Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχα! εισαι πολυ αστειος εσυ τελικα.. το insomnia θα ειχε βουιξει, οχι ο τοπος.. εχει διαφορα..

συγνωμη δεν εχω μαθει ακομα απεξω ολες τις ατακες σου.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με παρακολουθεις συχνα απο οτι καταλαβαινω, οποτε κανε λιγη υπομονη και θα τις μαθεις.. αν θες θα σου στειλω και αυτογραφο

---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:35 ----------

Μέσα στα πλαίσια της δέσμευσής μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό μας, με προσωπικό κόστος αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. Ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κος Βαλβέρδε.

Εάν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό η προσφορά μου ισχύει για την απόκτηση όποιου άλλου προπονητή με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διευκρινίζω ότι η δέσμευση αυτή είναι ανεξάρτητη της όποιας συζήτησης γίνει ή δεν γίνει για την απόκτηση των μετοχών του Ολυμπιακού, και είναι δωρεά μου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και στεκομαι σε αυτο το σημειο.. δωριζει 2 εκατομμυρια για την αμεση αγορα προπονητη ειτε παρει μερος των μετοχων ειτε οχι! δε πρεπει να εξετασουν την προταση απο τη διοικηση? δε πρεπει να δουν αν λεει αληθεια η ψεματα? δε πρεπει να μαθουμε και εμεις τι γινεται? Επισης ακουστηκε οτι θα κρατησει τον Μιλκοβιτς με δικα του εξοδα.. Μακαρι να γινουν ολα αυτα και να ειναι γνησιος τρελαμενος Ολυμπιακος και να μην εχουμε και εμεις ψευτομεσιες στην ομαδα

Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ σαν κινηση εντυπωσιασμου μου φαινεται... Και καλα εγω ποναω για τον ολυμπιακο και δεν θελω να τον βλεπω στην κατασταση που τον εφεραν ΑΛΛΟΙ, αρα δινω 2 εκ. για προπονητη.

Ξερωντας φυσικα οτι ο κοκκαλης δεν προκειτε ΠΟΤΕ να δεχτει μια τετοια προταση.. Απεναντιας, θα του ριξει ενα χεσιμο, και μετα θα λεει ο μαρινακης "εγω ηθελα να βοηθησω, το λεω εμπρακτα, και αυτος δεν θελει"..

Εκ του ασφαλους δλδ...

Οσο και να μου ειναι αντιπαθιτικος ο κοκκαλης, αυτη η κινηση του μαρινακη τον εφερε πολυ κοντα του...

Υ.Γ. Θα βγαλω και εγω ανακοινωση.. για συμπαρασταση στον ολυμπιακο, θα δωσω μεχρι και 20 εκ/ για να φερω τον μπουφον στην ομαδα... οκ κοκκαλη??? :-D

Δημοσ.
"ψευτομεσσίες" foufoutie? Ε ρε κοίτα σύμπτωση που οι γαύροι γίνονται παπαγαλάκια του Τζίγγερ...

Παίρνεις δύναμη εσύ από τα διοικητικά του Ολυμπιακού ε? :lol:

Δημοσ.
Παίρνεις δύναμη εσύ από τα διοικητικά του Ολυμπιακού ε? :lol:

Βασικά παίρνω δύναμη από το γεγονός πως από την στιγμή που ο πράκτορας σήκωσε λευκή σημαία δεν με νοιάζει καν τι θα ξημερώσει στην ΠΑΕ οσφπ.

Δημοσ.
Βασικά παίρνω δύναμη από το γεγονός πως από την στιγμή που ο πράκτορας σήκωσε λευκή σημαία δεν με νοιάζει καν τι θα ξημερώσει στην ΠΑΕ οσφπ.

Βασικά εμένα μου φαίνεται ότι κοιτάς από εδώ για να παρηγορηθείς για τα εκεί.

Αν δεν σε ένοιαζε, δεν θα εκδήλωνες εδώ μέσα τη χαρά σου, άσε τα παπατζιλίκια. :P

Δημοσ.

Αν δεν σε ένοιαζε, δεν θα εκδήλωνες εδώ μέσα τη χαρά σου, άσε τα παπατζιλίκια. :P

Αν πρόσεξες το πρώτο πόστ μου που κουόταρες, αναφερόμουν στην σαφή αιχμή του φουφούτιου πως εμείς έχουμε ψευτομεσσίες.

Πουθενά δεν γράφω για Μαρινάκη κτλ.

