Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Να πω για αρχή ότι τον πρώτο τελικό δεν τον είδα (είδα περίπου 10 λεπτά διάσπαρτα, οπότε γνώμη δεν μπορώ να έχω). Αλλά, ειλικρινά, πιστεύεις ότι ο προπονητής Ομπράντοβιτς και οι παίκτες Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σάρας κτλ. κτλ. υπάρχει περίπτωση να μην χτυπήσουν ένα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό; Για τους Γιαννακόπουλος δεν έχω άποψη, γιατί δεν τους θεωρώ και πρότυπα αθλητικού πνεύματος, αλλά εγώ βρίσκω εξαιρετικά ασύμβατο με την προσωπικότητα όσων ανέφερα να μην παίξουν για τη νίκη σε τελικό πρωταθλήματος. Απορώ σε τι δεδομένα βασίζεις την εκτίμησή σου. Για τον Ολυμπιακό, αγνοώντας τον 1ο τελικό, έχω το εξής σχόλιο. Μέχρι λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου πήγαινε καλά. Θυμάμαι πολύ καλά το εντός έδρας ματς με την Κάχα Λαμποράλ, η οποία κάθε άλλο παρά μέτρια ομάδα είναι και το δείχνει και στην Ισπανία, όπου κερδίζει 2-0 τη Ρεάλ. Τέλος πάντων, ασχέτως με τη δυναμικότητά της, ο Ολυμπιακός τότε είχε καλή κυκλοφορία, συστήματα που έβγαιναν και ελεύθερα σουτ μετά από "έξτρα πάσα", πράγμα για το οποίο θαυμάζω τον ΠΑΟ τόσα χρόνια. Αυτά δεν γίνονται τυχαία, σημαίνει ότι είχαν δουλευτεί. Στη συνέχεια όμως, για λόγους που δεν ξέρω (ίσως καβάλησαν το καλάμι μερικοί μετά το κύπελλο), φαίνεται να πήγε περίπατο το ομαδικό πνεύμα και όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η ομάδα, αλλά πισωγύρισε. Και προφανώς, χωρίς ομαδική λειτουργία, το ταλέντο σε πάει μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Ποιος φταίει γι' αυτό, είναι μεγάλο θέμα... Ισως στα ''δεδομενα'' πως οταν χανει ο Παο, χανει επειδη δεν κυνηγαει το ματς. Απειρες φορες εχω επιχειρηματολογησει εδω μεσα λεγοντας πως καθε ομαδα θελει να κερδιζει καθε παιχνιδι. Απ την Β' Εσκαθ και πανω, τουλαχιστον. Βεβαια οτι κυνηγουσαν το φαουλ μεχρι το τελος του παιχνιδιου, μαλλον δειχνει ποιος εχει δικιο σ αυτο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ισως στα ''δεδομενα'' πως οταν χανει ο Παο, χανει επειδη δεν κυνηγαει το ματς. Απειρες φορες εχω επιχειρηματολογησει εδω μεσα λεγοντας πως καθε ομαδα θελει να κερδιζει καθε παιχνιδι. Απ την Β' Εσκαθ και πανω, τουλαχιστον. Βεβαια οτι κυνηγουσαν το φαουλ μεχρι το τελος του παιχνιδιου, μαλλον δειχνει ποιος εχει δικιο σ αυτο. Ρε συ, σοβαρα τωρα ο ΠΑΟ δεν εκανε τοσο απλο και παιδικο παιχνιδι ουτε την περιοδο της κοιλιας του. Εδω μιλαμε οτι κανανε πασουλες στη ρακετα α λα προπονηση, καμια προσπαθεια για ριμπαουντ (για αμυντικα λεω, επιθετικα δε το συζηταω καν), σουταρανε απο οπου ναναι υπο πιεση, κανανε λαθη της πλακας (και πολλα).. Εχεις δει πολλες φορες τον ΠΑΟ να παιζει ετσι? Η παιξαμε ετσι επειδη μας κατατροποσε ο εκπληκτικος σημερινος ΟΣΦΠ? Μετριοτατοι ησασταν και εσεις. Παρτε χαμπαρι οτι οι ομαδες ειναι επιχειρησεις και κανεις επιχειρηματιας δεν θα αφησει τα υπερκερδη απο εισητηρια και τηλεοπτικα δικαιωματα για το γοητρο, το οποιο ουτως η αλλως εχει εξασφαλισμενο. Δεν λεω πουλημενη την ομαδα μου, αυτο που λεω ειναι οτι εξαρχης μπηκαμε πολυ χαλαρα στο παιχνιδι, δεν το αντιμετωπισαμε ως ματς διχως αυριο και δεν το κυνηγησαμε. Προφανως και η ομαδα ηταν αρκετα χαλαρη, αν δε το διαπιστωσες και επιμενεις οτι παιξαμε για τη νικη σημερα, τοτε λυπαμαι που δεν μπορεις να διακρινεις απλα πραγματα σε εναν αγωνα.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μιντι, τα πραγματα που γραφεις, σ αυτο το επιπεδο, απλα δεν υπαρχουν. Αποψη μου βεβαια. Αυτο που πρεπει να κατανοησουμε ολοι, και εννοω το ολοι, ειναι μεν πως ο ΟΣΦΠ δεν εχει κανει ομαδα, και ειναι φανερο αυτο, αλλα και πως ο ΠΑο φετος δεν ειναι καλος. Σε μια χρονια που εχει παει ασχημα, γεματη ασταθεια και κακο μπασκετ, δε γινεται ξαφνικα να παρουσιασεις ομαδα που να ''φυσαει''. Ειναι λογικο να εχετε μεταπτωσεις, και να παρουσιαζετε διακυμανση στην αποδοση σας. Σημερα, παλι κερδισαμε, παιζοντας ατομικο μπασκετ. Πηρε η μπαλα στους ψηλους μας, ειχαμε πολλα επιθετικα ριμπαουντς, ειχαμε τον Κλειζα που εβαλε καποια δυσκολα καλαθια, και κερδισαμε. Απο ομαδα ομως, 0. Τεσπα, στο Σεφ κερδιζουμε και θα κερδιζουμε. Το ζητημα ειναι τι θα γινει στο ΟΑΚΑ. Και μεχρι στιγμης, εκει εχει δειξει ο Παο πως δεν μπορει να απειληθει. Οχι γιατι ειναι ξαφνικα η υπερομαδα, αλλα επειδη εμεις δεν υπαρχουμε.
Linus_21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 που ειδες τα νευρα? Έναν αγώνα είχε σήμερα(νομίζω). Σε αυτόν. Ακόμα και ο Μαυροκάτι μόλις μπήκε μέσα, πως δεν βάρεσε τον διαιτητή. Ο ποιος??????? Μην αρχίσω για το κλάμα, το καρναβάλι που είχε στηθεί στον πάγκο και τα κοντινά που για όσους μπόρεσαν να διαβάσουν χείλη κατάλαβαν πολλά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τεσπα, στο Σεφ κερδιζουμε και θα κερδιζουμε. Aυτο δεν ισχυει Για τα υπολοιπα ο καθενας εχει τη γνωμη του γιατι ειναι υποκειμενικα.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Έναν αγώνα είχε σήμερα(νομίζω). Σε αυτόν. Ακόμα και ο Μαυροκάτι μόλις μπήκε μέσα, πως δεν βάρεσε τον διαιτητή. Ο ποιος??????? Μην αρχίσω για το κλάμα, το καρναβάλι που είχε στηθεί στον πάγκο και τα κοντινά που για όσους μπόρεσαν να διαβάσουν χείλη κατάλαβαν πολλά. 'Αλλος κλαίει, σε άλλους το ρίχνει. Και μιας και το ανέφερες, χαρτομάντηλο για να σκουπίσεις δάκρυα, θες?
