Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Βγήκες 5ος εσύ; Ναι.Βγήκε 6η η Καβάλα; Ναι. Τερμάτισες πάνω από την Καβάλα; Ναι. Μλκα, ξεκούρδιστος μπήκες στην καλοκαιρινή σαιζόν. Έχεις ένα lag γύρω στη μία βδομάδα. Βέβαια η βαθμολογία της κανονικής περιόδου που λέει 2ος ο Ολυμπιακός, στην οποία εσύ βγήκες πρώτος, δεν μετράει, σωστά? Πάλι καλά που δεν ίσχυαν τα play off παλαιότερα, γιατί εκείνη την ηρωική χρονιά του Παπουτσέλη μπορούσες μέχρι και 6ος. Αλλά 5ος σε κανονική σαιζόν ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
johnnyestia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αλλά 5ος σε κανονική σαιζόν ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Το όγδοος σου λέει τίποτα? :lol: Ε ρε πλάκα που έχετε
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το όγδοος σου λέει τίποτα? :lol: Ε ρε πλάκα που έχετε Όταν είχα βαρέσει επίσημα διάλυση? Γιατί εσύ βγήκες πέμπτος και ακόμα συζητάμε για τον Παπουτσέλη τον αλήτη που σε έσφαξε τότε. Ε ρε γέλιο που έχετε...
johnnyestia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όταν είχα βαρέσει επίσημα διάλυση? Γιατί εσύ βγήκες πέμπτος και ακόμα συζητάμε για τον Παπουτσέλη τον αλήτη που σε έσφαξε τότε. Ε ρε γέλιο που έχετε... Ριζο, γυρίζω κτλ :lol:
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Άσε, δεν σε παίρνει, πολλά τα παραδείγματα Μελισσανιδισμού εδώ μέσα.
johnnyestia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Άσε, δεν με παίρνει, πολλά τα παραδείγματα Μελισσανιδισμού εδώ μέσα. fixed
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ε ρε πλάκα που έχω εδώ μέσα Παλιπαιδισμός ε? Ωραία, παίζουμε.
johnnyestia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε άνθρωπε, πετάς ένα 5ος μόνο εσύ, εγώ σου θυμίζω πως εσύ έχεις βγει ακόμα και όγδοος και μετά το γυρνάς και λες πως τότε ήσουν διαλυμένος αλλά την χρονιά που βγήκα 5ος φωνάζω για τον Παπουτσέλη. Και με λες και κωλοτούμπα από πάνω. Ο,τι να ναι δηλαδή, σαν τα επιθετικά συστήματα του Γιαννάκη.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τελικά, και το πρωτάθλημα μπάσκετ, ο Ολυμπιακός μας το χαρίζει;
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε άνθρωπε, πετάς ένα 5ος μόνο εσύ, εγώ σου θυμίζω πως εσύ έχεις βγει ακόμα και όγδοος και μετά το γυρνάς και λες πως τότε ήσουν διαλυμένος αλλά την χρονιά που βγήκα 5ος φωνάζω για τον Παπουτσέλη. Και με λες και κωλοτούμπα από πάνω. Ο,τι να ναι δηλαδή, σαν τα επιθετικά συστήματα του Γιαννάκη. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις, να στο κάνω πενηνταράκια? Όταν εγώ βγήκα 8ος επί εποχής Κοσκωτά ήμουν διαλυμένος. Δεν μου έφταιγε ούτε ο Παπουτσέλης, ούτε ο στραβός ο άνεμος, ούτε ο Γιαννάκης. ΟΤΑΝ εσύ βγήκες 5ος σου έφταιγε ο Παπουτσέλης. Δεν κοιτάς ποτέ τα χάλια σου και για όλα έχεις δικαιολογία την καραμέλα της διαιτησίας. Το κατάλαβες ή μπα πάλι?
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τελικά, και το πρωτάθλημα μπάσκετ, ο Ολυμπιακός μας το χαρίζει; Ποιός το είπε αυτό; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες για Σπανούλη και Σπλίτερ. Κακώς κατά τη γνώμη μου, γιατί πάλι αυτοί οι παίχτες δεν θα είναι επιλογή του προπονητή (ο οποίος βέβαια δεν θα είναι ο Γιαννάκης). Δίνουν στο μάγειρα τα υλικά και του λένε να μαγειρέψει, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει πρώτα...
johnnyestia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οκ Ερωδιέ, εγώ φταίω που σου θύμισα πως κάποια στιγμή βγήκες όγδοος. Δεν θα ξανασυμβεί. :lol:
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οκ Ερωδιέ, εγώ φταίω που σου θύμισα πως κάποια στιγμή βγήκες όγδοος. Δεν θα ξανασυμβεί. :lol: Συνεπώς, παραδέχεσαι εμμέσως πλήν σαφώς ότι δεν σου έφταιγε ο Παπουτσέλης για την 5η θέση, αλλά το ρδέλο που είχες για ομάδα τότε, σωστά?
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 διαβάζετε για Σπανούλη και το πιστεύετε κιόλας. http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=2685
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.