Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συνεπώς, παραδέχεσαι εμμέσως πλήν σαφώς ότι δεν σου έφταιγε ο Παπουτσέλης για την 5η θέση, αλλά το ρδέλο που είχες για ομάδα τότε, σωστά?

Εγώ φίλε μου δεν είπα ότι βγήκα 5ος λόγω Παπουτσέλη. Εσύ το λες.

Εγώ στο "5ος ΜΟΝΟ ΕΣΥ" απλά αντιπαρέθεσα πως εσύ έχεις πιάσει ακόμα μεγαλύτερο πάτο βγαίνοντας 8ος. Τις δικαιολογίες εσύ τις έβαλες στην κουβέντα, εγώ ούτε καν συμφώνησα ή διαφώνησα. Το μόνο που έκανα ήταν να τονίσω το "γύρισμα" της κουβέντας που έκανες (δικαιολογώντας πάντα την θρυλάρα) αντί να παραδεχθείς ότι πάνω στην προσπάθεια να "πικάρεις" είπες μια χαζομάρα που γύρισε εναντίον σου.

Είμαι περίεργος να δω πόσο θα το τραβήξεις μέχρι να μου βγάλεις κουβέντα για τον Παπουτσέλη :lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
διαβάζετε για Σπανούλη και το πιστεύετε κιόλας.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=2685

Ρε συ johny, πιο πιθανό είναι να έρθει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό παρά να παραιτηθούν οι Αγγελόπουλοι. Τί άλλο θα διαβάσουμε?

Μιλάμε για άρθρο - αποκύημα φαντασίας.

Δημοσ.
Ποιός το είπε αυτό;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Εσείς το λέτε.

Παίζετε τόσο χάλια που μας το χαρίζετε...

---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ----------

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες για Σπανούλη και Σπλίτερ.

Κακώς κατά τη γνώμη μου, γιατί πάλι αυτοί οι παίχτες δεν θα είναι επιλογή του προπονητή (ο οποίος βέβαια δεν θα είναι ο Γιαννάκης).

Δίνουν στο μάγειρα τα υλικά και του λένε να μαγειρέψει, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει πρώτα...

Γνώμη μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση για κανέναν από τους 2, ειδικά για τον 2ο.

Ειδικά για τον 1ο, χαρισμά σας κιόλας...

Δημοσ.
Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης επισημοποίησε και εγγράφως τα όσα δήλωνες τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τον Σωκράτη Κόκκαλη, τονίζει πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτός για την πρόσληψη του νέου προπονητή των «ερυθρολεύκων», αρκεί να είναι εγνωσμένης αξίας και προτίθεται να καλύψει το συμβόλαιό του πληρώνοντας έως 2 εκ ευρώ. Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του, επισημοποιεί πως ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ επίσης καλεί τον Σωκράτη Κόκκαλη να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν. Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως περιμένουν να μελετήσει την επιστολή ο Σωκράτης Κόκκαλης και στη συνέχεια αναμένεται να κάνει την κίνησή του, καλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή απορρίπτοντας τις προτάσεις του γνωστού εφοπλιστή.

Γ. ΣΟΜΠΟΛΟΣ

http://www.woop.gr/article/1749/epistole-marinake-se-kokkale

Δημοσ.
Midi γρηγορα γιατι βιαζομαι. Τη διαφορα την πηρατε στο 2ο δεκαλεπτο, οταν ο Γιαννακης ''ξεχασε'' τον Παπαλουκα στον παγκο, και επεμενε στον απαραδεκτο εχθες Τεοντοσιτς.

Η αμυνα του Παο δεν ηταν ο κυριος λογος που δεν σκοραραμε. Αυτος ηταν τα παιδαριωδη λαθη, τα χαμενα μπασιματα/καρφωματα/ελευθερα σουτ/ελευθερα 3ποντα. Η ελλειψη συγκεντρωσης, το θολωμενο μυαλο, ο τρομος του Οακα. Οπως θελεις πες το.

