KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μου θέλατε και ντισκαλιφιέ πουλάκια μου???:lol: Δεν θα έπρεπε να παίζει κανένας πενταδάτος από τις 2 ομάδες με αυτή τη λογική στο Β ημίχρονο.. Τα θεϊκά triple team του ΠΑΟ με τον ένα παίχτη να έχει τα χέρια προτεταγμένα και τους άλλους δύο υψωμένα ήταν τα "μαγικά" κόλπα του Ζοτς.. Χα.. Anyway , από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι υπάρχει η μόνιμη έλλειψη 2 σοβαρών σουτέρ στην ομάδα. Όλο το ρόστερ μας είναι παίκτες ρακέτας.. Πολύ εύκολα αντιμετωπίζεσαι όταν ο άλλος στηθεί ταμπούρι στη ρακέτα ακίνητος και εσύ βλέπεις το καλάθι σαν δαχτυλίδι... Τα προηγούμενα δύο χρόνια τουβλάρανε ο Βασιλόπουλος με τον Μπουρούση !!!!!!! και κάτι γινόταν.. Φέτος ο ένας είναι off όλη τη σαιζόν και ο άλλος παίζει στη θέση του.. Ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλοί σε μπασίματα αλλά δεν τους λες και δεινούς σουτέρς. Ο Κλέιζα επίσης , όσο και αν θέλουν να τον κάνουν shooting guard (τριαρο τεσσάρι είναι ο άνθρωπος).. Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα. Μένει να ανέβει επίπεδο και η ομάδα.. Γνωρίζουμε ΜΗΠΩΣ τι είναι το ντισκαλιφιέ και πότε αυτό δικαιολογείται; ΥΓ: Μέγιστη η ανάλυσή του, ο Βουγιόσεβιτς σου την έστειλε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μου θέλατε και ντισκαλιφιέ πουλάκια μου???:lol: Δεν θα έπρεπε να παίζει κανένας πενταδάτος από τις 2 ομάδες με αυτή τη λογική στο Β ημίχρονο.. ε? Τα θεϊκά triple team του ΠΑΟ με τον ένα παίχτη να έχει τα χέρια προτεταγμένα και τους άλλους δύο υψωμένα ήταν τα "μαγικά" κόλπα του Ζοτς.. Χα.. Μεχρι ποσοι παικτες επιτρεπεται να μαρκαρουν 1 και με τα χερια σε τι σταση? Πολύ εύκολα αντιμετωπίζεσαι όταν ο άλλος στηθεί ταμπούρι στη ρακέτα ακίνητος και εσύ βλέπεις το καλάθι σαν δαχτυλίδι... Ταμπουρι στο μπασκετ λοιπον, το γνωστο ταμπουρι οπου στηνονται στη ρακετα οι αμυντικοι ε? Ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλοί σε μπασίματα αλλά δεν τους λες και δεινούς σουτέρς. Δεν τον λες δεινο σουτερ τον Τεοντοσιτς λοιπον. Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα. Μένει να ανέβει επίπεδο και η ομάδα.. Ε φυσικα. Ο Γιαννακης ειναι ο αρχιτεκτονας αυτης της ομαδαρας. ΥΓ. Ψησου να ασχοληθεις στα επομενα ποστ σου με αθληματα που κατεχεις, γιατι με το μπασκετ εισαι μαλωμενος.