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @Midi Ερωτηση-απορια:Σε άλλα Post γραφεις οτι οι τελικοι πανε για 3-0 σε αλλα Post οτι οι ομαδες ειναι εταιριες αρα εσοδα αρα τηλεοπτικα αρα εισιτηρια αρα αρα αρα!αρα χαλαρα μπαινουμε στο ματσακι και αν μας κατσει στη ροη του αγωνα το χτυπαμε.Αν δεν μας κατσει ενταξει κανουμε προπονηση Αν παρουμε το πρωτο σκεπτικο οτι οι ομαδες ειναι εταιριες μιλαμε για αγωνες που θα φτασουν στο μεγιστο δυνατο αριθμο(5).Αρα περιμενουμε το 2-2 και ολα παιζονται στο ΟΑΚΑ.Με αυτο το σκεπτικο μπορω να σου πω οτι την Τεταρτη που μας περασε μπηκαμε και εμεις χαλαροι,ειχαν βαλει στοιχηματακι οι παιχτες μεταξυ τους οτι θα κανουν αρνητικο ρεκορ και εριχναν οπως να ναι απο οπου να ναι Αν παρουμε τα λογια σου οτι οι τελικοι θα ληξουν 3-0 ηδη εγινε το 1-1!Και μαλλον θα γινει και το 2-2 καθως φανταζομαι οτι θα θελεις να σηκωσεις την κουπα μπροστα στους φιλαθλους σου.Η θα προτιμήσεις να το σηκωσεις μεσα στο ΣΕΦ με σκορ 3-1? Απλα απορίες εχω Τελικά τι ισχυει?ανετα ο Παναθηναικος κουπα με 3-0 ή λογικη εταιριων και παμε για 2-2 και ολα ανοιχτα μεσα στο ΟΑΚΑ
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Aυτο δεν ισχυει Για τα υπολοιπα ο καθενας εχει τη γνωμη του γιατι ειναι υποκειμενικα. Ειναι υποκειμενικα? Ειναι υποκειμενικο δηλαδη πως τρεχατε να προλαβετε να κανετε φαουλ μπας και γυρισετε το ματς. Δε συνεβη ποτε. Ειπαμε, ο Παο δεν καιγοταν για τη νικη. Οπως τοσες ακομα φορες τη φετινη χρονια, που καθισε να χασει.
foufoutios Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @MidiΕρωτηση-απορια:Σε άλλα Post γραφεις οτι οι τελικοι πανε για 3-0 σε αλλα Post οτι οι ομαδες ειναι εταιριες αρα εσοδα αρα τηλεοπτικα αρα εισιτηρια αρα αρα αρα!αρα χαλαρα μπαινουμε στο ματσακι και αν μας κατσει στη ροη του αγωνα το χτυπαμε.Αν δεν μας κατσει ενταξει κανουμε προπονηση Αν παρουμε το πρωτο σκεπτικο οτι οι ομαδες ειναι εταιριες μιλαμε για αγωνες που θα φτασουν στο μεγιστο δυνατο αριθμο(5).Αρα περιμενουμε το 2-2 και ολα παιζονται στο ΟΑΚΑ.Με αυτο το σκεπτικο μπορω να σου πω οτι την Τεταρτη που μας περασε μπηκαμε και εμεις χαλαροι,ειχαν βαλει στοιχηματακι οι παιχτες μεταξυ τους οτι θα κανουν αρνητικο ρεκορ και εριχναν οπως να ναι απο οπου να ναι Αν παρουμε τα λογια σου οτι οι τελικοι θα ληξουν 3-0 ηδη εγινε το 1-1!Και μαλλον θα γινει και το 2-2 καθως φανταζομαι οτι θα θελεις να σηκωσεις την κουπα μπροστα στους φιλαθλους σου.Η θα προτιμήσεις να το σηκωσεις μεσα στο ΣΕΦ με σκορ 3-1? Απλα απορίες εχω Ελα μωρε.. Ξερεις.. Λιγο το 'να λιγο τ' αλλο.. Ο,τι να 'ναι γενικα.. Η Μπαναθα να κερδιζει και να χαριζει κανενα ματς και σε εμας..
