Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Χρέη; Έχει χρέη η πολυευρωπανάθα; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Κόστισε πολλά αυτό το double. Όχι σε μεταγραφές. Στο 50-50 Ήταν επαγγελματική δουλειά, έπρεπε να φανεί αγνό και γάργαρο και αυτές οι δουλειές κοστίζουν παραπάνω.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εγω προσωπικά χεστηκα για τα χρεη του Ferrero Rocher(κυριε πρεσβη μας κακομαθαινετε). Το κακο ειναι οτι οι "απεναντι" δεν επαιρναν κουπα με εμας ασχολουνταν.Πηραν νταμπλ παλι με εμας ασχολουνται!Τι κακο ειναι αυτο το πραγμα. Κόκκαλη βάλε το χερι στην τσέπη ή ασε τον χωρο ελευθερο να μπουνε και αλλα ατομα στην ΠΑΕ.Αν και εγω προσωπικα προτιμω το δευτερο!
Linus_21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αυτό που δεν λέτε να καταλάβετε οι βάζελοι είναι ότι στα 14 αυτά χρόνια που ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα, έχει παρουσιάσει κατά καιρούς το καλύτερο ποδόσφαιρο Πολλοί θα διαφωνήσουν. Δεν θυμάμαι τον ολυμπιακό να πιάνει τρομερή απόδοση. Και κυρίως τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να μου πείτε ότι την προηγούμενη χρονιά παίξατε μπάλα. Θέλετε να μου πείτε ότι την χρονια παρωδία της ΕΠΟ με τα δελτία, παίξατε μπάλα? Σας παρακαλώ μην θυμηθείτε ματς με Μπενφίκα και μεμονωμένα πεντάλεπτα, γιατί θα κλάψω. Που το διάβαζα ρε γαμώτο αυτό το σχόλιο τελευταία. "Με 3 νίκες αντί για ισοπαλίες θα ήμουν ήρωας, ενώ τώρα με βρίζουν"
foufoutios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δε μπορω να κανω ignore και στα μηνυματα που κανετε παραθεση? δυστυχως βλεπω αυτα που δεν θελω να δω παλι..
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν θες να καταλάβεις, δεν πειράζει, ο στρουθοκαμηλισμός είναι η λύση για τα προβληματά σας. Και μιας και μιλάμε για στουθοκαμηλισμό, όταν εμείς γράφαμε εδώ μέσα ότι ο ΠΑΟ έχει χρέη και δεν είναι ρόδινα τα πράγματα στα οικονομικά του, κάποιοι (κατά την προσφιλή τους τακτική), μας χλεύαζαν Δεν πειράζει, στη φόρα τώρα. Γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ βεβαιωμένου χρέους και πρόβλεψης ελείματος; Πες μου τώρα για στρουθοκάμηλους, κορμοράνους κτλ...
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Πολλοί θα διαφωνήσουν. Δεν θυμάμαι τον ολυμπιακό να πιάνει τρομερή απόδοση. Και κυρίως τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να μου πείτε ότι την προηγούμενη χρονιά παίξατε μπάλα. Θέλετε να μου πείτε ότι την χρονια παρωδία της ΕΠΟ με τα δελτία, παίξατε μπάλα? Σας παρακαλώ μην θυμηθείτε ματς με Μπενφίκα και μεμονωμένα πεντάλεπτα, γιατί θα κλάψω. Που το διάβαζα ρε γαμώτο αυτό το σχόλιο τελευταία. "Με 3 νίκες αντί για ισοπαλίες θα ήμουν ήρωας, ενώ τώρα με βρίζουν" Κάτι τεσσάρες κλπ με μπαλάρα στις έχω ρίξει. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Εποχές με Τζιοβάνι, Ριβάλντο στην ομάδα και ακόμα και εποχές με Γεωργάτο, Γιαννακόπουλο, Γκόγκιτς ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο πάνω σε όλα. Όσο για το σχόλιο του Κόκκαλη, προφανώς μιλάει για τους υπαλλήλους του της θύρας 7, γιατί εδώ μέσα κλείνω 3ο χρόνο που τον βρίζω και είμαι από τους πρώτους που έχουν πει, να φύγει για να βρει η ομάδα το δρόμο της. Μία χρονιά δεν ασχολήθηκε και κάναμε 2 διπλά.
