Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πες μας εσύ. Πιστεύεις ότι άξιζες όλα τα επόμενα? Αν κρίνω απο την διαφορά δυναμικότητας... Το θέτω αλλίως. Ποιά πρωταθλήματα αξίζατε, είσασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον ΟΣΦΠ απο το 2000 και μετά;
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όλα. Και τα χάρτινα. Χαρτινα ως προς ποια εννοια?Κρινουμε το θεμα βαση "ηθικης" ή βαση νόμου?Ηθικά ναι έχασα το πρωτάθλημα στην Καλαμαρια,βαση νόμου το πήρα συμφωνα με την αποφαση του ανωτατου αθλητικου δικαστηρίου!Δεν μου το έδωσε ουτε η ΕΠΟ ουτε ο Γκαγκατσης! Τι υπερισχυει η ηθική ή ο νόμος? ---------- Προσθήκη στις 18:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:54 ---------- Το θέτω αλλίως. Ποιά πρωταθλήματα αξίζατε, ήσασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον ΟΣΦΠ απο το 1996 και μετά; fixed Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πρόχειρα για μετά το 2000: Ευθυμιάδης - Ριζούπολη και πέρισυ για εμάς. + Το χάρτινο που κλέψατε από την ΑΕΚ
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πέρσυ δεν ήταν το τσο και λο με τον Εργοτέλη εντός; Που ήσασταν απο τον -12 απο τον Δεκέμβρη; + Το χάρτινο που κλέψατε από την ΑΕΚ Ενω ξερωγώ ο Πατέρας αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο δεν θα πήγαινε στο CAS. Αλλά συμφωνώ οτι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη τότε.
johnyboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ε μας ακύρωναν γκολ στον Ηρακλή.10 offside σε κάθε ματς.είχαμε αρκετά τέτοια όμορφα.
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πέρσυ δεν ήταν το τσο και λο με τον Εργοτέλη; Που ήσασταν απο τον -12 απο τον Δεκέμβρη; Πέρυσι ήταν το πιο στημένο από όλα.
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πρόχειρα για μετά το 2000: Ευθυμιάδης - Ριζούπολη και πέρισυ για εμάς. + Το χάρτινο που κλέψατε από την ΑΕΚ Χαρτινα ως προς ποια εννοια?Κρινουμε το θεμα βαση "ηθικης" ή βαση νόμου?Ηθικά ναι έχασα το πρωτάθλημα στην Καλαμαρια,βαση νόμου το πήρα συμφωνα με την αποφαση του ανωτατου αθλητικου δικαστηρίου!Δεν μου το έδωσε ουτε η ΕΠΟ ουτε ο Γκαγκατσης!Τι υπερισχυει η ηθική ή ο νόμος? Για το χαρτινο θέλω την άποψη σου Ευθυμιαδη εσυ-Δουρο εγω
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πέρυσι ήταν το πιο στημένο από όλα. Εντάξει. Αφού μου το τεκμηρίωσες τόσο όμορφα σταματώ εδώ.
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ενω ξερωγώ ο Πατέρας αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο δεν θα πήγαινε στο CAS. Αλλά συμφωνώ οτι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη τότε. Ποιο CAS μωρέ. Τους βαθμούς σας τους έδωσε ο αθλητικός δικαστής της ΕΠΟ. Το CAS απλά δεν εκδίκασε καν την προσφυγή της Καλαμαριάς γιατί θεώρησε πως δεν είχε έννομο συμφέρον, μιας και είχατε φροντίσει να υποβιβαστεί με τα τσαρούχια.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Έλα ρε, αφού κάθεστε και λέτε ότι σε όλα είσασταν καλύτεροι και τα πήρατε με το σπαθί σας, τι να λέμε τώρα... Και θέλετε μετά να κάνουμε και σοβαρές συζητήσεις... @@ριές επιπέδου omni και πολύ είναι... Δούρο λέει ο άλλος...
dark Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλά ακόμα με αυτά ασχολείστε ? Δε μάθατε ότι παραιτήθηκε ο Πατέρας σας και έχουν μαζευτεί και τον παρακαλάνε να μείνει χαχαχαχαχαχαχα τι μαϊμουδιές !!! για μωρά παιδάκια σας περνάνε τελείως
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δούρο λέει ο άλλος... Δουρος-Λεωφορος-Αποβολη Giovanni-Μοντελο,Αλανι κανονικα στο παιχνιδι! Και δεν ειμαι άλλος
Linus_21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλά ακόμα με αυτά ασχολείστε ? Δε μάθατε ότι παραιτήθηκε ο Πατέρας σας και έχουν μαζευτεί και τον παρακαλάνε να μείνει χαχαχαχαχαχαχα τι μαϊμουδιές !!! για μωρά παιδάκια σας περνάνε τελείως Ακόμα ελπίζετε να φύγει ο Πατέρας, για να γελάσει το χειλάκι σας?? Μην ξεχνιόμαστε πάντως όσον αφορά το μωρά και τα παιδάκια. Θυμίσου Σωκράτη τον παλιό, καλό σου εαυτό και άφησε έργο πίσω σου πριν φύγεις. Όχι συντρίμμια
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για το χαρτινο θέλω την άποψη σουΕυθυμιαδη εσυ-Δουρο εγω Ωραία, κράτα νόμιμα αυτό που πήρες πρόπερσυ και δώσε πίσω εκείνο που πήρες την προηγούμενη χρονιά , πότε ήταν, που μπήκατε και τα κάνατε γυαλιά καρφιά στην Ν. Σμύρνη και το -3 που είχε αποφασιστεί αρχικά μετατράπηκε σε χρηματικό πρόστιμο γιατί "τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα". Για τον Δούρο, σας μέτρησε γκολ, σας άφησε με 11 μέχρι την φάση του Τζιοβάνι και έχετε παράπονο κιόλας
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δουρος-Λεωφορος-Αποβολη Giovanni-Μοντελο,Αλανι κανονικα στο παιχνιδι!Και δεν ειμαι άλλος Ναι, και μούφα γκολ που δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή. Αλέφαντος-Δούρος που δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.