Mika Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 . Και χωρις κανενα λογο, ετσι? Τουλαχιστον εμας μας σφυριξαν και κοντρα μονο που ο Μπουρουσακος εσπαγε τζαμαριες πριν καν μπει στα αποδυτηρια. και δεν ειναι η πρωτη φορα που ο συγκεκριμενος προκαλει προβληματα με τη συμπεριφορα του. οσο λογο ειχαμε εμεις στο σεφ, τοσο ειχατε εσεις χτες. τα περι κοντρα διατησιας προκειμενου να δικαιολογησεις καφριλες δεν υπαρχουν.
foufoutios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 το οτι ηταν εκτος αποδυτηριων τον κανει χειροτερο η διαφορετικο απο τους δικους σας που τα εσπασαν εντος? Ε τι αλλο να πουμε τωρα..? παραδεξου μια φορα κατι.. δεν κανει κακο.. Σιγουρα προκαλει και δεν ειναι ο πιο ηρεμος χαρακτηρας.. Αλλα καλο ειναι να βλεπουμε τα του "σπιτιου" μας πριν μιλησουμε για το "σπιτι" του αλλου.. Και εσεις δεν εχετε τα πιο καλα παιδια απ ο,τι φαινεται.. Τα περι διαιτησιας τα ειπα γιατι ισως και εγω ετσι να αντιδρουσα αν επαιζα και μου τα εκαναν αυτα.. Το να χασω δικαια και να τα σπασω το θεωρω αρκετα πιο ηλιθιο απ το να σπασω κατι στα νευρα μου πανω εχοντας "λογο"..
skimnos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν ειδα την τεταρτη περιοδο απο το 32' και μετα και ενω ειμασταν ακομη μπροστα στο σκορ. Εγω ξερω πως στο μπασκετ, 2-3 φαλτσοσφυριγματα μπορουν να σε κανουν να θολωσεις. Ποσο μαλλον οταν υπαρχει προθεση απο τη διαιτησια να επιτρεψουν το βρωμικο παιχνιδι του αντιπαλου. Ειναι εμφανες οτι η ομαδα κατερρευσε λογω αυτης της αντιμετωπισης που ειχε, και οταν συμβει αυτο, οχι ο Γιαννακης, αλλα ουτε και ο Ομπραντοβιτς ουτε ο Φιλ Τζακσον μπορουν να κανουν πολλα. Απλα και ξαστερα, δεν πιστευω πως μπορουσε να κανει τπτ περισσοτερο. Για ολο το υπολοιπο του παιχνιδιου, ειμαι ευχαριστημενος με το Γιαννακη, καθως του βγηκε και η χρησιμοποιηση του Βουισιτς και το σχημα με Πενν-Μπεβερλυ. Ο Σοφο προφανως κατι εχει. Δεν αντεχει πανω απο 3'. Τα παπαγαλακια παντως αρχισαν να γραφουν αρθρα για το ποσο λιγος ειναι ο Γιαννακης. Μαλλον τους βολευει. Απο κει και περα, εγω σαν φιλαθλος, ενιωσα κοροιδια. Και εχω να μιλησω για τη διαιτησια, απο τις πρωτες μερες που εγινα μελος εδω, πριν 2 χρονια. Και ενω εχουν μεσολαβησει ποσοι χαμενοι τιτλοι για μας. Για το bold κείμενο: αυτό άραγε ισχύει και για την ομάδα μου στο παιχνίδι του σεφ; δηλαδή να αρχίσω να επικαλούμε κι εγώ τέτοιου είδους δικαιολογίες τη στιγμή που στο 2ο παιχνίδι ήσουν καλύτερος και κέρδισες δίκαια, άσχετα αν πήρες 2-3 σφυρίγματα υπέρ σου; εσύ θεωρείς ότι οι ψηλοί σου δεν έπαιξαν "βρώμικα" στη ρακέτα σας είτε στο χθεσινό είτε στο ματς του σεφ; είδες να σφυρίζονται όλα;
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Είναι αστεία η σύγκριση του αγώνα στο ΣΕΦ με το χθεσινό. Ακόμα πιο αστεία είναι η επικλησή του ως άλλοθι στα χθεσινά εγκλήματα. Χθες το νταβατζιλίκι της 4ης περιόδου δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό αγώνα. ΔΕΝ. Κλασική περίπτωση στημένου αγώνα. Τέλος.
