spacefart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 αυτός ο Ρόουζ που γράφουν τι λέει σα παίχτης? http://www.red24.gr/?page=article&id=2670 ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ! http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=64879&nt=108&lang=1
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ! http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=64879&nt=108&lang=1 http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=135032
spacefart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 χαμός.. βρήκα και ένα καλό. Πέκοβιτς. ο τσακ νορρις του μπασκετ
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 στο 4.50 ουτε φαουλ δεν εδωσαν ε? οπως και στη φαση του Τσιλντρες ο,τι να ναι ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:29 ---------- δειτε εδω http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=135034 και μεις κοιμομαστε!
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 χαμός.. βρήκα και ένα καλό. Πέκοβιτς. ο τσακ νορρις του μπασκετ Ειδα τις 5 πρωτες φασεις γιατι πρεπει να φυγω 1. Στις 2 πρωτες ειναι ΚΑΙ οι δυο βηματα του Σχορτσιανιτη. Στη δευτερη μαλιστα πετυχαινει και καλαθι. Αρα μαλλον τον Ολυμπιακο ευνοησε 2. Στην 3η ο Σχορτσιανιτης ΚΑΝΕΙ φαουλ. Φερνει το σωμα στο πλαι και κατεβαζει χερι. 3. Στην 5η τα βηματα του Τεοντοσιτς ειναι οταν ξεκιναει την τριπλα, ΠΡΙΝ πεσει στον Πεκοβιτς. Αν δεις ο απεναντι διαιτητης ΔΙΝΕΙ φαουλ στον Πεκοβιτς και σωστα. Ομως εχει προλαβει ο διαιτητης κατω αριστερα να δωσει βηματα με το που ξεκιναει η τριπλα. Ο γαυρος που εφτιαξε το βιντεο να ψαχτει περισσοτερο
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Που παραμενει ακινητος ο Σοφο στην 3 φαση για να μην δωθει φαουλ? Να μεν σηκωνει τα χερια αλλα κανει ενα βημα μπροστα. Δειτε το ριπλευ του φαουλ.. Συγχαρητηρια στον αποπανω γνωριζει τους κανονες
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ειδα τις 5 πρωτες φασεις γιατι πρεπει να φυγω1. Στις 2 πρωτες ειναι ΚΑΙ οι δυο βηματα του Σχορτσιανιτη. Στη δευτερη μαλιστα πετυχαινει και καλαθι. Αρα μαλλον τον Ολυμπιακο ευνοησε 2. Στην 3η ο Σχορτσιανιτης ΚΑΝΕΙ φαουλ. Φερνει το σωμα στο πλαι και κατεβαζει χερι. 3. Στην 5η τα βηματα του Τεοντοσιτς ειναι οταν ξεκιναει την τριπλα, ΠΡΙΝ πεσει στον Πεκοβιτς. Αν δεις ο απεναντι διαιτητης ΔΙΝΕΙ φαουλ στον Πεκοβιτς και σωστα. Ομως εχει προλαβει ο διαιτητης κατω αριστερα να δωσει βηματα με το που ξεκιναει η τριπλα. Ο γαυρος που εφτιαξε το βιντεο να ψαχτει περισσοτερο Και όλα τα πρωταθλήματα που πήραμε στη μπάλα είναι δικαιότατα! Ρε ντροπήηηηηηηηη ρεεεε!!!
