Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον μέσο ολυμπιακό η φετινή πορεία του οσφπ είναι ολόιδια με την περυσινή του Παναθηναϊκού.

Ο ένας βγήκε 2ος σε όμιλο με Αρσεναλ, Αλκμάαρ, Σταντάρ έχοντας αρνητικό ρεκόρ στα γκολ υπέρ για ομάδα που περνάει όμιλο, ο άλλος είχε βγει πρώτος σε όμιλο με Ίντερ, Βέρντερ κάνοντας εμφατικές νίκες εκτός έδρας. Αλλά είπαμε, το ίδιο είναι.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι???

Δεν υπαρχει διαφορα?

Μάλιστα υπάρχει διαφορά στις πορείες εδώ

ΥΓ. Στη μπαλα οχι μονο πηρα το νταμπλ αλλα στην Ευρωπη απεκλεισα τουλαχιστον μια Ρομα. Εσυ τι εκανες? Εκμεταλλευτηκες την αδιαφορια της Αρσεναλ στον τελευταιο αγωνα και στο 1ο νοκ-αουτ αγωνα με τη χειροτερη των 7 ομαδων που μπορουσαν να σου τυχουν αποκλειστηκες.

Εδώ όμως η πορεία δε μετράει ούτε η διοργάνωση μετράνε οι 2 νίκες με τη Ρομπ μόνο

Στο πρωτάθλημα Ελλάδος όμως πάλι δε μετράνε οι 2 νίκες του γαύρου αλλά οι τελικές θέσεις κατάταξης

Αληθεια, απο νοκ-αουτ φαση μετα το 1ο γκρουπ ή 2ο γκρουπ ΤΛ οταν υπηρχε εχετε περασει ποτε?

ΥΓ2. Ναι, λεω οτι ειναι καθαρο. Τι εχεις να προσαψεις?

εμείς δε λέγαμε για μη καθαρά ουτε dvd βγάζαμε

Επίσης οι πράσινες πορείες στο CL πριν 10ετιες με τους Πολωνούς κλπ ήταν καλές και αγιες

Εμείς φυσικά πρέπει να πέφτουμε με ΡΕΑΛ Μπαρτσελόνα Τσέλσυ για να μετράνε

Δημοσ.

Στη γνωστή τακτική και γω "με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"...

Στο μπασκετ δεν υπαρχει Ευρωπαικη πορεια. Αυτα να τα ξεχασετε. Παναθηναικος-Ολυμπιακος ειναι μεγεθη που κοιτανε κουπα. Σιγα μην πηγαινα εγω Φ4 και εσυ αποκλειοσουν και να χαιρομουν μονο που πηγα. Αν εσυ νιωθεις ευχαριστημενος που βγηκες δευτερος, τι να πω, παντα τετοια

Στο μπασκετάκι στην Ευρώπη προχώρησα πιο πολύ από εσένα ενώ στην Ελλάδα για την ώρα έχω μια κούπα (που πήρα από εσένα) ενώ εσύ έχεις περσινές φωτογραφίες. (και δε βλέπω και μπάσκετ :-) )

Στη μπαλα απεκλεισα και μια Ρομα. Εσυ τι εκανες?

Αφού πρόσφερες γέλιο (και δάκρυ) στα προκριματικά του ΤσουΛου, στο τίμιο γιουρόπα απέκλεισες μια Ρόμα για να πέσεις αμέσως μετά ηρωικά μαχόμενος από τη Σταντάρ που την είχα κερδίσει χαλαρά μέσα (το τονίζω το χαλαρά) ενώ εσύ της έκανες το τραπέζι, το κρεβάτι κλπ. Α, εγώ έκανα πορεία στους 16!

Το 2007 τον πανηγυρισες τον τιτλο?

Δλδ το πρωταθλημα για σενα ηταν 13 χρονια γαματο, καθαρο, στολιδι της Ευρωπης και ξαφνικα ρε παιδι μου ενα πραγμα...εγινε χαλια, αθλιο, και στημενο.

ΈΛΑΜΠΕ πιο καθάριο και φωτεινό από την τρύπα του Lost!!! Τώρα που μπήκε η Πανάθα μέσα, σκοτείνιασε ξαφνικά. Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Χαλαρά με γκολ από αναμπουμπούλα στο 93΄ :lol:

Μάλλον το χαλαρά για εσάς είναι να κερδιθεί το ματς στο γήπεδο. Όταν χρειάζονται δικηγόροι δυσκολεύει η δουλεια :lol:

Δημοσ.

