Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

elven μη μιλας για ευρωπη εσυ. δεν υπαρχεις εκει.

για ελλαδα μιλα που σε εχω βαλει απο κατω και σουχω παρει σε τελικους ενα καρο τιτλους. για πρωταθλημα δε μιλαμε εχεις φτασει και στο -20! στο -20 στο "φτωχο πρωταθλημα του χωριου ε? πωπωω! χοχο

ξαναλεω ο ολυμπιακος εχει ριξει τα μεγαλυτερα σκορ ελληνικης ομαδας στο CL . σε χαλαει αυτο? σου αρεσε η 7αρα μια φορα στα 150 χρονια? γινε γιουβεντους και μη το παιζεις "ανετος" μιλαω με καποιον που στην ευρωπη παιζει μια στα 15 χρονια και τι μου λεει? για αλλους! χαχα

Δημοσ.
Μα στο ξαναείπα,

Υπάρχουν 2 ας πούμε διοργανώσεις

Α)Παίζουν οι καλύτερες ομάδες του χωριού

Β)Παίζουν οι πραγματικά καλύτερες ομάδες

Στο χωριό βγαίνεις πρώτος,δεν διαφωνεί κανείς,γιατί τόση χαρά δεν μπορώ να καταλάβω,δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι αξία έχει.

Αντίθετα στο πρωτάθλημα των πραγματικά καλών τρως 7αρες,5αρες,σφαλιάρες και γενικά ότι του κατέβει του κάθε αντιπάλου,ανάλογα τα κέφια.

Τώρα το ότι εσύ χαίρεσαι και χοροπηδάς για αυτό το γεγονός τι να πω;

Respect;

Κοίτα να δεις, δεν έχεις και πολύ άδικο. Το να τρως στην πόλη 7άρες, σίγουρα τσούζει. Το να τρως στο χωριό 6αρες και μάλιστα από τον γείτονά σου που τυγχάνει να έχει καλύτερη γκόμενα, περισσότερους φίλους και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, πόσο περισσότερο μπορεί να τσούζει? Μα 6 στο χωριό και να περιμένω μετά να του φορέσουν 7 στην πόλη, επειδή εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί?

Συνοψίζοντας, αυτός που τρώει 7 στην πόλη συνεχίζει να είναι καλύτερός σου στην Ελλάδα, αν και έφυγε αυτός που κάθε φορά, όπου σε έβρισκε σε σταύρωνε (Τζόλε).

Σίγουρα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ως τότε θα σηκώνουμε κύπελλα στα πέναλτι, αλλά δεν μας χαλάει καθολούλου.

Δημοσ.

Μα δεν μιλάω για ιστορία στην Ευρώπη,σιγά έχει πάει η ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ,2 φορές 8 Κυπελούχων και 1 φορά 8 Πρωταθλητριών,επίσης τελείωσε αήττητη τον όμιλο CL αλλά αυτά είναι προπολεμικά και ειδικά σε σύγκριση με την δικιά σου ιστορία δεν πιανουν μία.

Αυτό που ποτέ δεν θα καταλάβεις φίλε μου είναι ότι μερικοί βλέπουν ποδόσφαιρο πέρα απο ομάδες,ο καλύτερος εκπρόσωπος του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟ,δεν έχω κάποιο κόμπλεξ να μην το παραδέχομαι.

Όπως επίσης ο καλύτερος γελωτοποιός του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι ο ΟΣΦΠ,ούτε για αυτό έχω κάποιο κόμπλεξ ώστε να μην το παραδέχομαι.

Γιατί πολλά θα βρεις να πεις για ομάδες αλλά 5αρα απο ομάδα με σεντερ-φορ χασάπη και σεντερ-μπακ μανάβη δεν ξαναφαγε κανείς

Sorry αλλά epic respect

Δημοσ.
Μα δεν μιλάω για ιστορία στην Ευρώπη,σιγά έχει πάει η ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ,2 φορές 8 Κυπελούχων και 1 φορά 8 Πρωταθλητριών,επίσης τελείωσε αήττητη τον όμιλο CL αλλά αυτά είναι προπολεμικά και ειδικά σε σύγκριση με την δικιά σου ιστορία δεν πιανουν μία.

