minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πιο πολύ χάρηκα που βγήκατε 5οι παρά που νικήσαμε εμείς χτες!!!! μουαχαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ---------- η κίτρινη ήταν λίγη σε αυτό που έκανε το κολόπαιδο ο μήτρογλου!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές! Kαντο και κορνιζα. Αμα θετε να βρειτε αιτιες να κλαψετε για την φετινη ξεφτυλα (θυμιζω ουτε ο ΠΑΟ στα υπερπετρινα χρονια δεν τα κανε αυτα) θα βρειτε οσες θελετε. Το θεμα ειναι ποιος νοημων ανθρωπος δινει σημασια σε αιτιασεις περι αδικης διαιτησιας κατα του ΟΣΦΠ. Κορνιζαρε το λοιπον, αλλα ειτε μπορεις να το αντιληφθεις, ειτε (προφανως) οχι η διαιτησια σε επαιξε 50-50. Φυσικα σας καταλαβαινω απολυτα, οτι το 50-50 το αντιλαμβανεστε ως καταφορη αδικια κατα της ομαδας σας. Οταν εχεις συνηθισει στο 70-30 για μια 10ετια+ , λογικο ειναι το 50-50 να σε βγαζει απτα ρουχα σου. Ειπαμε. Πρωταθλημα στο αντρικο βολλευ. Στα υπολοιπα καλη χωνεψη σας ευχομαι.
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πιο πολύ χάρηκα που βγήκατε 5οι παρά που νικήσαμε εμείς χτες!!!! μουαχαχαχαχα +1 Και κρίμα που δεν πήρε ο Άρης το κύπελλο τελικά για να μην έβγαιναν ούτε καν στα προκριματικά, των προκριματικών, ω προκριματικά του Europa η κίτρινη ήταν λίγη σε αυτό που έκανε το κολόπαιδο ο μήτρογλου!!!! Μην χαλιέσαι με τον ΚΑΡΑΜΗΤΡΟγλου. Του χρόνου που θα ναι πιο δυνατός ο Κωστής θα τον πιάσει από τον λαιμό όπως ο θείος του ο Στέλιος τον Νινιάδη πριν κάτι χρόνια για να του δείξει τι εστί βερίκοκο γιατί φαίνεται ακόμα δεν το έχει μάθει αφού παίζει με imaginary weapons
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ας είμαστε ρεαλιστές.Με την ομάδα που έχετε , μην εκπλαγείτε από κάνα καλοκαιρινό φιάσκο στο Καζακστάν
izerman76 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Χρειάζεστε βασικό τέρμα (ο Παρντο χθες δε μπορούσε να μπλοκάρει τη μαπλα), αριστερο μπακ, 2 αναπληρωματικούς αμυντικούς χαφ (αν θεωρήσουμε πως βγάζουν όλη τη χρονιά Ντουντου-Μαρέσκα), ενα δημιουργικό κεντρικό χαφ, 2 βασικούς πλάγιους χαφ και ένα επιθετικό. Σύνολο 8 μεταγραφές. Και 100% επιτυχίας να έχετε στις μεταγραφές (που δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία ομάδα), για να δέσουν αυτοί οι παίχτες θα πάρει καιρό, και το βασικότερο καλό προπονητή. Δεδομένου ότι θα ξεκινήσετε προετοιμασία νωρίτερα, αν δε γίνουν κινήσεις μέσα στο επόμενο 20ήμερο του χρόνου πάλι μάχη για το ΟΥΕΦΑ θα δίνετε.
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ας είμαστε ρεαλιστές.Με την ομάδα που έχετε , μην εκπλαγείτε από κάνα καλοκαιρινό φιάσκο στο Καζακστάν μακαρι για να τελειωσει νωρις το παραμυθι και να ναι συγκεντρωμενοι στο πρωταθλημα
minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ας είμαστε ρεαλιστές.Με την ομάδα που έχετε , μην εκπλαγείτε από κάνα καλοκαιρινό φιάσκο στο Καζακστάν Εγώ θέλω Σαν Τζούλια για αντίπαλο!! Τί γέλιο θα πέσει....
dark Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τι έγινε ρε παιδιά 2α παρουσία ? Έχουν σηκωθεί όλοι οι νεκροί και οι πεθα(πικρα)μένοι
Erwdios Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Έχουμε Zombiefestival από τον κάθε λογής ανύπαρκτο και τον κάθε λογής διαλυμένο. Ο Δημητράκης (ο Παυλάρας δηλαδή) να είναι καλά που μας κάνει να ξεχνάμε τα χάλια μας και από δω παν κι άλλοι. Θυμήθηκαν μέχρι και οι αεκτζήδες τώρα να μας κάνουν πλάκα. ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ---------- μακαρι για να τελειωσει νωρις το παραμυθι και να ναι συγκεντρωμενοι στο πρωταθλημα Εγώ πάλι θέλω εσένα αντίπαλο στο β προκριματικό να δεις τι γέλιο θα πέσει.
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εγώ θέλω Σαν Τζούλια για αντίπαλο!! Τί γέλιο θα πέσει.... Και εγώ Μόνο που ελπίζω η Σαν Τζούλια να είναι Σαν....τον Ιαν Σκοτ στους αγώνες και να τους τελειώσει
minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Θυμήθηκαν μέχρι και οι αεκτζήδες τώρα να μας κάνουν πλάκα. Φαντάσου που καταντήσατε... Εγώ πάντως πιστεύω οτι η 5η θέση είναι επιτυχία!!!! :lol: ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Και εγώ Μόνο που ελπίζω η Σαν Τζούλια να είναι Σαν....τον Ιαν Σκοτ στους αγώνες και να τους τελειώσει αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα +οο
Erwdios Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και εγώ Μόνο που ελπίζω η Σαν Τζούλια να είναι Σαν....τον Ιαν Σκοτ στους αγώνες και να τους τελειώσει Εσύ μλκα, να κοιτάς πίσω σου γιατί παραμονεύουν draenei
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οσο και να γελανε θελουν πολλα ακομα χρονια για να φτασουν τους τιτλους μας, οποτε γιατι δε τους αφηνετε να διασκεδασουν λιγακι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Έχουμε Zombiefestival από τον κάθε λογής ανύπαρκτο και τον κάθε λογής διαλυμένο. Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι. Οσο και να γελανε θελουν πολλα ακομα χρονια για να φτασουν τους τιτλους μας, οποτε γιατι δε τους αφηνετε να διασκεδασουν λιγακι? Καπου εδω ξεκινανε τα flashback μπας και βρεθει γιατρεια απτο καζο και την πικρα της 5ης θεσης. Παμε λοιπον, για πειτε για πειτε... ΥΓ. Και η Juventus ειχε πολλους "τιτλους"...
minarokeftes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οσο και να γελανε θελουν πολλα ακομα χρονια για να φτασουν τους τιτλους μας, οποτε γιατι δε τους αφηνετε να διασκεδασουν λιγακι? Δώστε μας την διαιτησία που είχατε τόσο καιρό και βλέπουμε που φτάνουμε και εμείς. μια φορά ήταν 50-50 και βγήκατε 5οι, φαντάσου να πάει και κανα 60-40 υπερ του βάζελου. Θα κάνετε ντέρμπι με τον Ηρακλή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.