χρόνο σύγχρονο ποδόσφαιρο (ή συγχρονική κολύμβηση?)

Πάλι αδικήθηκες? Πάλι παράγκα? Εδώ ρε συ ζητούσες πέναλτι στη φάση του Μάντζιου στο ΟΑΚΑ και διαθέτεις και τον καθηγητή scuba, Γ. Καραγκούνη στην ομάδα σου και μιλάς για τον ερασιτέχνη Ντιόγκο? Emoticon να σταυροκοπιέται δεν έχουμε?

εδω εσυ καταλαβες οτι λεω Γκοτζιλιες ρε συ πλακα μου κανεις;;; :D

Βασικά, ας το σταματήσουμε, γιατί εσύ ακόμα πιστεύεις ότι τη συγκεκριμένη δήλωση την έχει κάνει πραγματικά ο Φέργκιουσον και μάλιστα την αλίευσε αυτός ο δεινόσαυρος δημοσιογραφίας, ο Γκοντζίλας. :-)

Η εξάρα είναι ίδιας χρονολογίας με τις 3αρες απο Μακάμπι Χάιφα που είχε σέντερ-φορ έναν αστυνομικό;

Για να σου απαντήσω αν γέλαγε η Ευρώπη ή όχι

Σκέψου δηλαδή, έτρωγα 3άρες από τη Μακάμπι και εντούτοις σου έριχνα 6αρες. Για να κατανοήσουμε και τα μεγέθη των 2 ομάδων λίγο. ΓΤΠ ο Ολυμπιακός τότε, αλλά ο εγχώριος πελάτης, κλασικά, σφαλιάρα, ταρίφα, τιμολόγιο. :lol:

Δημοσ.

Σκέψου δηλαδή, έτρωγα 3άρες από τη Μακάμπι και εντούτοις σου έριχνα 6αρες. Για να κατανοήσουμε και τα μεγέθη των 2 ομάδων λίγο. ΓΤΠ ο Ολυμπιακός τότε, αλλά ο εγχώριος πελάτης, κλασικά, σφαλιάρα, ταρίφα, τιμολόγιο. :lol:

Ο ελβεν υποστηριζει λεβερκουζεν;

Δημοσ.

Έτσι είναι,έξω παίζεις 50-50,

btw στην ίδια Μακάμπι έπεσαν 4 μέσα έξω,μάντεψε απο ποιον

btw2 στην εξάρα για δες την 11αδα της ΑΕΚ

Είπαμε 12/13 κι ενα του Δούρου αλλά ταυτόχρονα παραδεχόμαστε την παράγκα,

Επίσης γελάμε με τα 6 Χ της ΑΕΚ επειδή δεν κέρδισε αλλά χοροπηδάμε για το ότι φάγαμε μόνο 4,πόσες κ@λοτούμπες ακόμα θε μου(αν κρίνω απο τη κουβέντα με τα χρέη έχουμε ακόμα) :mrgreen:

Δημοσ.
Ερώδιος όταν σου λέω έφαγες 7 αμάσητα και μου αντιπαραθέτεις ότι έριξες 6 στην ΑΕΚ τι θες να κάνω δλδ;

Αναιρέθηκαν τα 7 ή έγινες καλύτερη ομάδα επειδή η ΑΕΚ είναι χειρότερη.

Καλά ε αφού τα παιχνίδια του ομίλου είναι ίδια με τα νοκ-αουτ και τι να λέει πάω πάσο,είπαμε με διακατέχει εμπάθεια

Δεν στα λέω όμορφα, δεν στα εξηγώ...?

Βασικά αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι δεν δικαιούσαι εσύ να κάνεις καζούρα στον Ολυμπιακό για την 7αρα. Να κάνει όλη η Ευρώπη, ναι, να το δεχτούμε. Να κάνει ο κρεμασμένος καζούρα, από που κι ως που? Στο σπίτι του κρεμασμένου κλπ...

Επίσης αυτό το πανευρωπαϊκό τέρας πώς άρπαξε 2 τεσσάρες μέσα σε 7 χρόνια? Όσο ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από εσας και θα σας βουλώνει τα στόματα με αστρονομικά σκορ, καλό είναι να μην καταφεύγετε στην Ευρώπη για να εξιλεωθείτε. Ρεζίλι γίνεστε και μάλιστα περισσότερο από εμας. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...