Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν τρώτε κουτόχορτο, κουπόχορτο τρώτε τόσα χρόνια.

Η πλακα ειναι πως οταν βγαινουν Ευρωπη κ τρωνε τις σφαλιαρες τους αρχιζουν τη γκρινια.

Δημοσ.
Για τον δευτερο απο τη στιγμη που ειναι ενας απ τους κορυφαιους γκαρντ, ο ΟΣΦΠ εχει προβλημα στην περιφερεια και μπορουμε να καλυψουμε τις οικονομικες απαιτησεις του και αυτος φευγει απ την ομαδα του, τιποτε δεν αποκλειεται.

Εγω παντως το κοβω χλωμο. Κ απ' οτι διαβαζω, οδευει προς σιενα/εφες

Σιένα και Εφές μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά;

Εντωμεταξύ, ο Σάρας έχει δηλώσει σε άσχετο χρόνο ότι σε 2 ομάδες δε θα έπαιζε ποτέ, στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Βέβαια, έπιασαν οι δημοσιογραφίσκοι μια δηλωσούλα του "ποτέ μη λες ποτέ στη ζωή" που έκανε πριν λίγες μέρες και το έκαναν σίγουρο, την τρίχα-τριχιά με άλλα λόγια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ----------

Κακα τα ψεμματα ομως, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να γνωριζει μπασκετ και να λεει πως το Σερβακι δεν εχει τα φοντα να γινει ΠΟΛΥ μεγαλος ασσος.

Εγώ πάντως δεν τον βλέπω και τόσο μεγάλο ταλέντο. Δεν έχει το μυαλό που χρειάζεται η θέση.

Δημοσ.
Σιένα και Εφές μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά;

Εντωμεταξύ, ο Σάρας έχει δηλώσει σε άσχετο χρόνο ότι σε 2 ομάδες δε θα έπαιζε ποτέ, στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Βέβαια, έπιασαν οι δημοσιογραφίσκοι μια δηλωσούλα του "ποτέ μη λες ποτέ στη ζωή" που έκανε πριν λίγες μέρες και το έκαναν σίγουρο, την τρίχα-τριχιά με άλλα λόγια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ----------

Εγώ πάντως δεν τον βλέπω και τόσο μεγάλο ταλέντο. Δεν έχει το μυαλό που χρειάζεται η θέση.

προτου απαντησεις δες τι γραφει λιγο...γραφει μετα απο κανα 2 post οτι νομιζε οτι μιλαγαμε για τον Rakosevic και οτι για αυτον ελεγε οτι παει Σιενα ή Εφες.

Δημοσ.
προτου απαντησεις δες τι γραφει λιγο...γραφει μετα απο κανα 2 post οτι νομιζε οτι μιλαγαμε για τον Rakosevic και οτι για αυτον ελεγε οτι παει Σιενα ή Εφες.

Ναι, το είδα, αρκετά ποστ μετά.

Και πάλι πάντως, λάθος κάνει, γι' αυτό και δεν το άλλαξα....

Δημοσ.

Που κανω λαθος? Στο οτι ο Ρακοσεβιτς συζηταει με Σιενα και Εφες?

η στο οτι θελουμε τον Σαρας?

btw ανεκδοτακι:

Ο πατερας ειναι στα τελευταια του και φωναζει κοντα του τους τρεις γιους του ολους μελη του Ολυμπιακου.

"Παιδια μου θελω να σας πω την τελευταια μου επιθυμια".

"Πες μας πατερα" λεει ο μεγαλυτερος.

"Θελω να με γραψετε μελος του Παο".

Κοκκαλο ολοι... "Τι λες πατερα, εσυ μας εκανες μελη του Ολυμπιακους, μελη της θυρας 7, περηφανους πρωταθλητες, καλυτερα να πεθανουμε τωρα ολοι".

"Αυτη ειναι η τελευταια μου επιθυμια και θελω να τη σεβαστειτε" ειπε ο πατερας.

Πανε λοιπον οι γιοι και γραφουν τον πατερα μελος του παο και του πανε στο νεκροκρεβατο την ταυτοτητα μελους. Ο πατερας σφιγγει την ταυτοτητα στο χερι του και αφηνοντας την τελευταια του πνοη ψιθυριζει "Ακομα ενας βαζελος λιγοτερος σε αυτη την κοινωνια..."

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:56 ----------

Αν αναφερεσαι στη δηλωση που ειχε κανει ο Σαρας, ενα θα σου πω: ο Ανθρωπος ειναι τρελος. Τρελα ξερεις τι σημαινει? Οτι καλλιστα μπορει να υπογραψει και σε μας.

Εγω αν ημουν Αγγελοπουλος παντως, θα προσπαθουσα να τον υπογραψω με καθε κοστος. Ελεος απο την ομαδα μας εχει περασει ο καθε αμπαλος, γ αυτο τον παικταρα θα τσιγγουνευομουν???(το ιδιο ισχυει και για τον Μπουρουση)

Δημοσ.

