adi32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το 13ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ο Βασιλοπουλος μαλλον δε θα παιξει ουτε στους τελικους Γ@μω τη γκινια μας γ@μω.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ο Βασιλοπουλος μαλλον δε θα παιξει ουτε στους τελικους Γ@μω τη γκινια μας γ@μω. Σιγά την απώλεια.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γκάρντ χωρίς σούτ δεν είναι τίποτα. Τι να το κάνω εγώ όταν είναι καλός αμυντικά, όταν δεν μπορεί να σουτάρει απέναντι σε άμυνες ζώνης. Αι σιχτίρ με όλα τα παλτά.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γκάρντ χωρίς σούτ δεν είναι τίποτα, Σουτ έχει, ειδικά ταμπλαδούρα... Όλα τα υπόλοιπα του λείπουν του τερματζή...
kfyros Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εντάξει τώρα, ας ήταν υγιής και θα το συζητάγαμε πόσες ελλείψεις έχει.. Το θέμα είναι ότι δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει σε ψηλό επίπεδο με τα προβλήματα που έχει στη μέση... άτιμο πράμα η π@@τάνα η μέση..
Linus_21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Θέλει να μείνει για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του.Θέλει να μείνει για πάντα στην ομάδα που τον απελευθέρωσε, στην ομάδα που έδειξε τον πραγματικό του εαυτό, που του επέτρεψε να πετάει γάντια στους επόπτες(λόγω της πρωτοφανούς διαιτητικής αδικίας που ένιωσε για τα καλά στο πετσί του!!!!!), που του επέτρεψε να αρπάζεται με τους πάντες στα αποδυτήρια.... Χαίρομαι που του επιτρέψαμε να φύγει και να βρει την υγεια του. Μια φορα υπαλληλος, παντα υπαλληλος...
alexis333 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 «Πλήρωσε τα χρέη και φύγε» Πολυ ενδιαφερον ... Αλλα για 15εκ. κανει ετσι μωρε κι αυτος ... Ας τα δωσει και να ξεκουμπιστει ο αλλος που δεν μπορει να βαλει μια πλεον ...
Dropsreef Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τη δήλωση του Β. Μαρινάκη την ξέρουμε. Και ήδη σχολιάστηκε δεόντως από το Σάββατο το απόγευμα. Θέλετε, όμως, να μάθετε και πως σχολιάστηκε από τον Κόκκαλη η δήλωση αυτή του γνωστού εφοπλιστή; Το σχόλιο είναι πολύ στενού συνεργάτη του Κόκκαλη, αλλά, πιστέψτε με, είναι σαν να το έχει κάνει ο ίδιος ο Κόκκαλης… «Εάν το καταλάβαμε καλά, ο κύριος Μαρινάκης θέλει να πάρει τον Ολυμπιακό. Όχι να τον αγοράσει. Θέλει να μην πληρώσει τίποτα στον Κόκκαλη, που έχει το 78% των μετοχών και θέλει να μην πληρώσει και τίποτα από τα χρέη… Συγνώμη, αλλά δεν έχει λογική κάτι τέτοιο. Ο Κόκκαλης όταν πήρε τον Ολυμπιακό δεν πλήρωσε τόσα εκατομμύρια στα χρέη του συλλόγου;… Θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα η όλη τοποθέτηση, εάν έλεγε παράλληλα ο κύριος Μαρινάκης ότι ναι μεν δεν δίνει λεφτά στον Κόκκαλη και δεν πληρώνει ούτε τα χρέη, αλλά βάζει π.χ. 40 εκ. Ευρώ κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό. Αλλά ούτε κάτι τέτοιο ειπώθηκε… Ο Κόκκαλης δεν θα ήθελε να κάνει δημόσιο διάλογο με τον κύριο Μαρινάκη, αλλά νομίζουμε πως θα είχε κάποια ουσία η όλη ιστορία, εάν πρώτα ο κύριος Μαρινάκης μιλούσε με τον πρόεδρο. Και μετά ας έκανε όποια δήλωση ήθελε». Καταλαβαίνετε, ό,τι καταλαβαίνω; Καταλαβαινουμε πως εισαι ενας πολυ καλος υπαλληλος και πολυ πιστος υπαλληλος Καποιος να τον μαζεψει και αμεσα Πηγη:http://www.sport-fm.gr/article/230815
