Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ μπορώ;

IAS.jpg

τι ωραια:-D να βαλουμε ολοι φωτο να χαρουμε:lol::lol:

εγω εχω κι απ την παρελαση, μεγαλο καμαρι που μ ειχαν σημαιοφορο. Κι ελεγε η μανα μου δεν εγινες ποτε στο σχολειο, τουλαχιστον σε βλεπω στο μπασκετ:lol::lol:

Δημοσ.
τι ωραια:-D να βαλουμε ολοι φωτο να χαρουμε:lol::lol:

εγω εχω κι απ την παρελαση, μεγαλο καμαρι που μ ειχαν σημαιοφορο. Κι ελεγε η μανα μου δεν εγινες ποτε στο σχολειο, τουλαχιστον σε βλεπω στο μπασκετ:lol::lol:

Τουλάχιστον, κάποιοι έχουμε και κάτι να δείξουμε...

Δημοσ.
Σε σχέση με την φόρμα που είναι η ομάδα, μπορούσε καλύτερα.

Αλλά στο Interbasket είμαι στο group "Ι want Yannakis in Olympiakos for years" οπότε δε με πειράζει και τόοοσο πολύ.

Η διαφορά των ομάδων όμως είναι χαώδης. ΚΑΙ των μονάδων. Πέρα από 2-3 παίκτες σας, οι υπόλοιποι είναι... Δηλαδή έλεος, Πεν;

Α και ναι, μια χαρά έλεγες ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Και στις σεμνές σου ημέρες έλεγες ότι οι διαφορές είναι μικρές.

Δεν σου μιλαω για τη φορμα της ομαδας σου. Λεω οτι ο Παο εκανε ενα μετριο παιχνιδι, με αρκετα λαθη απεναντι σ εναν αντιπαλο που δεν εμφανιστηκε στο γηπεδο. Συγκριτικα, στο ματς πρωταθληματος στο Οακα, θεωρω οτι παιξατε καλυτερα.

Για μας ενα ειναι εμφανες. Η ομαδα αντιμετωπιζει προβληματα πειθαρχιας. Ο Ολυμπιακος που σηκωνε το Κυπελλο, ο Ολυμπιακος που κερδιζε τον Παο ανετα στο Σεφ, ο Ολυμπιακος που εμενε κοντα στο σκορ σε μια ''τρελη'' βραδια σου στο ΟΑΚΑ, δεν ειναι το συνονθύλευμα παικτων που ειδαμε ολοι την Κυριακη. Οποτε δεν τιθεται θεμα καλυτερης/χειροτερης ομαδας, πολυ απλα επειδη απο το Φαιναλ4 και επειτα, δεν υπαρχει ομαδα Ολυμπιακος. ΓΙατι? Δεν μπορω να το ξερω, δεν ειμαι στα αποδυτηρια.

Μου μιλας για Πενν.. Να σου μιλησω για Τεπιτς/Καλαθη/Σερμαντινι? Εγω ενα πιστευω. Πως το καλοκαιρι που ερχεται, θα προβουν και οι 2 ομαδες σε μπολικες αλλαγες παικτων.

Δημοσ.

ο Πεν ηρθε σαν μια λυση για τον παγκο, δε τον φεραμε σαν παιχταρα.

Αντιθετως, απο τον Χαλπεριν ειχαμε μεγαλες προσδοκιες ασχετα αν απογοητευσε.

Να σου μιλησω για Τεπιτς/Καλαθη/Σερμαντινι?

αυτος ο Τεπιτς εχει και μια φατσα που λες παει το παιδι δε σκαμπαζει

Δημοσ.

Η μαλακια ειναι οτι θα τον δωσουμε πισω και μετα θα τα βαζει απο παντου σαν τον αλλον..και θα τραβαω τα μαλλια μου...

Chris, ο Παναθηναικος ηταν μετριως προς καλος και χαλαρωσε μετα το 25 αρκετα.