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 βγάλτε dvd. Μας πρόλαβαν άλλοι. Κρίμα... Θα βγάλουμε φανέλα με πορείες όμως. Ένα αστέρι για κάθε πορεία
dark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εμείς θα βγάλουμε bluray για να χωράνε και τα αδέρφια οι παλίκαροι
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πουλήστε, κύριοι Αγγελόπουλοι Τα πράγματα είναι απλά και δε νομίζω ότι χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση: είτε πρέπει να ασχοληθούν με την λέρα της διαιτησίας στο ελληνικό μπάσκετ είτε να αποσυρθούν και να αγοράσουν μια ομάδα του ΝΒΑ. Εκεί με την τρέλα τους για το μπάσκετ, έχουν ελπίδες. Όσο εδώ βασιλεύει το «σύστημα» δεν έχουν καμία. Οι διαιτητές στον τρίτο τελικό είναι αθόρυβοι, σφυρίζουν 50-50% και το σκορ είναι στο 46-60. Και τότε… Και τότε, αρχίζει το ματς, αρχίζει το πάρτι. Δεν είναι τα βήματα του Γιασκεβίτσιους, δεν είναι το… απίθανο επιθετικό του Μπατίστ που χρεώθηκε γκολ – φάουλ (το 5ο του Τεόντοσιτς), δεν είναι το πεντακάθαρο κόψιμο του Τσίλντρες. Μπορεί όλα αυτά να είναι επτά πόντοι, δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα. Είναι ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός άρχισε να βαράει αλύπητα σε κάθε επίθεση του Ολυμπιακού και οι διαιτητές άρχισαν να σφυρίζουν. Όχι φάουλ. Να σφυρίζουν αδιάφορα… Βάλτε και τα αιωνίως ατιμώρητα κινητά σκριν των «πράσινων» στην επίθεση και έχετε την πλήρη εικόνα. Σε τέτοιες συνθήκες, ναι, μπορεί μια ομάδα να βάλει 33 πόντους (τουλάχιστον οι 7 άκυροι) και να δεχθεί μόλις 10. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη ανάγνωση και ήδη έχει γίνει η ανάγνωση αυτή από τον εκδότη, Δημητράκη Γιαννακόπουλο: η ομάδα που έκανε πλάκα στον προβληματικό εφέτος Παναθηναϊκό για 30 λεπτά, έγινε ομαδούλα ξαφνικά, ο ΠΑΟ έγινε υπερηχητικός και χωρίς καμία βοήθεια από τους «γκρίζους» πήρε το ματσάκι. Έτσι είναι, αν έτσι θέλετε να πιστεύετε. Ή μάλλον, έτσι είναι αφού έτσι έχετε καταφέρει να διαμορφώσετε την κατάσταση. Μαγκιά σας. Για αυτό γυρνάω στην αρχή του άρθρου: κύριοι Αγγελόπουλοι αν δε μπορείτε να εξασφαλίσετε το 50-50%, δεν έχει κανένα νόημα να πετάτε τις 30άρες και τις 35άρες σας κάθε χρόνο για να γίνεστε στο τέλος έρμαιο του κάθε… Τανατζή. Δεν έχει νόημα να διώξετε τον Γιαννάκη και να πάρετε τον Φιλ Τζάκσον ούτε να αγοράσετε τον Λε Μπρον Τζέιμς. Με κινητά σκριν σε ΚΑΘΕ επίθεση και σπρωξιές, επαφές ατιμώρητες σε κάθε επίθεση και ο Λε Μπρον περιορίζεται και ο Τζάκσον ακυρώνεται… Σχολές σπικάζ Υπάρχουν δύο τάσεις για το σπικάζ ενός ντέρμπι. Η πρώτη λέει ότι ο δημοσιογράφος είναι χαλαρός όταν μπαίνουν καλάθια. Η δεύτερη λέει ότι ο δημοσιογράφος φωνάζει σε κάθε σπουδαίο καλάθι για να δίνει παλμό. Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε να εφαρμόζονται και οι δύο σχολές. Κραυγές και ενθουσιασμός στα καλάθια του Παναθηναϊκού, αμηχανία και χαλαρότητα σε αυτά του Ολυμπιακού. 2 σε 1. Τυχαίο; Δε νομίζω. Παιδί – Διαμάντι Το «σύστημα» μας το λέει καθαρά εδώ και πολλά χρόνια. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ. Πέρα από την αξία του τη δεδομένη, είναι και καλό παιδί. Δείτε στο βίντεο το καλό παιδί να δροσίζει τον αντίπαλο του μόλις κατάλαβε ότι αυτός… ζεσταίνεται. Αχ, φτύνε, Δημήτρη. Οι ροχάλες σου είναι όαση δροσιάς… Θα συμφωνεί και ο πρώην συμπαίκτης σου, Γκόλεματς. Ντροπή μωρέ… Στέλιος Ποτηράκης [email protected] ΥΓ1: Ωραία, μάθαμε πως έσπασε η τζαμαρία στο ΟΑΚΑ. Την κατέβασε ο Μπουρούσης, έξαλλος μετά τη σφαγή. Θα μάθουμε ποιος ρήμαξε τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ; ΥΓ2: Στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου, ο Διαμαντίδης χωρίς πίεση αντί να δώσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του, την πετάει στον διαιτητή (που ήταν εντελώς αμαρκάριστος). Μπερδεύτηκε; ΥΓ3: Τώρα που οι βολές ήταν 21-11 υπέρ της ομάδας που… κυνηγούσε το σκορ και έπαιζε 12 λεπτά φουλ πρες, θα συνεχιστεί η καταμέτρηση ή η τάξη αποκαταστάθηκε, κύριε εκδότα; http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=47&document_id=163795
skimnos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Είναι αστεία η σύγκριση του αγώνα στο ΣΕΦ με το χθεσινό. Ακόμα πιο αστεία είναι η επικλησή του ως άλλοθι στα χθεσινά εγκλήματα. Χθες το νταβατζιλίκι της 4ης περιόδου δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό αγώνα. ΔΕΝ. Κλασική περίπτωση στημένου αγώνα. Τέλος. Αν δεν κάνω λάθος ο αρχικός πόστερ με αφορμή το χθεσινό μιλάει γενικά για το τι γίνεται σε παιχνίδια που υπάρχουν 2-3 φαλτσοσφυριγματα. Συνεπώς δεν είναι καθόλου αστεία η σύγκριση. Ερωδιέ, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι για να στήσουν ένα παιχνίδι οι διαιτητές. Σίγουρα δεν θα άφηναν μια ομάδα να προηγηθεί με +14 12 λεπτά πριν το τέλος για να την "σφάξουν" μετά, γιατί πολλά μπορεί να στραβώσουν. Το χθεσινό ΔΕΝ ήταν στημένο.