Αν χάρηκα που ο πράκτορας σήκωσε λευκή σημαία (μάλλον πετσέτα παραλίας) ? Ναι, αλλά αυτό είναι old news.

Δημοσ.

+1000000000 στον vlachaquito ...

Σιγα μη δεχτει ποτε ο Κοκκαλης δωρο απο τον Μαρινακη .. :lol:

Αυτα ειναι για να τα ακουει ο κοσμος και να εντυπωσιαζεται ..

Οπως και τα αλλα που λεγε πως ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα και ειναι κατι μαγικο στο μυαλο και αλλα τετοια λαικα ... ;)

Δημοσ.

Ενω ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό με επαγγελματικό τρόπο και όχι με λαϊκισμούς.

Μάλλον είστε μικροί οι περισσότεροι και δεν θυμάστε εκείνο το σήριαλ της αποπληρωμής των χρεών του Ολυμπιακού με λαϊκίστικες κορώνες... με τις οποίες και πέτυχε ο Κόκκαλης τον διακανονισμό των χρεών της ομάδας, με ένα σεβαστό ποσό χρέους να διαγράφεται από το ελληνικό δημόσιο.

Δημοσ.

Βασικα εχεις ενα δικιο ..

Οταν τον πηρε ο Κοκκαλης τον Ολυμπιακο εγω πρεπει να ημουν 4-5 χρονων ... :-D

Δημοσ.

Μπα, μια χαρα γαιδουρια ειμασταν και τοτε.. Απλα τοτε ο κοκκαλης πηρε τον ολυμπιακο απο ανυπαρκτη διοικηση και εμφανιστηκε σαν σωτηρας.. Τωρα, οπως και να το κανεις, ενα εργο το εδειξε ο κοκκαλης τοσα χρονια...

Δημοσ.
Μπα, μια χαρα γαιδουρια ειμασταν και τοτε.. Απλα τοτε ο κοκκαλης πηρε τον ολυμπιακο απο ανυπαρκτη διοικηση και εμφανιστηκε σαν σωτηρας.. Τωρα, οπως και να το κανεις, ενα εργο το εδειξε ο κοκκαλης τοσα χρονια...

Τα χρέη όμως παραγράφηκαν με λαϊκισμούς. Ο Κόκκαλης τότε πλήρωσε χρέη και πήρε δώρο την ομάδα.

Ο Μαρινάκης δε ζητάει κάτι παράλογο. Να αγοράσει μετοχές και να μην πληρώσει χρέη θέλει.

Δηλαδή ο Κόκκαλης ήταν πιο μάγκας και δεν πλήρωσε μετοχές, ο Μαρινάκης είναι μλκας και θα πληρώσει και μετοχές και χρέη?

Δημοσ.

Άντε, μόνοι σας εναντίον όλων, ακόμη και των δικαστών.

Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 ευρώ πρόστιμο, ποινή που αναμφίβολα αποτελεί "χάδι". Την τιμωρία της έδρας του θα την εκτίσει στο πρώτο εντός έδρας ματς του νέου πρωταθλήματος.

Με την απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου, κατέστη σαφές πως παρά το βαρύ κατηγορητήριο, τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη θεωρήθηκαν μεμονωμένα, γεγονός που δεν επισύρει ποινή έδρας. Η τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, επιβλήθηκε λόγω του ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υπότροποι.

Και η επιβεβαίωση των μεμονομένων επεισοδίων από το δικηγόρο του Ολυμπιακού:

Ο έτερος δικηγόρος των Περαιωτών, Θόδωρος Γιαννίκος, αντέκρουσε το κατηγορητήριο λέγοντας τα εξής: «Κατέστρεψαν το γήπεδο οι οπαδοί μας. Προκάλεσαν 150.000 ευρώ ζημιά. Εναντίον μας έγιναν τα επεισόδια. Για την επίθεση στον φροντιστή του ΠΑΟΚ, μπήκαν μέσα δύο αλήτες για να πάρουν τις μπάλες. Είναι όμως παράλογο που πήγε ο ίδιος να κάνει τσαμπουκά και να πάρει πίσω τις μπάλες από τα κλεφτρόνια. Πέραν της ήττας της ομάδας μας, οι οπαδοί μας πέταγαν μπουκάλια επειδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες και τους εξόργιζαν. Και ακόμη χειρότερο από το να πετούν οι οπαδοί μπουκάλια, είναι το να πετούν οι ποδοσφαιριστές μπουκάλια, όπως έκανε ο κ. Βλάνταν Ίβιτς»

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...