skimnos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ο κακός ο Μπαναώτης φταίει. Ο Μεσίνας εδώ, θα είχε φτιάξει ομάδα να κλ@νει αστραπές και να ρεύεται κεραυνούς ένα πράγμα. Σαν την ευρωμπανάθα, η οποία αποκλείεται από το Μαρούσι στην Ευρωλίγκα, χάνει με κάτω τα χέρια από έναν κακό Ολυμπιακό στον τελικό κυπέλλου και παίζει τη χρονιά ολόκληρη σε ένα παιχνίδι όπου ο αντιπαλός του είναι εξόφθαλμα ανώτερος. Τότε αναλαμβάνουν τα τανκς, εντός γηπέδου, αλλά και αυτά εκτός, για να μας πείσουν ότι όλα αυτά που είδαμε, δεν τα είδαμε, αλλά φταίει ο κακός ο Γιαννάκης που συνέβησαν. Μετά το non call πάντως, υπάρχουν και οι πόντοι έδρας που λέει κι ένας φίλος μου βάζελος. Εδώ μέσα βέβαια υπάρχει και η λογική του στυλ: Τι περιμένατε, με μειονέκτημα έδρας να έχετε και καλή διαιτησία? Λες και ο βάζελος πέρυσι δεν είχε καλή διαιτησία. στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ που έκανε το break. Τεσπα, ο Ολυμπιακός με Γιαννάκη προπονητή δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα, γιατί έφτυσε τα Hobits και πήγε στον Ολυμπιακό. Αυτό και μόνο αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα και θα πρέπει να του κόψουν και το μπάσκετ. Νοσηρή ελληνική νοοτροπία. Υπερβολές απλά... Ακόμα να συνειδητοποιήσετε γιατί χάσατε; Τις κάκιστες επιθέσεις και τις ανεπαρκεις άμυνες που κάνατε πριν από το τέλος της 3ης περιόδου και μετά (και πριν ξεκινήσουν τα 2-3 φαλτσοσφυρίγματα) δεν τα είδατε ακόμα; Τα ταιμ αουτ που ποτε δεν πήρε ο Γιαννάκης; Τον τεοντοσιτς που τον άφησε με 4 φάουλ εντός αγώνα; Μερίδιο στην ήττα σας έχουν τα εσφαλμένα σφυρίγματα των διαιτητών αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο μας λέτε. @ chris Μπορεί να μην ποστάρω συχνά αλλά διαβάζω σχεδόν πάντα τα αθλητικά threads. Από εσένα ειδικά που είσαι και μπασκετικός, δεν περίμενα να γράφεις αυτά που είδαν τα μάτια μου. Τέλος πάντων, όλοι κάνουμε λάθη. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι τα σχόλια σου επί της διαιτησίας του 3ου αγώνα ήταν υπερβολικά... Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά σήμερα αλλά και στον 5ο αγώνα (εφόσον διεξαχθεί)!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 http://www.superbasket.gr/?c=221&a=125972 Aλλο ενα πρασινο επιχειρημα, που ...επιβεβαιωνεται. Δεν επιβεβαιωνεται? Οταν λεγαμε οτι η Ρεαλ δεν ηταν τιποτα της προκοπης και περασε απο το ΟΑΚΑ με τη διατησια για να παρει την 1η θεση?
