Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ τα λίγα που έχω διαβάσει εδώ και κάτι μήνες στο insomnia, many.

Συμφωνώ, ότι δεν συγκρίνεται ο μπασκετικός με τον ποδοσφαιρκό ανταγωνισμό, αλλά ρε πούστη μου, από τον μόνιμο πρωταθλητή περιμένω το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, πως το λένε. Από τον μόνιμο πρωταθλητή, που κάθε χρόνο είχε την δυνατότητα να προετοιμάζεται με την ησυχία του, είχε την δυνατότητα να κάνει καλές μεταγραφές από τα σίγουρα έσοδα, από την ομάδα που για ΠΟΛΛΑ χρόνια το μόνο που πιπίλαγε ήταν η Ευρωπαική υπέρβαση, και μετά από 6 αγώνες γυρνούσε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φωνάξει και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον Περαία.

Δεν γίνεται να είσαι η πιο αποτυχημένη ομάδα ever, δεν γίνεται να γλεντάνε τον πρωταθλητή Ελλάδος τυχαίες ομαδούλες της Ευρώπης, και οι υπόλοιπες απλά να μαλακίζονται μαζί σου, και να ξύνονται οι παίχτες στο κέντρο του γηπέδου μέχρι να λήξει ο αγώνας.

Κατ'αρχάς τα γλέντια έχουν σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια, δες τα αποτελέσματα από το 2004. Πχ εσύ φέτος χόρτασες 3άρες στο ΟΑΚΑ, λέει κάτι αυτό; Στα υπόλοιπα δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές εκτός από αυτό που γράφεις ότι πιπίλαγε για Ευρωπαική υπέρβαση, ο επίσημος Ολυμπιακός ποτέ δεν το είπε αυτό και ποτέ δεν το ήθελε όπως αποδείχτηκε, είναι ευθύνη του προέδρου το ότι η ομάδα είχε τη δυνατότητα να ανέβει ψηλά αλλά δεν το έκανε ποτέ. edit: Με άλλα λόγια, να τσεπώνει τα φράγκα του ΤσουΛου ήθελε μόνο.

Όσο για το σχόλιο του jonny, το "γόνιμο" έδαφος που λέγαμε... :X (άντε να κάτσεις να εξηγήσεις ότι ένα επιθετικό σύστημα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα 7-0 στη πλάτη σου και ένα αμυντικό ένα 1-3 υπέρ σου και ότι ο επιθετικός προσανατολισμός φαίνεται από το σύστημα που κατεβάζεις και όχι από τα γκολ που πετυχαίνεις)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο επίσημος Ολυμπιακός ποτέ δεν το είπε αυτό και ποτέ δεν το ήθελε

Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος? Ο μπάγιεβιτς γιατί έφυγε την πρώτη φορά? :lol:

Όσο για το σχόλιο του jonny, το "γόνιμο" έδαφος που λέγαμε... :X (άντε να κάτσεις να εξηγήσεις ότι ένα επιθετικό σύστημα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα 7-0 στη πλάτη σου και ένα αμυντικό ένα 1-3 υπέρ σου)

:lol:

Το ποιος δίνει γόνιμο έδαφος είναι εμφανές :-D

Δημοσ.
Πάντως ένας 3ος είχε πει ότι ο ΠΑΟ στο F4 θα ήταν φαβορί. Το είπε για να δικαιολογήσει τη δική του ανεπάρκεια;

Ίσως. Αλλά σίγουρα δικαιούται περισσότερο να ομιλεί από τον κάθε αμπαλίδη του insomnia.

Φέρνεις ως παράδειγμα τις δηλωσεις του προπονητη του Πανιωνίου σωστά?Απο την μια λοιπον στοιχειοθετείς την τρελη φορμα του Παναθηναικου στο μπασκετ με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας απο την άλλη όταν ο Ολυμπιακός πέρασε παρίπατο στο final four μας λες οτι δεν παίξατε με σοβαρή ομάδα!Τελικά τι απο τα δυο ισχύει!Βγάζουμε συμπεράσματα ανάλογα με τον αντίπαλο ή βγάζουμε συμπεράσματα ανεξαρτήτως αντιπάλου!

ΥΓ2. Περαστικα για την επομενη 10ετια σε μπασκετ και μπαλα. Τα πετρινα χρονια μολις αρχισαν. Καλη ενασχοληση να εχετε με: βολλευ, πολο, πινγ πονγκ, χοκει επι χορτου, παγοδρομια, ιστιοπολοια κλπ. (προς θεου δεν εχω κατι με τα αθληματα, ισα ισα μερικα ειναι πολυ ωραια). Να μας ριχνετε φαπες για παντα!