Δημοσ.
Δεν σου μιλαω για τη φορμα της ομαδας σου. Λεω οτι ο Παο εκανε ενα μετριο παιχνιδι, με αρκετα λαθη απεναντι σ εναν αντιπαλο που δεν εμφανιστηκε στο γηπεδο. Συγκριτικα, στο ματς πρωταθληματος στο Οακα, θεωρω οτι παιξατε καλυτερα.

Στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, παίξαμε όσο καλύτερα γίνοταν τη δεδομένη στιγμή και με μοναδικο 4άρι τον Χάισλιπ (που έπαιξε κάποια στιγμή και στο 5, δε θέλω να μπω στη διαδικασία του να λέω γιατί).

Με αυτή λοιπόν την εμφάνιση, και πάλι καταφέρατε και μετά βίας γλυτώσατε συντριβή. Ναι μεν μας πήγαν τα σουτ αλλά δεν ήταν μόνο σουτ, ο Διαμαντίδης ήταν διαστημικός.

Στο ματς του πρωταθλήματος όμως, ήμασταν στη χειρότερη φόρμα των τελευταίων χρόνων και με μοναδικό 4άρι έναν τύπο που μόλις είχε πατήσει Ελλάδα. Κάποιοι (μεταξύ αυτών κι εσύ) θεώρησαν ότι αυτό είναι το ταβάνι του φετινού Παναθηναϊκού.

Ε λοιπόν, αυτός ήταν ο απόλυτος πάτος, όχι μόνο του φετινού αλλά και για πολλά χρόνια. Τόσο κακό Παναθηναϊκό θα αργήσετε να ξαναβρείτε.

Στην Ευρώπη 2 ομάδες υπήρχαν φέτος. Τη μία τη συνάντησες στον τελικό της Ευρωλίγκας και σε σάρωσε. Η άλλη έμεινε έξω από την Ευρωλίγκα γιατί δεν κατάφερε να φορμαριστεί ποτέ αλλά δυστυχώς για σένα παίζει στο ίδιο πρωτάθλημα με σένα και πρόλαβε να φορμαριστεί για αυτό και σε σαρώνει σε αυτό.

Για μας ενα ειναι εμφανες. Η ομαδα αντιμετωπιζει προβληματα πειθαρχιας. Ο Ολυμπιακος που σηκωνε το Κυπελλο, ο Ολυμπιακος που κερδιζε τον Παο ανετα στο Σεφ, ο Ολυμπιακος που εμενε κοντα στο σκορ σε μια ''τρελη'' βραδια σου στο ΟΑΚΑ, δεν ειναι το συνονθύλευμα παικτων που ειδαμε ολοι την Κυριακη. Οποτε δεν τιθεται θεμα καλυτερης/χειροτερης ομαδας, πολυ απλα επειδη απο το Φαιναλ4 και επειτα, δεν υπαρχει ομαδα Ολυμπιακος. ΓΙατι? Δεν μπορω να το ξερω, δεν ειμαι στα αποδυτηρια.

Δεν υπήρξε καμία τρελλή βραδιά στο ΟΑΚΑ. Υπήρξε μια υπέρβαση κάποιων παικτών που με το ατομικό τους ταλέντο σε κέρδισαν σε συνάρτηση με την έδρα (και την υπέροχή του Ομπράντοβιτς έναντι του Γιαννάκη). Ο Παναθηναϊκός ήταν σε κάκιστη κατάσταση.

Μου μιλας για Πενν.. Να σου μιλησω για Τεπιτς/Καλαθη/Σερμαντινι? Εγω ενα πιστευω. Πως το καλοκαιρι που ερχεται, θα προβουν και οι 2 ομαδες σε μπολικες αλλαγες παικτων.