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Υπερβολές απλά... Ακόμα να συνειδητοποιήσετε γιατί χάσατε; Τις κάκιστες επιθέσεις και τις ανεπαρκεις άμυνες που κάνατε πριν από το τέλος της 3ης περιόδου και μετά (και πριν ξεκινήσουν τα 2-3 φαλτσοσφυρίγματα) δεν τα είδατε ακόμα; Τα ταιμ αουτ που ποτε δεν πήρε ο Γιαννάκης; Τον τεοντοσιτς που τον άφησε με 4 φάουλ εντός αγώνα; Μερίδιο στην ήττα σας έχουν τα εσφαλμένα σφυρίγματα των διαιτητών αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο μας λέτε. Η επιθετική άμυνα της σπρωξιάς και της σφαλιάρας, δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Γιαννάκη. Βάλε και τους πόντους με το έτσι θέλω, και δες τη διαφορά που κέρδισες, με 2 αντιαθλητικά σφυριγμένα (που έγιναν σε χρονικό σημείο που όλα είχαν τελειώσει. @ chris Μπορεί να μην ποστάρω συχνά αλλά διαβάζω σχεδόν πάντα τα αθλητικά threads. Από εσένα ειδικά που είσαι και μπασκετικός, δεν περίμενα να γράφεις αυτά που είδαν τα μάτια μου. Τέλος πάντων, όλοι κάνουμε λάθη. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι τα σχόλια σου επί της διαιτησίας του 3ου αγώνα ήταν υπερβολικά... Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά σήμερα αλλά και στον 5ο αγώνα (εφόσον διεξαχθεί)! Όταν βλέπεις άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει το άθλημα περισσότερο κι από την ομάδα του να μιλάει σαν οπαδός, σκέψου πόσο τραγικά πράγματα συνέβησαν την Τετάρτη. Δεν επιβεβαιωνεται?Οταν λεγαμε οτι η Ρεαλ δεν ηταν τιποτα της προκοπης και περασε απο το ΟΑΚΑ με τη διατησια για να παρει την 1η θεση? Έχετε κοινά με τη Ρεαλ ε?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Έχετε κοινά με τη Ρεαλ ε? Οτι σε εχουμε πελατη και οι 2
Snolly Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 3 γαυρους εχω μαζεψει στο σπίτι απόψε. 3. απόλαυση θα είναι χάσουμε κερδίσουμε. Θα μου σκουζουν 2 ωρες σαν τον Ερωδιο και θα γελάω.
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 @ chris Μπορεί να μην ποστάρω συχνά αλλά διαβάζω σχεδόν πάντα τα αθλητικά threads. Από εσένα ειδικά που είσαι και μπασκετικός, δεν περίμενα να γράφεις αυτά που είδαν τα μάτια μου. Τέλος πάντων, όλοι κάνουμε λάθη. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι τα σχόλια σου επί της διαιτησίας του 3ου αγώνα ήταν υπερβολικά... Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά σήμερα αλλά και στον 5ο αγώνα (εφόσον διεξαχθεί)! Και τα δικά μου υπερβολικά ήταν. Γιατί είδα σε ένα ημίχρονο να ξεφτιλίζεται το άθλημα από μια διαιτησία που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Έχει γίνει της πουτάνας από εκείνο το βράδυ, εφημερίδες, ράδιο, διαδίκτυο, σύσσωμοι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούν και γράφουν για το ίδιο πράγμα με την ίδια ένταση. Μάλλον ήπιαμε όλοι από το ίδιο νερό ή διαβάζουμε όλοι την ίδια φυλλάδα ή βλέπουμε όλοι Τσουκαλά. Και είμαστε όλοι λάθος και κάποια στιγμή θα δούμε την αλήθεια και ας φροντίσουμε πρώτα να φτιάξουμε ομάδα και μετά να μιλάμε για διαιτησία (κύπελλο και τελικός F4 "χωρίς ομάδα") και όταν κάναμε τα ίδια τόσα χρόνια στη μπάλα ήταν καλά;;;...
skimnos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Η επιθετική άμυνα της σπρωξιάς και της σφαλιάρας, δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Γιαννάκη. Βάλε και τους πόντους με το έτσι θέλω, και δες τη διαφορά που κέρδισες, με 2 αντιαθλητικά σφυριγμένα (που έγιναν σε χρονικό σημείο που όλα είχαν τελειώσει. Όταν βλέπεις άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει το άθλημα περισσότερο κι από την ομάδα του να μιλάει σαν οπαδός, σκέψου πόσο τραγικά πράγματα συνέβησαν την Τετάρτη. Έχετε κοινά με τη Ρεαλ ε? Την ίδια επιθετική άμυνα την έβλεπα και με την εθνική ομάδα (και στην εποχή γιαννάκη), την ίδια επιθετική άμυνα παίζουν κατά διαστήματα ο παο, η μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες. Δείτε τα για να τα θυμηθείτε...
