Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε, εντάξει αν και σ' αυτό το παιχνίδι μας μιλάς για την διαιτησία τι άλλο να πω...

Εντάξει, κι εσείς μιλάγατε μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ και είχατε δίκιο, κι ας χάσατε με 20 πόντους.

Η διαιτησία δεν έσπρωξε κάποια ομάδα στο 1ο δεκάλεπτο, απλά ήταν αλλοπρόσαλη, ο κάθε διαιτητής σφύριζε διαφορετικά και την ίδια φάση ο ένας την έδινε και ο άλλος όχι. Τέτοια ψυχολογία σε ομάδα δεν έχω ξαναδεί πάντως, τράβηξε 5 λεπτά ο Τεόντοσιτς και μετά τελος. Πάντως ο Τέπιτς το παλικάρι ό,τι και να κάνει δε του βγαίνει - δε ξέρω πόσες ευκαιρίεςθα του δώσει ο Ομπράντοβιτς.

Δημοσ.

Καλα στο 1ο ειχαμε 5 φαουλ κ εσεις 0. Ο Σοφο επρεπε να βγαλει αιμα για να κερδισει φαουλ

Απαραδεκτο να χει τετοια εικονα η ομαδα, α π α ρ α δ ε κ τ ο

Ε πιστευω δε θα μεινει κι αλλη χρονια ο Γιαννακης

Δημοσ.

Μα γιατί όχι? Πήρε κύπελλο και σας πήγε τελικό Ευρωλίγκας. Τι άλλο θέλετε?

Ξέρεις πολλούς προπονητές να τυγχάνουν καθολικής αναγνώρισης από τους αντίπαλους φιλάθλους οι οποίοι και φωνάζουν με πίστη "Κανε την ομάδα πάλι πρώτη , Παναγιώτη , Παναγιώτη?"

Εγώ προτείνω "υπομονή".

Δημοσ.
Καλα στο 1ο ειχαμε 5 φαουλ κ εσεις 0. Ο Σοφο επρεπε να βγαλει αιμα για να κερδισει φαουλ

Απαραδεκτο να χει τετοια εικονα η ομαδα, α π α ρ α δ ε κ τ ο

Σε παιχνίδι που ο πρώτος σκόρερ σας έπρεπε να έχει βγει με ντισκαλιφιέ και συνεχίζει να σπρώχνει παίχτες δεξιά και αριστερά σε όλο το παιχνίδι, ΔΕ μιλάς για διαιτησία.

Επίσης δε μιλάς για διαιτησία σε παιχνίδι που οι παίχτες σου σηκώνουν το χέρι τους ότι κάνουν φάουλ και οι διαιτητές το αφήνουν...

Α και ο Σχορτσανίτης κάνει συνεχώς βήματα στο πρώτο δεκάλεπτο ε;

Δημοσ.

Ωραια περα απο την καζουρα, μερικες παρατηρησεις απο το σημερινο ματς.

-Προπονητης Γιαννακης δεν υφισταται στον Ελληνικο και Ευρωπαικο μπασκετ. Ο ανθρωπος ειναι για Β εθνικη Γερμανιας κι αυτο χαρη στα συστηματα που του εχει μαθει ο Ζοτς, διαφορετικα ουτε για εκει. Προσπαθει επιμονα εδω και χρονια να αντιγραψει Ζοτς αλλα δε το εχει. Ευχομαι παντως να μακροημερευσει στον παγκο σας, ειναι ευλογια για τον Παναθηναικο, να εχει ο ΟΣΦΠ τετοιο προπονητη.

-Σας λειπει το 3ποντο γνωστο απο την αρχη της σεζον. Αλλα ομαδα χωρις τριποντο δεν παει πουθενα. Ενας ο Τεοντοσιτς και ενας ο Κλειζα. ΑΛΛΑ:

-Ο Κλειζα δεν υπαρχει στα μεγαλα ματς. Γνωστο απτα πλειοοφ των ΝΒΑ που ηταν ανυπαρκτος ενω ειχε κανει καλη χρονια στη παιδικη χαρα της κανονικης σεζον.

-Τα ιδια και για τον Τσιλντρες, αυτον εξαλου τον ξερουμε περισοτερα χρονια. Ευχομαι να μακροημερευσει και αυτος και να σας παιρνει οσα λεφτα θα μπορουσατε να δινετε σε 2 πρωτοκλασατους παιχταραδες.

-Ομαδα χωρις ταυτοτητα και προσωπικοτητα στα μεγαλα ματς ο ΟΣΦΠ. Πως ειναι ο Τεπιτς σε εμας? Ε ετσι ειναι ολος ο ΟΣΦΠ μεσα στο ΟΑΚΑ.

