Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Anyway, καλά ξεμπερδέματα με τον 4ο τελικό, λυπάμαι από τώρα τους διαιτητές που θα κληρωθούν.

Προσωπικη εκτιμηση:Μεγαλη αβαντα στο Σεφ Υπερ του Ολυμπιακου.Για διαφορους λογους.Πρωτον μειωνουμε την πιθανοτητα να επικρατησει πολεμικη κατασταση στο ΣΕΦ.Δευερον κλεινουμε στοματα για τα χθεσινα,ειναι ολοι "ευχαριστημενοι" και παμε σε 5ο τελικο!Τριτον ο φαρμακοτριφτης προτιμα να σηκωει την κουπα στο καταμεστο ΟΑΚΑ.

Eπαναλαμβανω προσωπικη εκτιμηση και παντελονάτη.Και αν δεν γινει απο οτι περιγραφω μονος μου θα βγω και θα πω μαλακιες ελεγα χωρις κωλοτουμπες και ναι μεν αλλα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/275904.html

για δείτε κι αυτό το άρθρο...

ωραιο και αυτο το αρθρο, λεει αρκετες αληθειες. Μιλαει ομως καθαρα με ποδοσφαιρικη σκεψη, μια και στο μπασκετ 3 στραβοσφυριγματα σου αλλαζουν ολο τον αγωνα, απο θεμα ποντων αλλα κυριως και ψυχολογιας.

Τον αγωνα δεν τον ειδα, και δεν προκειται να εκφερω γνωμη.. Το οτι ομως αρκετοι παναθηναικοι εδω στο φορυμ, παρελειψαν να υπερασπιστουν την ομαδα τους στις κατηγοριες για σπρωξιμο της ομαδας τους, την στιγμη που αλλες φορες εσκιζαν τα υματια τους, με βαζει σε σκεψεις...

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί και δεν ξέρει να παίξει ξύλο, και μου κάνει εντύπωση αυτό για ομάδα του Γιαννάκη. Φέτος δεν έχει καθόλου αμυντικό προσανατολισμό, αλλά μόνο run and gun. Προφανώς βάσει των παιχτών καθορίζονται τα συστήματα και όχι το ανάποδο. Και ας μας λείπουν 2 καθαρόαιμοι σουτέρς για αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε αυτό τον τομέα ο Γιαννάκης εξελίχθηκε ως προπονητής και ας λένε όλοι ότι αυτός φταίει. Αν είχα τον Michael jordan και τον Pat Ewing στην ομάδα μου κι εγώ θα ήμουν ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα..

Χθες λύθηκαν τα χέρια σε βαθμό κωλοφαρδίας μετά το ελεϊνό πρώτο παιχνίδι με τα 0/23, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο οι διαιτητές νόμιζαν ότι σφύριζαν cage fights!!

Η ελληνορωμαϊκή του 4ου δεκαλέπτου δεν παιζόταν ούτε επί εποχής Ιωαννίδη και Μάλκοβιτς..

Μόνο πνιγμοί και εξαρθρώσεις έλειπαν για να θυμίζει AMA fight:fear:

Είναι εξαιρετικά αστείο να εστιάζουμε σε 4 "πληρωμένα" σφυρίγματα που αναφέρουν οι άσχετοι στα γαύρικα forums, όταν στην 4η περίοδο υπήρχαν τουλάχιστον άλλες 5-6 φάσεις που δεν σφυρίχτηκαν αισχρά φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού (σκαμνάκια και σπρωξιές στο rebound σε Τσίλντρες - Μποουρούση-Βούισιτς, άμυνες με σπρώξιμο με ώμους λες και παίζουμε αμερικάνικο ποδόσφαιρο, εξόφθαλμα φάουλ σε τουλάχιστον 2 προσπάθειες για σουτ 3 πόντων). Ακόμα και στο τελευταίο 1 λεπτό που ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες (και η διάθεση) να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Και πριν γίνουν τα 2 χαζά αντιαθλητικά.

Σφύριξαν και μια φορά ανάποδα υπέρ μας όταν η μπάλλα βγήκε έξω από χέρια δικού μας παίχτη (νόμιζω του Μπέβερλυ) ..

Είναι αστείο να μην παίρνει ούτε φάουλ ο Σόφο , όταν ο "πολύς" Πέτκοβιτς τον έπαιζε άμυνα με τα γόνατα και τους αγκώνες προτεταγμένους σε κάθε φάση..

Είναι επίσης βλάκας όποιος πιστεύει, όσο φανατικός κι αν είναι , ότι μπορεί ο Τσαρτσαρής να παίξει οποιονδήποτε ψηλό του Ολυμπιακού χωρίς φάουλ και χωρίς να τον χώσουν με το κεφάλι μέσα στο καλάθι μαζί με τη μπάλλα..:confused:

Παγκόσμια πρωτοτυπία για ένα παίχτη που θα έπαιζε σε ομάδες τύπου Ολύμπιας Λάρισας και Μακεδονικού αν δεν ανήκε στην "αρμάδα" των γκριζοπράσινων...