Τέπιτς/Καλάθη/Σερμαντίνι;

Γουέιφερ;

Μπέβερλι;

Πεν;

Μαυροκεφαλίδης;

Βασιλόπουλος;*

Γλυνιαδάκης;

Παπανικολάου;

Σλούκας;

Βούισιτς;

Χαλπερίν;

Τι θες να πεις με τους παίκτες του Παναθηναϊκού που παρέθεσες; Ότι δεν βοηθάνε; Ή ότι είναι απογοήτευση; Γιατί σε σχέση με τον ρόλο που έχουν αυτοί στον Παναθηναϊκό δεν βλέπω πώς είναι καλύτεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού που παραθέτω. Για όνομα δηλαδή, ο Πεν τελειώσε την Ευρωλίγκα με αρνητικό ranking... Ούτε ο Αντώνης ο Τάφος να ήταν.

*Κάθε φορά που θα μου λές πόσο καλός αμυντικός είναι ο Βασιλόπουλος θα σου λέω ότι μιλάμε για μπάσκετ που παίζεται και στις 2 μεριές του γηπεδου και θα τον λέω τερματοφύλακα.

ο Πεν ηρθε σαν μια λυση για τον παγκο, δε τον φεραμε σαν παιχταρα.

Αντιθετως, απο τον Χαλπεριν ειχαμε μεγαλες προσδοκιες ασχετα αν απογοητευσε.

Ο Τέπιτς, για όσους παρακολουθούσαν Ευρωπαϊκό μπάσκετ, φαίνοταν σαν μια βερζιόν Διαμαντίδη, έστω μισή ή 1 κλάση κάτω. Σκυλίσια άμυνα, οργάνωση, συμπαθητικό σουτ που βελτιώνε, ριμπάουντ, κτλ κτλ κτλ.

Αλλά μάλλον δε μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα. Ή δεν είναι έτοιμος. Απογοητευτικός πράγματι. Αλλά όχι ότι δε σκαμπάζει.

Δημοσ.

Στους παικτες που αναφερεις, αδικεις τον Βουισιτς. Δεν ειναι σε κακη κατασταση, ισα ισα. Απλα ο Γιαννακης δεν τον χρησιμοποιει στο ελαχιστο φετος. Μονο κατι σπαστα 3λεπτα. Γιατι βεβαια δεν ταιριαζει στο ρυθμο που παιζει η ομαδα (τωρα ευλογως θα με ρωτησεις γιατι τον διαλεξε, αλλα ειπαμε, ο Γιαννακης ειναι ...αλλος προπονητης φετος).

Ο Βασιλοπουλος μεχρι περυσι ηταν καλος παικτης. Σκυλισια αμυνα (ισως μαζι με τον ΔΔ οι καλυτεροι περιφερειακοι αμυντικοι), συμπαθητικο σουτακι (ειδικα 3ποντο) και καποιες φασεις στο τρανσισιον. Τριπλα ουτε για πλακα. Και στην Εθνικη βοηθουσε, όντας η βασικη επιλογη στο 3 (μπροστα απο Περπ).

Απο το περυσινο Φαιναλ 4 ομως και απο τοτε που εμφανιστηκαν τα προβληματα στην μεση του, παικτης Βασιλοπουλος δεν υπαρχει. Τι να πω, ψεμματα? Φετος δεν υπηρξε μια, ΜΙΑ ρε γμτ φορα, που να εκανε προσποιηση στην περιφερεια και μετα να μην εκανε ειτε βηματα, ειτε επιθετικο. ΜΙΑ φορα δεν υπηρξε!!

Εγω τι να πω? Σαφως και ειναι λανθασμενη η επιλογη των Αγγελοπουλων να του δινουν 1μιση εκατομμυριο. Αστον εκει να παλευει για τις 200 ψωροχιλιαδες, να σου πω εγω για ποτε βελτιωνεται, και για ποτε βγαζει το σκασμο και δε δημιουργει το παραμικρο προβλημα μπροστα στον προπονητη του.

Τεσπα ειναι φανερο πως την 5ετια που ασχολουνται οι προεδροι με την ομαδα, πληρωσαμε υπεραξια σε αρκετους παικτες, μονο και μονο για τους αποτρεψουμε απο το να παιξουν σε σας.

