Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον εμείς τότε λέγαμε πως η Πανάθα μπορούσε να πάει !

Ε δεν υπάρχει!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις, κάτι παρόμοιο είχε πει και ο Τεν Κάτε στην αρχή της χρονιάς για τελικό Europa και μας τα είχατε κάνει τσουρέκια πως έθεσε σαν στόχο τον τελικό.

Τουλάχιστον εμείς τότε λέγαμε πως η Πανάθα μπορούσε να πάει !

Μα και ο Κόκκαλης το έχει πει. Όχι όμως για το Champions League.

http://www.cosmo.gr/Sports/217037.html

"στόχος ο τελικός!"

"Ξέρω ότι η Γαλατασαράι θέλει να φτάσει στον τελικό γιατί γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Θέλουμε κι εμείς, όμως, να πάμε μέχρι τον τελικό"

Βλέπεις πόσο τεράστια είναι η διαφορά από την αντίστοιχη δήλωση για το τσουλου για την οποία επιμένεις;

Δημοσ.
Εύκολο, who gives a shit about basket για μπει στη διαδικασία να μισήσει το μπασκετικό ΠΑΟ;

Για την μπάλα, εκτός του ότι ο ανταγωνισμός δε συγκρίνεται στα δύο αθλήματα, γνωρίζεις πολύ καλά ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη και δεν εννοώ τη διαιτησία! Έχουμε δει τον Ολυμπιακό να παίζει άνετα παραγωγικό ποδόσφαιρο απέναντι στις πολύ κατώτερές του ομάδες του πρωταθλήματος αλλά να μη μπορεί να παίξει αποτελεσματικά το τσούκου-τσούκου απέναντι στις ισχυρότερες ευρωπαϊκές (πολλές φορές κατέβαινε λες και παίζει με τον Απολλωνάκο και άλλες τις υπερεκτιμούσε, γενικά μαλακιζόταν). Αντίστοιχα, έχουμε δει τον ΠΑΟ να παίζει το τσούκου-τσούκου στην Ευρώπη αποτελεσματικά αλλά να μη μπορεί να ανοίξει σφιχτές άμυνες πολύ κατώτερών του ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα που τον περιμένουν πίσω ταμπούρι (την Τετάρτη κέρδιζε στην Ιταλία και την Κυριακή έχανε από Εργοτέληδες χωρίς καμία διαιτητική παρέμβαση). Πριν λίγα χρόνια, μάλιστα, είδαμε τον Ολυμπιακό του Λεμονή να κάνει πάρτυ στο ΤσουΛου και να παίρνει αποτελέσματα ΧΑΛΑΡΑ (και εδώ δεν κάνω πλάκα) εντός και εκτός έδρας (ειδικά εκτός έδρας.... σας θυμίζει κάτι αυτό; ακριβώς, την ίδια ευκολία με την οποία και ο ΠΑΟ έπαιρνε με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ αποτελέσματα εκτός). Όλα αυτά εξηγούνται ποδοσφαιρικά, χωρίς διαιτησίες, παράγκες, μαλακίες. Και επειδή εξηγούνται ποδοσφαιρικά, δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τέτοια κουβέντα εδώ μέσα, δεν είναι γόνιμο το έδαφος ρε αδερφέ...

O Παναθηναϊκός για παράδειγμα, ποτέ δε μπόρεσε να ανοίξει τέτοιες άμυνες...

Δημοσ.
O Παναθηναϊκός για παράδειγμα, ποτέ δε μπόρεσε να ανοίξει τέτοιες άμυνες...

Δε χρειάζεται να το πας εκεί γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεχτώ ότι δεν είχαμε σοβαρό σπρώξιμο από τη διαιτησία. Εκτός αν με ζορίσει κανείς και για σπάσιμο μου βγει η καφρίλα τύπου "έτσι μας αρέσει να τα παίρνουμε".

Δημοσ.
Φέρνεις ως παράδειγμα τις δηλωσεις του προπονητη του Πανιωνίου σωστά?Απο την μια λοιπον στοιχειοθετείς την τρελη φορμα του Παναθηναικου στο μπασκετ με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας απο την άλλη όταν ο Ολυμπιακός πέρασε παρίπατο στο final four μας λες οτι δεν παίξατε με σοβαρή ομάδα!Τελικά τι απο τα δυο ισχύει!Βγάζουμε συμπεράσματα ανάλογα με τον αντίπαλο ή βγάζουμε συμπεράσματα ανεξαρτήτως αντιπάλου!