foufoutios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ακομα ενα δειγμα για το τι επικρατει στην ομαδα αυτη την περιοδο ειναι και η περιπτωση Ντιογκο. Δεν πηγε στην τελευταια συναντηση της σεζον, δεν πηρε προγραμμα εκγυμνασης και δεν ειδοποιησε καν.. Αν δεν τον αρχισουμε στις κλωτσιες οταν γυρισει, διακοπη συμβολαιου και τον π0υλο.. (οταν βγαλουμε διοικηση βεβαια)
kirileman Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σας παρακαλώ μην θυμηθείτε ματς με Μπενφίκα και μεμονωμένα πεντάλεπτα' date=' γιατί θα κλάψω. [/quote'] Μεμονωμένο δίμηνο σου κάνει; Ρίξε μια ματιά Νοέμβρη-Δεκέμβρη στα αποτελέσματα και τα ξαναλέμε. Μη κλάψεις όμως. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κάτι τεσσάρες κλπ με μπαλάρα στις έχω ρίξει. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Εποχές με Τζιοβάνι, Ριβάλντο στην ομάδα και ακόμα και εποχές με Γεωργάτο, Γιαννακόπουλο, Γκόγκιτς ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο πάνω σε όλα. Όσο για το σχόλιο του Κόκκαλη, προφανώς μιλάει για τους υπαλλήλους του της θύρας 7, γιατί εδώ μέσα κλείνω 3ο χρόνο που τον βρίζω και είμαι από τους πρώτους που έχουν πει, να φύγει για να βρει η ομάδα το δρόμο της. Μία χρονιά δεν ασχολήθηκε και κάναμε 2 διπλά. Με Θρασύβουλους γιατί χρειαζόσουν την βουτιά του Ντούντου, για να βάλεις στο σακουλάκι σου τους 3 βαθμούς αντί του ενός? Γιατί όπως σίγουρα θα διαπίστωσες φέτος, ισοπαλίες όπως αυτές(Γιάννενα,Ηρακλή κλπ) είναι που στερούν πρωταθλήματα.Που ήταν η μπαλάρα τότε? Γιατί σε θυμάμαι να κερδίζεις με την ψυχή στο στόμα στο 80φεύγα τον κάθε πικραμένο? Έτσι θες να πιστεύεις, ότι μόνο σε αυτούς απαευθύνεται. Επέτρεψε μου να διαφωνώ. Αναρωτιέμαι πάντως γιατί δεν κατάφερε να πάρει διπλό η ομαδάρα των Γεωργάτο-Γκόγκιτς
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Με Θρασύβουλους γιατί χρειαζόσουν την βουτιά του Ντούντου, για να βάλεις στο σακουλάκι σου τους 3 βαθμούς αντί του ενός? Γιατί όπως σίγουρα θα διαπίστωσες φέτος, ισοπαλίες όπως αυτές(Γιάννενα,Ηρακλή κλπ) είναι που στερούν πρωταθλήματα.Που ήταν η μπαλάρα τότε? Γιατί σε θυμάμαι να κερδίζεις με την ψυχή στο στόμα στο 80φεύγα τον κάθε πικραμένο? Και τι θέλεις να μου πεις με αυτό? Δηλαδή θα διαγράψουμε ολόκληρους αγώνες που η ομάδα έβγαζε φωτιές (6-1 Λεβερκούζεν, 3-0 Γαλατά) για μια βουτιά του Ντουντού? Με την ίδια λογική, γιατί εσύ στον επετειακό αγώνα με την Καλαμαριά για τα 100 σου χρόνια, κέρδισες με μαϊμουδένιο πέναλτι του Πιθηκούνη? Μήπως για να επιβεβαιώσεις τη δόξα της εκατονταετίας? Ωραία λογική ε? Έτσι θες να πιστεύεις, ότι μόνο σε αυτούς απαευθύνεται. Επέτρεψε μου να διαφωνώ.Αναρωτιέμαι πάντως γιατί δεν κατάφερε να πάρει διπλό η ομαδάρα των Γεωργάτο-Γκόγκιτς Να διαφωνείς όσο θες, αρκεί να μην έχει η διαφωνία σου καμία σχέση με τις απόψεις μου και να μην σχολιάζονται κατ' αυτό τον τρόπο, γιατί όταν εγώ και κάποιοι άλλοι (adi32, arrwstos7, foufoutios κλπ) βρίζαμε τον Κόκκαλη, επειδή βλέπαμε που πάει το παραμύθι, εσύ δεν είχες γραφτεί καν εδώ για να τα διαβάσεις.