antreas18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα. Μένει να ανέβει επίπεδο και η ομάδα.. Ρε συ ο Γιαννακης κανει εγκληματα σε καθε παιχνιδι.Σημερα και παλι(το εκανε στο final 4 και παλι) εβαλε τον βουισιτς και τον ξεχασε μεσα...και ταυτοχρονα ξεχασε στον παγκο τον σοφο...Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα. Επισης τι ηταν αυτο με πεν-μπεβερλι μεσα?οκ αμυνα αλλα επιθεση ποιος θα σκοραρει? Αστο φιλε.Δεν υπαρχει προπονητης Γιαννακης και το αποδεικνυει σε καθε ευκαιρια.Εγω ειμαι Παναθηναικος και ευχομαι να μην φυγει ο γιαννακης ποτε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε συ ο Γιαννακης κανει εγκληματα σε καθε παιχνιδι.Σημερα και παλι(το εκανε στο final 4 και παλι) εβαλε τον βουισιτς και τον ξεχασε μεσα...και ταυτοχρονα ξεχασε στον παγκο τον σοφο...Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα. Επισης τι ηταν αυτο με πεν-μπεβερλι μεσα?οκ αμυνα αλλα επιθεση ποιος θα σκοραρει? Αστο φιλε.Δεν υπαρχει προπονητης Γιαννακης και το αποδεικνυει σε καθε ευκαιρια.Εγω ειμαι Παναθηναικος και ευχομαι να μην φυγει ο γιαννακης ποτε. Περα απο ολα αυτα που σημειωνεις, δεν βρηκε ο Γιαννακης ουτε 1 συστημα να του δουλεψει εστω για 1 λεπτο. Ολες, μα ολες οι επιθεσεις ηταν κακες. Το 0/20φευγα τριποντα ειναι ακρως φυσιολογικο για μια ομαδα που δεν εχει τον κλασικο σουτερ και δεν ξερει να επιτιθεται οργανωμενα με καποια υποτυπωδη συστηματα. Οταν μου παιρνει τριποντα ο Μπουρουσης και ο Τσιλντρες κατι δεν παει καλα, και φυσιολογικα θα ερθει το κακο ποσοστο, ειτε 0/23 ειναι ειτε 3/23. Δε λεω καλη αμυνα ο ΠΑΟ, αλλα δε γινεται να εχεις Παπαλουκα Τεοντοσιτς κλπ και να αδυνατεις να φτιαξεις μια επιθεση της προκοπης. Καποιος, κανει κατι λαθος. Να μακροημερευσει ο ανθρωπος στο παγκο σας, εγω τον στηριζω απολυτα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Και τον Κλειζα επισης..πως τον αξιοποιει? Με μικρες ομαδες τον αξιοποιει, αλλα με μικρες ομαδες και ο Περπερογλου και ο Τεπιτς καλοι ειναι. Ο Κλειζα δεν ειναι παιχτης για δυσκολα ματς το εχω πει πολλες φορες. Το ματς που εκανε σημερα η στον τελικο με την Μπαρτσα ειναι η συνηθισμενη αποδοση που εχει σε τετοιας κρισιμοτητας παιχνιδια. Δειτε τα πλειοφφ που εχει κανει στο ΝΒΑ, δειτε Ευρωμπασκετ,δειτε το φ4, δειτε τα προηγουμενα παιχνιδια του με ΠΑΟ, δειτε οτι θελετε και θα καταλαβετε οτι η αξια του σε αυτα τα παιχνιδια ειναι μηδενικη. Για μενα η καλυτερη αξιοποιηση του Κλειζα στους επομενους τελικους θα ειναι να κατσει οσο παραπανω παγκο μπορει, καθως συν τοις αλλοις εχει προβλημα και με τα νευρακια του και γινεται επικινδυνος για τους συμπαικτες του. Θα μου πεις βεβαια δεν εχουνε κ αλλο να βαλουν, αλλα οκ αυτα για αυτους που λενε οτι στη ρακετα ο γαυρος υπερτερει. Ουτε καν. Φωτσης Μπατιστ Πεκοβιτς Τσαρτσαρης (οι οποιοι ειχαν και τα 4 καλυτερα tendex στο παιχνιδι) απεδειξαν για πολλοστη φορα ποια ρακετα ειναι ισχυροτερη -οταν ειναι υγιης-. Και ελατε εσεις μετα να μου πειτε για τον Βουισιτς, τον Μπουρουσακο και τον baby shaq (ο οποιος παραδοξως ηταν ο καλυτερος σας ψηλος σημερα, αρα φανταστειτε για τι χαλι στη ρακετα μιλαμε).
