johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είναι τέτοια η κατάσταση στον οσφπ που δεν έχω καν διάθεση για καζούρα. Τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα και όπως το βλέπω εγώ η μόνη λύση για τον οσφπ είναι να μετατραπεί σε εταιρία λαϊκής βάσης. Ο Κόκκαλης έχει ξοφλήσει επιχειρηματικά, άλλος δυνατός παίκτης στο γίγνεσθαι της Ελλάδας είναι απίθανο να βρεθεί για να αναλάβει, η ομάδα είναι σε τραγικό επίπεδο τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και σε οργάνωση. Και δυστυχώς για εσάς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να σκάσεις φράγκα και να φτιάξεις ομάδα από την μία σεζόν στην άλλη. Τέσπα, όλα εδώ πληρώνονται.Για εμένα ο πρώτος που φταίει είναι ο κόσμος που ειδικά τα προηγούμενα δύο χρόνια αντί να βλέπει τι γίνεται ξεγελιόταν από τα αποτελέσματα. Τώρα είναι αργά για να περισωθεί κάτι. Όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή.
alexis333 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ναι σιγα μη κλαψουμε κι ολας επειδη ο Ολυμπιακος βγηκε 5ος... Προσωπικα εμενα δε με πειραξε τοσο ... Απλα οπως εχω πει τοσο καιρο επρεπε να ειχαμε ηδη πλανο και οχι να περιμενουμε μεχρι Ιουνιο για να ερθει προπονητης κτλ κτλ ... Τωρα ακομα και ολες τις κινησεις σωστα να τις κανεις δε γινεται να ξαναφτιαξεις ομαδα τοσο γρηγορα .... Ειναι ακατορθωτο ... Θα παρει καιρο ... Ειδικα σε τετοια χαλια που ειναι οι παιχτες ( κουρασμενοι ) και πρεπει να ερθουν παλι για προετοιμασια Ιουλιο ...
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ναι σιγα μη κλαψουμε κι ολας επειδη ο Ολυμπιακος βγηκε 5ος...Προσωπικα εμενα δε με πειραξε τοσο ... Τότε νομίζω πως μου επιτρέπεται ηθικά να κάνω και εγώ το κομμάτι μου Θα τραγουδάτε και εσείς επάξια το "Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ.." : Πιθανοί αντίπαλοι: Σούντουβα (Λιθουανία), Σπόρτινγκ Φινγκάλ (ΕΙΡΕ), Σάμροκ Ρόβερς (ΕΙΡΕ), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Νόβα Γκόριτσα (Σλοβενία), Σιαουλιάι (Λιθουανία), Σαντ Τζουλιά (Ανδόρα), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Μπάνγκορ Σίτι (Ουαλία), Ατιράου (Καζακστάν), Κάλεφ (Εσθονία), Μίκα Αστάρακ (Αρμενία), Μπέσα (Αλβανία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Βίκινγκουρ (Νησιά Φαρόε), Κλίφτονβιλ (Βόρεια Ιρλανδία) Πιθανότεροι προκριθέντες από 1ο γύρο: Σκόντο Ρίγα (Λετονία), Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντάνταλκ (ΕΙΡΕ), Τούρκου (Φινλανδία), Τίρανα (Αλβανία), Ντιναμό Τιφλίδας ή Γεωργία Τιφλίδας (Γεωργία) Εντεκα ομάδες από: Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Ρουζ Χορζόφ (Πολωνία), Τσιμπάλια (Κροατία), Σίμπενικ (Κροατία), Τορπέντο Ζοντίνο (Λευκορωσία), Ντνιεπρ Μογκίλεφ (Λευκορωσία), Κυπελλούχος + 1 ομάδα από Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κυπελλούχος Ουγγαρίας, Κυπελλούχος Αζερμπαϊτζάν, Κυπελλούχος ΠΓΔΜ, 5 νικητές αδιευκρίνιστων ζευγαριών από τον πρώτο γύρο :lol:
