Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα απο Ρεντη και μπηκα να δω τι λενε τα σαιτς

διαβαζω λοιπον «ο λαππας αποβληθηκε γιατι επεστρεψε μπουκαλι που ειχαν πεταξει οι οπαδοι στην εξεδρα»

Βρε αρδ των γλουτων για να μη σας πω αλλιως ετσι εγινε;;;; Γιατι δε γραφετε την αληθεια μια φορα;;

Συγχατητηρια στην ομαδα μας που πηρε παναξια τον τιτλο!

Συγχαρητηρια στον κοσμο που σταθηκε διπλα της.

Κορυφαια στιγμη της βραδιας οταν ο κοσμος αποθεωνε τον τεραστιο Μιλκοβιτς κι αυτος ηρθε κι εκανε υποκλιση!

Μιλκοβιτς αλανι για παντα στο λιμανι!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ηρθε ακομα?Να ανησυχω?

---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ----------

Μαλιστα.Κατα ενα παραξενο λογο μας λες για τις δηλωσεις του Πιτ Μαικλ.Γιατι δεν μας λες και τις δηλωσεις του Μπονιφάσε Ν'ντογκ? :rolleyes:

Ο Παναθηναϊκος κερδισε φετος την Μπαρτσελόνα?Α ναι ξεχασα περιμενω την απαντηση:Ήμασταν ντεφορμε δυο μηνες πριν!Αν την πετυχαιναμε τωρα θα την νικουσαμε

Η απάντηση σου θα είναι έμμεση. Και θα είναι στους τελικούς.

Πάντως ένας 3ος είχε πει ότι ο ΠΑΟ στο F4 θα ήταν φαβορί. Το είπε για να δικαιολογήσει τη δική του ανεπάρκεια;

Ίσως. Αλλά σίγουρα δικαιούται περισσότερο να ομιλεί από τον κάθε αμπαλίδη του insomnia.

http://www.gazzetta.gr/agonistiki-a1basket/item/81191-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1

H εξαιρετική φόρμα του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό έκανε τον προπονητή του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, να... παραμιλάει, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να κατακτήσουν τη φετινή Ευρωλίγκα: «Νομίζω ότι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στα playoffs είναι να παίξεις με τον Παναθηναϊκό. Βρίσκονται σε απίστευτη φόρμα και παίζουν με τρομερό πνεύμα κι έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Τέτοια εποχή συνήθως προετοιμάζονται για το Final Four. Δεν είναι εκεί από τύχη, αλλά, αν ήταν, θα μπορούσαν να κερδίσουν τον τίτλο. Είναι σε εκπληκτική φόρμα.
Δημοσ.

Ξεκολλα ρε...εδω χασαμε το πρωταθλημα στο βολλευ. Και δεν ανοιξε ρουθουνι ετσι?

Πατερα πουλα, ολο το χρονο αυτο τον τιτλο περιμεναμε

Δημοσ.

Σώπα ρε;

Εγώ Είχα ανοιχτό αυτό το μήνυμα και είχα πάει να παίξω μπασκετάκι και απάντησα όταν γύρισα και μπόρεσα.

Σοβαρά τώρα, και έγραψαν τόοοσες σελίδες ε;

Στέρηση φέτος ε;

Ξέρω μια καλή κλινική παιδιά. Να σας δώσω και καρτούλες; :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτοί οι ίδιοι που σνομπάρουν σήμερα το βόλει, πριν μερικές μέρες έβγαζαν χολή εναντίον μας όταν πήραν το κύπελλο ανδρών στο βόλει και το πρωτάθλημα στις γυναίκες. Κατά τα άλλα μετράνε και ξαναμετράνε τις κούπες τους σε σκάκι και τόμπολα για να πουλήσουν το παραμύθι ότι έχουν περισσότερους τίτλους...

