Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος για σημερα, προβλεπω παιχνιδι που ο ΟΣΦΠ θα εχει σταθερη διαφορα 5-8 ποντους και ψιλοανετη νικη. Οχι γιατι δε μπορουμε να χτυπησουμε το ματς, αλλα γιατι δεν πρεπει να το χτυπησουμε και να παει 3-0. Απο πολλες αποψεις δεν πρεπει. Απτην αλλη επειδη προκευψε αμφισβητηση για την ομαδα κατα τη διαρκεια της σεζον, δεν ξερω μηπως ο Ζοτς, δεν ακουσει τους Γιαννακοπουλους και κλεψει κανα διπλο περιεργο μεσα στο ΣΕΦ, για να βουλωσει και τα αντιπαλα στοματα αλλα κυριως τις Παναθηναικες κασσανδρες που πηγαν να του κανουν την ομαδα μπαχαλο, βλεπε Δημητρακη κλπ.

Να πω για αρχή ότι τον πρώτο τελικό δεν τον είδα (είδα περίπου 10 λεπτά διάσπαρτα, οπότε γνώμη δεν μπορώ να έχω).

Αλλά, ειλικρινά, πιστεύεις ότι ο προπονητής Ομπράντοβιτς και οι παίκτες Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σάρας κτλ. κτλ. υπάρχει περίπτωση να μην χτυπήσουν ένα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό; Για τους Γιαννακόπουλος δεν έχω άποψη, γιατί δεν τους θεωρώ και πρότυπα αθλητικού πνεύματος, αλλά εγώ βρίσκω εξαιρετικά ασύμβατο με την προσωπικότητα όσων ανέφερα να μην παίξουν για τη νίκη σε τελικό πρωταθλήματος. Απορώ σε τι δεδομένα βασίζεις την εκτίμησή σου.

Για τον Ολυμπιακό, αγνοώντας τον 1ο τελικό, έχω το εξής σχόλιο. Μέχρι λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου πήγαινε καλά. Θυμάμαι πολύ καλά το εντός έδρας ματς με την Κάχα Λαμποράλ, η οποία κάθε άλλο παρά μέτρια ομάδα είναι και το δείχνει και στην Ισπανία, όπου κερδίζει 2-0 τη Ρεάλ. Τέλος πάντων, ασχέτως με τη δυναμικότητά της, ο Ολυμπιακός τότε είχε καλή κυκλοφορία, συστήματα που έβγαιναν και ελεύθερα σουτ μετά από "έξτρα πάσα", πράγμα για το οποίο θαυμάζω τον ΠΑΟ τόσα χρόνια. Αυτά δεν γίνονται τυχαία, σημαίνει ότι είχαν δουλευτεί. Στη συνέχεια όμως, για λόγους που δεν ξέρω (ίσως καβάλησαν το καλάμι μερικοί μετά το κύπελλο), φαίνεται να πήγε περίπατο το ομαδικό πνεύμα και όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η ομάδα, αλλά πισωγύρισε. Και προφανώς, χωρίς ομαδική λειτουργία, το ταλέντο σε πάει μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Ποιος φταίει γι' αυτό, είναι μεγάλο θέμα...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποκλειεται να μην χτυπησουμε το ματς. Απλα αν δουμε οτι ο Ολυμπιακος φευγει περιπου 10π με 3-4' να απομενουν δεν νομιζω οτι υπαρχει το κλιμα "η ταν ή επι τας" που υπαρχει στον Ολυμπιακο

Αν μπορουμε θα το κυνηγησουμε, απλα ο Ολυμπιακος πειναει περισσοτερο για αυτο το ματς και αν βαλεις και την εδρα, ειναι το φαβορι

Δημοσ.
Καταπληκτικο φαουλ που χρεωσαν στον Σοφο! Αψογο!!

Hταν φαουλ με το σωμα. Btw γιατι δεν κανεις ενα ποστ να σχολιασεις και το φαουλ του Μπουρουση στον Νικολας στο 71-62 που δεν δοθηκε? Α ξεχασα φορας κοκκινα γυαλια εσυ, οποτε σχολιαζεις τις μισες φασεις μονο.

Απο κει και περα, παραπανω απο αναμενομενο το αποτελεσμα. Οπως θα συμβει και στον 4ο τελικο. Η διαφορα, μου δινει αρκετες ελπιδες για μακροημερευση του Γιαννακη στον παγκο σας. Ευκολα θα αρχισουν πανηγυρισμοι για μεγαλη νικη κλπ κι αυτο θα με χαροποιησει ιδιαιτερα.

Δημοσ.
Η διαφορα, μου δινει αρκετες ελπιδες για μακροημερευση του Γιαννακη στον παγκο σας. Ευκολα θα αρχισουν πανηγυρισμοι για μεγαλη νικη κλπ κι αυτο θα με χαροποιησει ιδιαιτερα.

Υπερβολές.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στους παιχτες μας για τη νικη

Ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις χωρις προπονητη, και το σημερινο ματς το πηρε ο τσαμπουκας και η θεληση.

Μη χαλαρωσουμε τωρα, παμε γερα για τη συνεχεια

Δημοσ.

btw ο Κλειζα στο 1ο ημιχρονο παλι περιοδο ειχε, εεεε νευρακια εννοουσα...Χτυπιοταν εβριζε χειρονομιες κλπ..

Δημοσ.
Μη χαλαρωσουμε τωρα, παμε γερα για τη συνεχεια

Πάμε να το χάσουμε γερά στο ΟΑΚΑ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 6 (2), Πεν 3 (1), Τσίλντρες 14, Βούισιτς 2, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 14, Κλέιζα 17, Μαυροκεφαλίδης 5 (1), Σχορτσιανίτης 2, Μπέβερλι, Τεοντόσιτς 16 (3)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...