Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οε οε οε, οε οε οε οι ΦΑΠΕΣ είναι αμέτρητες παναθηναϊκέ!

Οτι άλλο λέτε εγω το ακούω βερεσέ για να κρύψετε την πίκρα σας.

Πίκρα.... με δυσκολία έπινα το ούζο μου. Ο μεζές δεν πήγαινε κάτω με τίποτα. Μας έχετε κάνει να βλέπουμε εφιάλτες.....

Ήθελα να ξερα αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ώρες ώρες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραιο αθλημα το βολλευ, δυστυχως δεν προβαλλεται οσο θα επρεπε..

Μπραβο στην ομαδα μας, αξιοι πρωταθλητες!

Δημοσ.

Άντε μπράβο σας ρε vaso7. Τον κατατροπώσατε τον αντίπαλο. Σπουδαία υπόθεση να νικάς ένα αντίπαλο με βασικές ελλείιψεις.Αλλά τι λέω τώρα ε? Τσίγκος νάναι κι ό,τι νάναι!

Αρχίζετε και μού θυμίζετε τους Παναθηναϊκούς αλλοτινών χρόνων που είχαν το μπάσκετ γιά γιατρικό. Αρχίζουν άραγε πάλι τα πέτρινα χρόνια στο λιμάνι?

Πάντως μιάς και μιλάς γιά κούπες, στα βασικά αθλήματα (Μιλάμε γιά αθλήματα που γίνεσαι μούσκεμα από τον ιδρώτα και όχι από το νερό!) μέχρι στιγμής φέτος οι κούπες είναι 5-2.Αλλά οι κούπες ενδιαφέρουν μόνο εσάς.Προσωπικά οι Ελληνικές κούπες δεν μού λένε τίποτα.Μιά ξένη να πάρω και δίνω το βασίλειό μου.

Και βέβαια κάποιο θα πουν ότι δεν μετράνε οι γυναίκες στην Ιστορία μιάς ομάδας!Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή. Εδώ σκοτώθηκε άνθρωπος στο γυναικείο βόλευ. Τόσο αδιάφορο απο τους Ολυμπιακους ειναι το γυναικείο βολευ που όμως χάνεται ανθρώπινη ζωή?

Δημοσ.

Aπτο ping pong τι νεα εχουμε? Πως παει η ομαδαρα???

Δε φανταζεσαι το τι περναω επειδη εχασα το (ανδρικο) πρωταθλημα στο βολευ. ΖΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΤΗΝ ΠΙΚΡΑ.

Να δοξαζεις το θεο που σας εδωσε φετος ενα πρωταθλημα σε καποιο αθλημα για να εχετε να λετε το μπλαμπλα σας περι πικρας, περι φαπας και λοιπων αστειων. Περιμενω και νεα απο το πινγκ πονγκ, για να δω πως θα παει η αυριανη μου μερα ε.

ΥΓ. Μιας και μιλας για πικρα: Προφανες ποιος βγαζει πικρα και απελπισια με το ποστ του, πιασμενος σαν ναυαγος που ψαχνει σωσιβιο να κρατηθει, απο ενα πρωταθλημα σε ενα αθλημα που παιζει να μη ξερεις ουτε τους βασικους της ομαδας σου.

ΥΓ2. Περαστικα για την επομενη 10ετια σε μπασκετ και μπαλα. Τα πετρινα χρονια μολις αρχισαν. Καλη ενασχοληση να εχετε με: βολλευ, πολο, πινγ πονγκ, χοκει επι χορτου, παγοδρομια, ιστιοπολοια κλπ. (προς θεου δεν εχω κατι με τα αθληματα, ισα ισα μερικα ειναι πολυ ωραια). Να μας ριχνετε φαπες για παντα!

ΥΓ3. Θυμαμαι περυσι οταν τρωγατε τις αναπαντεχες φαπες στο μπασκετ τη μια πισω απτην αλλη, χωρις σταματημο, να μας αραδιαζετε εδω σελιδες επι σελιδων για να μας αποδειξετε οτι ειναι ενα μη εμπορικο αθλημα που δεν ασχολειται κανεις εκτος απο εμας τους βαζελους και που ειναι 2 ταχυτητες κατω απο το ΝΒΑ και τσαμπα χαιρομαστε και εσας δε σας νοιαζει κλπ κλπ κλπ. Ποια η γνωμη σας για το βολλευ παρακαλω, για το οποιο μας πρηζετε τωρα? :D

Δημοσ.
Scripta manent

Αφενός δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την καζούρα από την χολή.

Αφετέρου το πόστ αναφέρεται στο Τσάλεντζ καπ που παίξαμε κάτι μήνες πριν και όχι στο πρωτάθλημα γυναικών ή το κύπελλο ανδρών που είπε ο Τιλεμαξ.

Έψαξες πολύ ε? :lol:

Δημοσ.