Δημοσ.
Αυτοί οι ίδιοι που σνομπάρουν σήμερα το βόλει, πριν μερικές μέρες έβγαζαν χολή εναντίον μας όταν πήραν το κύπελλο ανδρών στο βόλει και το πρωτάθλημα στις γυναίκες. Κατά τα άλλα μετράνε και ξαναμετράνε τις κούπες τους σε σκάκι και τόμπολα για να πουλήσουν το παραμύθι ότι έχουν περισσότερους τίτλους...

Για ψάξε... έβγαλα χολή;

Από την άλλη, βλέπω καμιά 10ριά σελίδες από ποδοσφαιρόφιλους Ολυμπιακούς να μιλάνε για τον Μίλκοβιτς...

Δημοσ.

Για βρες μας τα ποστ με την χολή που λες.

Δημοσ.
Για βρες μας τα ποστ με την χολή που λες.

Είχαμε και ντέρμπι στο γυναικείο βόλλεϋ σήμερα μεταξύ ΠΑΟ και οσφπ για το Τσάλεντζ Καπ. 3-0 αβάδιστα-αβασάνιστα. Πλάκα θα έχει στην ρεβάνς να γεμίσουν οι γαύροι το γήπεδο για την ανατροπή και στο πρώτο χαμένο σετ να μείνουν μόνο τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες, όπως πέρυσι στους άντρες :lol: :lol:

Scripta manent

Δημοσ.

Ναι να κάτσω να ψάξω ενα μήνα πριν για να βρω τις βλακείες που γράφατε.

Για ψάξε... έβγαλα χολή;

Από την άλλη, βλέπω καμιά 10ριά σελίδες από ποδοσφαιρόφιλους Ολυμπιακούς να μιλάνε για τον Μίλκοβιτς...

Εσύ τότε ήσουν διακοπές ακόμα :P

Scripta manent

Το αυτό.

λολ

Δημοσ.

LOL! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Ναι να κάτσω να ψάξω ενα μήνα πριν για να βρω τις βλακείες που γράφατε.

Εσύ τότε ήσουν διακοπές ακόμα :P

Το αυτό.

λολ

Κομμένος ο πληθυντικός λοιπόν, δεκτός μόνον αν είναι μεγαλοπρέπειας.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έκανε μόνο ενας καζούρα τότε. Και απο την στιγμή που δεν quotαρα μήνυμα σου δεν έχεις λόγο να αρπάζεσαι.

Δημοσ.

Nαι, ξερεις τι παιζει ομως?

Ψιλο-ΑΡΔ αυτο το "Καποιοι λεγανε" και να απαντας σε συγκεκριμενο

Πχ εγω που το λεω, δεν εχω σχεση με βολλευ, δεν ξερω, δεν με νοιαζει, μονο τον Αγκαμεζ και τον Μιλκοβιτς ξερω, νομιζα οτι ο λιμπερο στο βολλευ ειναι κατι σαν τον Ουζουνιδη ή τον Κωστα τον Μαυριδη και αντε σε κανα τιτλο να εχω πει "Μπραβο στα παιδια" και τελος. μπορω να μιλαω?

Δημοσ.
Nαι, ξερεις τι παιζει ομως?

Ψιλο-ΑΡΔ αυτο το "Καποιοι λεγανε" και να απαντας σε συγκεκριμενο

Πχ εγω που το λεω, δεν εχω σχεση με βολλευ, δεν ξερω, δεν με νοιαζει, μονο τον Αγκαμεζ και τον Μιλκοβιτς ξερω, νομιζα οτι ο λιμπερο στο βολλευ ειναι κατι σαν τον Ουζουνιδη ή τον Κωστα τον Μαυριδη και αντε σε κανα τιτλο να εχω πει "Μπραβο στα παιδια" και τελος. μπορω να μιλαω?

Δεν λεω για εσένα που λες μόνο "μπράβο στα παιδιά". Λεω γι' αυτούς που χρησιμοποιούν μέχρι και το πόλο γυναικών για να πούν οτι ο ΠΑΟ μοιράζει σφαλιάρες στον ΟΣΦΠ κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...