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παντως για να μην εθελοτυφλουμε και για να βλεπουμε τα πραγματα ρεαλιστικα, και οχι οπως οι φιλοι μας οι βαζελοι, πρωταθλημα δυσκολα θα σηκωσουμε. Κ αυτο γιατι, μπορει να υπερτερουμε ατομικα, να εχουμε μεγαλυτερο ταλεντο, αλλα δυστυχως ειμαστε μπερδεμενοι σαν ομαδα. Και ειναι αυτο που ελεγα απ το καλοκαιρι. Ενας προπονητης που αλλαζει εν μια νυκτι τη φιλοσοφια του, ειναι λογικο και επομενο πως θα μπερδευτει και πως θα μπερδεψει και τους παικτες. Ενα παραδειγμα? Ο Μπεβερλυ να ξεκιναει βασικος την Τεταρτη, και σημερα να μπαινει για δευτερολεπτα.. Ενα απ' τα πολλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @MidiΕρωτηση-απορια:Σε άλλα Post γραφεις οτι οι τελικοι πανε για 3-0 σε αλλα Post οτι οι ομαδες ειναι εταιριες αρα εσοδα αρα τηλεοπτικα αρα εισιτηρια αρα αρα αρα!αρα χαλαρα μπαινουμε στο ματσακι και αν μας κατσει στη ροη του αγωνα το χτυπαμε.Αν δεν μας κατσει ενταξει κανουμε προπονηση Αν παρουμε το πρωτο σκεπτικο οτι οι ομαδες ειναι εταιριες μιλαμε για αγωνες που θα φτασουν στο μεγιστο δυνατο αριθμο(5).Αρα περιμενουμε το 2-2 και ολα παιζονται στο ΟΑΚΑ.Με αυτο το σκεπτικο μπορω να σου πω οτι την Τεταρτη που μας περασε μπηκαμε και εμεις χαλαροι,ειχαν βαλει στοιχηματακι οι παιχτες μεταξυ τους οτι θα κανουν αρνητικο ρεκορ και εριχναν οπως να ναι απο οπου να ναι Αν παρουμε τα λογια σου οτι οι τελικοι θα ληξουν 3-0 ηδη εγινε το 1-1!Και μαλλον θα γινει και το 2-2 καθως φανταζομαι οτι θα θελεις να σηκωσεις την κουπα μπροστα στους φιλαθλους σου.Η θα προτιμήσεις να το σηκωσεις μεσα στο ΣΕΦ με σκορ 3-1? Απλα απορίες εχω Τελικά τι ισχυει?ανετα ο Παναθηναικος κουπα με 3-0 ή λογικη εταιριων και παμε για 2-2 και ολα ανοιχτα μεσα στο ΟΑΚΑ Αυτο πυο παντα πιστευα χρονια τωρα ειναι οτι παμε σε 5 τελικους παντα, εκτος αν ο ΠΑΟ πρεπει να κανει break, βλεπε περυσι. Οσον αφορα αυτο που λες για το ΟΑΚΑ, η διαφορα ειναι οτι εσεις μας κυνηγατε για να σπασετε το πλεονεκτημα εδρας, αρα καθε ματς στο ΟΑΚΑ για εσας ειναι διχως αυριο. Δες πχ τι εγινε περυσι που ειχατε εσεις το πλεονεκτημα εδρας. Επισης. Δεν θεωρω οτι υπαρχει Ολυμπιακος στον πλανητη που να θεωρει οτι τον συμφερει να παμε στο 2-2 και να διεκδικησει τιτλο στον 5ο τελικο. Το break το διεκδικεις με αξιωσεις απο τον 1ο/3ο τελικο. Αν περιμενεις τον 5ο για να κλεψεις το πρωταθλημα μαλλον εισαι πολυ αφελης ως προπονητης/παιχτης κλπ. Εγω εχω μια ομαδα που εχει αποδειξει οτι οταν καιγεται για νικη μεσα στο ΣΕΦ θα ερθει και θα την παρει. Εσενα η ομαδα σου προσπαθει χρονια να το αποδειξει αλλα παντα καταληγει 2η επειδη δεν μπορει να το κανει. Φετος