[/color]Αν αναφερεσαι στη δηλωση που ειχε κανει ο Σαρας, ενα θα σου πω: ο Ανθρωπος ειναι τρελος. Τρελα ξερεις τι σημαινει? Οτι καλλιστα μπορει να υπογραψει και σε μας.

Εγω αν ημουν Αγγελοπουλος παντως, θα προσπαθουσα να τον υπογραψω με καθε κοστος. Ελεος απο την ομαδα μας εχει περασει ο καθε αμπαλος, γ αυτο τον παικταρα θα τσιγγουνευομουν???(το ιδιο ισχυει και για τον Μπουρουση)

Ποτε μη λες ποτε.εδω εχει παει ο οικονομου στον ολυμπιακο να μην σου πω κ αλλα παραδειγματα...Σημερα πχ πηγε ο χριστοφιδελης που το παιζε κ ολυμπιακαρα στο παο.Αν το λεγες πριν λιγους μηνες οτι θα παει στο ΠΑΟ θα σε παιρναν με τις ντοματες...

Δημοσ.

Ναι.

Αν αναφερεσαι στη δηλωση που ειχε κανει ο Σαρας, ενα θα σου πω: ο Ανθρωπος ειναι τρελος. Τρελα ξερεις τι σημαινει? Οτι καλλιστα μπορει να υπογραψει και σε μας.

Η μόνη περίπτωση να έρθει σε εσας είναι να θεωρήσει εαυτόν εξαιρετικά θιγμένο από τον Παναθηναϊκό και να έρθει από αντίδραση. Καμία άλλη.

Δημοσ.

Αποψη σου. Μπορει να χεις δικιο, μπορει και οχι. Εικασιες κανουμε.

Να σου θεσω ενα ερωτημα. Αν πες δεν τα βρει με τον παο, ΠΟΥ θα παει?

Ωστε να παιξει μπασκετ υψηλου επιπεδου?

Τσσκα/Σιενα/Ρεαλ αποκλειονται για διαφορους λογους.

Μπαρτσα? Ειναι μια πιθανοτητα.

Μακαμπι? Με τι μπατζετ να τον παρει?

Οποτε αν τα σκασουν γερα οι Αγγελοπουλοι, εχουν πιθανοτητες. Καλα τα οπαδικα παραμυθακια αλλα οταν μπαινουν εκατομμυρια στη μεση, τοτε οι αποφασεις δεν ειναι παντα οι αναμενομενες.

Για μενα το πιο πιθανο ειναι βεβαια να μεινει στον Παο. Αν δεν μεινει, και οι Αγγελοπουλοι τον θελουν πραγματικα, τοτε θα ερθει σε μας.

Δημοσ.
Αποψη σου. Μπορει να χεις δικιο, μπορει και οχι. Εικασιες κανουμε.

Να σου θεσω ενα ερωτημα. Αν πες δεν τα βρει με τον παο, ΠΟΥ θα παει?

Ωστε να παιξει μπασκετ υψηλου επιπεδου?

Τσσκα/Σιενα/Ρεαλ αποκλειονται για διαφορους λογους.

Μπαρτσα? Ειναι μια πιθανοτητα.

Μακαμπι? Με τι μπατζετ να τον παρει?

Οποτε αν τα σκασουν γερα οι Αγγελοπουλοι, εχουν πιθανοτητες. Καλα τα οπαδικα παραμυθακια αλλα οταν μπαινουν εκατομμυρια στη μεση, τοτε οι αποφασεις δεν ειναι παντα οι αναμενομενες.

Για μενα το πιο πιθανο ειναι βεβαια να μεινει στον Παο. Αν δεν μεινει, και οι Αγγελοπουλοι τον θελουν πραγματικα, τοτε θα ερθει σε μας.

Σαφώς και κάνουμε εικασίες. Αλλά έχω το πλεονέκτημα να έχω παρακολουθήσει πιο από πιο κοντά τον παίκτη, όντας στην ομάδα μου.

ΑΝ φύγει, θα πάει Μπαρτσελόνα.

Ο Σάρας δεν είναι Σισκάουσκας που στον Παναθηναϊκό έπερνε 800.000 και πριν έρθει εδώ έπερνε στην Μπένετον 400.000 (ή και πιο λίγο νομίζω).

Ο Σάρας έχει στην τράπεζα κανένα 20σάρικο μαζεμένο και έχει μια πολυτέλεια να διαλέξει πώς θα τελειώσει την καριέρα του. Αυτό είναι που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, όχι τόσο τα χρήματα.

Δημοσ.
. Αν δεν μεινει, και οι Αγγελοπουλοι τον θελουν πραγματικα, τοτε θα ερθει σε μας.

