Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ γουστάρω. Ο μοναδικός παίκτης του γαύρου που έχει θέση στον Αυτοκράτορα.

Δεν έχει θέση για μένα στην ομάδα. Αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

718125-173136487.jpg

Δημοσ.

Ειναι λιγο gtp το site?:P

Aυτα που γραφει τα εχω ακουσει μονο απο οπαδους(και απο των 2 πλευρων) και οποτε τα ακουγα γελαγα...

Για τον Σπανουλη δεν αποκλοιω τιποτα γιατι παραειναι εντονες οι φημες οσο για τον Διαμαντιδη μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω καθως οποτε μας βρισκει ειναι μια ομαδα μονος του και μπορω να πω μας γλενταει και με το παραπανω ;)

Επισης απο την πλευρα μας δεν νομιζω να αφησουν οι αγγελοπουλοι τον Μπουρουση οσο για τον Βασιλοπουλο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με την μεση του...

Δημοσ.
Ουτε σαν φημη δεν μπορω να το δεχθω.

Περυσι παντως μεχρι να ανανεωσει κυκλοφορουσε αυτη η φημη!Δεν μπορω να ξερω αν ηταν υπαρκτο το ενδιαφέρον αλλα γενικότερα κυκλοφορούσε......Μπορει να μην ισχυε και τιποτα και απλα να ηταν ενα τεχνασμα ωστε να πιεσει για υψηλοτερο συμβόλαιο.Ι don't know

Παντως για τον Σπανουλη ,εγω προσωπικα σαν dropsreef (κατα κοσμον Δημ...), θα μου αρεσε η ιδεα της λευκης επιταγης απο τους Αγγελο.... :P

Δημοσ.

Παντως για τον Σπανουλη ,εγω προσωπικα σαν dropsreef (κατα κοσμον Δημ...), θα μου αρεσε η ιδεα της λευκης επιταγης απο τους Αγγελο.... :P

Καλα χαλαρωσε, δεν ειναι και ο Στιβ ΝΑς..

---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ----------

Εγώ γουστάρω. Ο μοναδικός παίκτης του γαύρου που έχει θέση στον Αυτοκράτορα.

Μπα μωρε.. κατι Κλειζα, Τσιλι, Τεοντοσιτς, Παπαλουκα, Σοφο, δε θα τους ηθελες στην ομαδα. Εχεις βλεπεις Περπερογλου, Τεπιτς, Τσαρτσαρη και Σερμαντινι!

Ξεκαθαρα πραγματα.. Σε ποιοτητα μοναδων υπερτερουμε (με εξαιρεση τον ΔΔ και τον Νικολας, που ειναι πολυ μπροστα απ τους αντιστοιχους δικους μας) και γ αυτο ειναι τοσο τραγικο που το φετινο πρωταθλημα θα παει σ εναν ψοφιο για τα δεδομενα του, Παο.

Δημοσ.
Καλα χαλαρωσε, δεν ειναι και ο Στιβ ΝΑς..

Δεν ειπα πως ειναι ο Στιβ Νας.Ειναι ομως ο παιχτης που λειπει απο τον Ολυμπιακο.Καλο περιφερειακο σουτ,ταχυτατος και πολυ καλος "μπουκαδόρος".

Οσο για το λευκη επιταγη καταλαβαινεις τον τρόπο που το εννοω

Και τον συγκεκριμενο παιχτη του εχω αδυναμια απο οταν επαιζε στον Κεραυνο Λαρισας.χεχεχε

Δημοσ.

Μπα μωρε.. κατι Κλειζα(1), Τσιλι(2), Τεοντοσιτς(3), Παπαλουκα(4), Σοφο(5), δε θα τους ηθελες στην ομαδα. Εχεις βλεπεις Περπερογλου, Τεπιτς, Τσαρτσαρη και Σερμαντινι!

.

(1) Παίκτης που παίζει ταβερνομπάσκετ ποτέ δεν θα ταίριαζε στο παιγνίδι του Παναθηναϊκού.

(2) Αυτός κατεβαίνει τόσο χεσμένος στα σημαντικά παιγνίδια που ούτε βολές δεν μπορεί να βάλει. Πολύ λίγος ψυχολογικά για επαγγελματικό μπάσκετ.

(3) Δεν είναι κακός παίκτης, απλά στους κοντούς μας έχουν μαζευτεί πολλοί οπότε δεν θα μου έκανε κλικ αν ερχόταν.