για να πέσεις αμέσως μετά ηρωικά μαχόμενος από τη Σταντάρ που την είχα κερδίσει χαλαρά μέσα (το τονίζω το χαλαρά) ενώ εσύ της έκανες το τραπέζι, το κρεβάτι κλπ. Α, εγώ έκανα πορεία στους 16!

Ναι το πιάσαμε. Αστυνόμος μπουζούκι όργανο.

@dark

Πήγα στους 16 του Cl και παραλίγο στους 8

Μην τα λες παραέξω αυτά.

Δημοσ.
Στο μπασκετάκι στην Ευρώπη προχώρησα πιο πολύ από εσένα ενώ στην Ελλάδα για την ώρα έχω μια κούπα (που πήρα από εσένα) ενώ εσύ έχεις περσινές φωτογραφίες. (και δε βλέπω και μπάσκετ :-) )

Ελα, αυτο προφανως ουτε εσυ το πιστευεις και πιθανοτατα το εχεις γραψει γιατι δεν δεχεσαι να στην λενε στο τοπικ σας.

Αλλιως ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει κανει γαμω τις πορειες στο Ελληνικο Πρωταθλημα

Αν θεωρεις την ομαδα σου, τον ΠΑΟΚ της Ευρωπης στο μπασκετ, τοτε εχεις δικιο, εχεις κανει πορεια και εχω αδικο εγω που εγραφα οτι Ολυμπιακος-Παναθηναικος ειναι ομαδα για κουπα

Αφού πρόσφερες γέλιο (και δάκρυ) στα προκριματικά του ΤσουΛου
με το καφενειο την Ατλετικο. btw η Ατλετικο πηρε κουπα φετος φιλαρακι, η ομαδα σου τι πηρε?(sic)

Καπου εδω σε φανταζομαι να ψαχνεις να δεις τι εκανε η Σεριφ Τυροσπορ στο πρωταθλημα της

στο τίμιο γιουρόπα απέκλεισες μια Ρόμα για να πέσεις αμέσως μετά ηρωικά μαχόμενος από τη Σταντάρ που την είχα κερδίσει χαλαρά μέσα (το τονίζω το χαλαρά) ενώ εσύ της έκανες το τραπέζι, το κρεβάτι κλπ. Α, εγώ έκανα πορεία στους 16!

Εχω ορεξη σημερα:-)

Λοιπον, το χαλαρα εσπειρε, τι να σου πω.

Δευτερον...ως γνωστον σε διπλους αγωνες θα ειχατε επισης αποκλειστει απο Στανταρ με αποτελεσματα που φερατε

Πορεια στους 16?Εμεις πια γκρινιαζουμε αν ΔΕΝ φτασουμε στους 16

Θα μου πεις "Αλλα τα στανταρ του ενος και αλλα του αλλου", δεκτον...

Δημοσ.
Στη γνωστή τακτική και γω "με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"...

Μια φραση που λεω χρονια τωρα σε αγαθους Ολυμπιακους, και θα την ξαναπω μιας και πλησιαζουν οι τελικοι: Μιλατε για μπασκετ, μονο αυτο θελω. Να μιλατε για μπασκετ.

Αφού πρόσφερες γέλιο (και δάκρυ) στα προκριματικά του ΤσουΛου, στο τίμιο γιουρόπα απέκλεισες μια Ρόμα για να πέσεις αμέσως μετά ηρωικά μαχόμενος από τη Σταντάρ που την είχα κερδίσει χαλαρά μέσα (το τονίζω το χαλαρά) ενώ εσύ της έκανες το τραπέζι, το κρεβάτι κλπ. Α, εγώ έκανα πορεία στους 16!

Κριμα και αδικο που η "λογικη" σου δεν αντικατοπτριζεται στους τιλους.

Με τη λεξη "λογικη" αναφερομαι σε αυτο που προσπαθεις να πεις, αλλα δε το λες και ολοκληρωμενο γιατι ξερεις οτι δε στεκει: "Αφου εγω νικησα μια ομαδα απο την οποια εσυ εχασες, εχω καλυτερη ομαδα απο σενα".