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 O Γιαννακής φταίει δηλαδή που είχαν 0/25 τρίποντα οι παίχτες τα μισά αμαρκάριστα; Αν είχαν την ευστοχία που θα έπρεπε σήμερα δηλαδή κοντά στο 30% να μπαίναν τα περισσότερα ελεύθερα δηλαδή ο Ολυμπιακός θα είχε +20 πόντους τουλάχιστον.Δεν νομίζω να κέρδιζε αλλά θα πήγαινε στον πόντο το παιχνίδι.Ο Γιαννάκης τι φταίει αν είναι όλοι τους παντελώς άστοχοι; Σοβαρά σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη του Παναθηναικού αλλά επειδή ο Ολυμπιακός ήταν τραγικά άστοχος.Δεν έπαιξε και τίποτα σπουδαίο ο Παναθηναικός.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 O Γιαννακής φταίει δηλαδή που είχαν 0/25 τρίποντα οι παίχτες τα μισά αμαρκάριστα; Αν είχαν την ευστοχία που θα έπρεπε σήμερα δηλαδή κοντά στο 30% να μπαίναν τα περισσότερα ελεύθερα δηλαδή ο Ολυμπιακός θα είχε +20 πόντους τουλάχιστον.Δεν νομίζω να κέρδιζε αλλά θα πήγαινε στον πόντο το παιχνίδι.Ο Γιαννάκης τι φταίει αν είναι όλοι τους παντελώς άστοχοι; Σοβαρά σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη του Παναθηναικού αλλά επειδή ο Ολυμπιακός ήταν τραγικά άστοχος.Δεν έπαιξε και τίποτα σπουδαίο ο Παναθηναικός. Το να ρίχνεις την εικόνα του παιχνιδιού στην αστοχία του Ολυμπιακού δείχνει έλειψη γνώσης του παιχνιδιού. Η εικόνα του παιχνιδού είναι για 40+ πόντους. Οι αλλαγές του Ομπράντοβιτς και τα φαλτσοσφυρίγματα κράτησαν το σκορ εκεί που το κράτησαν. Στο 3ο δεκάλεπρο ο Ολυμπιακός σε κάποια φάση σκόραρε μόνο με βολές...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 O Γιαννακής φταίει δηλαδή που είχαν 0/25 τρίποντα οι παίχτες τα μισά αμαρκάριστα; Αν είχαν την ευστοχία που θα έπρεπε σήμερα δηλαδή κοντά στο 30% να μπαίναν τα περισσότερα ελεύθερα δηλαδή ο Ολυμπιακός θα είχε +20 πόντους τουλάχιστον.Δεν νομίζω να κέρδιζε αλλά θα πήγαινε στον πόντο το παιχνίδι.Ο Γιαννάκης τι φταίει αν είναι όλοι τους παντελώς άστοχοι; Σοβαρά σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη του Παναθηναικού αλλά επειδή ο Ολυμπιακός ήταν τραγικά άστοχος.