ειναι ακομα πιο αδυναμη για κατι τετοιο. Δυο φορες περασε απο το ΟΑΚΑ και τις δυο φλερταρε με συντριβη. Ετσι λοιπον πανω κατω αυτο που ελεγα ειναι οτι εχω ομαδα ικανη να κανει το 3-0 επι του ΟΣΦΠ και θεωρουσα οτι θα ειναι σκυλιασμενοι και θα πανε για το 3-0 λογω των φετινων ατυχιων, αλλα οκ ειναι φανερο οτι παμε για 5 τελικους, δεν μπορω να πω κατι αλλο, οταν βλεπω τον ΠΑΟ να παιζει <<<<τελικο>>>> λες και ειναι ο Κολοσος Ροδου. Εσεις πιστευετε οτι εχετε την ομαδα που μας αναγκασε σε τετοιο παιχνιδι, ε οκ πασσο
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Οσον αφορα αυτο που λες για το ΟΑΚΑ, η διαφορα ειναι οτι εσεις μας κυνηγατε για να σπασετε το πλεονεκτημα εδρας, αρα καθε ματς στο ΟΑΚΑ για εσας ειναι διχως αυριο Επιτηδες το καναμε ρε.Σπαμε Τεταρτη την εδρα και Κυριακη το σηκωνουμε στο ΣΕΦ. 3-1 Ολα τα υπολογισε ο coach Γιαννακης! Να κανω μια υποθετικη ερωτηση οπως εκανες και εσυ τις υποθεσεις σου πριν καν αρχισουν οι τελικοι?Πριν λοιπον ξεκινησουν οι τελικοι ελεγες για ανετη επικρατηση 3-0.Σωστα?Σωστα.Σημερα μπηκε στο παιχνιδι το σκεπτικο οτι οι ομαδες ειναι εταιριες και επιθυμουν το μεγιστο δυνατο κερδος.Σωστα?Σωστα.Αν αυριο παλι σπασει ο διαολος το ποδι του και σπασω εδρα την Τεταρτη και σηκωσω κυριακη την κουπα ποιο θα ειναι το σκεπτικο σου?Το χαρισα γιατι βαρέθηκα? Ετσι λοιπον πανω κατω αυτο που ελεγα ειναι οτι εχω ομαδα ικανη να κανει το 3-0 επι του ΟΣΦΠ και θεωρουσα οτι θα ειναι σκυλιασμενοι και θα πανε για το 3-0 λογω των φετινων ατυχιων, αλλα οκ ειναι φανερο οτι παμε για 5 τελικους, Οποτε γουσταρει δηλαδη η Μπαναθα κερδιζει οποτε γουσταρει χαριζει ματσακια!Οκ.Δεκτον Υ.Γ Χωρις πλακα μου θυμιζει τους χρησμους της Πυθιας που ελεγαν αυριο θα εχει ηλιο και αν δεν εχει ηλιο θα βρεξει(πιανουμε δηλαδη ολες τις περιπτωσεις ειτε 3-0 ειτε 3-2 και μετα λεμε αααααα τα ελεγα εγω εξαρχης) Στην πιατσα επισης κυκλοφορει και σαν "με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επιτηδες το καναμε ρε.Σπαμε Τεταρτη την εδρα και Κυριακη το σηκωνουμε στο ΣΕΦ.3-1 Ολα τα υπολογισε ο coach Γιαννακης! Να κανω μια υποθετικη ερωτηση οπως εκανες και εσυ τις υποθεσεις σου πριν καν αρχισουν οι τελικοι?Πριν λοιπον ξεκινησουν οι τελικοι ελεγες για ανετη επικρατηση 3-0.Σωστα?Σωστα.Σημερα μπηκε στο παιχνιδι το σκεπτικο οτι οι ομαδες ειναι εταιριες και επιθυμουν το μεγιστο δυνατο κερδος.Σωστα?Σωστα.Αν αυριο παλι σπασει ο διαολος το ποδι του και σπασω εδρα την Τεταρτη και σηκωσω κυριακη την κουπα ποιο θα ειναι το σκεπτικο σου?