Παντως, το γελιο (και το δακρυ) στη μπαλα εφετος το προσεφερε και συνεχιζει να το προσφερει αλλη ομαδα. Και μιλαμε για πολυ γελιο :D

Δημοσ.
Μια φραση που λεω χρονια τωρα σε αγαθους Ολυμπιακους, και θα την ξαναπω μιας και πλησιαζουν οι τελικοι: Μιλατε για μπασκετ, μονο αυτο θελω. Να μιλατε για μπασκετ.

Παντως, το γελιο (και το δακρυ) στη μπαλα εφετος το προσεφερε και συνεχιζει να το προσφερει αλλη ομαδα. Και μιλαμε για πολυ γελιο :D

Μια φραση που λεω χρονια τωρα σε αγαθους Παναθηναϊκούς, και θα την ξαναπω: Μιλατε για μπάλα, μονο αυτο θελω. Να μιλατε για μπάλα!

Δημοσ.
Μια φραση που λεω χρονια τωρα σε αγαθους Παναθηναϊκούς, και θα την ξαναπω: Μιλατε για μπάλα, μονο αυτο θελω. Να μιλατε για μπάλα!

Αν συγκρίνεις την μπασκετική υπεροχή του Παναθηναικού με την επιδοτούμενη ποδοσφαιρική υπεροχή σας.... :whistle:

Δημοσ.
Αν συγκρίνεις την μπασκετική υπεροχή του Παναθηναικού με την επιδοτούμενη ποδοσφαιρική υπεροχή σας.... :whistle:

Την "πεντακάθαρη", "αψεγάδιαστη", "απόλυτη" μπασκετική υπεροχή του Παναθηναικού λες; Ω ναι, αυτή συγκρίνω με την υπεροχή του γαύρου στη μπάλα :X

Αυτό το πράγμα δεν θα τελειώσει ποτέ, όπως καταλαβαίνετε. Όποτε λέτε για μπάσκετ θα λέω για μπάλα, όταν λέτε για μπάλα θα λέω για μπάσκετ, όταν λέτε για φέτος, θα λέω για πάντα, όταν λέτε για πάντα θα λέω για φέτος, όταν λέτε για ευρώπη θα λέω για ελλάδα και όταν λέτε για ελλάδα θα λέω ευρώπη και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα μας

Επειδή κι εσάς το ποδόσφαιρο σας καίει

Θέλετε να αποδείξετε ότι εκεί είστε καλύτεροι

Εμείς έχουμε το θάρρος να πούμε ότι ο Παο είναι καλύτερος γενικά στο μπάσκετ και ότι στη μπάλα χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή είμαστε χάλια φέτος και δεν το ρίχνουμε σε διαιτησίες η παράγκες

Εσείς προσπαθείτε να μειώσετε όλους του τίτλους του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο με διαιτησίες παράγκες κλπ για να καλύψετε την ανυπαρξία σας

Δημοσ.
Την "πεντακάθαρη", "αψεγάδιαστη", "απόλυτη" μπασκετική υπεροχή του Παναθηναικού λες; Ω ναι, αυτή συγκρίνω με την υπεροχή του γαύρου στη μπάλα :X

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να έχεις την καθολική αποδοχή ανωτερότητας, από όλην την Ελλάδα, και κάμποσες φορές ανα χρονιά από όλην την Ευρώπη ;)

Τουλάχιστον η ανωτερότητα του μπασκετικού Παναθηναικού, επιβεβαιώνονταν συνεχώς με τα αποτελέσματα με την απόδοση και το θέμα που παρουσίαζε εντός και εκτός Ελλάδας.

Η δικιά σου ποδοσφαρική ανωτερότητα πως επιβεβαιώνονταν? Με τα ολυμπιακά πέναλτι? Με τον Ευθυμιάδη? Με τον Βάλνερ? Με τις 7άρες? Με τις συνεχόμενες φάπες από Μόλντε... Μακάμπι Χάιφα.... Χέρενφεν και πάει λέγοντας?

Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί η ομάδα σου είναι τόσο μισητή? Βλέπεις να πηγάζει το αντίστοιχο μίσος για τον μπασκετικό Παναθηναικό από οποιονδήποτε?