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 21:07: Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα σε μια προσπάθεια να απωθήσουν τον κόσμο και να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετακινήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο πίσω από τις δύο μπασκέτες. Μα καλα ποσο εξυπνος μπορει να εισαι για να ριξεις δακρυγονα σε κλειστο χωρο. Πως θα καθαρισει ρε κακομιρηδες..Αυριο θα γινει το ματς.. Μα καλα ηλιθιοι ειναι?
skimnos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και τα δικά μου υπερβολικά ήταν. Γιατί είδα σε ένα ημίχρονο να ξεφτιλίζεται το άθλημα από μια διαιτησία που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Έχει γίνει της πουτάνας από εκείνο το βράδυ, εφημερίδες, ράδιο, διαδίκτυο, σύσσωμοι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούν και γράφουν για το ίδιο πράγμα με την ίδια ένταση. Μάλλον ήπιαμε όλοι από το ίδιο νερό ή διαβάζουμε όλοι την ίδια φυλλάδα ή βλέπουμε όλοι Τσουκαλά. Και είμαστε όλοι λάθος και κάποια στιγμή θα δούμε την αλήθεια και ας φροντίσουμε πρώτα να φτιάξουμε ομάδα και μετά να μιλάμε για διαιτησία (κύπελλο και τελικός F4 "χωρίς ομάδα") και όταν κάναμε τα ίδια τόσα χρόνια στη μπάλα ήταν καλά;;;... Πολύ πρόχειρα να σου θυμίσω τη διαιτησία στο ηπα- ισπανία. Από ενα σημείο και μετά σε κάθε φάση (σε κάθε φάση κυριολεκτικά) σφύριζαν εναντίον των ισπανών. Της πουτανας έχει γίνει από εσάς φίλε μου. Ουδέτεροι φίλαθλοι δεν έχουν δει πέρα από τρία σφυρίγματα εναντίον σας που άλλωστε τα παραδέχονται και οι παναθηναικοί που δεν φοράνε πράσινα γυαλιά. Συνεπώς δεν είστε "όλοι". Τρία σφυρίγματα σε 12 λεπτά...Ξαναλέω δείτε τις κάκιστες επιθέσεις σας και την κακή διαχείριση που κάνατε προς το τέλος του ματς!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μια και χάσατε λόγω διαιτησίας, θα κρατήσετε το Γιαννάκη φαντάζομαι ε;
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μια και χάσατε λόγω διαιτησίας, θα κρατήσετε το Γιαννάκη φαντάζομαι ε; Έχοντας κερδίσει με τη διαιτησία, έχοντας χάσει το κύπελλο και μείνει εκτός F4, θα κρατήσετε τον Ομπράντοβιτς; ---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ---------- Ουδέτεροι φίλαθλοι δεν έχουν δει πέρα από τρία σφυρίγματα εναντίον σας Μήπως τυχαίνει αυτοί οι ουδέτεροι να είναι και αντιολυμπιακοί; Ή να μην έχουν δει με προσοχή τις φάσεις ή καθόλου τα βίντεο; Άστο, end of discussion.
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Οτι σε εχουμε πελατη και οι 2 Μάλλον με τα bold είσαι μαλωμένος. Όχι βέβαια με τη διαιτησία, με αυτή είσαι κώλος και βρακί.
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δε θα ξεχάσω να το δω. Άλλωστε ο ΠΑΟ είναι ήδη πρωταθλητής στις καρδιές μας!
konnak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε για άλλη μια φορά η Ρεάλ (λόγω Μεσίνα), να ρωτήσω κάτι; Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή, τον Γιαννάκη ή τον Μεσίνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.