MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ωπ για δες εδω!Συνεχιζεις να λες πως ψευδομαι? Ναι ειπα 3 η 5, τι δεν καταλαβαινεις? Δεν βλεπω να μιλαω καπου για 3-0 η για ανετο 3-0 η για αερα 3-0 οπως μου λες εσυ. 3 η 5 τελικοι ηταν η προβλεψη. Αρα ναι ψευδεσαι επιμενω. ΥΓ. Ποσα edit θα κανεις ακομα?
Linus_21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μάλλον θέλει να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο ο υπάλληλος-μέλος-οπαδός και για αυτό πλέκει το εγκώμιο του 007
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αρα ναι ψευδεσαι επιμενω. Ευτυχως μας βλεπουν και αλλοι! Μονο σου ρε ανθρωπε δεν αναφερεις οτι θεωρεις το 3-0 πιθανοτερο ενδεχόμενο?
johnnyestia Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως ομολογώ πως είχα κάνει την (ατυχή) πρόβλεψη για σκούπα, αλλά δεν είχα λάβει υπ' όψη το γεγονός πως υπάρχει δίψα για να σηκωθεί η κούπα μέσα στο ΣΕΦ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ευτυχως μας βλεπουν και αλλοι! Μονο σου ρε ανθρωπε δεν αναφερεις οτι θεωρεις το 3-0 πιθανοτερο ενδεχόμενο? Go μαθε ελληνικα. Η προβλεψη που κανω ειναι οτι παμε σε 3 η 5, με πιθανοτερο ενδεχομενο τους 3. Πιθανοτερο ενδεχομενο δεν σημαινει: Α. Αερα 3-0 Β. Ανετο 3-0 Γ. Προβλεψη για 3-0. Και οσα αλλα λες οτι εχω πει, ενω δεν εχω πει. Και ναι ευτυχως βλεπουν κι αλλοι. Σημαινει οτι θεωρω και τους 5 τελικους πιθανο ενδεχομενο, εξαλλου αυτο ειπα εκτος παρενθεσεως. Να μαθεις να συζητας λοιπον, εναλλακτικα να μαθεις να μην ψευδεσαι και εναλλακτικα να μαθεις να αντιλαμβανεσαι την ενοια των λεξεων αντι να παιζεις με αυτες και να παραποιεις λεγομενα για να δημιουργεις εντυπωσεις .
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πρωτον τα ελληνικά μου είναι μια χαρα Δευτερον που με ειδες να ψευδομαι? Τριτον μονο σου αναφερεις οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ειναι το 3-0.Αφου θεωρεις πως δεν ξερω ελληνικά για πες μου λιγο πως μεταφραζεται η φραση "προσωπικη εκτίμηση"? Τελος παντων εγω προσωπικα δεν το συνεχίζω!Ας διαβασουν οσοι θελουν τα προηγουμενα posts για το ποιος ψευδεται και ποιος οχι Υ.Γ:Ας υποθεσουμε οτι ειναι Σεπτεμβριος οκ?και γραφω"το φετινο πρωταθλημα θα το διεκδικήσει ο Ολυμπιακος ή ο Παναθηναϊκος(προωσωπικα θεωρω την κατακηση του τροπαιου απο τον Ολυμπιακο ως πιθανοτερο ενδεχόμενο)." Ποιο ειναι το συμπερασμα απο αυτη την φραση? Οτι εγω ως Dropsreef θεωρω πως το τροπαιο θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός.Σωστα?Σωστα. Ξαναγυριζουμε στην Α'Δημοτικου"να λολα να ενα μηλο" για να εξηγησουμε τα αυτονοητα
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ξεκολλατε ρε.. Εχω ριξει τρελο γελιο παντως με τους δημοσιογραφισκους-πρασινοφρουρους. Ακου εκει να μιλαν για διαιτησια!!
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 O Dropsreef προσέθεσε το "άνετη επικράτηση" στην εκτίμηση 3-0 (3 τελικοί ως πιθανότερη εξέλιξη) που όντως είχε κάνει ο αγαπητός Midi-Miliz. Το 3-0, πάντως, στο σύνολό του το λες και "άνετη επικράτηση" ακόμα και αν κάποια από τις 3 νίκες (μια χθεσινή νίκη στο ΣΕΦ για παράδειγμα) θα ήταν οριακή. Το να πέσει κανείς έξω σε μια εκτίμηση δεν είναι μεμπτό, το να επιμένει, όμως, ότι δεν την έκανε ποτέ, ε είναι κάπως. Από την άλλη, υπάρχουν και οι εκτιμήσεις του τύπου "θα γίνουν 3 ή 4 ή 5 τελικοί"!
Str Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 τελικά ρε παιδιά επειδή έχω χάσει μερικά επεισόδια, και επειδή διαβάζω τις τελευταίες μέρες μερικά σχόλια στις δημοσιεύσεις του Νικολακόπουλου, τι είπε ο Σαββας? Η ερώτηση γίνεται στα σοβαρά, και χωρίς πρόθεση να "υπονοήσω" κάτι... υπάρχει πουθενά η συνέντευξη? δεν έχω πάρει μυρωδιά...
johnnyestia Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Απαγορεύεται να σου πούμε γιατί αυτά που ακούσαμε είναι προϊόντα υποκλοπής. Έτσι λένε οι εισαγγελείς στο Κοκκαλιστάν.
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 1 φορα, 1 μονο να σφυριχτει το σκριν του Μπατιστ και τι στον κοσμο ---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- http://www.sport-fm.gr/article/275990 Καλη συνεχεια σ εναν ποδοσφαιριστη που προσεφερε στην ομαδα χωρις να δημιουργει προβληματα!
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αξιοπρεπέστατος και επαγγελματίας. Όχι καραγκίοζης.
alexis333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλα τι μαμακες ειναι εκει στον Ουλυμπιακο και τον αφησαν να φυγει .... Ο Ζευλακωφ καλυπτε με αξιοπρεπεια και θεση στοπερ και δεξι μπακ .... Τωρα φτου κι απ την αρχη να βρεις αλλον ειδικα στην κατασταση που ημαστε τωρα ...
johnnyestia Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τι παίχθηκε? Σταμάτησε να τραγουδάει ο Βέρτης? Κατά τα άλλα συμπαθέστατος ο Ζεβλάκοφ. Από τους ελάχιστους παίκτες που πήγαν στον οσφπ και δεν γαυροποιήθηκαν. Χαίρομαι που σας κούνησε το μαντίλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.