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από kirileman Εμφάνιση ΜηνύματοςΑν αυτό πάει στον Ολυμπιακό, να θυμήσω ότι από την πρώτη μέρα που είχε έρθει είχε διαπιστωθεί ότι ήταν λίγο χλωμός και το ακόμα πιο προφανές, ότι δεν έβγαζε ολόκληρο ματς. Σιγα μην δεν το ειχαν δει απο την πρωτη μερα. Εννοειται, τι, δεν θα ηταν χλωμος?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δε πειραζει, πηρατε το αντρικο πρωταθλημα βολλευ. Και κατι ακομα. Στην αρχη της σεζον που γελαγανε και οι πετρες με την ομαδα σας -εκτος απο μερικους απο εσας που θεωρουσαν οτι για καποιο λογο πατε για νταμπλ κλπ- κατι λεγατε οτι η ομαδα εχει γκινιες με τους τραυματισμους γιαυτο ξεκινησε νωχελικα. Αποδειχθηκε οτι ουτε οι τραυματισμοι εφταιγαν, τωρα προς το τελος της σεζον. Απλα εχετε πολυ κακο ροστερ που προηλθε 1ον. απο αποτυχημενες μεταγραφες με πιο επικη αυτην του Ντιογκο -μακραν το μεγαλυτερο παλτο που περασε απο Ελλαδα-. 2ον. Απο κακο σχεδιασμο και εμονη στους 3χ χρονων παιχτες, που αποδειχθηκε οτι πλεον δεν τραβανε. Δεν ειναι ολοι Τζολε-Κοβασεβιτς-Γκαλετι να καταστρεφουν την υγεια τους μεχρι τα 37 και προφανως γιαυτο η ομαδα εκανε οχι απλα κοιλια, αλλα βουτια στην αποδοση. Και φυσικα μη ξεχναμε το 50-50. Με 50-50, η 5η θεση σας μου εμοιαζε απο την αρχη της σεζον ρεαλιστικη . Και ετοιμαστειτε γιατι τα χειροτερα ερχονται. ΥΓ. Το χημικο τιμ της ομαδας δεν ειχε προβλεψει τα πλειοφφ ε?
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και φυσικα μη ξεχναμε το 50-50. Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές!
Snolly Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εχω κολλητό φιλο που μένει στον απο κάτω όροφο και διαβάζει Νικολακό (στα σοβαρα) και μιλάει για τη διαιτησια οπως η Μαργαριτα και έχει καταφέρει να μην τον έχω πετύχει εδώ και ένα μήνα. ---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:44 ---------- Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές! Κάντο και banner στο σύνταγμα. Φέτος η διαιτησία ήταν 50-50 για όλους τους μεγάλους. Και όλους μας ευνόησαν με τους μικρούς όπως γίνεται πάντα.
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γιατί; Για να του τρίψεις στα μούτρα τα φετινά στατιστικά του ΠΑΟ; (βλέπε παραπάνω) ---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- Φέτος η διαιτησία ήταν 50-50 για όλους τους μεγάλους. Και όλους μας ευνόησαν με τους μικρούς όπως γίνεται πάντα. Σύμφωνοι. Επειδή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μικρός φέτος, αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα. (και σόρυ για το οφτοπικ αλλά δεν ξεκίνησα εγώ το προκλητικό παραμύθι του 50-50)
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι? (όλα εδώ πληρώνονται) :lol:
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα. Εδώ ρε συ, κάνουν το ένα χέρι μετά το άλλο οι αμυτνικοί της super league. νομίζοντας ότι δεν θα σφυρίξουν τίποτα οι διαιτητές, Αφού το κάνει ο Μέλμπεργκ μπορούμε και εμείς λένε.... αλλά.. Στα σοβαρά τώρα, συνεχίστε να λέτε τα περι διαιτησίας.... σπάτε καρέκλες
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι? (όλα εδώ πληρώνονται) :lol: Ενω η δικια σας ομαδα,που δεν εχει υποδειχθει εις βαρος της ουτε ενα πεναλτι,ουτε μια αποβολη βρε αδερφε.......παιζει την τελεια αμυνα ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.