Παραλήρημα δε λες τίποτα

Ούτε στο Λοστ δεν έχει τόσο μπλέξιμο σαν αυτό που έχουν πάθει

Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγαν ότι μετράνε μόνο οι Ευρωπαϊκές πορείες

Φέτος κάναμε καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ αλλά μας θεωρούν αποτυχημένους

Πριν λίγο καιρό αράδιαζαν τίτλους στο γυναικείο βόλεϋ σκάκι κλπ να μας αποδείξουν ότι έχουν τις περισσότερες κούπες και ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της γης από φέτος όμως δε μετράνε οι τίτλοι που αναφέρουμε εμείς

Τώρα που πήραμε το βόλεϋ δεν αξίζει σαν άθλημα ενώ το γυναικών άξιζε πριν λίγες μέρες

Στο ποδόσφαιρο τους κερδίσαμε 2 φoρές χωρίς να βάλουν γκολ αλλά δε μετράνε αυτά, μετράει ο τίτλος που πήραν στο τίμιο πρωτάθλημα που μέχρι πέρυσι ήταν άτιμο και σούπα, ενώ μέχρι πέρυσι μέτραγαν τα μεταξύ μας παιχνίδια (κάποιων επιλεγμένων ετών που ερχόμασταν Χ)

Δημοσ.
Παραλήρημα δε λες τίποτα

Φέτος κάναμε καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ αλλά μας θεωρούν αποτυχημένους

Πριν λίγο καιρό αράδιαζαν τίτλους στο γυναικείο βόλεϋ σκάκι κλπ να μας αποδείξουν ότι έχουν τις περισσότερες κούπες και ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της γης από φέτος όμως δε μετράνε οι τίτλοι που αναφέρουμε εμείς

Τώρα που πήραμε το βόλεϋ δεν αξίζει σαν άθλημα ενώ το γυναικών άξιζε πριν λίγες μέρες

Στο ποδόσφαιρο τους κερδίσαμε 2 φoρές χωρίς να βάλουν γκολ αλλά δε μετράνε αυτά, μετράει ο τίτλος που πήραν στο τίμιο πρωτάθλημα που μέχρι πέρυσι ήταν άτιμο και σούπα, ενώ μέχρι πέρυσι μέτραγαν τα μεταξύ μας παιχνίδια (κάποιων επιλεγμένων ετών που ερχόμασταν Χ)

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Δημοσ.
Παραλήρημα δε λες τίποτα

Mπλα μπλα μπλα.

Α. Οσα εχουμε πει περι ποδοσφαιρου και μερικων συκε πρωταθληματων, ειναι πραγματα που αποδεχεται η συντριπτικη πλειοψηφια ακομα και των ιδιων των Ολυμπιακων (των Ολυμπιακων ειπα, οχι της Θυρας 7), αρα δεν εχουμε πει κατι παραλογο η εξωφρενικο. Χωρις να λεω οτι καποια δεν ηταν καθαρα η οτι καποια χρονια δεν ειχατε καλυτερη ομαδα.

Β. Εγω προσωπικα δε δινω δεκαρα για το βολλευ. Ειναι αθλημα το οποιο θα δω 1 ματς το χρονο στη τηλεοραση κι αυτο απο σποντα αν κανω ζαπινγκ και δεν εχω να δω κατι καλυτερο. Κατα συνεπεια ουτε με το γυναικειο πρωτθλημα βολλευ που πηραμε ασχοληθηκα, ουτε και με το ανδρικο που χασαμε. Και βαζω στοιχημα οτι η πλειοψηφια απο εσας εχουν πανω κατω την ιδια σχεση με το βολλευ, απλα εκμεταλευεστε ενα τιτλο για να κανετε τη καζουρα σας για εφετος. Χωρις να σας ενδιαφερει το αθλημα ως αθλημα. Τωρα αν ερθει διακριση σε αυτο το αθλημα καλως να ερθει αλλα σορρυ που σε μια βδομαδα θα το εχω ξεχασει δια παντος για την υπολοιπη ζωη μου, καθοτι δεν με αφορα ως αθλημα.

Γ. Η ιστορια περι σημαντικων αθληματων κλπ εχει ξεκινησει χρονια τωρα με προσπαθεια υποτιμησης του μπασκετ. Παραλληα δεν παραλειπετε να ανεφερεστε σε αθληματα οπως βολλευ η πολο τα οποια κατα ενα περιεργο τροπο τα θεωρειτε σημαντικοτερα του μπασκετ, απλως επειδη εκει παιρνετε τιτλους.

Δ. Ε και εφετος μιας που στο ποδοσφαιρο δεν εκατσαν καλα τα πραγματα, κανετε για ενα τιτλο στο βολλευ σαν να πηρατε Τσαμπιονς Λιγκ και μας λετε οτι ειμαστε πικραμενοι κλπ, αν δειτε ποιο ποστ εκανα quote προηγουμενως. Αρες μαρες κουκουναρες...

Aπτην αλλη ολο αυτο το θεμα με το βολλευ, το ποσο πικραθηκαμε εμεις κλπ, ειναι μια πολυ καλη μεθοδος αυτοαμυνας. Κι εμενα αν ο γειτονας ειχε βιλα με πισινα ενω εγω γκαρσονιερα, αλλα δεν ηθελα να παραδεχτω οτι το σπιτι του ειναι καλυτερο, θα του ελεγα "ναι αλλα εγω εχω πιο ακριβα πλακακια στο μπανιο μου, αρα εχω καλυτερο σπιτι απο σενα".