Στην κατάσταση που είναι τώρα (και όχι πριν 5 χρόνια) δεν μπορεί να παίξει ούτε εμένα σε One to One .

Αντίστοιχα είναι ανόητος όποιος τολμάει να συγκρίνει τα γκαρντς μας με τα γκαρντς του λαγού.. Η νύχτα με τη μέρα.

Χθες πάντως η αλήτικη αποβολή του Τεόντοσιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ήττα..

Ενώ αντίθετα από τα γκαρντς του λαγού μόνο ο Νίκολας έκανε καλό παιχνίδι χθες (για 3 δεκάλεπτα)..

Εκτός αν εννοούμε τις ροχαλομαχίες όπου το "πρότυπο" Διαμαντίδης ήταν MVP..

Και μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο και χωρίς ιδιαίτερα προφανή λόγο..

Μέχρι την ώρα που είμασταν στα ίσα ήταν ένα ευχάριστο παιχνιδάκι, μετά νόμιζα ότι έβλεπα παιχνίδι από το "NBA JAM" με τα push buttons συνέχεια πατημένα... :lol::lol::mad:

Δεν γουστάρω τις καφρίλες, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι οι Γιαννακόπουλοι χρειάζονται πολύ ξύλο..

Οι τύποι είναι 100 φορές χειρότεροι από τον Κόκκαλη,

ο οποίος έκανε ότι έκανε στο ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον είχε πάντα μακράν το καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ στην Ελλάδα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια...

Ο φετεινός βάζελλος έχει την καλή του πεντάδα σε μέτρια κατάσταση και πάγκο χειρότερο από του Πανελληνίου, αλλά στην Ελλάδα παίζει σχεδόν πάντα με 1-2 παραπάνω παίχτες . Στην Ευρωλίγκα που πλέον οι διαιτητές δεν επιτρέπουν το ξύλο δεν πέρασε ούτε από το Μαρούσι.. ;)

Από ελληνικό πρωτάθλημα αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι που έκατσα να δω πάνω από δέκα λεπτά φέτος, και με αυτά που είδα θα αργήσω να ξαναδώ .

Καλό είναι να καταργηθεί αυτή η παρωδία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και να το δίνουν απευθείας στα χόμπιτ για να μην ταλαιπωρείται το άθλημα έτσι.

Ας βλέπουμε κανένα Ευρωπαϊκό αγώνα (ή ακόμα καλύτερα NBA), όπου μπορεί κι εκεί να γίνονται παγαποντιές, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία ο καλύτερος κερδίζει, και παίζεται μπάσκετ και όχι συνδυασμός του με τζούντο - ελληνορωμαϊκή και άλλες πολεμικές τέχνες..

Δημοσ.
Για το bold κείμενο:

αυτό άραγε ισχύει και για την ομάδα μου στο παιχνίδι του σεφ; δηλαδή να αρχίσω να επικαλούμε κι εγώ τέτοιου είδους δικαιολογίες τη στιγμή που στο 2ο παιχνίδι ήσουν καλύτερος και κέρδισες δίκαια, άσχετα αν πήρες 2-3 σφυρίγματα υπέρ σου;

εσύ θεωρείς ότι οι ψηλοί σου δεν έπαιξαν "βρώμικα" στη ρακέτα σας είτε στο χθεσινό είτε στο ματς του σεφ; είδες να σφυρίζονται όλα;

To δευτερο παιχνιδι εννοεις αυτο που στο 3ο δεκαλεπτο σφυριζαν αμυντικο στις αγκωνιες του ΔΔ οταν πηγαινε να ποσταρει και δε δωσαν αντιαθλητικο στον Τσαρτσαρη ετσι?

Δημοσ.

Δεν γουστάρω τις καφρίλες, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι οι Γιαννακόπουλοι χρειάζονται πολύ ξύλο..

Οι τύποι είναι 100 φορές χειρότεροι από τον Κόκκαλη

Επικο.....

Δημοσ.
Wizzy, δεν θυμάμαι ποια φάση λες, αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

Τη φαση οπου του γινεται φαουλ στο 2ο βημα, πριν δηλαδη κανει βηματα.

Δημοσ.
Για τη διαιτησία τα έχω γράψει στο αντίστοιχο θρεντ, αλλά έχει δίκιο ο κοννακ - δεν γίνεται να βλέπει ο προπονητής πως η ομάδα έχει θολωμένο μυαλό, να βλέπεις πως ξεκινάει ο άλλος επαναφορά και να μη κόβεις το ρυθμό του. Και αφού βλέπεις ότι πέφτει ξύλο, βάλε μέσα το Σχορτσιανίτη να τους κοντράρεις, να υπάρχει στην επίθεση παίκτης που θα τραβήξει 2 αντιπάλους επάνω του μπας και βγει ο Κλειζα ή ο Παπαλουκάς μόνος του για διείσδυση. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι (όπως ο Παναθηναϊκος στο ποδόσφαιρο) οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κόμπλεξ μέσα στο ΟΑΚΑ, γιατί πιο πολύ κι από εκνευρισμό είδα απογοήτευση,