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (1) Παίκτης που παίζει ταβερνομπάσκετ ποτέ δεν θα ταίριαζε στο παιγνίδι του Παναθηναϊκού. (2) Αυτός κατεβαίνει τόσο χεσμένος στα σημαντικά παιγνίδια που ούτε βολές δεν μπορεί να βάλει. Πολύ λίγος ψυχολογικά για επαγγελματικό μπάσκετ. (3) Δεν είναι κακός παίκτης, απλά στους κοντούς μας έχουν μαζευτεί πολλοί οπότε δεν θα μου έκανε κλικ αν ερχόταν. (4) Εδώ θα γελάσω έξω δυνατά. Χώρια το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Παπαλουκάς είναι ο κατ'εξοχήν εκφραστής της Γαυροσύνης. Θα ήταν ιεροσυλία να φορέσει τα πράσινα έστω και σε αγώνα παλαίμαχων. (5) Δεν δουλεύω ντελίβερι σε πιτσαρία κοντά στο ΟΑΚΑ. Ειπαμε, μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. 1) Μια χαρα ειναι το ταβερομπασκετ του κλειζα. αν ειχε εναν προπονητη να τον στρωσει στον χαρακτηρα, θα εκανε περισσοτερα απο το να βγει..πρωτος σκορερ της ευρολιγκας.. oh wait.. 2) Μαλλον εννοεις τον τελικο της ευρολιγκας και το πρωτο παιχνιδι των τελικων.. οπου στον τελικο επαιζε με γαστρεντεριτιδα και στον παο επαιζε με συμπαιχτεσ τα τσικο του ολυμπιακου.. στο δευτερο παιχνιδι δεν τα πηγε και ασχημα 3) ο φιλος μιλαει φανταζομαι καθαρα σαν αξια και οχι σαν γαβροσυνη.. * 4) ο παο ηταν αυτος που ηθελε τον τεοντοσιτς πρωτος αν θυμασε καλα, απο τοτε που επαιζε στην σερβια.. Και πιστεψε με, θα εκανε τα παντα να τον παρει και τωρα.. Και ας εχουν μαζευτει πολλοι... *Καποια στιγμη αυτη την "γαβροσυνη" θα ηθελα καποιος να μου την εξηγησει, γιατι δεν την καταλαβαινω σαν ορολογια...
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τελος ο βαλβερδε, αρνηθηκε ευγενικα λογω προσωπικων λογων...
foufoutios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Η ανακοινωση : "Εκφράζω την άρνησή μου στην πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Οι λόγοι της συγκεκριμένης άρνησης, έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα, που δεν μου επιτρέπουν να μετακινηθώ στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και ειδικά στον πρόεδρό του, Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω την εκτέλεση ενός αθλητικού πρότζεκτ που θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε επαγγελματία. Η απόφασή μου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα εξ αιτίας των ιδιαίτερων δεσμών που με ενώνουν με τον σύλλογο. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που εξέλαβα όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω και εύχομαι στο κοντινό μέλλον να επιστρέψω με έργα όλη την αγάπη και την στοργή που με περιέβαλαν όλο αυτό τον καιρό".
Dropsreef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εγώ γιατί δεν πιστεύω ούτε λέξη απο την ανακοίνωση? Προσωπικό πρόβλημα το οποίο προέκυψε σήμερα ενω τόσο καιρό έπαιζε το όνομα του? Μάλλον ο φρύδιας ψάχνει για προπονητή μαριονέτα Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του. Ελα ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επειδή είναι ΚΥΡΙΟΣ, δε θέλει να σας βγάλει στη σέντρα. Όπως δε σας έβγαλε και πέρυσι, όταν έφυγε δακρυσμένος. Εκ των προτέρων γνωρίζατε ότι ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, δε θα δεχτεί...Και όσο προχωρούσε η συμφωνία ΑΦΟΥ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΗΘΕΛΕ, οι όροι γινόταν περισσότεροι... Τόσοι και τέτοιο που ο οποιοσδήποτε πλην του Μπάντοβιτς και του Κετσπάγια δε θα έκανε ποτέ δεκτούς. Η κοροϊδία έφτασε στο τέλος της. Η προσπάθεια έγινε για τα μάτια του κόσμου για να πέσει και πάλι η ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλο, πλην της διοίκησης του Ολυμπιακού. Αυτό θα βγουν να μας πουν τώρα οι γνωστοί σας υπάλληλοι και γλύφτες , έτσι δεν είναι; Fixed περι προσωπικων προβληματων και λοιπες μπουρδες
vaso7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ηδη σήμερα είχε βγει στις εφημερίδες οτι του είχαν προτείνει να προωθήσει τους δικους μας παίκτες. Ε κάτι τέτοια θα άκουσε, βάλτε και οτι ήθελαν τον Αλεξανδρή βοηθό και δικό τους γυμναστή, δεν θα του εγγυήθηκαν και για μεταγραφές και τέλος. Σιγα μην ερχόταν να ξεφτιλιστεί και να χαλάσει το όνομα που έχει φτιάξει! Καλύτερα! Σιγα μην έρθει κανείς σοβαρός προπονητής με τέτοιους όρους!
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν εχουμε παιξει μισο συστημα γ@μω την τυχη μου μεσα. Οταν τελειωσουν τα τριποντα και κουραστει ο Σερβος, θα εχουμε προβλημα. btw η διαφορα στα ριμπαουντς χαωδης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.