Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοούσα, ότι βγάζουν παίχτες τύπου ρονάλντο, ντέκο (φίγκο παλιότερα) που δίνουν ώθηση στις ομάδες της χώρας τους.

Εγώ θέλω να δω τον μπουρούση, στα πράσινα, που λέγανε κάποιοι, πως δε θα τον πάρουνε. Τουλάχιστον, εμείς καραγκουνομπασινάδες και κυργιάκους δεν αφήσαμε να έρθουν στην ομάδα μας.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναί, μόνο ο Μιχαλάκης και ο κηπουρός είχαν την ιδιοσυγκρασία του μέλους για να φορέσουνε την φανέλα με τον έφηβο στο στήθος.

Δημοσ.

το παλτο και η κοτα δηλαδη οπως τους χαρακτηριζανε οι φιλοι γαυροι μετα το ματς της Ριζουπολης :-)

Δημοσ.
Ενώ για τον δεύτερο;

Για τον δευτερο απο τη στιγμη που ειναι ενας απ τους κορυφαιους γκαρντ, ο ΟΣΦΠ εχει προβλημα στην περιφερεια και μπορουμε να καλυψουμε τις οικονομικες απαιτησεις του και αυτος φευγει απ την ομαδα του, τιποτε δεν αποκλειεται.

Εγω παντως το κοβω χλωμο. Κ απ' οτι διαβαζω, οδευει προς σιενα/εφες

Δημοσ.
Ενώ για τον δεύτερο;

1.Ας δω Τεοντοσιτς και Σαρας στην ιδια ομαδα και τιποτα αλλο στο κοσμο.

2. Για να ρθει στον Ολυμπιακο (λεμε τωρα) κατι μου λεει οτι θα ζητησει κλειστο συμβολαιο 3 χρονων και βαλε, με μεγαλυτερες αποδοχες απο οτι στον ΠΑΟ! Το επισημαινω γιατι Αγγελοπουλοι και Γιαννακηδες εχουν δωσει μαθηματα στο θεμα "πανηλιθιες μεταγραφες". Αλλιως λιγο δυσκολο να παρατησει τον παντου και παντα πρωταθλητη για να παει στον παντοτινο looser στα κλεισιματα της καριερας του. Ενας παιχτης που ποτε στην καριερα του δεν εμαθε να χανει.

Σιγουρα παντως δε θα αφησει τον ΠΑΟ για να παει στο γαυρο με τους ιδιους ορους που ζηταει απτον ΠΑΟ. Και γενικα αν φυγει, θα φυγει επειδη τον αφησε ο ΠΑΟ. Εννοειται οτι απο εσας θα ζητησει αλλους ορους σαφως πιο απαιτητικους.

Παλ μεγαλη ομαδα θα χτισετε με τετοια μυαλα! Ελπιζετε να ακουμπησετε εναν παιχτη που ο ΠΑΟ (ο Ζελικο βασικα )σκεφτεται να αφησει ελευθερο :)

Δημοσ.
Για τον δευτερο απο τη στιγμη που ειναι ενας απ τους κορυφαιους γκαρντ, ο ΟΣΦΠ εχει προβλημα στην περιφερεια και μπορουμε να καλυψουμε τις οικονομικες απαιτησεις του και αυτος φευγει απ την ομαδα του, τιποτε δεν αποκλειεται.

Εγω παντως το κοβω χλωμο. Κ απ' οτι διαβαζω, οδευει προς σιενα/εφες

Ελεος νομιζα για τον Ρακοσεβιτς λεμε...σορρυ..η ζεστη..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

1.Ας δω Τεοντοσιτς και Σαρας στην ιδια ομαδα και τιποτα αλλο στο κοσμο.

2. Για να ρθει στον Ολυμπιακο (λεμε τωρα) κατι μου λεει οτι θα ζητησει κλειστο συμβολαιο 3 χρονων και βαλε, με μεγαλυτερες αποδοχες απο οτι στον ΠΑΟ! Το επισημαινω γιατι Αγγελοπουλοι και Γιαννακηδες εχουν δωσει μαθηματα στο θεμα "πανηλιθιες μεταγραφες". Αλλιως λιγο δυσκολο να παρατησει τον παντου και παντα πρωταθλητη για να παει στον παντοτινο looser στα κλεισιματα της καριερας του. Ενας παιχτης που ποτε στην καριερα του δεν εμαθε να χανει.

Σιγουρα παντως δε θα αφησει τον ΠΑΟ για να παει στο γαυρο με τους ιδιους ορους που ζηταει απτον ΠΑΟ. Και γενικα αν φυγει, θα φυγει επειδη τον αφησε ο ΠΑΟ. Εννοειται οτι απο εσας θα ζητησει αλλους ορους σαφως πιο απαιτητικους.

Παλ μεγαλη ομαδα θα χτισετε με τετοια μυαλα! Ελπιζετε να ακουμπησετε εναν παιχτη που ο ΠΑΟ (ο Ζελικο βασικα )σκεφτεται να αφησει ελευθερο :)

Ας ερθει κ ας θελει και τις γυναικες των προεδρων για να υπογραψει..Μη λεμε οτι θελουμε, ΠΟΛΥ μεγαλος παικτης και σαφως θα γυρει την πλαστιγγα σε οτι αφορα τη δυναμικοτητα του ροστερ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:58 ----------

o Tεοντοσιτς δεν παει για δανεικος του χρονου;

Ναι ετσι ακουγεται. Λεγεται μαλιστα πως το θελει και ο ιδιος, για να παρει χρονο συμμετοχης και να επιστρεψει καλυτερος. Μαλλον προς Ιταλια μερια τον βλεπω, σε ομαδα Ευρωλιγκα.