(4) Εδώ θα γελάσω έξω δυνατά. Χώρια το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Παπαλουκάς είναι ο κατ'εξοχήν εκφραστής της Γαυροσύνης. Θα ήταν ιεροσυλία να φορέσει τα πράσινα έστω και σε αγώνα παλαίμαχων.

(5) Δεν δουλεύω ντελίβερι σε πιτσαρία κοντά στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Το ευχαριστώ του για την συμπαράσταση που είχε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που τον βοήθησαν να ξεπεράσει την δύσκολη στιγμή και να έχει την δυνατότητα με την ειδική επέμβαση που έκανε στην Βοστώνη να συνεχίσει κανονικά την καριέρα του εξέφρασε ο Γιώργος Νικλητσιώτη μέσω μηνύματος στο facebook.

"Νίκλη" από καρδιάς...

Δημοσ.
Δεν ειπα πως ειναι ο Στιβ Νας.Ειναι ομως ο παιχτης που λειπει απο τον Ολυμπιακο.Καλο περιφερειακο σουτ,ταχυτατος και πολυ καλος "μπουκαδόρος".

Οσο για το λευκη επιταγη καταλαβαινεις τον τρόπο που το εννοω

Και τον συγκεκριμενο παιχτη του εχω αδυναμια απο οταν επαιζε στον Κεραυνο Λαρισας.χεχεχε

Προσωπικα θεωρω πως ο Νικολας μας λειπει πολυ περισσοτερο. Αν και σεβομαι απεριοριστα τον Σπαν για το συγκλονιστικό τουρνουα που εκανε το καλοκαιρι με την Εθνικη.

---------- Προσθήκη στις 23:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

(5) Δεν δουλεύω ντελίβερι σε πιτσαρία κοντά στο ΟΑΚΑ.

Στειλε ενα βιογραφικο παντως, με τις αποψεις που εχεις ποτε δεν ξερεις που θα σε χρησιμοποιησουν..!:lol:

Δημοσ.

Στειλε ενα βιογραφικο παντως, με τις αποψεις που εχεις ποτε δεν ξερεις που θα σε χρησιμοποιησουν..!:lol:

Μα σε πιτσαρία διλεύω. :lol:

Δημοσ.
O Dropsreef προσέθεσε το "άνετη επικράτηση" στην εκτίμηση 3-0 (3 τελικοί ως πιθανότερη εξέλιξη) που όντως είχε κάνει ο αγαπητός Midi-Miliz. Το 3-0, πάντως, στο σύνολό του το λες και "άνετη επικράτηση" ακόμα και αν κάποια από τις 3 νίκες (μια χθεσινή νίκη στο ΣΕΦ για παράδειγμα) θα ήταν οριακή. Το να πέσει κανείς έξω σε μια εκτίμηση δεν είναι μεμπτό, το να επιμένει, όμως, ότι δεν την έκανε ποτέ, ε είναι κάπως. Από την άλλη, υπάρχουν και οι εκτιμήσεις του τύπου "θα γίνουν 3 ή 4 ή 5 τελικοί"! :lol:

Έλα ρε τώρα, κάνεις και σοβαρή ανάλυση. Πάγια τακτική του εν λόγω ατόμου είναι η κωλοτούμπα. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ´ αυτιά μου εντελώς η κατάσταση. Εδώ σε βίντεο που ακουγόταν ξεκάθαρα τα Ουγκ ενάντια στο Σόφο, ήταν ο μόνος που δεν άκουγε. Το παραπάνω που έγραψε, απλά είναι συνέχεια αυτής της πολιτικής. Το κεφάλι στο χώμα και στρουθοκαμηλισμός φουλ. Και αυτό είναι το τελευταίο. Επιτίθεται και στον άλλο ότι δεν ξέρει Ελληνικά, επειδή κι εκείνος όπως όλοι μας, καταλάβε ότι όταν γράφει ο MiDi «πιθανότερο το 3-0» εννοεί sweep και όχι ότι και το 3-1 ή το 3-2 ή το 2-3 είναι μέσα στις προβλέψεις του. Μακάρι να λειτουργούσε έτσι και το στοίχημα, θα είχαμε χεστεί στο τάληρο...

Δημοσ.

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν στον Ολυμπιακό τον Ιβάν Μίλκοβιτς και ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι προτίθενται να δώσουν αυτοί τα λεφτά που ζητάει ο σέρβος ώστε ο φετινός MVP να μείνει στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα μας όπου και λογικά θα τα βρει με τους ερυθρόλευκους και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα του καλύψουν τις 50000 ευρώ παραπάνω που ζήτησε (σύνολο 350000), μια και οι Τούρκοι του προσφέρουν 400000 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...