Δημοσ.

Στη μπαλα απεκλεισα και μια Ρομα. Εσυ τι εκανες?

Στο μπασκετ δεν υπαρχει Ευρωπαικη πορεια. Αυτα να τα ξεχασετε. Παναθηναικος-Ολυμπιακος ειναι μεγεθη που κοιτανε κουπα. Σιγα μην πηγαινα εγω Φ4 και εσυ αποκλειοσουν και να χαιρομουν μονο που πηγα. Αν εσυ νιωθεις ευχαριστημενος που βγηκες δευτερος, τι να πω, παντα τετοια

Το 2007 τον πανηγυρισες τον τιτλο?

Δλδ το πρωταθλημα για σενα ηταν 13 χρονια γαματο, καθαρο, στολιδι της Ευρωπης και ξαφνικα ρε παιδι μου ενα πραγμα...εγινε χαλια, αθλιο, και στημενο.

Δημοσ.

Έγραψα 9 γραμμές για όλα τα αθλήματα και τον τρόπο σκέψης ορισμένων εδώ μέσα και λες ότι είναι μπλα μπλα

Και απαντάς 19 γραμμές χωρίς να πεις τίποτα

Δημοσ.
Στη μπαλα απεκλεισα και μια Ρομα. Εσυ τι εκανες?

Πήγα στους 16 του Cl και παραλίγο στους 8 (Παλαιότερα λέγατε ότι οι πορείες μετράνε τώρα μάλλον όχι )

Απαντώντας και μόνος σου πιο κάτω με τούμπα ότι ανάλογα το άθλημα και που μας συμφέρει υπάρχει πορεία

Στο μπασκετ δεν υπαρχει Ευρωπαικη πορεια. Αυτα να τα ξεχασετε. Παναθηναικος-Ολυμπιακος ειναι μεγεθη που κοιτανε κουπα. Σιγα μην πηγαινα εγω Φ4 και εσυ αποκλειοσουν και να χαιρομουν μονο που πηγα. Αν εσυ νιωθεις ευχαριστημενος που βγηκες δευτερος, τι να πω, παντα τετοια

Το 2007 τον πανηγυρισες τον τιτλο?

Δλδ το πρωταθλημα για σενα ηταν 13 χρονια γαματο, καθαρο, στολιδι της Ευρωπης και ξαφνικα ρε παιδι μου ενα πραγμα...εγινε χαλια, αθλιο, και στημενο.

Εσείς λέτε ότι τώρα είναι καθαρό

Δηλαδη για να καταλαβω τωρα γκρινιαζεις επειδη το εχει μεγαλυτερο απο σενα ο midi?

Δε καταλαβαινόμαστε μάλλον

Κατηγορείς κάποιον ότι είναι παρλαπίπας όταν λες τα διπλάσια από αυτόν χωρίς να απαντάς πουθενά

Μάλλον το Lost ειναι πιο εύκολο τελικά στην κατανόηση

Δημοσ.
Απαντώντας και μόνος σου πιο κάτω με τούμπα ότι ανάλογα το άθλημα και που μας συμφέρει υπάρχει πορεία

Όχι???

Δεν υπαρχει διαφορα?

ΥΓ. Στη μπαλα οχι μονο πηρα το νταμπλ αλλα στην Ευρωπη απεκλεισα τουλαχιστον μια Ρομα. Εσυ τι εκανες? Εκμεταλλευτηκες την αδιαφορια της Αρσεναλ στον τελευταιο αγωνα και στο 1ο νοκ-αουτ αγωνα με τη χειροτερη των 7 ομαδων που μπορουσαν να σου τυχουν αποκλειστηκες.

Αληθεια, απο νοκ-αουτ φαση μετα το 1ο γκρουπ ή 2ο γκρουπ ΤΛ οταν υπηρχε εχετε περασει ποτε?

ΥΓ2. Ναι, λεω οτι ειναι καθαρο. Τι εχεις να προσαψεις?

Δημοσ.
Έγραψα 9 γραμμές για όλα τα αθλήματα και τον τρόπο σκέψης ορισμένων εδώ μέσα και λες ότι είναι μπλα μπλα

Και απαντάς 19 γραμμές χωρίς να πεις τίποτα

Αναλογως τη νοημοσυνη του καθενος. Αλλος μπορει να θεωρησει οτι απανταω ακριβως σε οτι γραφεις και πολυ συγκεκριμενα και αλλος μπορει να πει οτι λες εσυ, οτι δεν λεω τιποτα.

Εγω παλι θεωρω οτι εχεις μια δυσκολια στο να συζητας με ατομα που διαφωνεις.

ΥΓ. Κατι διαβασα περι Ευρωπαικης πορειας στο μπασκετ. Εφοσον πιστευετε οτι με αντιπαλους Κιμκι/Προκομ/Παρτιζαν κανατε Ευρωπαικη πορεια, μπραβο σας! Βεβαια η προσγειωση ηρθε με το 1ο ματς που τυχατε με σοβαρη ομαδα. Και ηταν και ανωμαλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...