Linus_21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Και τι θέλεις να μου πεις με αυτό? Δηλαδή θα διαγράψουμε ολόκληρους αγώνες που η ομάδα έβγαζε φωτιές (6-1 Λεβερκούζεν, 3-0 Γαλατά) για μια βουτιά του Ντουντού? Με την ίδια λογική, γιατί εσύ στον επετειακό αγώνα με την Καλαμαριά για τα 100 σου χρόνια, κέρδισες με μαϊμουδένιο πέναλτι του Πιθηκούνη? Μήπως για να επιβεβαιώσεις τη δόξα της εκατονταετίας? Ωραία λογική ε? Να διαφωνείς όσο θες, αρκεί να μην έχει η διαφωνία σου καμία σχέση με τις απόψεις μου και να μην σχολιάζονται κατ' αυτό τον τρόπο, γιατί όταν εγώ και κάποιοι άλλοι (adi32, arrwstos7, foufoutios κλπ) βρίζαμε τον Κόκκαλη, επειδή βλέπαμε που πάει το παραμύθι, εσύ δεν είχες γραφτεί καν εδώ για να τα διαβάσεις. Αν ήταν μία η περίπτωση που χρειάστηκαν να επέμβουν τρίτοι για να σε πάρουν από το χεράκι, ή να βάλουν σε μένα τρικλοποδιά, μπορεί και να μην διαφωνούσαμε για τα περι λογικής. Δεν είστε εσείς οι 4 οι μόνοι που διαβάζετε και γράφετε στο φόρουμ, και φυσικά δεν είστε οι μόνοι οπαδοί του ολυμπιακού στην Ελλάδα. Οπότε μέχρι την στιγμή που θα γράψω ο Erwdios το και το, μπορείς να αγνοείς ορισμένα ποστ μου που δεν σε αφορούν.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αναρωτιέμαι πάντως γιατί δεν κατάφερε να πάρει διπλό η ομαδάρα των Γεωργάτο-Γκόγκιτς Καλα ενταξει αν αμφισβητεις εκεινη την ομαδα με Γεωργατο-Τζολε Μαυρογενιδη Γιαννακοπουλο Γκογκιτς Καραπιαλη κτλ δεν χρειαζεται να πω κατι
Linus_21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλα ενταξει αν αμφισβητεις εκεινη την ομαδα με Γεωργατο-Τζολε Μαυρογενιδη Γιαννκοπουλο Γκογκιτς Καραπιαλη κτλ δεν χρειαζεται να πω κατι Δεν πήγα εγώ την κουβέντα στα διπλά.
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν πήγα εγώ την κουβέντα στα διπλά. Τα κρατούσαμε για Λεωφόρο τα διπλά. Και τι διπλά ε? Προπαίδεια ολόκληρη. 2Χ2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.