Κακα τα ψεμματα ομως, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να γνωριζει μπασκετ και να λεει πως το Σερβακι δεν εχει τα φοντα να γινει ΠΟΛΥ μεγαλος ασσος.

Δημοσ.
1.Ας δω Τεοντοσιτς και Σαρας στην ιδια ομαδα και

Nαι αλλα κ οταν ο ομπραντοβιτς εψαχνε 5αρι το ζιζιτς πηρε που δεν ηθελε ο γκερσον.Δωρα ειναι αυτα...

Δημοσ.
Nαι αλλα κ οταν ο ομπραντοβιτς εψαχνε 5αρι το ζιζιτς πηρε που δεν ηθελε ο γκερσον.Δωρα ειναι αυτα...

Καλα ας μη συγκρινουμε επιλογες Γκερσον και Ομπραντοβιτς. Γιατι οπως και να εχει το αποτελεσμα (και δεν εννοω μονο τους τιτλους) δικαιωνει παντα εναν εδω και 10 χρονια, με οποιον και να τον συγκρινεις.

Οσο για τον Σαρας...Ας ερθει πρωτα στον Ολυμπιακο...Και μετα βλεπουμε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ----------

Ας ερθει κ ας θελει και τις γυναικες των προεδρων για να υπογραψει..Μη λεμε οτι θελουμε, ΠΟΛΥ μεγαλος παικτης και σαφως θα γυρει την πλαστιγγα σε οτι αφορα τη δυναμικοτητα του ροστερ

Εντυπωσιακο. Ο ΠΑΟ να βαζει τους δικους του ορους στον παιχτη προκειμενου να τον κρατησει στην ομαδα, ενω οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου να θελουν η ομαδα τους να δωσει τα παντα για την αποκτηση του.

Παρολα αυτα αν αποκτησετε Σαρας το μεγαλο καλο για εσας δε θα ειναι απαραιτητα τοσο σε αγωνιστικο επιπεδο, οσο στο οτι θα μαθει μπασκετ στον Γιαννακη (αν και τον κοβω ανεπιδεκτο μαθησεως τον κλαψα). Και δε το λεω με καμια δοση ειρωνειας αυτο.

Δημοσ.
Ναί, μόνο ο Μιχαλάκης και ο κηπουρός είχαν την ιδιοσυγκρασία του μέλους για να φορέσουνε την φανέλα με τον έφηβο στο στήθος.

ναι, αλλά δεν τους βρίζαμε, όπως εσείς τον μπουρούση

το παλτο και η κοτα δηλαδη οπως τους χαρακτηριζανε οι φιλοι γαυροι μετα το ματς της Ριζουπολης :-)

ναι, γιατί στην ομάδα σας ήταν κότες. Φταίει η ομάδα σας, το επίπεδο της, όχι οι παίχτες. Οσοι προόδεψαν , βλέπε σαραβάκος ήταν βουτηχτές. Σε εμάς ο νικοπολίδαρος πήρε 5 τίτλους και 4 κύπελλα, σε 5 χρόνια. Καθόλου άσχημα. Εσείς, είστε αιωνίως καταδικασμένοι στη μιζέρια.

@midi miliz, τα ίδια σου λέω εγώ για το βόλει, με χριστοφιδέλη.

Ο Τεοντοσιτς, ελπίζω να μη φύγει δανεικός

Δημοσ.
ναι, αλλά δεν τους βρίζαμε, όπως εσείς τον μπουρούση

Βάζατε τραμπούκους όμως να ρίχνουν ξύλο στα αποδυτήρια. Τέσπα.

Δημοσ.

απλα ειχαν ανοιξει το κεφαλι του κηπουρου με πετρες :-)

και μεσα σε ενα βραδυ η κοτα τα τελευταια 14 χρονια εγινε "Νικοπολιδαρος"

α ρε κουτοχορτο

Δημοσ.
Βάζατε τραμπούκους όμως να ρίχνουν ξύλο στα αποδυτήρια. Τέσπα.

:lol::lol: Για τη λεωφόρο, με τον ευθυμιάδη λες>

απλα ειχαν ανοιξει το κεφαλι του κηπουρου με πετρες :-)

και μεσα σε ενα βραδυ η κοτα τα τελευταια 14 χρονια εγινε "Νικοπολιδαρος"

α ρε κουτοχορτο

Εσείς κυνηγαγατε τους παίχτες σας, στην παιανία και ο φιλιππίδης τους είπε κότες. Μην το ξεχνάς. Και σου πα, γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί άλλη φανέλα, του ολυμπιακού και άλλη του παναθηναικού.

Α, τώρα πως μπορεί να τρώω εγώ κουτόχορτο που έχω 37 και εσύ να είσαι ευχαριστημένος με 19, δεν μπορώ να τα καταλάβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...