Όπως και να το δεις, όπως και να στα χουν πει, δεν θα καταφέρεις να περάσεις αυτό που προσπαθείς να περάσεις. ;)

Αυτό είναι το θέμα μας

Επειδή κι εσάς το ποδόσφαιρο σας καίει

Θέλετε να αποδείξετε ότι εκεί είστε καλύτεροι

Εμείς έχουμε το θάρρος να πούμε ότι ο Παο είναι καλύτερος γενικά στο μπάσκετ και ότι στη μπάλα χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή είμαστε χάλια φέτος και δεν το ρίχνουμε σε διαιτησίες η παράγκες

Εσείς προσπαθείτε να μειώσετε όλους του τίτλους του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο με διαιτησίες παράγκες κλπ για να καλύψετε την ανυπαρξία σας

Έτσι σου παν να λες? Ότι παραμένεις ο πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, και απλά ο κομπάρσος Παναθηναικός πήρε τον κεντρικό ρόλο διότι ήσουν άρρωστος?

Χαίρομαι, πραγματικά χαίρομαι, που αυτό κρατάτε από την φετινή χρονιά.

Να ναι καλά τα πρωτοσέλιδα, οι Νικολακόπουλοι και οι κηπουροί.

Σε πιασα ασιάβαστο. Όρεξη να χεις να διαβάζεις για την φετινή... πράσινη διαιτησία στα topic του insomnia ;)

Δημοσ.
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να έχεις την καθολική αποδοχή ανωτερότητας, από όλην την Ελλάδα, και κάμποσες φορές ανα χρονιά από όλην την Ευρώπη ;)

Τουλάχιστον η ανωτερότητα του μπασκετικού Παναθηναικού, επιβεβαιώνονταν συνεχώς με τα αποτελέσματα με την απόδοση και το θέμα που παρουσίαζε εντός και εκτός Ελλάδας.

Η δικιά σου ποδοσφαρική ανωτερότητα πως επιβεβαιώνονταν? Με τα ολυμπιακά πέναλτι? Με τον Ευθυμιάδη? Με τον Βάλνερ? Με τις 7άρες? Με τις συνεχόμενες φάπες από Μόλντε... Μακάμπι Χάιφα.... Χέρενφεν και πάει λέγοντας?

Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί η ομάδα σου είναι τόσο μισητή? Βλέπεις να πηγάζει το αντίστοιχο μίσος για τον μπασκετικό Παναθηναικό από οποιονδήποτε?

Όπως και να το δεις, όπως και να στα χουν πει, δεν θα καταφέρεις να περάσεις αυτό που προσπαθείς να περάσεις. ;)

Εύκολο, who gives a shit about basket για μπει στη διαδικασία να μισήσει το μπασκετικό ΠΑΟ;

Για την μπάλα, εκτός του ότι ο ανταγωνισμός δε συγκρίνεται στα δύο αθλήματα, γνωρίζεις πολύ καλά ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη και δεν εννοώ τη διαιτησία! Έχουμε δει τον Ολυμπιακό να παίζει άνετα παραγωγικό ποδόσφαιρο απέναντι στις πολύ κατώτερές του ομάδες του πρωταθλήματος αλλά να μη μπορεί να παίξει αποτελεσματικά το τσούκου-τσούκου απέναντι στις ισχυρότερες ευρωπαϊκές (πολλές φορές κατέβαινε λες και παίζει με τον Απολλωνάκο και άλλες τις υπερεκτιμούσε, γενικά μαλακιζόταν). Αντίστοιχα, έχουμε δει τον ΠΑΟ να παίζει το τσούκου-τσούκου στην Ευρώπη αποτελεσματικά αλλά να μη μπορεί να ανοίξει σφιχτές άμυνες πολύ κατώτερών του ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα που τον περιμένουν πίσω ταμπούρι (την Τετάρτη κέρδιζε στην Ιταλία και την Κυριακή έχανε από Εργοτέληδες χωρίς καμία διαιτητική παρέμβαση). Πριν λίγα χρόνια, μάλιστα, είδαμε τον Ολυμπιακό του Λεμονή να κάνει πάρτυ στο ΤσουΛου και να παίρνει αποτελέσματα ΧΑΛΑΡΑ (και εδώ δεν κάνω πλάκα) εντός και εκτός έδρας (ειδικά εκτός έδρας.... σας θυμίζει κάτι αυτό; ακριβώς, την ίδια ευκολία με την οποία και ο ΠΑΟ έπαιρνε με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ αποτελέσματα εκτός). Όλα αυτά εξηγούνται ποδοσφαιρικά, χωρίς διαιτησίες, παράγκες, μαλακίες. Και επειδή εξηγούνται ποδοσφαιρικά, δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τέτοια κουβέντα εδώ μέσα, δεν είναι γόνιμο το έδαφος ρε αδερφέ...