Ο Παο χτες ηταν μετριος. Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Να χασουμε. Και 3-0. Δε με νοιαζει. Αρκει να παλεψουμε σαν ομαδα. Δε γινεται να παιζεις στον Ολυμπιακο, και να ''ξενερωνεις'' μες τον αγωνα, να το παιζεις πολλα βαρυς, να δυσανασχετεις με τους συμπαικτες σου. Ισως σε μερικους το Κυπελλο να ηταν αρκετο. Τι να πω.

Ολη αυτη η συμπεριφορα των παικτων σιγοντάρεται απο τον Γιαννακη. Φαινομενα που υπαρχουν πολυ καιρο στην ομαδα, και τα χουμε επισημανει πολλακις, καποιοι τα αφηναν να ανθισουν. Ας τα λουστουν λοιπον. Αλλα βλεπεις οταν ελεγα εγω πως δε γινεται ο Κλειζα να φτυνει τους φιλαθλους του Κολοσσου, καποιοι μου λεγαν πως αυτο σημαινει παικτης με @@. Οταν ελεγα πως δε γινεται ο προπονητης να γεμιζει το νερο των παικτων στις συνεντευξεις τυπου και να τους φτιαχνει το ακουστικο, γελουσαν. Οταν ελεγα πως προπονητης ΔΕΝ σημαινει φιλος, τα ιδια. Ε να τα αποτελεσματα.

Ο ΟΣΦΠ δε χρειαζεται καποιον δημοσιοσχεσιτη που να εχει διπλωματικες σχεσεις με το ροστερ. Ο Ολυμπιακος χρειαζεται εναν ο οποιος θα παρει κεφαλια. Τερμα.

Ουτως η αλλως, το επομενο μετεριζι του ''μαλαγανα'' Γιαννακη, το γνωριζουμε. Καιρος λοιπον να μας αδειαζει τη γωνια.

ΜΙΑ φορά να παραδεχτείς ότι ΤΟΣΑ χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα ε;

Αλήθεια, ο ανύπαρκτος ο Φώτσης δεν είναι και τόσο κακός τελευταία ε;

Κάτι σου έλεγα για 3-0 ή 3-1, θυμάσαι;

Τι γίνεται ρε γαμώτο, πάλι μέσα θα πέσω σε ό,τι λέω; :lol:

Δημοσ.
Καλά τι μαλακίες κάνει ο Τσίλντρες; Ποστάρει τον αριθμό του κινητού του στο Twitter; Έλεος.

Που το είδες αυτό?

Δημοσ.

Ακούω τώρα την κασέτα του Θεοδωρίδη, γέλιο, μάθαμε ποιος βγάζει το "Γαύρο" κ.α...

edit: και το blog που ήταν τα βίντεο καπούτ!

Δημοσ.
ΜΙΑ φορά να παραδεχτείς ότι ΤΟΣΑ χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα ε;

Αλήθεια, ο ανύπαρκτος ο Φώτσης δεν είναι και τόσο κακός τελευταία ε;

Κάτι σου έλεγα για 3-0 ή 3-1, θυμάσαι;

Τι γίνεται ρε γαμώτο, πάλι μέσα θα πέσω σε ό,τι λέω; :lol:

Aπο αυτα που σου ειπα εσυ καταλαβες πως λεω οτι ο ΟΣΦΠ εχει καλυτερη ομαδα? Για καλυτερες μοναδες μιλουσα, μιλαω και θα μιλαω.

Και αφου μπαινεις που μπαινεις σε κοκκινα φορα, εκτος απο τις αναλυσεις ''προπονητων'' για 3-0 κανε τον κοπο και διαβαζε αυτα που γραφω και τι κραξιμο τρωω απ τους υπολοιπους, γιατι αρνουμαι να μιλησω για διαιτησια, πολεμο στο Γιαννακη απ το πρασινο κατεστημενο, ασυλια σε ''παικτες με @@'' και και και..

Εσυ πραγματικα χτες θεωρεις οτι ο Παο επαιξε καλα?

Δημοσ.
Ακούω τώρα την κασέτα του Θεοδωρίδη, γέλιο, μάθαμε ποιος βγάζει το "Γαύρο" κ.α...

edit: και το blog που ήταν τα βίντεο καπούτ!

Μπορείς να πεις περίπου τι λέει? Γιατί δε μπορώ να το βρω :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...