Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά οι στρακαστρούκες που σκάνε στην πλατεία δίπλα, για το βόλειμπολ είναι? Δεν ξέρω πώς λέγεται. Είναι το αγαπημένο άθλημα του Johny με το οποίο ασχολείται από μικρός. Ρώτα τον να σου πει. Πάντως πρέπει να είναι σημαντικό άθλημα για να σκάνε στρακαστρούκες. Παναθηναϊκός Volleyball: 5 χρόνια πρώτος στην κανονική σαιζόν, 1 πρωτάθλημα. Lοosers και με τη βούλα, όχι μλκίες.
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Οι κούπες έρχονται μία μία. Το πόλο έχει σειρά.
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και στο τάβλι να κερδίζουν τα κόκκινα πούλια εμένα μου κάνει.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Έλα εντάξει, κλασική απαξίωση του αθλήματος, για να το παίξουμε υπεράνω. Απίστευτη ξεφτίλα και δείγμα μεγάλου κωλοτούμπα. Προχθές που το γύρισε το σετ, πάμε ομαδάρα κλπ, σήμερα που πήρε σετ αναθάρρησε και ήρθε να μας την πει για το 1 σετ που πήρε και στο τέλος, κλασικά: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Σχολιο φιλαθλου Παναθηναϊκου:Ατάλαντος και ξεπερασμένος ο Μιλκοβιτς Έχετε πλάκα! (θα έβαζα το Link αλλα δεν ειναι καιρος για Ban)
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Έλα εντάξει, κλασική απαξίωση του αθλήματος, για να το παίξουμε υπεράνω. Απίστευτη ξεφτίλα και δείγμα μεγάλου κωλοτούμπα. Προχθές που το γύρισε το σετ, πάμε ομαδάρα κλπ, σήμερα που πήρε σετ αναθάρρησε και ήρθε να μας την πει για το 1 σετ που πήρε και στο τέλος, κλασικά: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ποιος το απαξίωσε το άθλημα? Εγώ με εσάς γελάω που βάζω 100% στοίχημα όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα πχ ο Ηρακλής ούτε καν το μαθαίνατε και τώρα βγαίνετε και πανηγυρίζετε. Προχθές που γύρισα το σετ, μυρωδιά Ερωδιέ, το χάρηκα γιατί σετ από 5-17 δεν έχει γυρίσει ποτέ σε αγώνα βόλευ αυτού του επιπέδου. Και το έχεις κάνει σημαία 2 μέρες τώρα. Τα περί ξεφτίλας κτλ σου επιστρέφονται εις διπλούν.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ποιος το απαξίωσε το άθλημα? Εγώ με εσάς γελάω που βάζω 100% στοίχημα όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα πχ ο Ηρακλής ούτε καν το μαθαίνατε και τώρα βγαίνετε και πανηγυρίζετε. Προχθές που γύρισα το σετ, μυρωδιά Ερωδιέ, το χάρηκα γιατί σετ από 5-17 δεν έχει γυρίσει ποτέ σε αγώνα βόλευ αυτού του επιπέδου. Και το έχεις κάνει σημαία 2 μέρες τώρα. Τα περί ξεφτίλας κτλ σου επιστρέφονται εις διπλούν. Έλα ρε υπερπαίχτη των ταπί Johnyestia, πού ήταν αυτές οι μεγάλες αναλύσεις σου για τους τελικούς με τον Ηρακλή? Βάζεις και στοιχήματα και λες εμένα μυρωδιά, που δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς ότι έχασες στο τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα και μου το πας στο πόλο. Κάτσε να θυμάσαι από αυτή τη χρονιά το 5-17 και φτιάξε και ένα αγαλματάκι για την ανατροπή. Όπως ήθελε να κάνει κάποτε ο Τζίγγερ με τις πορείες. Ξεφτίλα είναι να σου σπάει 2 σερί χρονιές ο αιώνιος την έδρα. Μεγάλη ξεφτίλα.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Lknx43pnUTk&feature=player_embedded#!