Δεν έπαιξε και τίποτα σπουδαίο ο Παναθηναικός. Καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ουτε αναλυονται ετσι αυτα. Ναι ειχαν 0/25 γιατι δεν ηταν αμαρκαριστα. Σωστα ελευθερα σουτ ηταν πολυ λιγα. Απο αυτα τα ελαχιστα σωστα ελευθερα σουτ καποια τα σουταρε ο Τσιλντρες ας πουμε, αρα για ποιο λογο να μπαινανε. Οχι φυσικα και δε θα εμπαιναν και πολυ φυσιολογικο μου ακουγεται το 0/23 με την αναπτυξη που ειχει ο ΟΣΦΠ χθες. Τα περισσοτερα ηταν στη ληξη της επιθεσης απλα για να φυγει η μπαλα απτα χερια τους, αρα δεν ηταν καν τριποτα: ηταν καλη αμυνα Παναθηναικου. Για να στο πω πιο απλα. Ξεκιναγε η επιθεση του ΟΣΦΠ και με το που περναγανε τη σεντρα και μπλοκαρανε και δε μπορουσαν να γυρισουν τη μπαλα ηξερα οτι η θα φαω ενα ακυρο σουτ διποντο/τριποντο, η θα κανω φαουλ και θα τους στειλω σε βολες. Ε στην πρωτη περιπτωση δεν ανησυχουσα. Δευτερον. Αν βαζανε το 30% των τριποντων θα ειχανε λιγοτερα επιθετικα ριμπαουντ ας πουμε, που μπορει να τους οδηγησαν σε ποντους. Αρα δεν ειναι ετσι ξερο οπως το λες +20 ποντοι απτα τριποντα. Τριτον. Στη τελικη δε λεμε κατι αλλο για τον ΟΣΦΠ. Δεν εχει σουτερ, ειναι ανυπαρκτος επιθετικα αμα βρει καλη περιφερειακη αμυνα και κυριως δεν εχει παικτες (αν εξαιρεσουμε τον Τεοντοσιτς) που θα σε παρουν απτο χερακι σε ενα κρισημο ματς να σε τραβηξουν ως τη νικη. Το εργο με τους 0π Τσιλντρες το χουμε ξαναδει πολλακις. Το ιδιο και με τον Κλειζα. Το ιδιο και με τον Τεοντοσιτς, αν και αυτος διαθετει την ικανοτητα αυτη, οχι με τον ΠΑΟ μεσα στο ΟΑΚΑ ομως. Το χθεσινο ματς με ακριβοδικαιη διαιτησια και παιχτες του ΠΑΟ να μη χαλαρωναν τη 4η περιοδο πηγαινε για ιστορικη συντριβη, οι 19 ποντοι ειναι πλασματικη διαφορα σε σχεση με την εικονα του παιχνιδιου. Προσωπικα χαρηκα πολυ για τη συντριβη εστω και των 19 ποντων, για να μην αφηνονται περιθωρια στους συνηθισμενους γραφικους να αναζητησουν διαιτητικα φαντασματα και να αμφισβητησουν την υπεροχη μας. Ελπιζω σε αντιστοιχες νικες και στα επομενα παιχνιδια για να κλεινουν γρηγορα οτι στοματα ανοιξαν εκεινη τη περιοδο της κοιλιας μας.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το να ρίχνεις την εικόνα του παιχνιδιού στην αστοχία του Ολυμπιακού δείχνει έλειψη γνώσης του παιχνιδιού. Στο 3ο δεκάλεπρο ο Ολυμπιακός σε κάποια φάση σκόραρε μόνο με βολές... Ωραίος.:lol: ---------------------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων δεν ψήνομαι να έρθω σε αντιπαράθεση με ειδήμονες.Εγώ ότι είδα λέω.Όπως είδα ας πούμε και το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός και είπα τους πήρανε αμπάριζα και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό,έτσι χθες είδα και καμιά 10αριά τρίποντα ελεύθερα του Ολυμπιακού να χάνονται,άλλα τόσα με καλές προοπτικές και 3 4 βεβιασμένα και να μην μπαίνει κανένα,έναν Παναθηναικό να πιέζει από το πρώτο λεπτό στα 3/4 και να είναι σοβαρός μέχρι εκεί που κλείδωσε το ματς,αλλά μέχρι εκεί.