Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι περιμενεις απο σκουντη.Εδω γινεται διαγωνισμος τριποντων και πανε να μας πεισουν οτι βλεπουμε καλο μπασκετ...

Δημοσ.

Πως το λένε αυτό το παιχτάκι που έχουμε για pg? Καλός φαίνεται...

Το λειζερ στην κάμερα από απέναντι όλα τα λεφτά!

Δημοσ.

Πολυ καλη αμυνα μεχρι στιγμης (για τα δεδομενα του ΟΣΦΠ) αλλα ο Νικολας εχει αφηνιασει. Ο Βαζελος ειναι ψοφιος, με μονους καλους τον Νικολας και τον Πεκοβιτς. Ο Σπανουλης ειναι με διαφορα ο χειροτερος παικτης απ τους βασικους τους. Και ο πιο κρισιμος για την εξελιξη του ματς.

Δημοσ.
Έφτυσε ο ΔΔ τον Τεόντοσιτς εκτός φάσης;

Ναι. Το καλό παιδί του ελληνικού μπάσκετ, έφτυσε τον Τεόντοσιτς.

Δημοσ.
Ναι. Το καλό παιδί του ελληνικού μπάσκετ, έφτυσε τον Τεόντοσιτς.

Πότε το έδειξε αυτό ρε παιδιά;

Το λειζερ στην κάμερα από απέναντι όλα τα λεφτά!

Είναι σαν συναυλία του Jean-Michel Jarre, αχαχα.

Δημοσ.

Ελα ετοιμαζομαι τωρα για δηλωσεις περι της ''καρδιας του πρωταθλητη'', των ''νικητων παικτων'', της ''πρασινης υπερομαδας'' και αλλα τετοια.

Οταν σταματησα να βλεπω την (οποια) λιγη μπαλα, οταν πηραμε πρωταθλημα στα χαρτια, το εκανα επειδη δε μπορουσα να βαλω τις αξιες που εχω σαν ανθρωπος ΚΑΤΩ απο τις οπαδικες μου προτιμησεις. Μετα το σημερινο, πραγματικα θα περιμενα πως και ορισμενοι φιλοι βαζελοι (και χωρις καμια ειρωνια το φιλοι) θα αισθανοντουσαν το ιδιο.

Δημοσ.
Ελα ετοιμαζομαι τωρα για δηλωσεις περι της ''καρδιας του πρωταθλητη'', των ''νικητων παικτων'', της ''πρασινης υπερομαδας'' και αλλα τετοια.

.

αμα κανεις μια βολτα απο τα sites θα δεις οτι εχουν αρχισει ηδη

Δημοσ.

Εβλεπα τους Αγγελοπουλους να ξενερωνουν μετα τη φετινη χρονια. Πλεον ειμαι σιγουρος οτι θα παρουν το ζητημα προσωπικα, ακομα πιο προσωπικα. Γιατι το σημερινο ηταν τεραστια κοροιδια και προς την ομαδα αλλα και προς τους ιδιους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...