Αυτό που ποτέ δεν θα καταλάβεις φίλε μου είναι ότι μερικοί βλέπουν ποδόσφαιρο πέρα απο ομάδες,ο καλύτερος εκπρόσωπος του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟ,δεν έχω κάποιο κόμπλεξ να μην το παραδέχομαι.

Όπως επίσης ο καλύτερος γελωτοποιός του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι ο ΟΣΦΠ,ούτε για αυτό έχω κάποιο κόμπλεξ ώστε να μην το παραδέχομαι.

Γιατί πολλά θα βρεις να πεις για ομάδες αλλά 5αρα απο ομάδα με σεντερ-φορ χασάπη και σεντερ-μπακ μανάβη δεν ξαναφαγε κανείς

Sorry αλλά epic respect

Τελείωσε αήττητη? Τότε που δεν πήρε νίκη? Και αυτό είναι κατόρθωμα? Κοίτα να δεις που κάποτε γελούσαμε με αυτό και οι άλλοι το έχουν καμάρι...

Χαίρομαι που για σένα ο ΠΑΟ είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επίσης χαίρομαι που για σένα ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος γελωτοποιός του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Χαίρομαι όμως περισσότερο που εσύ είσαι ο μεγαλύτερος γελωτοποιός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η ανυπαρξία και η μακρά αποχή είναι είναι πολύ χειρότερες παθήσεις από μία βραδιά 7άρας.

Όσο για τον χασάπη και τον μανάβη, για θυμήσου λίγο από ποια ομάδα μέτρησες 6 και αναλογίσου με ποιους παίχτες έπαιζε τότε. Τότε ξαναμιλάμε και για μπακάληδες αν θέλεις.

Δημοσ.

Καλέ, μια κουβέντα είπε ο Τούρκος και βάλατε πάλι μπροστά τα έπη για τα 12/13 και τα 4/5. Το ό,τι τα τελευταία 10 χρόνια πονάνε τα μάτια σας (και τα δικά μας) με την μπάλα που παίζετε το κάνετε αβαβά βέβαια μην θιχτεί ο θείος.

Ρέ τι γίνεται.

Δημοσ.

εγώ να το θέσω αλλιώς... πήρατε σοβαρά την gazzeta και τον τούρκο; Η gazzeta δεν ήταν η πιο βλαμμένη σελίδα σε άλλες και άλλες ιστορίες; τώρα έγινε bbc; και επίσης ο τούρκος να μην θιχτεί που ο Μπομπό πήγε στην Ουέφα...

Δημοσ.

Στην ευρωπη στο τσλ οντως η κορυφαια ομαδα της ελλαδος ειναι ο παο.καλh μπαλα εχει παιξει σε πολλα ματς ο ολυμπιακος.σιγουρα οχι σε δειαρκεια αλλα εχει βγαλει καλα ματς πχ αυτο με τη λεβερκουζεν η αλλα στην ελλαδα με παο στη λεοφωρο πχ η κ με αεκ.παντως χαρη στον ολυμπιακο ειδαμε το ζιοβανι κ το ριβαλντο.αλλα κ το καρεμπε,το λετο κα...

Δημοσ.
Στην ευρωπη στο τσλ οντως η κορυφαια ομαδα της ελλαδος ειναι ο παο

και αυτο ειναι το bottom line... δε χρειαζεται και πολλα για να το καταλαβει κανεις. Απλα ο προεδρος της Μπεσικτας προσθεσε αλλη μια δηλωση στις παλαιοτερες (Φεργκιουσον κλπ.)