Σίγουρα δηλαδή με μια υποτυπώδη ευστοχία του Ολυμπιακού το παιχνίδι στο 5άποντο το πολύ θα πήγαινε και μάλλον θα το κέρδιζε ο Παναθηναικός.Κανένα διαστημικό παιχνίδι δεν είδα από πλευράς Παναθηναικού.Ναι το σκόρ θα μπορούσε να πάει και στους 30 αν δεν έβαζε τα δεύτερα ο Ομπράντοβιτς,για διαιτητές δεν πρόσεξα κάτι,ένα αδιαθλητικό του Κλέιζα και μια επίθεση του Ολυμπιακού που δεν ανανεώθηκε,ήμουν και με παρέα δεν πρόσεξα και περισσότερα.Αλλά η γενική εικόνα αυτή ήταν.Ο Ολυμπιακός βαρούσε σούτ και ήξερες ότι θα το χάσουν πριν καν σηκωθούν.Ένα δεν αξιωθήκανε να βάλουν.
alexis333 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Eγω απο μπασκετ πολλα δε ξερω ... Αλλα το πραγμα κανει μπαμ ... Απο τη στιγμη που δεν εχουμε περιφερειακο σουτ ειναι ευκολο για μια ομαδα να μας κλεισει κατω απο τη ρακετα και να μας δωσει χωρο για τριποντα ... Και ο απορω που ειχε τον Σοφο τοση ωρα ... Ο ανθρωπος εκανε φοβερο ξεκινημα , τον μαρκαραν 3 και με το ζορι και αυτος τα εβαζε ....
Chris_85 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλη ομαδα εχετε. Για καμια Κιμκι, Προκομ και Παρτιζαν. BTW μιας και τα λεγα απτην αρχη της σεζον και μου λεγατε οτι βουλωνει στωματα: Ο Κλειζα παιχτουρα. Να τον συμαζεψετε λιγο ομως τον looser. (Δεν ηταν τεχνικη ποινη αυτο που εκανε ε? Αυτα για να μην ακουσω καμια αστειοτητα περι διαιτησιας). Οπως σας τα λεγα αρχες σεζον. Θα παιζει ωραια με ομαδουλες, και στα κρισιμα ματς 0. Ως τωρα με εχει διαψευσει σε ολα τα ματς με τον ΠΑΟ, στον τελικο με τη Μπαρτσα και επεται η συνεχεια. Ειναι ακομα πιο κατω απτο 0. Οσο για τον Τσιλντρες. Ζηλευω που δεν εχω "το καλυτερο 3ρι στην Ευρωπη", στην ομαδα μου. Να το χαιρεστε για πολλες σεζον ακομα. Κι εγω το χαιρομαι οσο παιζει στην ομαδα σας, ειλικρινα. Οι 2 ανωτερω ειναι καλοι, με αντιπαλους τυπου σαν αυτους που ανεφερα στη 1η γραμμη. Και δοξα τω θεω ολη η σεζον σας πηγε με τετοιους αντιπαλους, αλλα τωρα τι? Με τι Μπαρτσελονα, τι? Για να δουμε... Η ομαδα σας ειναι χειροτερη απο την περσυνη, το ελεγα απο την αρχη της σεζον και θα επιβεβαιωθω πανηγυρικα. Επεται απολαυση στους φετινους τελικους. Αντε μεγιστε προπονηταρα παρε τηλεφωνο τους Αγγελοπουλους. Εισαι ο Θεος, τα ξερεις ολα. Ελεος ρε, κατι παιδακια στο δημοτικο θυμιζεις ωρες ωρες που κορδωνονται απο υπερηφανεια επειδη ο ''κολλητος'' τους πηρε χειροτερο ελεγχο και βγαινουν και διαλαλουν στο ντουνια πως ''πηραν σε ολα δεκα''. Στα σοβαρα τωρα. Το χθεσινο αποτελεσμα δεν εχει να κανει με τη δυναμικοτητα του Παναθηναικου. Δεν εχει να κανει με τη δυναμικοτητα του Ολυμπιακου. Δεν εχει να κανει με αγωνιστικους λογους, στο ελαχιστο. Κ αυτο επειδη