kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ...είχε ερώτηση σε ένα τηλεπαιχνίδι γιά το πόσοι παίζουν σε ένα αγώνα βόλευ και εγώ απάντησα 7! Χωρίς πλάκα. Δεν παίζουν 7;
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ρε άνθρωπε, αυτό είχα ποστάρει εγώ και μου είπες ψάξε. Ποιος μίλησε για κατάκτηση Ch. l. ? Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος? Είπαμε τα μεσημεριανά ματς σας πειράζουν.... :lol:
Dropsreef Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ρε άνθρωπε, αυτό είχα ποστάρει εγώ και μου είπες ψάξε. Ποιος μίλησε για κατάκτηση Ch. l. ? Ωραίος. Άρχισαν και οι πρώτες κολοτούμπες. Κάτι για κωλοτουμπες ακουσα εγω!Είδες εσυ καμια κωλοτούμπα?
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Κάτι για κωλοτουμπες ακουσα εγω!Είδες εσυ καμια κωλοτούμπα? Είδες εσύ?
Dropsreef Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Είδες εσύ? Τον ομοϊδεατη σου ρωτα ο οποιος αναφερει αρχισαν οι πρωτες κωλοτουμπες!Σε ποιες κωλοτουμπες αναφέρεται?
Erwdios Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Κι εγώ έγραψα κάτι γιά το βόλευ.Θεωρείς ότι με πείραξε που έχασε ο Παναθηναϊκός την κούπα? Σκέψου ότι πριν από λίγο καιρό είχε ερώτηση σε ένα τηλεπαιχνίδι γιά το πόσοι παίζουν σε ένα αγώνα βόλευ και εγώ απάντησα 7! Χωρίς πλάκα. Τότε ρε συ Geo, γράφεις για να γράψεις. Δηλαδή αν αύριο ανοίξουμε διάλογο για το badminton, θα μπω εγώ να γράφω αν με έτσουξε που έχασα σε ένα άθλημα που δεν γνωρίζω ούτε τους κανόνες?
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ρε άνθρωπε, αυτό είχα ποστάρει εγώ και μου είπες ψάξε. Ποιος μίλησε για κατάκτηση Ch. l. ? Είπαμε τα μεσημεριανά ματς σας πειράζουν.... :lol: Μάλιστα. Για δείξε μου στο λινκ που βρήκατε πού ακριβώς λέει ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τελικός του ΤσουΛού; Τώρα εσύ θα μου απαντήσεις "Μα εγώ δεν έγραψα ότι είχε στόχο τον τελικό, αλλά ότι απλά αναφέρθηκε σε αυτόν". Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος? Ο μπάγιεβιτς γιατί έφυγε την πρώτη φορά? Αν ισχύει αυτό, τότε what's the big deal? Και γω μιλάω για τον τελικό του Τσουλού κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι το έχω θέσει ως στόχο να το κατακτήσει η ομάδα της γειτονιάς μου; Α, και δεν ήταν επί Σόλιντ, επαναλαμβάνω! Επανέρχομαι στην ουσία, ο Κόκκαλης ποτέ δεν έθεσε ως πρώτο στόχο την Ευρωπαϊκή υπέρβαση, αυτό εννοούσα όταν έγραψα " ο επίσημος Ολυμπιακός ποτέ δεν το είπε αυτό και ποτέ δεν το ήθελε όπως αποδείχτηκε", κάτι που αποδεικνύεται και από τη δήλωση που παραθέσατε αφού πρώτα αναφέρεται στο νταμπλ και μετά στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή υπέρβαση, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό! ...να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ και στην Ευρώπη να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Μην ξεχνάμε πως ο τελικός του Champions League το 2007 θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση" (τράβα ρώτα τον τι εννοεί).
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Α, και δεν ήταν επί Σόλιντ, επαναλαμβάνω! Ακόμα και εκεί, λάθος είσαι http://news.pathfinder.gr/sports/207066.html
Dropsreef Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ακόμα και εκεί, λάθος είσαι Ωραίο αυτο το "Ακομα και εκει"
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ελα μαλακες, ενταξει, ελα κοφτε το, το εχετε ξεσκισει... Ενα ρημαδι http://www.insomnia.gr και enter και να κανουμε login ΠΡΟΦΑΝΩΣ μπορουμε ολοι να το κανουμε αρα εχουμε ενα μινιμουμ iq. Μην το ξεφτιλιζουμε τωρα "που ειπε για τελικο ο Κοκκαλης, η προεδραρα αλλα εννοουσε" Ενταξει, εχετε πουλακι, δεν σημαινει οτι δεν θα εχετε αν σας την πει αλλοθρησκος.
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ωραίο αυτο το "Ακομα και εκει" Δύο τινά: Αναφέρθηκε ο Κόκκαλης σε στόχο για τελικό τσ. λ. ? => ΝΑΙ Αυτό έγινε τον καιρό που ήταν ο Σόλιντ προπονητής? => ΝΑΙ Και μετράω μόνο ποσταρίσματα του σημερινού απογεύματος.
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ακόμα και εκεί, λάθος είσαι http://news.pathfinder.gr/sports/207066.html Λάθος; Αυτό δεν έγραψες; Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ Η δήλωση του Κόκκαλη το 2007, αυτό που πόσταρες το 2005 (τι ακριβώς λέει αλήθεια;;; ) ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:31 ---------- Δύο τινά: Αναφέρθηκε ο Κόκκαλης σε στόχο για τελικό τσ. λ. ? => ΝΑΙ ΟΧΙ Αυτό έγινε τον καιρό που ήταν ο Σόλιντ προπονητής? => ΝΑΙ ΝΑΙ Και μετράω μόνο ποσταρίσματα του σημερινού απογεύματος. 10 γραμματα
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Λάθος; Αυτό δεν έγραψες; Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ Η δήλωση του Κόκκαλη το 2007, αυτό που πόσταρες το 2005 (τι ακριβώς λέει αλήθεια;;; ) Έλεος, κοίτα την ημερομηνία του δημοσιεύματος.
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο. 2005! Στο άλλο φυσικά έχεις απόλυτο άδικο!
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ρε σεις, κάτι παρόμοιο είχε πει και ο Τεν Κάτε στην αρχή της χρονιάς για τελικό Europa και μας τα είχατε κάνει τσουρέκια πως έθεσε σαν στόχο τον τελικό. Τουλάχιστον εμείς τότε λέγαμε πως η Πανάθα μπορούσε να πάει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.