Αποψη μου παντως πως και οι 2 ομαδες θελουν αλλαγες. Γιατι σαφως και συμφωνω πως οι Πενν/Μπεβερλυ δεν ειναι ξενοι για τον ΟΣΦΠ. Ουτε ομως πιστευω πως αντιστοιχα ο Παο μπορει να βασιστει αλλη μια χρονια στον Σερμαντινι ως τριτο ψηλο, ή να περιμενει τους Τεπιτς και Καλαθη να αποκτησουν πρωταγωνιστικο ρολο. Και δε νομιζω να διαφωνεις, πως θα χρειαστεις εναν βασικο οργανωτη του χρονου (περα απ το τι θα κανεις με τους ψηλους) και αυτος ΔΕΝ μπορει να ειναι ο Καλαθης.

Για μας τωρα, οσο καλη χρονια και αν εκανε ο Μαυρο (και τον αδικεις που τον συγκρινεις με τον Σερμαντινι), δυστυχως θα πω πως δεν ταιριαζει στην ομαδα. Χρειαζομαστε αμυνα και ριμπαουντς στο 4, οχι εναν παικτη σαν τον Λουκα, παρ'οτι φετος ηταν πολυ καλος. Θα προτιμουσα στη θεση του να υπηρχε ο Πριντεζης καθαρα και μονο λογω αθλητικων προσοντων και αγωνιστικου στυλ.

Για τον αγωνα της Τεταρτης θα μου επιτρεψεις να επιμενω πως δεν παιξατε τιποτα ιδιαιτερο. ΗΤαν ενα μετριο παιχιδι απο την πλευρα σας, με αρκετα λαθη, ευστοχια, σωστες επιλογες στην επιθεση, αλλα και παλι τπτ ιδιαιτερο. Και αυτο γιατι δε χρειαστηκε. Παιξατε με ενα 60%.

Αντε να δουμε τη συνεχεια.

Δημοσ.
Στους παικτες που αναφερεις, αδικεις τον Βουισιτς. Δεν ειναι σε κακη κατασταση, ισα ισα. Απλα ο Γιαννακης δεν τον χρησιμοποιει στο ελαχιστο φετος. Μονο κατι σπαστα 3λεπτα. Γιατι βεβαια δεν ταιριαζει στο ρυθμο που παιζει η ομαδα (τωρα ευλογως θα με ρωτησεις γιατι τον διαλεξε, αλλα ειπαμε, ο Γιαννακης ειναι ...αλλος προπονητης φετος).

Σας τα έλεγα όταν ήρθε.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Και όταν έκλεισε σε σας, εγώ που πάντα τον ήθελα στον Παναθηναϊκο μελαγχόλησα.

ΑΛΛΑ!

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Παναθηναϊκός τεράστα συμβόλαια για την εποχή για να έρθει και αυτός δεν είχε έρθει. Και όταν έμεινε ελεύθερος, ούτε που κουνηθήκαμε, δε δείξαμε το παραμικρό ενδιαφέρον. Επιπλέον, τον είχα δει στο F4 και μου φαίνοταν κάπως αργός, αλλά είχα σκεφτεί ότι ήταν λογικό λόγω τραυματισμού να είναι σκουριασμένος. Ισραηλινοί όμως έλεγαν "Ουφ, ευτυχώς, έφυγε, κρίμα κι άδικο που φεύγει, αλλά είναι σακάτης και σάπιος, δεν του έχει μείνει μέση και ο Ολυμπιακός το κορόιδο τον φορτώθηκε". Θυμάσαι που υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις παραγόντων της Μακάμπι; Ε σε αυτά είχα βασιστεί και έλεγα ότι μάλλον για σάπιος πάει.