@Εrwdios. Ναι ρε man η διαιτησια σημερα επαιξε καθοριστικο ρολο. Εχουμε λογο να παιρνουμε στα σοβαρα τετοιες αποψεις?

Δημοσ.

Πέρα από την διαιτησία, μην ξεχνάμε και τους αντεξουσιαστές στις κερκίδες που φωνάζουν δυνατά και δεν αφήνουν τους αντιπάλους να παίξουν με αυτοσυγκέντρωση.

Να τα λέμε όλα, ε

---------- Προσθήκη στις 00:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:43 ----------

Επίσης προφητικό στιγμιότυπο από την αυριανή προπόνηση του Γιαννάκη:

besbesbes_00.jpg

Δημοσ.
Έτσι έτσι, να σας βλέπω να το γυρνάτε στην μπαλίτσα πάλι...

Ψιτ, εκτίθεσαι. Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν σε απασχολεί το μπάσκετ τόσο πολύ, τώρα η μπάλα έγινε μπαλίτσα?

Μπορεί και να το γυρίσω και στο βόλλευ, αλλά κομήτης του forum δεν θα γίνε ποτέ. ;)

Δημοσ.
Ψιτ, εκτίθεσαι. Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν σε απασχολεί το μπάσκετ τόσο πολύ, τώρα η μπάλα έγινε μπαλίτσα?

Μπορεί και να το γυρίσω και στο βόλλευ, αλλά κομήτης του forum δεν θα γίνε ποτέ. ;)

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Η νύξη για την "μπαλίτσα" αφορούσε το γεγονός ότι πήγες να το γυρίσεις εκεί που ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε νταμπλ. Δεν ξέρω εσένα, εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο.

Στο βόλεϋ γύρνα το άμα θες. :lol:

Δημοσ.

Καλά το βόλευ και το ποδόσφαιρο που μπορεί να αρχίσετε να λέτε κάτι. Σε λίγο όμως, θα σκάσει μύτη ο γνωστός και θα αρχίσει για την Ρεάλ.

Δημοσ.

και το πολο...

Τεσπα, σημερα ημαστε τραγικοι και χασαμε δικαια

Απλα ευχομαι να φυγει ο Γιαννακης και να παρουμε εναν καλο σουτερ επιτελους.

Δημοσ.
Σε παιχνίδι που ο πρώτος σκόρερ σας έπρεπε να έχει βγει με ντισκαλιφιέ και συνεχίζει να σπρώχνει παίχτες δεξιά και αριστερά σε όλο το παιχνίδι, ΔΕ μιλάς για διαιτησία.

Επίσης δε μιλάς για διαιτησία σε παιχνίδι που οι παίχτες σου σηκώνουν το χέρι τους ότι κάνουν φάουλ και οι διαιτητές το αφήνουν...

Α και ο Σχορτσανίτης κάνει συνεχώς βήματα στο πρώτο δεκάλεπτο ε;

Μου θέλατε και ντισκαλιφιέ πουλάκια μου???:lol::lol:

Δεν θα έπρεπε να παίζει κανένας πενταδάτος από τις 2 ομάδες με αυτή τη λογική στο Β ημίχρονο..

Τα θεϊκά triple team του ΠΑΟ με τον ένα παίχτη να έχει τα χέρια προτεταγμένα και τους άλλους δύο υψωμένα ήταν τα "μαγικά" κόλπα του Ζοτς..

Χα..

Anyway , από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι υπάρχει η μόνιμη έλλειψη 2 σοβαρών σουτέρ στην ομάδα.

Όλο το ρόστερ μας είναι παίκτες ρακέτας..

Πολύ εύκολα αντιμετωπίζεσαι όταν ο άλλος στηθεί ταμπούρι στη ρακέτα ακίνητος και εσύ βλέπεις το καλάθι σαν δαχτυλίδι...

Τα προηγούμενα δύο χρόνια τουβλάρανε ο Βασιλόπουλος με τον Μπουρούση !!!!!!!

και κάτι γινόταν..

Φέτος ο ένας είναι off όλη τη σαιζόν και ο άλλος παίζει στη θέση του..

Ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλοί σε μπασίματα αλλά δεν τους λες και δεινούς σουτέρς.

Ο Κλέιζα επίσης , όσο και αν θέλουν να τον κάνουν shooting guard (τριαρο τεσσάρι είναι ο άνθρωπος)..

Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα.

Μένει να ανέβει επίπεδο και η ομάδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...