Δημοσ.
Αφού ηδονίζεστε και καλύπτεστε με δηλώσεις ... οκ

Koιτα συνολικα στο ποδοσφαιρο αμα τα βαλεις ολα μαζι κατω η μεγαλυτερη ομαδα ειναι ο Ολυμπιακος.ομως στην ευρωπη, ειναι ο παο επειδη εχει κανει περισσοτερες διακρισεις.δεν σου λεω οτι εχει κανει κ αυτος κατι το φοβερο αλλα συγκριτηκα με τον ολυμπιακο ειναι καλυτερος...

Δημοσ.

Προσωπικά χέστηκα... εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό άλλος τον Παναθηναϊκό και η Δόξα Δράμας ακόμα νομίζει ότι είναι καλύτερη από τον ΑΟΚ...

Το θέμα είναι ότι ο τούρκος από την αρχή φαινόταν τι είναι... όποιος τον άκουσε πριν κλείσει η χρονιά στην ΕΡΑ κατάλαβε

Δημοσ.
και αυτο ειναι το bottom line... δε χρειαζεται και πολλα για να το καταλαβει κανεις. Απλα ο προεδρος της Μπεσικτας προσθεσε αλλη μια δηλωση στις παλαιοτερες (Φεργκιουσον κλπ.)

Τα είπα εγώ, θα επανέλθουμε στις Γκοντζιλιές και δεν άργησαν τα παλληκάρια να με δικαιώσουν.

Δημοσ.
Τελείωσε αήττητη? Τότε που δεν πήρε νίκη? Και αυτό είναι κατόρθωμα? Κοίτα να δεις που κάποτε γελούσαμε με αυτό και οι άλλοι το έχουν καμάρι...

Χαίρομαι που για σένα ο ΠΑΟ είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επίσης χαίρομαι που για σένα ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος γελωτοποιός του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Χαίρομαι όμως περισσότερο που εσύ είσαι ο μεγαλύτερος γελωτοποιός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η ανυπαρξία και η μακρά αποχή είναι είναι πολύ χειρότερες παθήσεις από μία βραδιά 7άρας.

Όσο για τον χασάπη και τον μανάβη, για θυμήσου λίγο από ποια ομάδα μέτρησες 6 και αναλογίσου με ποιους παίχτες έπαιζε τότε. Τότε ξαναμιλάμε και για μπακάληδες αν θέλεις.

Τουλάχιστον έστω αυτές τις 3 εμφανίσεις στο CL τις βγάλαμε αξιοπρεπώς,το σκορ στο Μπερναμπέου έγραψε απο 2-0 ->-2-2 και και όχι 5-1,επίσης δεν πανηγυρίζαμε όταν τρώγαμε 4.

Μα φίλτατε το ξαναλέω,το ότι έριξες 6 στην ΑΕΚ που έπαιζε με τον Πίττο δεν αλλάζει ούτε την 7αρα,ούτε τις 5αρες,ούτε τις ήττες απο Μόλντε,Χέρενφεεν και Φερεντσβάρος.

Ούτε γλυκαινει τις 30? συνεχόμενες φάπες στο CL.

Για παράδειγμα το να μου αποδείξεις το αυτονόητο,ότι η ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια είναι ανύπαρκτη δεν θα κάνει το 7-0 3-4,ούτε θα γίνει η σφαλιάρα της Μόλντε(lol) νίκη.

alexdelpiero χαίρομαι για την αντικειμενικότητα σου,ευχαριστώ τον Θεό και τον Ολυμπιακό που με αξίωσε να δω παίχτη επιπέδου Λέτο,τρία κεριά ανάβω κάθε χρόνο στην Τήνο

Δημοσ.
Τα είπα εγώ, θα επανέλθουμε στις Γκοντζιλιές και δεν άργησαν τα παλληκάρια να με δικαιώσουν.

τελικα το γκαζετα ειναι πρασινη ή Γκοτζος; γιατι τα χεις μπλεξεις λιγο μου φαινεται :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...