Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κανονίστε τώρα στους πανηγυρισμούς να κλέψετε και τον ιματισμό της ομάδας των αντρών Οι κούπες έρχονται μία μία. Το πόλο έχει σειρά. Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα για ποιο λογο σου την λεμε οπως ισχυριζεσαι
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Να χαρείτε για να χαρείτε όμως και όχι να μου την πείτε εμένα. Αφού ένα στα δύο μηνύματα εδώ είναι δικά σου.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το ότι είναι μυρωδιάς δεν είναι ειρωνεία,ειδικά από την στιγμή που έχει κολλήσει που χάρηκα την ανατροπή σε εκείνο το σετ προχθές. . Μου φαίνεται Johny ότι δεν πηγαίνεις στο δάσος για κυνήγι... Αν γλυτώσουμε το ban σε μια τέτοια μέρα με τις μλκίες που έχουμε αμολήσει εκατέρωθεν, να λέμε και ευχαριστώ.
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα για ποιο λογο σου την λεμε οπως ισχυριζεσαι Όταν ο άλλος με το που τελειώνει το παιγνίδι γράφει με μεγάλα πράσινα γράμματα "αυτοκτόνα", τέτοια μου έρχεται να γράψω. Στο κάτω κάτω δεν είναι ψέμα πως κλέψατε τον ιματισμό των γυναικών χθες
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και για να μην ξεχνιομαστε:Γέροοοοοοοοοοοοοο ξύπνα ή πουλησε την ομάδα!Διαλεξε.....
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο και ευχομαι και οι επομενες χρονιες ετσι να πανε για τον συλλογο
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Όταν ο άλλος με το που τελειώνει το παιγνίδι γράφει με μεγάλα πράσινα γράμματα "αυτοκτόνα", τέτοια μου έρχεται να γράψω. Στο κάτω κάτω δεν είναι ψέμα πως κλέψατε τον ιματισμό των γυναικών χθες Αν θυμαμαι καλα μονο σου εγραψες "αν παρω και αλλο σετ θα αυτοκτονησεις" ?
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Όταν ο άλλος με το που τελειώνει το παιγνίδι γράφει με μεγάλα πράσινα γράμματα "αυτοκτόνα", τέτοια μου έρχεται να γράψω. Στο κάτω κάτω δεν είναι ψέμα πως κλέψατε τον ιματισμό των γυναικών χθες Ποιον παρότρυνες να αυτοκτονήσει πιο πριν θυμάσαι? Μη μιλάς λοιπόν για πράγματα που τα έχεις προκαλέσει. Όσο για τον ιματισμό των γυναικών, εσένα τι σε κόφτει? Τον δικό σου ιματισμό έκλεψαν ή της ομάδας σου? Και όταν μιλάς εδώ για κλοπές θα αναφέρεσαι σε τρίτο ενικό/πληθυντικό. Για να περιοριστεί το θέμα και να μην πάει παρακάτω. Απλά. PS Από εμένα η συζήτηση λήγει εδώ. Δηλώνω αδυναμία να ακολουθήσω συζήτηση στην οποία υπερισχύει το μία έτσι, μία γιουβέτσι.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δηλώνω αδυναμία να ακολουθήσω συζήτηση στην οποία υπερισχύει το μία έτσι, μία γιουβέτσι. Ελα ρε μαλ...:lol::lol:
vaso7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 οε οε οε, οε οε οε οι ΦΑΠΕΣ είναι αμέτρητες παναθηναϊκέ! Οτι άλλο λέτε εγω το ακούω βερεσέ για να κρύψετε την πίκρα σας.
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ελα ρε μαλ...:lol::lol: Δείξτου ρε συ πως να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις μιας τέτοιας κουβέντας. ctr+T
dark Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος 2010: Πελάτης σε ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο... μέχρι τώρα... Και στη μπαλίτσα με τη τσίρκο ομάδα που κατεβήκαμε 3-0 σκορ κι εκεί Ακόμα και στο μπασκετάκι 2-1 οι νίκες μέχρι τώρα
Deponakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο και ευχομαι και οι επομενες χρονιες ετσι να πανε για τον συλλογο Λειπει η φοτο του μητσοτακη η κατι δεν παει καλα?
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Λειπει η φοτο του μητσοτακη η κατι δεν παει καλα? κατι δεν παει καλα.αν το ψαξεις καλυτερα θα καταλαβεις τι εννοει και πως το εννοει ο KaizerSoze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.