Deponakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 εν τω μεταξυ σημερα φανηκε οτι υπαρχουν στην Ελλαδα 2 ομαδες... οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Τελος παντων ετσι οπως καταντησαμε καλα να παθουμε... Επειδη δεν χρειαζεται να ειμαστε ονειροπολοι αμα φερει ο μεγαλος 5 παικτες 11δατους και εναν σωστο προπονητη θα ειμαστε μια χαρα....
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Όταν λέγατε όλοι ρυθμικά τα "Ο ολυμπιακός να κερδάει.... λαλαλα" Όταν φωνάζατε τα "Και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον περαία", όταν η ομάδα σας δεν είχε πλάνο, όταν η ομάδα σας διασύρονταν κάθε φορά που περνούσε τα σύνορα, όταν ο πρόεδρας άλλαζε ξανά τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.... Οταν πανηγυρίζατε στην φιέστα της χάρτινης κούπας-της απόλυτης ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν σκάγατε χαμογελάκι στις βουτιές Αλεξανδρή-Γιαννακόπουλου-Ντιόγκο-Ντούντου και λοιπών, και πανηγυρίζατε έξαλα τα πέναλτι Και άλλα πολλά... Δεν πρέπει να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράμα Λουστείτε τα τώρα.
vlachaquito Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Επειδη δεν χρειαζεται να ειμαστε ονειροπολοι αμα φερει ο μεγαλος 5 παικτες 11δατους και εναν σωστο προπονητη θα ειμαστε μια χαρα.... και αυτο σαν ονειρο μου ακουγετε.....
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ενω εσεις ας πουμε φετος οταν παιρνατε το πεναλντι με Πανιωνιο η οταν δεν εδινε στον Αρη,λεγατε α οχι ρε γαμωτο Ενταξει ναι 50-50, ο παο το πηρε δικαια,εφυγε η σαπιλα κλπ κλπ. Μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να λεμε τα ιδια;;;
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ενω εσεις ας πουμε φετος οταν παιρνατε το πεναλντι με Πανιωνιο η οταν δεν εδινε στον Αρη,λεγατε α οχι ρε γαμωτο Ενταξει ναι 50-50, ο παο το πηρε δικαια,εφυγε η σαπιλα κλπ κλπ. Μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να λεμε τα ιδια;;; Ότι δεν μου δωσαν δε σου το δωσαν, ότι μυ το δωσαν σου το δωσαν. Μπορείς να πεις το ίδιο και για τις περήφανες εποχές σας? Όταν σταματήσετε να αναφέρτε την διαιτησία(έστω και για αστείο, όπως αρχίζω να υποθέτω γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς) φυσικά, να πιάσουμε άλλο θέμα.
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Όταν λέγατε όλοι ρυθμικά τα "Ο ολυμπιακός να κερδάει.... λαλαλα" Όταν φωνάζατε τα "Και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον περαία", όταν η ομάδα σας δεν είχε πλάνο, όταν η ομάδα σας διασύρονταν κάθε φορά που περνούσε τα σύνορα, όταν ο πρόεδρας άλλαζε ξανά τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.... Οταν πανηγυρίζατε στην φιέστα της χάρτινης κούπας-της απόλυτης ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν σκάγατε χαμογελάκι στις βουτιές Αλεξανδρή-Γιαννακόπουλου-Ντιόγκο-Ντούντου και λοιπών, και πανηγυρίζατε έξαλα τα πέναλτι Και άλλα πολλά... Δεν πρέπει να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράμα Λουστείτε τα τώρα. Αν και αναγνωριζω,οτι σε ενα βαθμο,αυτα που γραφεις κρυβουν μεγαλες αληθειες......