Στοιχειοθετώ την τρελλή φόρμα του Παναθηναϊκού από συγκεκριμένα πράγματα που έβλεπα στο παιχνίδι του, τη ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που τα έβλεπα, στο βίντεο, φάση-φάση. ΝΑΙ, είμαι τόσο τρελλος. Αποστάσεις, εκτέλεση συστημάτων κτλ.

Το άλλο σκέλος του ποστ σου, δεν έχει σχέση με αυτό που λέω εγώ. Γιατί παραθέτω δήλωση προπονητή σχετικά με τη φόρμα της ομάδας. Όχι σκορ αγώνων. Και στην τελική, από την Πρόκομ χάσατε όπως και από τον Πανιώνιο. Στον Πανιώνιο ρίξαμε καμιά 50ριά αν θες να κάνουμε και τους μπακάληδες.

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:20 ----------

To τμημα μπασκετ στον ΟΣΦΠ ειναι καθε χρονο και πιο ανταγωνιστικο. Καλα θα κανουν οι φιλοι Παναθηναικοι να αποβαλλουν την αλαζονεια. Γιατι το να χασουν το πρωταθλημα, ειναι απλα θεμα χρονου. Οπως ηταν θεμα χρονου να φανε την πρωτη τους πικρα στο Κυπελλο. Φετος, του χρονου, σε 2 χρονια, η μερα που θα σηκωσουμε πρωταθλημα, ερχεται.

Ξεχαστε τα πρωταθληματα με σκουπες απεναντι σ εναν ανυπαρκτο γαυρο, ξεχαστε τις ανετες νικες και μη βαυκαλιζεστε πως ειμαστε τοσο πολυ πισω σας στο μπασκετ..Ηδη την νοοτροπια ''οποτε θελει ο Παο να κερδισει κερδιζει, και οταν κερδιζει ο ΟΣΦΠ, δεν καιγεται για τη νικη ο Παο'' την πληρωσατε. Τουλαχιστον σε θεματα ροστερ, μπατζετ, φιλοσοφιας της διοικησης, θα ελεγα μαλιστα πως υπερεχουμε ηδη.

Απο την πλευρα μου ενα πραγμα ευχομαι. Να συνεχισετε να λετε μεγαλα λογια, να συνεχισετε να υποτιματε τον Ολυμπιακο.

Εντάξει, και να εξαφανιστούν οι δεινόσαυροι θέμα χρόνου ήταν αλλά πήρε 160 εκ χρόνια και έναν μετεωρίτη...

Η σκούπα έρχεται πάντως...

Δημοσ.
Στοιχειοθετώ την τρελλή φόρμα του Παναθηναϊκού από συγκεκριμένα πράγματα που έβλεπα στο παιχνίδι του, τη ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που τα έβλεπα, στο βίντεο, φάση-φάση. ΝΑΙ, είμαι τόσο τρελλος. Αποστάσεις, εκτέλεση συστημάτων κτλ.

Εφοσον ειδες το βιντεο δυο και τρεις φορες πρωτον χαρα στην υπομονη σου!Απο εκει και περα ομως το πως παιζει η καθε ομαδα εξαρτάται απο την δυναμικότητα του αντιπάλου!Οκ και εγώ με τα Τρίκαλα μπορεί να δω αγώνα και να τρίβω τα μάτια μου!Και η δυναμικότητα που χωρίζει τον Παναθηναϊκο απο τον Πανιωνιο ειναι τεράστια!

Το άλλο σκέλος του ποστ σου, δεν έχει σχέση με αυτό που λέω εγώ. Γιατί παραθέτω δήλωση προπονητή σχετικά με τη φόρμα της ομάδας. Όχι σκορ αγώνων. Και στην τελική, από την Πρόκομ χάσατε όπως και από τον Πανιώνιο. Στον Πανιώνιο ρίξαμε καμιά 50ριά αν θες να κάνουμε και τους μπακάληδες.

