Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να πεις περίπου τι λέει? Γιατί δε μπορώ να το βρω :/

Με το Λούβαρη τα έχει' date=' τα χώνει λίγο και στον Κόκκαλη, ο Πιλάβιος λέει προσκυνάει τον Πατέρα, μαλακίες. Λέει τα δικά του, τίποτα το φοβερό (δεν άκουσα το κομμάτι για το Λεμονή), αλλά θα τον ξεχέσουν τώρα που δημοσιοποιήθηκαν.

Edit: είπε και αλλά αποτι διαβάζω αλλά δεν τα πρόλαβα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Aπο αυτα που σου ειπα εσυ καταλαβες πως λεω οτι ο ΟΣΦΠ εχει καλυτερη ομαδα? Για καλυτερες μοναδες μιλουσα, μιλαω και θα μιλαω.

Και αφου μπαινεις που μπαινεις σε κοκκινα φορα, εκτος απο τις αναλυσεις ''προπονητων'' για 3-0 κανε τον κοπο και διαβαζε αυτα που γραφω και τι κραξιμο τρωω απ τους υπολοιπους, γιατι αρνουμαι να μιλησω για διαιτησια, πολεμο στο Γιαννακη απ το πρασινο κατεστημενο, ασυλια σε ''παικτες με @@'' και και και..

Εσυ πραγματικα χτες θεωρεις οτι ο Παο επαιξε καλα?

Σε σχέση με την φόρμα που είναι η ομάδα, μπορούσε καλύτερα.

Αλλά στο Interbasket είμαι στο group "Ι want Yannakis in Olympiakos for years" οπότε δε με πειράζει και τόοοσο πολύ.

Η διαφορά των ομάδων όμως είναι χαώδης. ΚΑΙ των μονάδων. Πέρα από 2-3 παίκτες σας, οι υπόλοιποι είναι... Δηλαδή έλεος, Πεν;

Α και ναι, μια χαρά έλεγες ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Και στις σεμνές σου ημέρες έλεγες ότι οι διαφορές είναι μικρές.

Δημοσ.

Τα βιντεο υπαρχουν,λιγο να ψαξετε θα τα βρειτε

Τεσπα εγω πιστευω πολυ κακο για το τιποτα

απλα λογικα τωρα ο Σωκος θα τα χει παρει

Δημοσ.

Λεγεται πως δε θα μπει ο Μαρινακης στην ΠΑΕ.. Δεν αρεσε στον προεδρα η συμπεριφορα του.. Δε μπορω να βρω λογικη εξηγηση σε ολα αυτα.. Ειλικρινα.. Δε βαζει λεφτα, αλλα δε φευγει κιολας και δε βαζει και αλλους μετοχους, αλλα παει διακοπες στη Μυκονο και αφηνει τα παντα στασιμα μεχρι 14 Ιουνιου.. Λες και παιζει football manager ενα πραγμα..

Δημοσ.

τιποτα το ιδιαίτερο δε λεει ο σαββας μωρέ...

για το οτι εβαλε τον γκαγκατση τοσα χρονια στη διαιτησια, για το πως "ξαφνικά" εχασαν τα κοζια, για το ποσο τα εχει χάσει ο πρακτορας, για το οτι επαιρνε ντόπες ο οσφπ επι λεμονή, και ότι τώρα, πατερας κ πιλάβιος κανονίζουν τους διαιτητες καθε τεταρτη.

Αλλα, εδώ τα εχουν πει αλλοι κ αλλοι, και εχετε βγει αλώβητοι, με τον σαββα θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη?

Δημοσ.
ε?

Μεχρι ποσοι παικτες επιτρεπεται να μαρκαρουν 1 και με τα χερια σε τι σταση?

Πάντως όχι με τα χέρια προτεταγμένα μπροστά σαν υπνοβάτες. ;)

Ταμπουρι στο μπασκετ λοιπον, το γνωστο ταμπουρι οπου στηνονται στη ρακετα οι αμυντικοι ε?

Αν σε χαλάει η ορολογία μου, ορίστε και το τυπικό:

"κλειστή Ζώνη στα 5 μέτρα"

Δεν τον λες δεινο σουτερ τον Τεοντοσιτς λοιπον.

όχι δεν τον λέω. Ούτε τα νούμερα του το λένε.

Ε φυσικα. Ο Γιαννακης ειναι ο αρχιτεκτονας αυτης της ομαδαρας.

Για να αποδειχτεί ότι έχω απόλυτο δίκιο, θα πρέπει να φύγει ο Γιαννάκης και να παραμείνει το υπάρχον ρόστερ..

Όποιος και να έρθει το ίδιο πρόσωπο θα έχει η ομάδα..

ΥΓ. Ψησου να ασχοληθεις στα επομενα ποστ σου με αθληματα που κατεχεις, γιατι με το μπασκετ εισαι μαλωμενος.

Τουλάχιστον έχω παίξει και μπασκετάκι 5 χρονάκια σε σωματειακό επίπεδο (σε άλλες εποχές βέβαια λόγω ηλικίας).

Δεν το παίζω Μουρούζης όμως όπως πολλοί άλλοι περισπούδαστοι γράφοντες που το μπάσκετ το ξέρουν από την τηλεόραση και τα παιχνίδια της EA .;)

---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ----------

τιποτα το ιδιαίτερο δε λεει ο σαββας μωρέ...

για το οτι εβαλε τον γκαγκατση τοσα χρονια στη διαιτησια, για το πως "ξαφνικά" εχασαν τα κοζια, για το ποσο τα εχει χάσει ο πρακτορας, για το οτι επαιρνε ντόπες ο οσφπ επι λεμονή, και ότι τώρα, πατερας κ πιλάβιος κανονίζουν τους διαιτητες καθε τεταρτη.

Αλλα, εδώ τα εχουν πει αλλοι κ αλλοι, και εχετε βγει αλώβητοι, με τον σαββα θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη?

Συμφωνώ, βλακείες (στημένο μου φάνηκε κιόλας) από ένα βλάκα σαν τον Θεοδωρίδη..

Για να ασχολούμαστε με βλακείες , και όχι με το διοικητικό πρόβλημα και τον εκβιασμό του Κόκκαλη, που απαιτεί χειροκροτητές και όχι σκεπτόμενους οπαδούς..

Θα δει virtual διαρκείας φέτος... :mad:

Δημοσ.
Τουλάχιστον έχω παίξει και μπασκετάκι 5 χρονάκια σε σωματειακό επίπεδο (σε άλλες εποχές βέβαια λόγω ηλικίας).

Δεν το παίζω Μουρούζης όμως όπως πολλοί άλλοι περισπούδαστοι γράφοντες που το μπάσκετ το ξέρουν από την τηλεόραση και τα παιχνίδια της EA .;)

Εγώ μπορώ;

IAS.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...