Ο Βασιλοπουλος μεχρι περυσι ηταν καλος παικτης. Σκυλισια αμυνα (ισως μαζι με τον ΔΔ οι καλυτεροι περιφερειακοι αμυντικοι), συμπαθητικο σουτακι (ειδικα 3ποντο) και καποιες φασεις στο τρανσισιον. Τριπλα ουτε για πλακα. Και στην Εθνικη βοηθουσε, όντας η βασικη επιλογη στο 3 (μπροστα απο Περπ).

Απο το περυσινο Φαιναλ 4 ομως και απο τοτε που εμφανιστηκαν τα προβληματα στην μεση του, παικτης Βασιλοπουλος δεν υπαρχει. Τι να πω, ψεμματα? Φετος δεν υπηρξε μια, ΜΙΑ ρε γμτ φορα, που να εκανε προσποιηση στην περιφερεια και μετα να μην εκανε ειτε βηματα, ειτε επιθετικο. ΜΙΑ φορα δεν υπηρξε!!

Εγω τι να πω? Σαφως και ειναι λανθασμενη η επιλογη των Αγγελοπουλων να του δινουν 1μιση εκατομμυριο. Αστον εκει να παλευει για τις 200 ψωροχιλιαδες, να σου πω εγω για ποτε βελτιωνεται, και για ποτε βγαζει το σκασμο και δε δημιουργει το παραμικρο προβλημα μπροστα στον προπονητη του.

Δε δεχομαι ότι είναι καλός αμυντικός. Ωραία, και; Έχει περάσει η εποχή των τίμιων Τσέκου και Λυπιρίδη, δε μπορείς να παίζεις με 4 στην επίθεση πλέον, τουλάχιστον όχι σε πάνω από 2-3 παιχνίδια στη χρονιά. Ε παίκτης που τον χρειάζεσαι σε 2-3 παιχνίδια στη χρονιά, δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται η μπάλα πάνω σου και να κάνεις λες και κρατάς βόμβα αν δεν έχεις ελεύθερο στατικό τρίποντο (που τις μισές φορές το βάζεις με ταμπλαδούρα, σαν τον μέντορά σου).

Τερματζής. Τέλος.

Και να σου πω και κάτι; Ο Περπέρογλου που οι Ολυμπιακοί πολύ συχνά τον χλευάζουν, εμένα μια χαρά μου κάνει. Συμπαθητικός επιθετικά και με @@ να πάρει και κρίσιμα σουτ ακόμα και σε τελικούς Ευρωλίγκας, έχει γίνει πολύ καλός αμυντικός (ρώτα και τον Αφάνα) και είναι γενικά πάρα πολύ χρήσιμος. Με ένα πολύ καλό 3άρι μπροστά του (που δεν είναι ανάγκη να είναι στάρ, μπορεί να είναι ένας Σάτο), κάνει μια χαρά δίδυμο. Μια χαρά παίκτης των 10-15 λεπτών και για ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Απλά όχι για βασικός.

Τεσπα ειναι φανερο πως την 5ετια που ασχολουνται οι προεδροι με την ομαδα, πληρωσαμε υπεραξια σε αρκετους παικτες, μονο και μονο για τους αποτρεψουμε απο το να παιξουν σε σας.

Αποψη μου παντως πως και οι 2 ομαδες θελουν αλλαγες. Γιατι σαφως και συμφωνω πως οι Πενν/Μπεβερλυ δεν ειναι ξενοι για τον ΟΣΦΠ. Ουτε ομως πιστευω πως αντιστοιχα ο Παο μπορει να βασιστει αλλη μια χρονια στον Σερμαντινι ως τριτο ψηλο, ή να περιμενει τους Τεπιτς και Καλαθη να αποκτησουν πρωταγωνιστικο ρολο. Και δε νομιζω να διαφωνεις, πως θα χρειαστεις εναν βασικο οργανωτη του χρονου (περα απ το τι θα κανεις με τους ψηλους) και αυτος ΔΕΝ μπορει να ειναι ο Καλαθης.