Το χαρισα γιατι βαρέθηκα? Α. Βρες μου το ποστ που μιλαω για 3-0 εγω. Δυο προβλεψεις εχω κανει μεχρι στιγμης. Οτι εφετος θα γελασουμε παραπανω απο περυσι στους τελικους και μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο. Και οτι στο ΣΕΦ θα χασουμε. Παλι δεν επεσα εξω. Και θα σου κανω αλλη μια τριτη που την εχω πει ηδη, οτι παμε σε 5 τελικους. Τι κερδιζω οταν πεσω μεσα και στις 3 προβλεψεις μου δε μου λες ομως (εκτος απτο πρωταθλημα). Β. Αν μου σπασεις εδρα -λεμε τωρα ε- θα σου απαντησω με βαση την εικονα του ματς. Δεν θα σου πω οτι στο χαρισα παντως, γιατι ουτε εδρα θα σπασεις, ουτε υπαρχει περιπτωση να σου χαρισω τιτλο. Και εδρα να σπασεις στο ΟΑΚΑ αν κοιμηθουν οι θεοι, θα την χασεις ξανα στο ΣΕΦ Πιστευω μετα το περσυνο να μην εχεις αμφιβολιες. Ουτε και μετα τις 2 παρα λιγο φετινες συντριβες σου. Υ.Γ Χωρις πλακα μου θυμιζει τους χρησμους της Πυθιας που ελεγαν αυριο θα εχει ηλιο και αν δεν εχει ηλιο θα βρεξει(πιανουμε δηλαδη ολες τις περιπτωσεις ειτε 3-0 ειτε 3-2 και μετα λεμε αααααα τα ελεγα εγω εξαρχης) Στην πιατσα επισης κυκλοφορει και σαν "με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω" Quote το ποστ που μιλησα για 3-0 και γρηγορα, αλλιως να μη γραφεις πραγματα που δεν εχω πει. Ακυρο ολο το ποστ σου, καθως βασιζεσαι σε πραγματα που δεν ειπα, μπες στον κοπο να ξαναποσταρεις απτην αρχη λοιπον, πανω σε κατι που εχω γραψει και οχι σε κατι που φανταστηκες οτι εχω γραψει. Αρα δεν με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω, απλα εσυ ψευδεσαι.
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Α. Βρες μου το ποστ που μιλαω για 3-0 εγω Quote το ποστ που μιλησα για 3-0 και γρηγορα, αλλιως να μη γραφεις πραγματα που δεν εχω πει. Ακυρο ολο το ποστ σου, καθως βασιζεσαι σε πραγματα που δεν ειπα, μπες στον κοπο να ξαναποσταρεις απτην αρχη λοιπον, πανω σε κατι που εχω γραψει και οχι σε κατι που φανταστηκες οτι εχω γραψει.Αρα δεν με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω, απλα εσυ ψευδεσαι. Ωπ για δες εδω!Συνεχιζεις να λες πως ψευδομαι? Κοντος ψαλμος αληλουια. Θα παιξει η ομαδα σας 3 ή 5 τελικους (προσωπικα θεωρω τους 3 τελικους πιθανοτερο ενδεχομενο) με την ομαδουλα που εχασε απο την αλλη ομαδουλα τη Ρεαλ, και θα βγαλετε τα συμπερασματα σας. Μονο μην εχουμε τα περσυνα μοιρολογια παλι ε. ΜΑλλον δεν ειμαι φαντασιοπληκτος ε? Και θα σου κανω αλλη μια τριτη που την εχω πει ηδη, οτι παμε σε 5 τελικους. Θα παιξει η ομαδα σας 3 ή 5 τελικους (προσωπικα θεωρω τους 3 τελικους πιθανοτερο ενδεχομενο) Ο ιδιος ανθρωπος που εχει προσωπικη εκτιμηση για 3 τελικους και αερα την κουπα 3-0 εχει συγχρονως αλλη προσωπικη εκτιμηση για 5 τελικους Τελικα μαλλον εισαι η Πυθία.ή ο Ρίζος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.