Erwdios Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τόσοι είστε όλοι κι όλοι, πώς να μιλήσετε περισσότεροι Ξέχασα και τον Χατζηχρήστο
Dropsreef Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αεκτζη ριξε ενα φλεφαρο στο ογδοο με δεκατο δευτερολεπτο!Γωνια αριστερα οπως κοιτας την οθονη.Ο Δελλας πρεπει να ειναι.Με το απολυτο γελιο 18ο με 20ο δευτερολεπτο σαν να εχει πεσει κεραυνος στο γηπεδο και την αραξαν στο χορταρακι ολοι(οχι δεν με εκφραζει ο Τσουκαλας αλλα αυτο το βιντεο βρηκα) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=M5j_DX6uBLM[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Dropsreef είπε: Αεκτζη ριξε ενα φλεφαρο στο ογδοο με δεκατο δευτερολεπτο!Γωνια αριστερα οπως κοιτας την οθονη.Ο Δελλας πρεπει να ειναι.Με το απολυτο γελιο 18ο με 20ο δευτερολεπτο σαν να εχει πεσει κεραυνος στο γηπεδο και την αραξαν στο χορταρακι ολοι(οχι δεν με εκφραζει ο Τσουκαλας αλλα αυτο το βιντεο βρηκα)http://www.youtube.com/watch?v=M5j_DX6uBLM αχ ρε πούστη μου, μου την είπε ο 5ος.... τί θα κάνω τώρα??? *Εμείς μπορεί να πέφταμε κάτω, δε αγώνα όμως δεν κωλώσαμε να μην κατεβούμε.....
Dropsreef Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: αχ ρε πούστη μου, μου την είπε ο 5ος......... Αχ ρε πουστη μου μου την ειπε ο έχων 11 πρωταθλήματα!Μου την ειπε ο περσινος κυπελλουχος μεχρι το 92ο λεπτο........ Καλα τα πας!Συνεχισε Ρε εγω 11 πρωταθληματα πηρε σε 12 χρονια και εσυ 11 σε ολη την ιστορια σου!Τι να μας πει ρε?
Erwdios Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: *Εμείς μπορεί να πέφταμε κάτω, δε αγώνα όμως δεν κωλώσαμε να μην κατεβούμε..... Ούτε εμείς δεν κωλώσαμε να μην κατέβουμε σε αγώνα.
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το φλέγον ζήτημα τώρα είναι αν θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των πανελληνίων μέχρι τις 15 Ιουλίου για να εκπροσωπήσει χωρίς άγχος ο θρύλος την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. :lol:
minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Dropsreef είπε: Αχ ρε πουστη μου μου την ειπε ο έχων 11 πρωταθλήματα!Μου την ειπε ο περσινος κυπελλουχος μεχρι το 92ο λεπτο........ Καλα τα πας!Συνεχισε φτου..... πάει τώρα, πως 8α πιώ τον φραπέ μου????? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5ε
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5ε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΑΕΚ!!!! 10γραμματα
Dropsreef Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: φτου..... πάει τώρα, πως 8α πιώ τον φραπέ μου????? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5ε Εκει με τους υπολοιπους καταληψιες για τον διωγμο των αμετοχων!Σπαστο φραπεδακι απο απεναντι με τα υπολοιπα παιδια!ποσοι ειστε 4-5 ατομα?Καλα ειναι
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 θα συνεχιστει πολλη ωρα το θεματακι? «Είναι κουραστικό να διαψεύδω…» http://www.sport-fm.gr/article/230432
Erwdios Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: το θέμα είναι οτι έξω με ξέρουν ως ΑΕΚ και όχι σαν την ******* της Ευρώπης!!!! Έξω δεν σε ξέρουν καθόλου, ενώ μέσα σε ξέρουν σαν *********κι του Κόκκαλη margaritagr είπε: θα συνεχιστει πολλη ωρα το θεματακι? Αν ήταν βάζελος θα το είχαμε κόψει, αλλά επειδή είναι αεκτζήδες και βγάζουν γέλιο (γ@μώ τα παιδιά δηλαδή) αξίζει να το μλκίσουμε λίγο, μέρες που 'ναι.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 margaritagr είπε: θα συνεχιστει πολλη ωρα το θεματακι? «Είναι κουραστικό να διαψεύδω…» http://www.sport-fm.gr/article/230432 Φαντάζομαι πιο κουραστικό είναι να σέρνει τη μονάδα τεχνητού νεφρού από πίσω του... Σοβαρά ρε Μαργαρίτα, ελπίζετε από όταν ακούστηκε ότι θα ξαναπαίξει; Είπαμε, τελειώσε ο άνθρωπος, καλά να είναι να συνεχίσει τη ζωή του. Σαν αθλητής τέλος.
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 minarokeftes είπε: το θέμα είναι οτι έξω με ξέρουν ως ΑΕΚ και όχι σαν την ******* της Ευρώπης!!!! Όταν λες έξω εννοείς στις πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας; Έξω δεν σε ξέρει κανείς! Τα περί *********** της Ευρώπης και φανταστικών δηλώσεων του Φέργκισον, ευδοκιμούν μόνο σε συγκεκριμένους εγκεφάλους!
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 KWSN_Men είπε: Σοβαρά ρε Μαργαρίτα, ελπίζετε από όταν ακούστηκε ότι θα ξαναπαίξει; Μπα και να σου πω την αληθεια το παραπανω μου κανει πιο πολυ σε εμπλοκη Κοκκαλη. Δηλ. συντηρουμε την κατασταση "δεν ειναι τιποτα οριστικο" για να γλιτωσει οσο μπορει την αγορα δεξιου χαφ. Μακαρι να κανω λαθος βεβαια και να μην εχει μπλεχτει ο Σωκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.