Κάνεις το λάθος να μιλάς με μπασκετικούς όρους για την περίφημη πλέον 4η περίοδο ενώ ξεχνάς ότι πολύ απλά δεν παίχτηκε μπάσκετ από την πλευρά των γηπεδούχων. Τι σημασία έχει αν θα βάλεις το Σχορτσιανίτη, ποιός θα τραβάει 2 παίχτες πάνω του και ποιός θα βγαίνει ελεύθερος για διείσδυση ή τρίποντο ή δε ξερω γω τι άλλο. Καμία σημασία δεν έχουν αυτά όταν οι κανονισμοί του παιχνιδιού αλλάζουν ξαφνικά. Είναι σα να τρέχεις σκυταλοδρομία και στην τελευταία αλλαγή, ενώ η ομάδα σου προηγείται, ο αντίπαλος να καβαλάει μηχανή και να σε χαιρετά με σούζα! Κάτσε μετά εσύ και κουβέντιασε αν έκανες λάθος την τελευταία αλλαγή, αν η σειρά των αθλητών θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, για κόμπλεξ και πράσινα άλογα...

Δημοσ.
Τη φαση οπου του γινεται φαουλ στο 2ο βημα, πριν δηλαδη κανει βηματα.

Άρα τι; Το γεγονός ότι δεν του σφύριξαν φάουλ του έδωσε το δικαίωμα να κάνει και 3 βήματα. Δεν τον είδα να διαμαρτύρεται για φάουλ πάντως. Αν είναι, βρες τη φάση στο youtube να την συζητήσουμε.

Δημοσ.
Άρα τι; Το γεγονός ότι δεν του σφύριξαν φάουλ του έδωσε το δικαίωμα να κάνει και 3 βήματα. Δεν τον είδα να διαμαρτύρεται για φάουλ πάντως. Αν είναι, βρες τη φάση στο youtube να την συζητήσουμε.

Wizzy, τα βήματα του Γιασικεβίτσιους έχουν γίνει σημείο αναφοράς, γιατί από εκεί ξεκινάει η αντεπίθεση των γκρι.

Δεν μιλάμε για μία φάση, μιλάμε για 10 αμφισβητούμενες (5 είναι καθαρές παραβάσεις που δεν σφυρίζονται).

Στον περσινό τελικό, στο ΣΕΦ, που υπάρχει σύγχυση στην τελευταία φάση με τον Παπαλουκά, εγώ πρώτος βγήκα και είπα ότι δεν μας φταίει καμία διαιτησία, όταν βρίσκουμε τον ΠΑΟ σε τέτοια μέρα και δεν τον διαλύουμε.

Προχθές όμως υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, νταβατζιλίδικα.

Δημοσ.
Χθες το νταβατζιλίκι της 4ης περιόδου δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό αγώνα. ΔΕΝ.

Κλασική περίπτωση στημένου αγώνα. Τέλος.

Ήτανε μια φορά μάτια μου κι έναν καιρό

μια όμορφη κυρά αρχόντισσα να σε χαρώ

Μια μικροπαντρεμένη κόρη ξανθή

τον κύρη της προσμένει βράδυ πρωί

Ένα Σαββάτο βράδυ καλέ μια Κυριακή

τον ήλιο το φεγγάρι παρακαλεί

Ήλιε μου φώτισέ τον φεγγάρι μου

πάνε και μίλησέ του για χάρη μου

Γυρίζει κι αρμενίζει καλέ στα πέλαγα

τους πειρατές θερίζει καλέ και τους χαλά

Στον ήλιο στο φεγγάρι και στη βροχή

και μένανε μ' αφήνει έρμη και μοναχή

Γαλέρα ανοίχτηκε μάτια μου με το βοριά

στη μάχη ρίχτηκε ναι μάτια μου και στον καυγά

Μέσα σ' ένα σινάφι πειρατικό

είδα φωτιά ν' ανάβει και φονικό

Δημοσ.

Πολύ γέλασα, αλλά το thread της διαιτησίας σήμερα έχει περισσότερο γέλιο.

Βγάζουμε και νέους κανόνες, κοπιάστε!!! :P

Δημοσ.
Wizzy, τα βήματα του Γιασικεβίτσιους έχουν γίνει σημείο αναφοράς, γιατί από εκεί ξεκινάει η αντεπίθεση των γκρι.

Δεν μιλάμε για μία φάση, μιλάμε για 10 αμφισβητούμενες (5 είναι καθαρές παραβάσεις που δεν σφυρίζονται).

Στον περσινό τελικό, στο ΣΕΦ, που υπάρχει σύγχυση στην τελευταία φάση με τον Παπαλουκά, εγώ πρώτος βγήκα και είπα ότι δεν μας φταίει καμία διαιτησία, όταν βρίσκουμε τον ΠΑΟ σε τέτοια μέρα και δεν τον διαλύουμε.

Προχθές όμως υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, νταβατζιλίδικα.

Τη γνώμη μου για το αν στήθηκε το παιχνίδι ή όχι, την έγραψα στο post 10279 (πρέπει να σου ξέφυγε). Διάβασέ την και πες μου αν διαφωνείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...