Ο Σερμαντίνι έδειξε δείγματα στην αρχή της χρονιάς ότι είχε δουλέψει πολύ μέσα στο καλοκαίρι. Μέσα στην μετριότητα της ομάδα τον πήρε η μπάλα κι αυτόν ή μάλλον η κάτω βόλτα. Μόνη του ελπίδα να πάει δανεικός σε καμιά Παρτιζάν. Οι κινήσεις που έχει μέσα του σαν ρεπερτόριο μια και τον έχω παρακολουθήσει είναι από άλλο πλανήτη ενώ ακόμα και ο μηχανισμός του σουτ του είναι τρομερός. Έλα όμως που εκεί που παλιά όταν έπαιρνε τη μπάλα έκανε pump fake από τη μια και pivot από την άλλη, τώρα απλά μπερδέυεται μόνος του και χάνει τη μπάλα συνήθως; Δράμα.

Για τον Τέπιτς τα είπα. Και δεν ξέρω πόσο τον πιστεύει ο Ομπράντοβιτς, εγώ πλέον όχι.

Ο Καλάθης είναι άλλη περίπτωση. Ήρθε καταρχήν σαν 4η λύση στο 1, με την προοπτική ότι ο Σάρας το Γενάρη το πολύ θα έπαιζε κανονικά και σε φουλ φόρμα και ο ίδιος θα έπαιρνε χρόνο πιο πολύ στην Α1. Αυτός απ' ότι φαίνεται δεν ήταν προετοιμασμένος γι' αυτά που θα συναντούσε και έχει κολλήσει. Παρολαυτά, τον πιστεύω ακόμα γιατί έχει κάτι που δε δουλεύεται με τίποτα, είναι σπάνιο και γεννιέσαι με αυτό, την πάσα.

Για μας τωρα, οσο καλη χρονια και αν εκανε ο Μαυρο (και τον αδικεις που τον συγκρινεις με τον Σερμαντινι), δυστυχως θα πω πως δεν ταιριαζει στην ομαδα. Χρειαζομαστε αμυνα και ριμπαουντς στο 4, οχι εναν παικτη σαν τον Λουκα, παρ'οτι φετος ηταν πολυ καλος. Θα προτιμουσα στη θεση του να υπηρχε ο Πριντεζης καθαρα και μονο λογω αθλητικων προσοντων και αγωνιστικου στυλ.

Τον Μαυροκεφαλίδη ποτέ δεν τον εκτίμησα, από τότε που ήταν στον ΠΑΟΚ. Ίσως γιατί ποτέ δε μου άρεσαν οι ψηλοί που το παίζουν κοντοί. Και ειδκά αυτός είναι 5άρι που θα ήθελε να είναι 3άρι και συμβιβάζεται να παίζει στο 4. Και τελικά δεν είναι ούτε αυτό.

Τον Πρίντεζη δεν τον πολυγούσταρα παλαιότερα γιατί ήταν μονοδιάστατος και αμυντικά δεν, ειδικά στην ομαδική άμυνα, ήταν χάλια μαύρα. Αλλά το παλικάρι δουλεύει και φαίνεται.

Για τον αγωνα της Τεταρτης θα μου επιτρεψεις να επιμενω πως δεν παιξατε τιποτα ιδιαιτερο. ΗΤαν ενα μετριο παιχιδι απο την πλευρα σας, με αρκετα λαθη, ευστοχια, σωστες επιλογες στην επιθεση, αλλα και παλι τπτ ιδιαιτερο. Και αυτο γιατι δε χρειαστηκε. Παιξατε με ενα 60%.

Συμφωνώ ότι δεν παίξαμε εξαιρετικά σύμφωνα με αυτό που μπορούμε να παίξουμε αυτόν τον καιρό. Αν αύριο παίξουμε ένα 80%, 30 θα φάτε μέσα στο ΣΕΦ. Και με λογικό ποσοστό στα σουτ μας ε;

---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:12 ----------

Δεν πάνε να πάρουν κανένα lower όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι;

Δημοσ.