Διαθέτεις μαντικές ικανότητες? Respect!

Πρόσεξε όμως μην ξαναδεις το ίδιο έργο του 2004 που πέρασαν εξι χρόνια για να ξαναπάρεις τίτλο!

P.s Δύσκολα τα χρόνια της εφηβείας χωρίς τίτλο!Απωθημενα 14 ετων προσπαθούν να ξεπεραστούν με το φετινο νταμπλ.χαλιφης στη θεση του χαλιφη με λιγα λογια!

Δημοσ.
Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος? Ο μπάγιεβιτς γιατί έφυγε την πρώτη φορά? :lol:

Το ποιος δίνει γόνιμο έδαφος είναι εμφανές :-D

Ακόμα και όταν το έκανε τα πρώτα χρόνια, ήταν για τα μάτια του κόσμου όπως θα σου πουν αυτοί που τον γνωρίζουν κάπως καλύτερα. Επαναλαμβάνω, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το πρωτάθλημα και τα λεφτά του ΤσουΛού. Ο Μπάγιεβιτς έφυγε γιατί ο Κόκκαλης δεν αντέχει να του παίρνει άλλος τη δόξα.

Καλύτερα μείνε στα της ομάδας σου, ΟΚ; :X

edit: Για δείξε μου τις δηλώσεις του Κόκκαλη που μιλούσε για τελικό ch.l.

Δημοσ.
ελα kirleman περιμενε τωρα την απαντηση:Ε ρε οτι σαν λεει ο κηπουρος και ο πρωταθλητης τα πιστευετε!
Να ναι καλά τα πρωτοσέλιδα, οι Νικολακόπουλοι και οι κηπουροί.

Kirileman στο ειπα ε?άργησε λίγο αλλα ήρθε η αναμενόμενη απάντηση λίγες ώρες μετά

Δημοσ.
Ακόμα και όταν το έκανε τα πρώτα χρόνια, ήταν για τα μάτια του κόσμου όπως θα σου πουν αυτοί που τον γνωρίζουν κάπως καλύτερα. Επαναλαμβάνω, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το πρωτάθλημα και τα λεφτά του ΤσουΛού. Ο Μπάγιεβιτς έφυγε γιατί ο Κόκκαλης δεν αντέχει να του παίρνει άλλος τη δόξα.

Καλύτερα μείνε στα της ομάδας σου, ΟΚ; :X

Οπότε ο επίσημος ολυμπιακός το έλεγε, άλλο βέβαια τι έπραττε στην πραγματικότητα. Και ο Μπάγιεβιτς μπορεί να έφυγε γιατί πήγε να γίνει αφεντικό στο λιμάνι, αλλά αν θυμάσαι ο κόσμος το αποδέχθηκε γιατί του είχε καλλιεργηθεί η αντίληψη πως ο Μπάγιεβιτς είναι λούζερ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα πως δεν ρισκάρει αν θυμάσαι καλά. Βέβαια τώρα λέτε πως τα άσχημα αποτελέσματα ήρθαν επειδή παίζατε ...επιθετικό ποδόσφαιρο. Άβυσσος.

Και φυσικά θα ασχολούμαι με όποια ομάδα θέλω. Ειδικά αυτόν τον καιρό που η δική μου ομάδα στην μπάλα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι πρέπει να κάνω και εγώ :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί αγχώνεστε? θέλετε να σας πούμε ότι είστε υπερομάδα σε όλα τα σπορ να τελειώνει το θέμα να μας αφήσετε να ασχοληθούμε και λίγο με την ομάδα μας ?

Κάθε λίγο τις ίδιες @@ιες αηδία κατάντησε πια

Δημοσ.
Οπότε ο επίσημος ολυμπιακός το έλεγε, άλλο βέβαια τι έπραττε στην πραγματικότητα. Και ο Μπάγιεβιτς μπορεί να έφυγε γιατί πήγε να γίνει αφεντικό στο λιμάνι, αλλά αν θυμάσαι ο κόσμος το αποδέχθηκε γιατί του είχε καλλιεργηθεί η αντίληψη πως ο Μπάγιεβιτς είναι λούζερ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα πως δεν ρισκάρει αν θυμάσαι καλά. Βέβαια τώρα λέτε πως τα άσχημα αποτελέσματα ήρθαν επειδή παίζατε ...επιθετικό ποδόσφαιρο. Άβυσσος.