Θέλεις να το παω με την επιχειρηματολογία πολλων Παναθηναϊκων?Δεν ημουν σε φορμα οταν εχασα απο τον Πανιωνιο και η ομάδα έδενε!(ουτε εμένα μου αρέσει αυτου του είδους η επιχειρηματολογία αλλα αυτη ακριβώς η επιχειρηματολογία χρησιμοποιειται απο του φιλους του Παναθηναϊκου για την μη προκριση στο Final 4 και απο την απωλεια του κυπελλου)

Δημοσ.

Aφου παραθετεις δηλωσεις προπονητων, σιγουρα θα ξερεις και τη φετινη δηλωση του Σαρας, πως η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης την τελευταια 2ετια.

Η λεω ψεμματα?

Δημοσ.
Εφοσον ειδες το βιντεο δυο και τρεις φορες πρωτον χαρα στην υπομονη σου!Απο εκει και περα ομως το πως παιζει η καθε ομαδα εξαρτάται απο την δυναμικότητα του αντιπάλου!Οκ και εγώ με τα Τρίκαλα μπορεί να δω αγώνα και να τρίβω τα μάτια μου!Και η δυναμικότητα που χωρίζει τον Παναθηναϊκο απο τον Πανιωνιο ειναι τεράστια!

Θέλεις να το παω με την επιχειρηματολογία πολλων Παναθηναϊκων?Δεν ημουν σε φορμα οταν εχασα απο τον Πανιωνιο και η ομάδα έδενε!(ουτε εμένα μου αρέσει αυτου του είδους η επιχειρηματολογία αλλα αυτη ακριβώς η επιχειρηματολογία χρησιμοποιειται απο του φιλους του Παναθηναϊκου για την μη προκριση στο Final 4 και απο την απωλεια του κυπελλου)

Ο λόγος που αρπάζομαι συχνά εδώ μέσα με διαφόρους για το μπάσκετ είναι ότι ασχολούμαι από μικρός και πολύ, έχω μούρλα. Πάω γήπεδο και βλέπω το παιχνίδι, αν είναι ντέρμπι βγάζω και τα λαρύγγια μου, μετά κάθομαι και το βλέπω και στον υπολογιστή και χαζεύω συστήματα. Για να καταλάβεις, πάω και παίζω ακόμα (παρά τα χρονάκια μου και τα κιλάκια -που ξαναμάζεψα) και σχεδιάζω plays με τίποτα ανάπηρους περίεργους σαν εμένα για να κερδίσουμε σε μονάκια πιτσιρίκια που πηδάνε από πάνω μας. :lol:

Κάποια συμπεράσματα βγαίνουν όμως, ειδικά όταν τον ίδιο αντίπαλο τον έχεις ξαναπαίξει και τον κέρδισες με την ψυχή στο στόμα. Και βλέπεις ότι τη μια φορά δεν έβγαιναν τα συστήματα και κέρδιζες από ατομικές εξάρσεις κάποιων παικτών και την άλλη οι βοήθεις τις περισσότερες φορές δουλεύουν, βλέπεις ότι οι ίδιοι παίκτες στην επίθεση έχουν λίιιγο διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο, ότι το rick 'n' roll εκτελείται καλύτερα και από διαφορετικές γωνίες πολλές φορές, βλέπεις το το 4άρι να έχει βγει στη γωνία κόβωντας με ένα pick παραπάνω που δεν υπήρχε πριν, βλέπεις κάποια πραγματάκια όσο να είναι... Μην κάνω την κουβέντα βαρετή...

---------- Προσθήκη στις 21:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:51 ----------

Aφου παραθετεις δηλωσεις προπονητων, σιγουρα θα ξερεις και τη φετινη δηλωση του Σαρας, πως η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης την τελευταια 2ετια.

Η λεω ψεμματα?

Όχι, για τον Ολυμπιακό έλεγε.

ΥΓ: Συγχαρητήρια για το ξεφτυλίκι με την Έρτσεγκ.

Δημοσ.
Eλα, γινεσαι Παπαδογιαννης τωρα και δεν το αξιζεις.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, καποτε θα χασουμε το πρωταθλημα. Οπως το εχασε και ο Αρης του 80-0

Οπως στη μπαλα ακομα και με τον Κοκκαλη στα καλα του πηραμε το νταμπλ το 04

Το θεμα ειναι τι γινεται διαχρονικα και τι εχει αφησει πισω της μια ομαδα οταν η δυναστεια της τελειωσει

Καιζερ 2 επισημανσεις.