Αυτα τα συμπερασματα με τρελαινουν λεμε! Και η σιγουρια φυσικα! Ωρες ωρες κανετε λες κ ειστε μεσα στο μυαλο του παιχτη. Χωρις να εχει γινει καν νυξη απο τον ιδιο τον παιχτη περι Ολυμπιακου. Το μονο που δηλωσε ο κακομοιρος ο Σαρας σε ανυποπτο χρονο, ειναι οτι ποτε δε θα επαιζε στον Ολυμπιακο. Τωρα πως καταληξαμε σε βεβαιη μεταγραφη (υπο την προυποθεση οτι τον θελουν οι Αγγελοπουλοι), απο αυτη τη δηλωση σε συνδυασμο με το οτι ληγει το συμβολαιο του στον ΠΑΟ, αντε βρες ακρη...

ΤΣΣΚΑ και Σιενα γιατι αποκλειονται? Ξεχνας κι αλλες ομαδες που μπορουν να χτυπησουν Σαρας. Ταου πχ.

Δημοσ.
Αυτα τα συμπερασματα με τρελαινουν λεμε! Και η σιγουρια φυσικα! Ωρες ωρες κανετε λες κ ειστε μεσα στο μυαλο του παιχτη. Χωρις να εχει γινει καν νυξη απο τον ιδιο τον παιχτη περι Ολυμπιακου. Το μονο που δηλωσε ο κακομοιρος ο Σαρας σε ανυποπτο χρονο, ειναι οτι ποτε δε θα επαιζε στον Ολυμπιακο. Τωρα πως καταληξαμε σε βεβαιη μεταγραφη (υπο την προυποθεση οτι τον θελουν οι Αγγελοπουλοι), απο αυτη τη δηλωση σε συνδυασμο με το οτι ληγει το συμβολαιο του στον ΠΑΟ, αντε βρες ακρη...

ΤΣΣΚΑ και Σιενα γιατι αποκλειονται? Ξεχνας κι αλλες ομαδες που μπορουν να χτυπησουν Σαρας. Ταου πχ.

Δεν πήγε στον Ολυμπιακό πριν 2 χρόνια, θα πάει τώρα (και σίγουρα!) που έχει ήδη παίξει στον Παναθηναϊκό και λέει ότι γι' αυτό ακριβώς το λόγο δε θα έπαιζε ποτέ εκεί!

Και φυσικά, αν τα πεις αυτά είσαι οπαδός με πράσινα γυαλιά κτλ... :rolleyes:

Δημοσ.

Α, τώρα πως μπορεί να τρώω εγώ κουτόχορτο που έχω 37 και εσύ να είσαι ευχαριστημένος με 19, δεν μπορώ να τα καταλάβω.

ξεχασες το 12 στα 13, να το λεμε ολοκληρωμενο το ποιηματακι

Δημοσ.
ξεχασες το 12 στα 13, να το λεμε ολοκληρωμενο το ποιηματακι

όχι, ποιηματάκι. Είναι, η αλήθεια. Εσύ, έχεις 12. Εγώ, έχω τα τριπλάσια από ότι εσύ + άλλο ένα. Καλά πας. Α, ξέχασα μωρέ, με νίκησες περσι 4-0. Οπότε, ξεχρέωσες για τα επόμενα 40 χρόνια. Βέβαια, τα πρηογύμενα χρόνια, όπου σε έβρισκα, πρωτάθλημα, κύπελλο σε νίκαγα. Θυμάσαι, την εξάρα, την πρόσφατη, με τον ηλία, που χε ανέβει στο ρολόι? Συγχαρητήρια για την άνοδο σου στην Α1, του βόλει, σου έδωσα?

Και κάτι, για τους ολυμπιακάρες. Ας τολμήσει, ο κόκκαλης να πουλήσει τον γκαλλέτι, στη γιούβε. Τι να κάνουμε, ρε μάγκες, εσείς θα μένατε στον ολυμπιακό ή θα πηγαίνατε στη γιουβέντους?

Δημοσ.

Δεν διαβαζεις τι γραφω. Λεω ΑΝ φυγει και ΑΝ τον θελουν οι Αγγελοπουλοι.

Και οχι μονο για τα λεφτα. Το αγωνιστικο επιπεδο που θα βρει στον Ολυμπιακο δεν θα το βρει αλλου, αντε εστω σε μια Μπαρτσα (που ομως ειναι αμφιβολο αν θα μπορεσει να τον ικανοποιησει οικονομικα.

Απο κει και περα, εγω δε μιλαω για σιγουρη μεταγραφη εννοειται (!) απλα εσυ μαθε να διαβαζεις τι γραφω πριν πεταξεις οτι σου κατεβει!

----

Για τα 20 εκατομμυρια, νομιζω οτι θα εχει παραπανω (μονο τους τοκους να σκεφτεις).

Τσσκα και Σιενα αποκλειονται λογω Μπατζετ καθαρα η πρωτη και λογω μπατζετ/ΜακΙνταιρ η δευτερη.

Η Ταου με Πιτ Μαικλ και Λουκας τη βγαζει, δε νομιζω να μπορει να τον δελεασει.

Τεσπα, για μενα το πιο πιθανο σεναριο (ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) ειναι να μεινει στον Παο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...