φανταζομαι οτι θα συμφωνησεις οτι το αντι-ολυμπιακο μενος,δεν ειναι φρουτο της τελευταιας 10ετιας (γιγαντωθηκε ισως απο αυτα που περιγραφεις σιγουρα,μαζι σου εγω....)αλλα προυπηρχε!!! Ειναι μαλλον στο dna αυτης της ομαδας το μονος-μου-και ολοι- σας χαρακτηριστικο φαινεται.... Αλλα,για εμας τους μεγαλυτερους,που δεν γιναμε γαυροι στα συνεχομενα πρωταθληματα και στα νταμπλ (και ουτε οπως λες εσυ στις βουτιες και στις διαιτησιες) αλλα γιναμε οταν η ομαδα ηταν στα πολυυυυ down της μετα την λαιλαπα Κοσκωτα,ειναι μερες που θα ειμαστε κοντα στην ομαδα...και πάλι!! Γιατι ο γαυρος εινα πανω απο Κοκκαλη,πανω απο κυβερνησεις πανω απο ολους...γαυρος ειναι ο λαος του...και ειναι πολυς! Στην τελικη..τι ειναι πιο παραδοξο...εμεις που χασαμε ενα νταμπλ,που μεσουσης της οικονομικης κρισης δεν εχουμε σαλιο και που θα παιξουμε καλοκαιριατικα με τους τυχαρπαστους του Καζακσταν.......ή το οτι η νταμπλουχος ομαδα (μετα απο 6 χρονια),με το πλουσιο ροστερ και την οικονομικη ανεση κοντευει να διαλυθει απο τις ανακοινωσεις που βγαζει ο ενας για τον αλλο?
antreaslam Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 εν τω μεταξυ σημερα φανηκε οτι υπαρχουν στην Ελλαδα 2 ομαδες...οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Πράγματι...Και αυτό είναι μια τρομερή επιτυχία της ομάδας σας και των οπαδών σας, αλλά αντι να σας προβληματίσει, νομίζετε ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν άδικο... (ειναι το γνωστο.... δε βρεχει....Σας φτύνουν...)! Είναι ειλικρινά στενάχωρο το οτι δε μπορείτε να καταλαβετε τους πραγματικούς λόγους αυτού του φαινομένου... Αλλά, εχετε τόσους πολλούς omnilash (για τους παλιούς), ή τσουκαλάδες *(για τους πιο νέους) εδώ μεσα, και στις τάξεις σας, που τελικά, παρασύρεστε όλοι...
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Επειδη δεν χρειαζεται να ειμαστε ονειροπολοι αμα φερει ο μεγαλος 5 παικτες 11δατους και εναν σωστο προπονητη θα ειμαστε μια χαρα.... Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουν. Φετος δεν ειχαμε προπονητη και δεν εκαναν προετοιμασια. Επισης ολη τη σεζον δε παιξαμε μια φορα με τη βασικη 11αδα! Σου ελειπαν τοσο καιρο η 2 ποιοτικοτεροι σου παιχτες. Ε ποιος παιρνει πρωταθλημα ετσι; Απλα το καλοκαιρι πρεπει να γινει σωστη προετοιμασια να φυγουν σαπακια τυπου Ντομι κ να ρθουν και 11αδατοι. Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Αλλωστε δε θελουμε μονο εμεις ενισχυση
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εγω νομιζω οτι βασικα χρειαζεται ειλικρινια και ξεκαθαροι στοχοι!!Οι καλοι παιχτες κοστιζουν ακριβα τωρα...προταιρεοτητα θα πρεπει να ειναι η δημιουργια ενος αξιοπιστου team (γυμναστων και εργοφυσιολογων)για να αποκλειστουν τραυματισμοι και κακη φυσικη κατασταση και ενας προπονητης-δασκαλος για να μαθει στους καλους πιτσιρικαδες (που πηραν αερα τα εφηβικα πρωταθληματα διαλυοντας ολους) τακτικη και μοντερνο ποδοσφαιρο!!(για να δουμε ποσοι απο αυτους κανουν για την ομαδα και μπορουν να βοηθησουν) Αυτο θα ηταν μια σωστη αρχη....