Δημοσ.

Πω, θα αρχίσουμε πάλι την κουβέντα για τα επιθετικά γονίδια του οσφπ, που βέβαια ως γνωστόν δεν επιβεβαιώνονται από τους αριθμούς γιατί τα γκολ δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ακόμα και σε βάθος 50ετίας.

Θα γελάσουμε πάλι.

Δημοσ.

Εύκολο, who gives a shit about basket για μπει στη διαδικασία να μισήσει το μπασκετικό ΠΑΟ;

Για την μπάλα, εκτός του ότι ο ανταγωνισμός δε συγκρίνεται στα δύο αθλήματα, γνωρίζεις πολύ καλά ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη και δεν εννοώ τη διαιτησία! Έχουμε δει τον Ολυμπιακό να παίζει άνετα παραγωγικό ποδόσφαιρο απέναντι στις πολύ κατώτερές του ομάδες του πρωταθλήματος αλλά να μη μπορεί να παίξει αποτελεσματικά το τσούκου-τσούκου απέναντι στις ισχυρότερες ευρωπαϊκές (πολλές φορές κατέβαινε λες και παίζει με τον Απολλωνάκο και άλλες τις υπερεκτιμούσε, γενικά μαλακιζόταν). Αντίστοιχα, έχουμε δει τον ΠΑΟ να παίζει το τσούκου-τσούκου στην Ευρώπη αποτελεσματικά αλλά να μη μπορεί να ανοίξει σφιχτές άμυνες πολύ κατώτερών του ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα που τον περιμένουν πίσω ταμπούρι (την Τετάρτη κέρδιζε στην Ιταλία και την Κυριακή έχανε από Εργοτέληδες χωρίς καμία διαιτητική παρέμβαση). Πριν λίγα χρόνια, μάλιστα, είδαμε τον Ολυμπιακό του Λεμονή να κάνει πάρτυ στο ΤσουΛου και να παίρνει αποτελέσματα ΧΑΛΑΡΑ (και εδώ δεν κάνω πλάκα) εντός και εκτός έδρας (ειδικά εκτός έδρας.... σας θυμίζει κάτι αυτό; ακριβώς, την ίδια ευκολία με την οποία και ο ΠΑΟ έπαιρνε με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ αποτελέσματα εκτός). Όλα αυτά εξηγούνται ποδοσφαιρικά, χωρίς διαιτησίες, παράγκες, μαλακίες. Και επειδή εξηγούνται ποδοσφαιρικά, δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τέτοια κουβέντα εδώ μέσα, δεν είναι γόνιμο το έδαφος ρε αδερφέ...

Απ τα λίγα που έχω διαβάσει εδώ και κάτι μήνες στο insomnia, many.

Συμφωνώ, ότι δεν συγκρίνεται ο μπασκετικός με τον ποδοσφαιρκό ανταγωνισμό, αλλά ρε πούστη μου, από τον μόνιμο πρωταθλητή περιμένω το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, πως το λένε. Από τον μόνιμο πρωταθλητή, που κάθε χρόνο είχε την δυνατότητα να προετοιμάζεται με την ησυχία του, είχε την δυνατότητα να κάνει καλές μεταγραφές από τα σίγουρα έσοδα, από την ομάδα που για ΠΟΛΛΑ χρόνια το μόνο που πιπίλαγε ήταν η Ευρωπαική υπέρβαση, και μετά από 6 αγώνες γυρνούσε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φωνάξει και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον Περαία.

Δεν γίνεται να είσαι η πιο αποτυχημένη ομάδα ever, δεν γίνεται να γλεντάνε τον πρωταθλητή Ελλάδος τυχαίες ομαδούλες της Ευρώπης, και οι υπόλοιπες απλά να μαλακίζονται μαζί σου, και να ξύνονται οι παίχτες στο κέντρο του γηπέδου μέχρι να λήξει ο αγώνας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...