δεν κατεβηκε κανενας Ολυμπιακος να παιξει. Κατεβηκαν 12 παικτες, μεγαλης αξιας, οι οποιοι φορουσαν κοκκινα και οι οποιοι γνωριστηκαν 2 λεπτα πριν το τζαμπολ. Η να το παω ακομα παραπερα. Κατεβηκαν 12 παικτες φορωντας κοκκινα, οι οποιοι γνωριστηκαν 2 λεπτα πριν το τζαμπολ, ειχε μπαλαμουτιασει ο ενας τη γυναικα του αλλου, ειχαν προσωπικα μεταξυ τους, ειχαν προσωπικα με τον προπονητη και ειχαν στριψει κ ενα τσιγαριλικι πριν το ματς. Τι αγωνιστικη κριτικη να κανει κανεις γ αυτο που ειδαμε σημερα?? Χασαμε δικαιοτατα, με πολυ καλη διαιτησια απο εναν μετριοτατο Παο. Περαστικα μας. ---------- Προσθήκη στις 08:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:32 ---------- Αγκωνια εκτος φασης ο Κλειζα στο προσωπο του Τσαρτσαρη, σηκωνονται ο Τσαρτσαρης απλα τον σπρωχνει με το στηθος ζητωντας τον λογο, και ο Κλειζα τον απωθει και τον πεταει στο παρκε με τα χερια. Και κωλοδαχτυλο επισης. Η φαση ως μη γενομενη απτους διαιτητες. Τεχνικη στον Τσαρτσαρη, Ντισκαλιφιε στον Κλειζα. Σε καλυψα? ---------- Προσθήκη στις 08:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:34 ---------- Ρε συ ο Γιαννακης κανει εγκληματα σε καθε παιχνιδι.Σημερα και παλι(το εκανε στο final 4 και παλι) εβαλε τον βουισιτς και τον ξεχασε μεσα...και ταυτοχρονα ξεχασε στον παγκο τον σοφο...Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα. Επισης τι ηταν αυτο με πεν-μπεβερλι μεσα?οκ αμυνα αλλα επιθεση ποιος θα σκοραρει? Αστο φιλε.Δεν υπαρχει προπονητης Γιαννακης και το αποδεικνυει σε καθε ευκαιρια.Εγω ειμαι Παναθηναικος και ευχομαι να μην φυγει ο γιαννακης ποτε. Το κυριοτερο λαθος του Γιαννακη ηταν οτι εμπιστευτηκε την οργανωση του παιχνιδιου, σε κρισιμα σημεια, στον Τεοντοσιτς. Ο Βουισιτς ηταν μεν αστοχη επιλογη, ωστοσο αν δεις το παιχνιδι στο συνολο του, το τεραστιο προβλημα που ειχαμε ηταν επιθετικο, αρα δικαιολογειται η χρησιμοποιηση του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αντε μεγιστε προπονηταρα παρε τηλεφωνο τους Αγγελοπουλους. Εισαι ο Θεος, τα ξερεις ολα. Ελεος ρε, κατι παιδακια στο δημοτικο θυμιζεις ωρες ωρες που κορδωνονται απο υπερηφανεια επειδη ο ''κολλητος'' τους πηρε χειροτερο ελεγχο και βγαινουν και διαλαλουν στο ντουνια πως ''πηραν σε ολα δεκα''. Να μην εκνευριζεσαι καθε φορα που συνηδητοποιεις οτι εχεις κατωτερη ομαδα και οτι σε οοοολα αυτα που συζηταμε 1 χρονο τωρα, δειχνω να επιβεβαιωνομαι λιγο παραπανω απο εσενα. Δε το παιζω προπονητης, αλλα αυτο που βλεπω εχω τη δυνατοτητα να το κρινω :> Εσυ αποτι φαινεται εκνευριζεσαι με αυτο που βλεπεις, τι να σου κανω, αυτο συμβαινει οταν καποιος πιστευει με πεισμα οτι