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν και αναγνωριζω,οτι σε ενα βαθμο,αυτα που γραφεις κρυβουν μεγαλες αληθειες......φανταζομαι οτι θα συμφωνησεις οτι το αντι-ολυμπιακο μενος,δεν ειναι φρουτο της τελευταιας 10ετιας (γιγαντωθηκε ισως απο αυτα που περιγραφεις σιγουρα,μαζι σου εγω....)αλλα προυπηρχε!!!Ειναι μαλλον στο dna αυτης της ομαδας το μονος-μου-και ολοι- σας χαρακτηριστικο φαινεται.... Αλλα,για εμας τους μεγαλυτερους,που δεν γιναμε γαυροι στα συνεχομενα πρωταθληματα και στα νταμπλ (και ουτε οπως λες εσυ στις βουτιες και στις διαιτησιες) αλλα γιναμε οταν η ομαδα ηταν στα πολυυυυ down της μετα την λαιλαπα Κοσκωτα,ειναι μερες που θα ειμαστε κοντα στην ομαδα...και πάλι!! Γιατι ο γαυρος εινα πανω απο Κοκκαλη,πανω απο κυβερνησεις πανω απο ολους...γαυρος ειναι ο λαος του...και ειναι πολυς! Στην τελικη..τι ειναι πιο παραδοξο...εμεις που χασαμε ενα νταμπλ,που μεσουσης της οικονομικης κρισης δεν εχουμε σαλιο και που θα παιξουμε καλοκαιριατικα με τους τυχαρπαστους του Καζακσταν.......ή το οτι η νταμπλουχος ομαδα (μετα απο 6 χρονια),με το πλουσιο ροστερ και την οικονομικη ανεση κοντευει να διαλυθει απο τις ανακοινωσεις που βγαζει ο ενας για τον αλλο? Δεν τα έχω ζήσει πάντως τα πολύ παλιά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Η στάση οπαδών, παραγόντων, διαιτητών γιγάντωσε αυτό το μίσος, και το μόνο που θέλω, είναι να μην ζητάτε τώρα τα ρέστα για την ικανοποίηση που νιώθει ο καθένας. Είτε είναι Παναθηναικός, είτε Άεκ είτε Πάοκ είτε.... Απόλλων Καλαμαριάς. Μην ανησυχείς πάντως και ο Παναθηναικός είναι πάνω από πρόσωπα, πάνω απο κυβερνήσεις, και είναι ο λαός του. Ο λαός που πρόσφατα έδειξε την δύναμή του.
vlachaquito Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουν. Φετος δεν ειχαμε προπονητη και δεν εκαναν προετοιμασια. Επισης ολη τη σεζον δε παιξαμε μια φορα με τη βασικη 11αδα!Σου ελειπαν τοσο καιρο η 2 ποιοτικοτεροι σου παιχτες. Ε ποιος παιρνει πρωταθλημα ετσι; Απλα το καλοκαιρι πρεπει να γινει σωστη προετοιμασια να φυγουν σαπακια τυπου Ντομι κ να ρθουν και 11αδατοι. Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Αλλωστε δε θελουμε μονο εμεις ενισχυση Μαργαριτα δεν θελω να σε στεναχωρισω, αλλα εδω εισαι λιγο λαθος. Θελεις κατα την γνωμη μου ενα πλανο το λιγοτερο 2-3 χρονων. κατι που ο κοκκαλης δεν προκειτε να κανει ποτε. Τον κοκκαλη δεν τον εχετε καταλαβει καθολου.. Για να καταλαβετε πως θα του παει η χρονια, πρεπει να δειτε τις κινησεις που κανει καθε.. ανοιξη.. Π.Χ. οταν περυσι δεν ανανεωσε την ανοιξη τον βαλβερδε, ηταν καθαρο σημαδι οτι δεν ηθελε να δωσει λεφτα... και φανηκε μετα στις μεταγραφες.. Φετος, οταν λοιπον εκανε μονος του την αυξηση του μετοχικου, την στιγμη που εχει να δει ο ολυμπιακος ακριβο παικτη κατι χρονια τι σημαινει?? Απλα οτι δεν θα δωσει λεφτα. Για το τεχνικο τιμ που λες π.