Και φυσικά θα ασχολούμαι με όποια ομάδα θέλω. Ειδικά αυτόν τον καιρό που η δική μου ομάδα στην μπάλα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι πρέπει να κάνω και εγώ :lol:

Επαναλαμβάνω, δείξε μου τη δήλωση του Κόκκαλη που μιλούσε για τελικό champions league. Ο κόσμος αποδέχεται ότι του λένε τα media. Επειδή γαμάς τη κουβέντα διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα του άλλου, end of discussion.

Βάζω και emoticon για να δώσω έμφαση και να πουλήσω μαγκιά! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

ρε johny μιλας τωρα για τον θείο?Για τον θείο?Που έφτιαξε ενα μοντέλο με Πετρο,Λεμονή,Ιβιτς και το διέλυσε σε ένα εξάμηνο ενω έδειχνε αυτο το μοντέλο να λειτουργεί καλά?Με έναν τεχνικό διευθυντη που έφτιαξε ομαδα μεσα σε ενα 20ημερο χωρις να δώσει μια περιουσία?Και το διέλυσε σε μια νύχτα επειδή διαπίστωσε ότι ο κόσμος τον "ξεχνούσε"?

Θα βγουν ομως παλι οι φωστήρες και θα πουνε έβρισκε και τα έκανε!Μετα το χθεσινό ντου(οχι δεν αναφέρομαι στον φροντιστή του Παοκ ούτε στα μπουκάλια προς τους παίχτες αλλα το ντου προς τα επίσημα και την φυγάδευση του θείου) βγαίνουν άλλοι φωστήρες και λένε άισχος και ντροπή και εποχή των πέτρινων χρόνων!απο όπου και να το πιάσεις υπάρχει ο αντίλογος!

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην ομαδα βολει που μας εδωσε λιγη χαρα και για εφετος! Μεγαλη εμφανιση και πολυ καλο παιχνιδι! Η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη.. Ιβαν αλανι για παντα στο λιμανι!

Ετσουξε και ας ηταν και βολει.. αφηστε τους να λενε.. οταν ειχαν ελπιδες το αποθεωναν, τωρα το απαξιωνουν.. ΟΛΟΙ θελουμε να κερδιζουμε τον "αιωνιο" και ας ειναι και στην τομπολα και τη μονοπολυ

ΥΓ : Επειδη μπηκαν και αλλοι στο κολπο και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες με ασχετες παπαρες, σας παρακαλω στειλτε μου ποιος κερδισε και την εχει μεγαλυτερη εδω μεσα (τη γνωμη εννοω).. χθες δεν κοιμηθηκα απ την αγωνια.. ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν τους έτσουξε το βόλλευ και μπήκαν 10 νοματέοι να πουν το μακρύ και το κοντό τους. Αν δηλαδή τους έτσουζε τί θα είχαμε εδώ μέσα? Τους Cockneys?

Δημοσ.

Το πίστεψες ο' date='τι ψάχνω ε?

:lol:[/quote']

Εσύ είσαι ικανός να πάρεις τηλ τον πρόεδρο να τον ρωτήσεις αν έκανε ποτέ τέτοια δήλωση! :lol:

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

To τμημα μπασκετ στον ΟΣΦΠ ειναι καθε χρονο και πιο ανταγωνιστικο. Καλα θα κανουν οι φιλοι Παναθηναικοι να αποβαλλουν την αλαζονεια. Γιατι το να χασουν το πρωταθλημα, ειναι απλα θεμα χρονου. Οπως ηταν θεμα χρονου να φανε την πρωτη τους πικρα στο Κυπελλο. Φετος, του χρονου, σε 2 χρονια, η μερα που θα σηκωσουμε πρωταθλημα, ερχεται.

Ξεχαστε τα πρωταθληματα με σκουπες απεναντι σ εναν ανυπαρκτο γαυρο, ξεχαστε τις ανετες νικες και μη βαυκαλιζεστε πως ειμαστε τοσο πολυ πισω σας στο μπασκετ..Ηδη την νοοτροπια ''οποτε θελει ο Παο να κερδισει κερδιζει, και οταν κερδιζει ο ΟΣΦΠ, δεν καιγεται για τη νικη ο Παο'' την πληρωσατε. Τουλαχιστον σε θεματα ροστερ, μπατζετ, φιλοσοφιας της διοικησης, θα ελεγα μαλιστα πως υπερεχουμε ηδη.

Απο την πλευρα μου ενα πραγμα ευχομαι. Να συνεχισετε να λετε μεγαλα λογια, να συνεχισετε να υποτιματε τον Ολυμπιακο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...