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι, τείνω να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Θεωρώ ότι αν ήθελε κάποιος να στήσει το ματς με τη βοήθεια των "γκρι" θα έδινε εντολή να σας "βαράνε" αλύπητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό (ή τουλάχιστον ένα ημίχρονο γεμάτο). Η ανατροπή που έγινε χτες είναι (σχεδόν) απίστευτη για κάποιους, για κάποιους άλλους σχεδόν υποβοηθούμενη, αλλά στημένη εκτιμώ ότι δεν ήταν.
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος ο αρχικός πόστερ με αφορμή το χθεσινό μιλάει γενικά για το τι γίνεται σε παιχνίδια που υπάρχουν 2-3 φαλτσοσφυριγματα. Συνεπώς δεν είναι καθόλου αστεία η σύγκριση. Ερωδιέ, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι για να στήσουν ένα παιχνίδι οι διαιτητές. Σίγουρα δεν θα άφηναν μια ομάδα να προηγηθεί με +14 12 λεπτά πριν το τέλος για να την "σφάξουν" μετά, γιατί πολλά μπορεί να στραβώσουν. Το χθεσινό ΔΕΝ ήταν στημένο. Το χθεσινό είναι η έννοια του στησίματος. Αφήνουμε το ματς να δούμε πως θα πάει και στην 4η που βλέπουμε ότι τα πράγματα έχουν σκουρύνει και τα χρονικά περιθώρια πιέζουν, επεμβαίνουν τα κοράκια. Δηλαδή, εντάξει, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Τπτ, άλλο. Το κείμενο που παρέθεσα τα λέει όλα.
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ερωδιέ, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι για να στήσουν ένα παιχνίδι οι διαιτητές. Σίγουρα δεν θα άφηναν μια ομάδα να προηγηθεί με +14 12 λεπτά πριν το τέλος για να την "σφάξουν" μετά, γιατί πολλά μπορεί να στραβώσουν. Το χθεσινό ΔΕΝ ήταν στημένο. Γιατί, το απαγορεύει η θρησκεία τους;
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 α ρε ερωδιε... στημένο παιχνίδι, που το αφησαν να παει στο -14??? γιατι? για να εκτεθούν? θα μπορούσαν πχ, να εχουν δείξει μια τεχνική ποινή στον κλαιώμενο κλέιζα που κλωτσούσε πινακίδες, και θα σημαινε κ 3ο φάουλ, και 2-3 σφυριγαματα ακόμα, που δε θα επετρεπαν να φτασει στο -14, αποό το οποίο, καμία σοβαρή ομάδα δεν χάνει τη νικη με 10 λεπτά να απομένουν... το αρθρο ειναι επιπέδου πρωταθλητή, και ετσι πρέπει να αντιμετωπιστεί...
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 α ρε ερωδιε...στημένο παιχνίδι, που το αφησαν να παει στο -14??? γιατι? για να εκτεθούν? θα μπορούσαν πχ, να εχουν δείξει μια τεχνική ποινή στον κλαιώμενο κλέιζα που κλωτσούσε πινακίδες, και θα σημαινε κ 3ο φάουλ, και 2-3 σφυριγαματα ακόμα, που δε θα επετρεπαν να φτασει στο -14, αποό το οποίο, καμία σοβαρή ομάδα δεν χάνει τη νικη με 10 λεπτά να απομένουν... το αρθρο ειναι επιπέδου πρωταθλητή, και ετσι πρέπει να αντιμετωπιστεί... Μ' αρέσει η προσέγγιση ορισμένων. Αντί να μελετήσουν και να αξιολογήσουν τα δεδομένα (μια απλή επανάληψη της τελευταίας περιόδου αρκεί), αναπτύσσουν θεωρίες για να στηρίξουν την άποψή τους. Κι όμως συνέβη!!! It happened, που λένε και στο χωριό μου!
Mika Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Και μενα μου αρεσει η προσεγγιση ορισμενων. αντι να διωξουν το Γιαννακη μπας και φτιαξουν ομαδα, τα ριχνουν στην διαιτησια και παραπλανουνε τους οπαδους τους που τα πιστευουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.