Πρωτα απ' ολα οταν βλεπεις οτι ο βασικος σου αντιπαλος ειναι ενισχυμενος καθε χρονια, οτι βαζει λεφτα, προσπαθει κτλ, θεωρω πως του αξιζει μεγαλυτερος σεβασμος, απ το να πετας ειρωνικες ατακες του τυπου ''αυτο θελω μονο, να μιλατε οι Ολυμπιακοι για το μπασκετ''. Δεν μιλατε για την Ολυμπια, ουτε για τον Πανιωνιο. Εχουμε ιστορια σαν ομαδα, εχουμε κοσμο/διοικηση, και πιστευω αξιζουμε σαν αντιπαλος περισσοτερο σεβασμο. Και προσωπικη μου αποψη, αυτη την ελλειψη σεβασμου και την αλαζονεια την πληρωσατε φετος με το Κυπελλο. Τιποτα δε μου βγαζει απ το μυαλο πως αν ειχατε ως ενδεχομενο να σας κερδισουμε στον τελικο, θα αντιδρουσατε διαφορετικα, απο δηλωσεις ''πρασινων'' δημοσιογραφων, μεχρι το ποσο θα περιμενατε τους τραυματιες.

Δευτερη και σημαντικοτερη, δε μπορεις να καταλαβεις τι παθαινει μια ομαδα που βρισκεται σε μαρασμο. Τα πετρινα χρονια του ΟΣΦΠ ηταν δυσκολα, και για οσους αγαπουσαν το μπασκετ και δε μπορουσαν να δουν αθλημα που δεν εχει σπυριαρα μπαλα, τους ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι απο την απαξιωση του συλλογου (ο οποιος ερχοταν απο μια περιοδο που ειχε ομαδαρες, με πρωταθληματα, ευρωπαικο,..).

Οταν λοιπον εισαι σε μια κατασταση να βγαινεις 8ος στα πλευ οφφς, να παιζεις με κατι Γιαννουζακους και Νικαγκμπατζε, και βλεπεις τον Παο να σηκωνει ευρωπαικα, ε ρε φιλε τοτε ΔΕΝ λες οτι ειναι θεμα χρονου να τους κερδισω. Γιατι απλα, δεν ειναι...!

Οποτε οταν λεω πως ειναι θεμα χρονου να παρουμε πρωταθλημα δεν το λεω ουτε επειδη λαικιζω, ουτε επειδη θελω να κερδισω τις εντυπωσεις. Δεν το λεω με την εννοια πως νομοτελειακα καποτε ερχεται η φθορα και θα σας κερδισω. Το λεω επειδη βλεπω την προοδο της ομαδας, βλεπω οτι βελτιωνεται χρονο με το χρονο, βλεπω πως συντομα θα ειναι σε θεση να κερδισει τον καλο Παο.

---------- Προσθήκη στις 22:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:55 ----------

Όχι, για τον Ολυμπιακό έλεγε.

ΥΓ: Συγχαρητήρια για το ξεφτυλίκι με την Έρτσεγκ.

Εισαι σιγουρος? Γιατι καλος ο λαικισμος των πρωτοσελιδων με τον Μπατιστ να λεει αλλ'αντ' αλλων, καλυτερη ομως η πραγματικοτητα.

Τι εγινε με τον Ερτσεγκ παλι? Ιταλια δεν πηγε? edit: Διαβασα πως δεν τον αφησαμε να παει για νομικους λογους.

Δημοσ.
Είναι ο πιο καλοπληρωμένος, αλλά και συνάμα ο πιο ευσυνείδητος Αμερικανός που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Τζος Τσίλντρες αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια του φάιναλ φορ έχοντας υποστεί θλάση στον δικέφαλο, γεγονός που δεν επικαλέστηκε σαν δικαιολογία για την κακή του παρουσία στον τελικό ούτε μοιράστηκε με κάποιον άλλον. Βέβαια, στο Παρίσι δεν γνώριζε το μέγεθος της ζημιάς, κάτι που αποκαλύφθηκε προχθές κατόπιν εξέτασης στο μαγνητικό τομογράφο. Ο Αμερικανός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στο Μαρούσι την προσεχή Τετάρτη στον Αγιο Θωμά.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=8224691

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...