η γη δε γυριζει και ξαφνικα αποδεικνυεται πως γυριζει. Τα περι δημοτικου κλπ ασχολιαστα, προφανως εσυ εισαι ενα επιπεδο πιο πανω σε μπασκετικη κριση και γνωση για να το λες, ασχετως που καθε χρονο διαψευδεσαι στα περισσοτερα που γραφεις. Στα σοβαρα τωρα. Το χθεσινο αποτελεσμα δεν εχει να κανει με τη δυναμικοτητα του Παναθηναικου. Δεν εχει να κανει με τη δυναμικοτητα του Ολυμπιακου. Δεν εχει να κανει με αγωνιστικους λογους, στο ελαχιστο. Κ αυτο επειδη δεν κατεβηκε κανενας Ολυμπιακος να παιξει. Κατεβηκαν 12 παικτες, μεγαλης αξιας, οι οποιοι φορουσαν κοκκινα και οι οποιοι γνωριστηκαν 2 λεπτα πριν το τζαμπολ. Η να το παω ακομα παραπερα. Κατεβηκαν 12 παικτες φορωντας κοκκινα, οι οποιοι γνωριστηκαν 2 λεπτα πριν το τζαμπολ, ειχε μπαλαμουτιασει ο ενας τη γυναικα του αλλου, ειχαν προσωπικα μεταξυ τους, ειχαν προσωπικα με τον προπονητη και ειχαν στριψει κ ενα τσιγαριλικι πριν το ματς. Με απλα λογια οτι ειπα παραπανω και οτι εχω πει απτην αρχη της σεζον. Η ομαδα σου εδω και χρονια ειναι ενα κραμα καλων παιχτων απο τις 2 ηπειρους, αλλα ποτε δεν ηταν ομαδα. Δεν εχετε ακομα ταυτοτητα και προσωπικοτητα ως ομαδα. Και αυτο εδω και 3 χρονια πλεον δε νομιζω οτι ειναι ευθυνη καποιου αλλου πλην του προπονητη. ΠΧ ενας Ζοτς θα ηταν ανικανος να δεσει μια ομαδα μεσα σε 3 χρονια? Ακομα και αν δεν επαιρνε τιτλους θα τους ειχε κανει να δουλευουν σαν ομαδα. Τεχνικη στον Τσαρτσαρη, Ντισκαλιφιε στον Κλειζα. Σε καλυψα? Συμφωνω. Η αν θελανε να ειναι επιεικεις μαζι σας, γιατι εχετε και ενα συνηθειο να κλαιτε για τις διαιτησιες, μπορουσαν απλα να δωσουν μια ΤΠ στον Κλειζα και να εληγε εκει. Το μη γενομενη φαση ποτε δεν το καταλαβα, για μια φαση κατς, σε τελικο πρωταθληματος. Το κυριοτερο λαθος του Γιαννακη ηταν οτι εμπιστευτηκε την οργανωση του παιχνιδιου, σε κρισιμα σημεια, στον Τεοντοσιτς. Ο Βουισιτς ηταν μεν αστοχη επιλογη, ωστοσο αν δεις το παιχνιδι στο συνολο του, το τεραστιο προβλημα που ειχαμε ηταν επιθετικο, αρα δικαιολογειται η χρησιμοποιηση του. Ο Γιαννακης εμπιστευτηκε την οργανωση του παιχνιδιου πολυ παραπανω αποσο επρεπε στον Πεν. Στην τελικη αν δεν εμπιστευτει στον Τεοντοσιτς την οργανωση σε ποιον θα την εμπιστευτει? Ο Παπαλουκας βγαζει 10λεπτο πλεον, ε τοσο επαιξε. Μετα τον Παπαλουκα προφανως πρεπει να προτιμησει τον Τεοντοσιτς απο τον Πεν. Επιμενω οτι το προβλημα δεν ηταν η οργανωση απο τα γκαρντ σας, αλλα η αδυναμια του Γιαννακη να βρει αντιδοτο στην αμυνα του ΠΑΟ. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο που βλεπουμε οποτε ο ΟΣΦΠ αντιμετωπιζει σοβαρες περιφερειακες αμυνες. Το ειδαμε με τη Μπαρτσελονα, το ειδαμε και με τον ΠΑΟ 2 φορες. Μη ξεχναμε οτι εχεις 2 απτα κορυφαια γκαρντ της Ευρωπης, αρα δε δικαιολογειται αυτη η εικονα περιφερειας. Κατι κανετε λαθος. Επισης, εχετε πολυ αργο transition. Εχετε 2-3 παιχτες που οταν παρουν μπαλα κολαει πανω τους και καταστρεφουν το transition. Κλειζα/Σοφο και χθες και ο Τσιλντρες σας καθυστερουσαν δραματικα οποτε παιρνανε μπαλα. Τεσπα αναμενω το παιχνιδι στο ΣΕΦ, το οποιο κατα τη γνωμη μου θα ειναι και το πιο ενδιαφερον στη φετινη σειρα τελικων. Περισσοτερο για να δω ποιοι παικτες απο τους δικους σας εχουν την ικανοτητα να σωσουν την παρτιδα. Sry για τα πολλα σεντονια.
Chris_85 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Midi γρηγορα γιατι βιαζομαι. Τη διαφορα την πηρατε στο 2ο δεκαλεπτο, οταν ο Γιαννακης ''ξεχασε'' τον Παπαλουκα στον παγκο, και επεμενε στον απαραδεκτο εχθες Τεοντοσιτς. Η αμυνα του Παο δεν ηταν ο κυριος λογος που δεν σκοραραμε. Αυτος ηταν τα παιδαριωδη λαθη, τα χαμενα μπασιματα/καρφωματα/ελευθερα σουτ/ελευθερα 3ποντα. Η ελλειψη συγκεντρωσης, το θολωμενο μυαλο, ο τρομος του Οακα. Οπως θελεις πες το. Ο Παο χτες ηταν μετριος. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Να χασουμε. Και 3-0. Δε με νοιαζει. Αρκει να παλεψουμε σαν ομαδα. Δε γινεται να παιζεις στον Ολυμπιακο, και να ''ξενερωνεις'' μες τον αγωνα, να το παιζεις πολλα βαρυς, να δυσανασχετεις με τους συμπαικτες σου. Ισως σε μερικους το Κυπελλο να ηταν αρκετο. Τι να πω. Ολη αυτη η συμπεριφορα των παικτων σιγοντάρεται απο τον Γιαννακη. Φαινομενα που υπαρχουν πολυ καιρο στην ομαδα, και τα χουμε επισημανει πολλακις, καποιοι τα αφηναν να ανθισουν. Ας τα λουστουν λοιπον. Αλλα βλεπεις οταν ελεγα εγω πως δε γινεται ο Κλειζα να φτυνει τους φιλαθλους του Κολοσσου, καποιοι μου λεγαν πως αυτο σημαινει παικτης με @@. Οταν ελεγα πως δε γινεται ο προπονητης να γεμιζει το νερο των παικτων στις συνεντευξεις τυπου και να τους φτιαχνει το ακουστικο, γελουσαν. Οταν ελεγα πως προπονητης ΔΕΝ σημαινει φιλος, τα ιδια. Ε να τα αποτελεσματα. Ο ΟΣΦΠ δε χρειαζεται καποιον δημοσιοσχεσιτη που να εχει διπλωματικες σχεσεις με το ροστερ. Ο Ολυμπιακος χρειαζεται εναν ο οποιος θα παρει κεφαλια. Τερμα. Ουτως η αλλως, το επομενο μετεριζι του ''μαλαγανα'' Γιαννακη, το γνωριζουμε. Καιρος λοιπον να μας αδειαζει τη γωνια.
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε συ Χρηστο αυτος ο Γιαννακης δεν εχει κανει τιποτα. Ουτε ενα συστημα, και ψυχολογια 0. Απολυτο 0! Εβλεπες τον Σαρας να λυσσαει στον παγκο κι οταν κοιταζες τον δικο μας τους εβλεπες να βαριουνται να κουνηθουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.