χ. ο βαλβερδε κανει αμαν να γυρισει. Αν ηθελε να ασχοληθει θα τον ειχε παρει απο πιο νωρις, και δεν θα ειχε κρατησει τον μπαντοβιτς.. Γιατι το πιπιλαει τοσο καιρο?? Ψαχνει να βρει κατι φθηνο. Οσο για τους εντεκαδατους, εχεις μετρησει ποσους χρειαζεσε?? οι απολυτος απαραιτητοι ειναι το λιγοτερο 3 στο κεντρο και ενας επιθετικος. Για να μην σου πω και τερματοφυλακα, και αριστερο μπακ και αλλον εναν στον κεντρο. Το πιο ασχημο ειναι, οτι με τον ηλιθιο μπαντοβιτς, εχασε ο ολυμπιακος την ευκαιρια αυτο τον καιρο να αποκτησει τουλαχιστον παγκο!! Αν ο ανικανος εβαζε μικρους στην θεση των λιωμενων, τοτε αφ' ενος κανεις δεν θα του ελεγε τπτ (ετσι και αλλιως ηταν φευγατος) αλλα και θα εψηναν οι μικροι και θα ηταν τουλαχιστον καλοι για αναπληρωματικοι. Τωρα π.χ. θελεις αριστερο χαφ βασικο.. Και αναπληρωματικο... Το ιδιο και στα κεντρικα χαφ... μπαχαλο δλδ... Οσο για τις αλλες ομαδες που πρεπει να κανουν μεταγραφες, ο παο μια χαρα ομαδα ειναι, θελει 2 το πολυ και ειναι ακομα πιο τουμπανο. Το ιδιο και ο παοκ (πρεπει πλεον να τον υπολογιζεις και αυτον παρα πολυ σοβαρα). Κατα την γνωμη μου, τα δυσκολα για τον ολυμπιακο τωρα ερχονται.. Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα (ελευση μεγαλου επενδυτη κλπ) τοτε η φετινη χρονια δεν θα ειναι μια παρενθεση, αλλα μονο η αρχη....
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι? (όλα εδώ πληρώνονται) :lol: Ρε συ, να κάτσουμε όλη μέρα να δουλεύουμε το γαύρο, και γω μαζί σου, θα πω τα χειρότερα. Αλλά αυτό το "50-50" σκοτώνει, δε με αφήνει να μπινελικιάσω την κωλομάδα με το πάθος που της αξίζει γιατί με βάζει στη διαδικασία να την υπερασπιστώ και δεν της αξίζει. Μετά μπαίνουν στο παιχνίδι κάτι γραφικότητες τύπου "θεία δίκη", "όλα εδώ πληρώνονται" και ξεφτιλίζεται εντελώς το πράγμα. Προτιμώ τα "θέλω να το παίρνω στα χαρτιά και με πέναλτυ 3 μέτρα έξω από την περιοχή".
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Προτιμώ τα "θέλω να το παίρνω στα χαρτιά και με πέναλτυ 3 μέτρα έξω από την περιοχή". Βγάλτα από μέσα σου. Καλά το πας.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γιατί; Για να του τρίψεις στα μούτρα τα φετινά στατιστικά του ΠΑΟ; (βλέπε παραπάνω) ---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- Σύμφωνοι. Επειδή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μικρός φέτος, αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα. (και σόρυ για το οφτοπικ αλλά δεν ξεκίνησα εγώ το προκλητικό παραμύθι του 50-50) Γιατί ο Ολυμπιακός είχε πολλά τέτοια σφυρίγματα φέτος... Όταν θα υπάρξει ΕΝΑ τέτοιο, θα σας πάρω στα σοβαρά.
Snolly Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει πια κι αυτό ρε γαμώτο http://en.wikipedia.org/wiki/Intertoto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.