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γκάρντ χωρίς σούτ δεν είναι τίποτα. Τι να το κάνω εγώ όταν είναι καλός αμυντικά, όταν δεν μπορεί να σουτάρει απέναντι σε άμυνες ζώνης. Αι σιχτίρ με όλα τα παλτά. Παλτο ο Βασιλοπουλος? Με εξαιρεση τη φετινη χρονια που προφανως λογω μεσης δεν υπαρχει στο γηπεδο, ειχε καθοριστικη συμβολη και στο (αμυντικο) παιχνιδι του ΟΣΦΠ και σ αυτο της Εθνικης τα προηγουμενα χρονια. Το βασικο 3αρι ηταν, μην το ξεχνας. Το οτι δε θα γινει ποτε καλος επιθετικος, ειναι δεδομενο. Αλλα ειναι ενας υπερπολυτιμος ρολιστας, και ενας απ τους καλυτερους αμυντικους στην Ευρωπη.
foufoutios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 μα τι μου θυμιζει ο Μαρινακης.. τι μου θυμιζει... oh wait..
tzizzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κολύμβηση ο Ολυμπιακός απέσπασε το 51ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, που ήταν το 15ο συνεχόμενο και μπορεί να αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση από τον Εθνικό, τον άφησε, πάντως, στη δεύτερη θέση (361 έναντι 288 βαθμών), εκεί που του αξίζει. Γιατί γνωρίζουμε όλοι μας ποια είναι η μεγάλη ομάδα του Πειραιά. Όσον αφορά στα συνολικά πρωταθλήματα, απλά δεν υπάρχει αντίπαλος. πηγη
kage Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 http://www.ballineurope.com/specials/funny-notes/the-six-types-of-basketball-team-owner-7681/ http://troktiko.blogspot.com/2010/05/ballineuropecom.html ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΚΙΟΥΜΠΑΝ παντως το roster του ολυμπιακου φετος ηταν 28μυρια και της barcelona 20! τα 140μυρια δολαρια που λεει το αρθρο μηπως ηταν για αγορα της καε?
alexis333 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Στο μπασκετ μπορουν να συνεχιστουν αυτα ... Στο ποδοαφαιρο αλλαζει το τοπιο .... Μονο το 60% των εσοδων θα χρησιμοποιειται για μεταγραφες .... Αρα μια ομαδα που θα θελει να αγοραζει ακριβους παιχτες θα πρεπει να εχει και εσοδα αναλογα ...
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 -Ο κόσμος του ΠΑΟ έχει απογοητευτεί από ορισμένες κινήσεις μιας εφημερίδας... «Θες να απαντήσω με το χέρι στην καρδιά; Το έχω τονίσει 1.000.000 φορές. Πρώτα είμαι αντιολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήταν κατάπτυστα. Αυτό δεν αφορά εμένα, αλλά κάποιους άλλους. Αυτά έχουν φέρει τον ΠΑΟ εδώ. Είναι δυνατόν να παίρνεις το νταμπλ, να έχεις τον Ολυμπιακό από κάτω να είσαι έτοιμος να κάνει δυναστεία και να γίνονται αυτά τα παρατράγουδα. Ντροπή και αίσχος σε όλους, το λέω εγώ ο Θανάσης ο Γιαννακόπουλος και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτεί ο καθένας για αυτά που είπα. Το λέω με το χέρι στην καρδιά και καταλάβετε το: αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, αν δεν μπάσουν δημοσιογράφους μέσα ο ΠΑΟ θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει αλήθειες και όχι παραπληροφόρηση». Tα σχολια δικα σας.. http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/84643-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%85%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.