Εγω παντως συμφωνω με τον Chris οτι ο Παναθηναικος της Τεταρτης ηταν μετριος. Σε περιπτωση που παιζαμε οπως περιμενα και οπως συνηθιζουμε τον τελευταιο καιρο, θα μιλαγαμε για εξεφτελιστικη συντριβη του συγκεκριμενου ΟΣΦΠ που μπηκε στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονος οτι ενας πολυ μετριος ΠΑΟ με ρελαντι ρυθμους ειδικα στο 4ο δεκαλεπτο εριξε 20ρα στον ΟΣΦΠ σε τελικο πρωταθληματος δειχνει πολλα για την διαφορα αναμεσα στις 2 ομαδες αν μη τι αλλο.

Οποτε δεν τιθεται θεμα καλυτερης/χειροτερης ομαδας, πολυ απλα επειδη απο το Φαιναλ4 και επειτα, δεν υπαρχει ομαδα Ολυμπιακος. ΓΙατι? Δεν μπορω να το ξερω, δεν ειμαι στα αποδυτηρια.

Πανω σε αυτο. Ομαδα Ολυμπιακος δεν υπηρχε ουτε πριν το φαιναλ4, ετσι νομιζατε εσεις. Το οτι κερδιζατε με το ζορι ομαδες ΠΟΛΥ κατωτερες σας ηταν τα καμπανακια που σας χτυπαγαμε κατα τη διαρκεια της σεζον, αλλα μας αντιπαραθετατε τα νουμερα και τα στατιστικα των παικτων σας, τα οποια ομολογουμενως ηταν εξαιρετικα πλην ομως χτισμενα σε αδυναμους αντιπαλους. Δεν βλεπατε οτι φτυνατε αιμα να κερδισετε ανυπαρκτες ομαδες. Βλεπατε οτι φτασατε στο φ4, αρα κατα συνεπεια εχετε μια ομαδαρα, μια απτις καλυτερες στην Ευρωπη και ενα σουπερ φαβορι για την Ευρωλιγκα.

Λεγαμε πολλοι εδω, κατι που εσεις αρνουσασταν να δεχθειτε. Οτι η ομαδα αυτη, θα λακισει μολις ερθει η ωρα να παιξει με σοβαρους αντιπαλους. Για καλη σας τυχη οι σοβαροι αυτοι αντιπαλοι αργησαν να σας συναντησουν.

Κατα τη γνωμη μου ο φετινος ΟΣΦΠ ειναι πιο αδυναμος ως συνολο, απο τον περσυνο. Κατι που μεχρι στιγμης δεν ειχε φανει, χαρη στο χαμηλο επιπεδο οποιας ομαδας ετυχε να αντιμετωπισετε.

Και την αποψη μου αυτη ενισχυει οτι η διαφορα αναμεσα στον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ εφετος δειχνει πιο χαοτικη απο περυσι, τη στιγμη που ο φετινος ΠΑΟ ειναι χειροτερος απτον περσυνο.

Τελος για σημερα, προβλεπω παιχνιδι που ο ΟΣΦΠ θα εχει σταθερη διαφορα 5-8 ποντους και ψιλοανετη νικη. Οχι γιατι δε μπορουμε να χτυπησουμε το ματς, αλλα γιατι δεν πρεπει να το χτυπησουμε και να παει 3-0. Απο πολλες αποψεις δεν πρεπει. Απτην αλλη επειδη προκευψε αμφισβητηση για την ομαδα κατα τη διαρκεια της σεζον, δεν ξερω μηπως ο Ζοτς, δεν ακουσει τους Γιαννακοπουλους και κλεψει κανα διπλο περιεργο μεσα στο ΣΕΦ, για να βουλωσει και τα αντιπαλα στοματα αλλα κυριως τις Παναθηναικες κασσανδρες που πηγαν να του κανουν την ομαδα μπαχαλο, βλεπε Δημητρακη κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...