Dropsreef Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και για την ιστορια: «Ήταν αδικαιολόγητη η ενέργειά του. Απορώ πως ένας προπονητης έκανε κάτι τέτοιο», τόνισε σχετικά ο παιχτης του Ολυμπιακου Dudu Cearense στη συνέντευξη Τύπου. http://www.sport-fm.gr/article/229901 Fixed Καλα ρε Μπαντοβιτς!Γυρνας τον Ντουντου στην αμυνα και αφηνεις στο κεντρο Λεδεσμα και Οσκαρ?
alexis333 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ασε μας ρε Μπαντοβιτς κι εσυ εχεις το θρασσος να μιλας ακομα Τι φταιει ο Μπαντοβιτς ...?? Αφου δεν ειναι προπονητης.... Αυτο το ξερουμε εδω και καιρο ... Ο ανθρωπος δε κανει ... Αλλος φταει που τον εχει εκει ... Αυτος οτι μπορει κανει ...
kirileman Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ρε ποιός τον χέζει το γαύρο. Στη Ράμπλας είμαστε απόψε και πίνουμε (ξανά)!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ρε ποιός τον χέζει το γαύρο. Στη Ράμπλας είμαστε απόψε και πίνουμε (ξανά)!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app :-):-)
antreas18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ρε ποιός τον χέζει το γαύρο. Στη Ράμπλας είμαστε απόψε και πίνουμε (ξανά)!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app προσοχη ε..εχω δει live να βουτανε πορτοφολια εκει για πλακα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 προσοχη ε..εχω δει live να βουτανε πορτοφολια εκει για πλακα. Που λέει ο λόγος ρε φίλε. Σιγά μην είναι τέτοια ώρα Βαρκελώνη ο Kirileman...
antreas18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Και γω για μουρη το πα.οτι και καλα εχω παει μπαρτσα
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Και γω για μουρη το πα.οτι και καλα εχω παει μπαρτσα Οι «κυρίες» που σε περιμένουν όπως κατεβαινεις δεξιά, σε χουφτωνουν εύκολα αν περπατάς ανυποψίαστος και ομολογώ ότι το πρώτο που έκανα όταν συνέβη πριν αρκετά χρόνια, ήταν να ψαχτω για το πορτοφόλι μου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν ασχολουμαστε με τπτ αλλο καλυτερα γιατι χαιρια απ το ποδοσφαιρο δε θα δουμε ... Θριάμβευσε στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός :-D:-D
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λετε να σκασει καμια βομβα αυριο στο ΔΣ πως παραιτηται/πουλαει ο Κοκκαλης ... ??
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λετε να σκασει καμια βομβα αυριο στο ΔΣ πως παραιτηται/πουλαει ο Κοκκαλης ... ??
foufoutios Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γκαλετι τελος.. Μονο με θαυμα θα συνεχισει σε αγωνιστικο επιπεδο.. Ακουγεται πολυ αυτο Αλεξη.. Οτι θα παραιτηθει απο προεδρος του ΔΣ και θα αναλαβει ο ερασιτεχνης η ο Γουλανδρης.. Για να πουλησει ειναι δυσκολο αφου δεν υπαρχει αγοραστης.. Περυσι κατι γινοταν, φετος πολυ δυσκολο.. Ειδωμεν.. Δε μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν θελει τεχνικο διευθυντη ο Κοκκαλης.. Ειναι ενα μοντελο που δουλεψε καλα το 2007 και γενικοτερα ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν.. Τι σκεφτεται? οτι θα χασει τη δοξα?
foufoutios Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γκαλετι τελος.. Μονο με θαυμα θα συνεχισει σε αγωνιστικο επιπεδο.. Ακουγεται πολυ αυτο Αλεξη.. Οτι θα παραιτηθει απο προεδρος του ΔΣ και θα αναλαβει ο ερασιτεχνης η ο Γουλανδρης.. Για να πουλησει ειναι δυσκολο αφου δεν υπαρχει αγοραστης.. Περυσι κατι γινοταν, φετος πολυ δυσκολο.. Ειδωμεν.. Δε μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν θελει τεχνικο διευθυντη ο Κοκκαλης.. Ειναι ενα μοντελο που δουλεψε καλα το 2007 και γενικοτερα ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν.. Τι σκεφτεται? οτι θα χασει τη δοξα?
minarokeftes Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 O Γκαλέτι λογικά δεν ξαναπαίζει μπάλα.... κρίμα για το παλικάρι. *θέλει προσοχή η ντόπα πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.