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω πώς λέγεται. Είναι το αγαπημένο άθλημα του Johny με το οποίο ασχολείται από μικρός. Σοβαρα τωρα Κοφτε το ρε αν ασχολειται απο μικρος μη κοροιδευετε δεν κανει :lol::lol:
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Έλα ρε υπερπαίχτη των ταπί Johnyestia, πού ήταν αυτές οι μεγάλες αναλύσεις σου για τους τελικούς με τον Ηρακλή? Βάζεις και στοιχήματα και λες εμένα μυρωδιά, που δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς ότι έχασες στο τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα και μου το πας στο πόλο. Κάτσε να θυμάσαι από αυτή τη χρονιά το 5-17 και φτιάξε και ένα αγαλματάκι για την ανατροπή. Όπως ήθελε να κάνει κάποτε ο Τζίγγερ με τις πορείες. Ξεφτίλα είναι να σου σπάει 2 σερί χρονιές ο αιώνιος την έδρα. Μεγάλη ξεφτίλα. Εσύ γιατί δεν έχεις τα κότσια να παραδεχθείς ότι όταν τα έπαιρνε ο Ηρακλής δεν το μάθαινες καν Εντάξει, δεν συνεχίζω άλλο σήμερα. Θα σε αφήσω να χαρείς το περήφανο πρωτάθλημα στο βόλευ όπως και οι υπόλοιποι γαύροι που για μια ακόμα φορά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο γήπεδό σας, δύο μέρες σερί κιόλας. Ούτε έχω την όρεξη να ακούω ειρωνείες της κακιάς ώρας του στύλ "υπερπαίχτης των ταπί". Ούτε ήμουν ποτέ ούτε είπα πως ήμουν. Εσύ όμως είσαι στάνταρ μυρωδιάς στο βόλευ.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εσύ γιατί δεν έχεις τα κότσια να παραδεχθείς ότι όταν τα έπαιρνε ο Ηρακλής δεν το μάθαινες καν Εντάξει, δεν συνεχίζω άλλο σήμερα. Θα σε αφήσω να χαρείς το περήφανο πρωτάθλημα στο βόλευ όπως και οι υπόλοιποι γαύροι που για μια ακόμα φορά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο γήπεδό σας, δύο μέρες σερί κιόλας. Ούτε έχω την όρεξη να ακούω ειρωνείες της κακιάς ώρας του στύλ "υπερπαίχτης των ταπί". Ούτε ήμουν ποτέ ούτε είπα πως ήμουν. Εσύ όμως είσαι στάνταρ μυρωδιάς στο βόλευ. Να ακους ειρωνειες δε θες ... Σ'αρεσει ομως να τις λες τις ειρωνειες σε αλλους ...
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Θα σε αφήσω να χαρείς το περήφανο πρωτάθλημα στο βόλευ Εσύ βρε μπαγάσα δε χαιρόσουν το περήφανο πρωτάθλημα που πήρε η Μπάρτσα στο μπάσκετ; Εμείς να μη χαρούμε για το πρωτάθλημα που πήραμε από την ομάδα σου σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας (και δεν μπήκαμε στο τόπικ του ΠΑΟ να το κάνουμε με τη σειρά μας ταναπού, έτσι; );
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εσύ βρε μπαγάσα δε χαιρόσουν το περήφανο πρωτάθλημα που πήρε η Μπάρτσα στο μπάσκετ; Εμείς να μη χαρούμε για το πρωτάθλημα που πήραμε από την ομάδα σου σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας Την ιδια απορια εχω και εγω! αλλα who cares.......... Μαλλον στο topic του Ολυμπιακου δεν θα επρεπε να μιλαμε για τον Ολυμπιακο αλλα για οτι ευχαριστει τον johny o john rambo του Ολυμπιακου
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εσύ γιατί δεν έχεις τα κότσια να παραδεχθείς ότι όταν τα έπαιρνε ο Ηρακλής δεν το μάθαινες καν Εντάξει, δεν συνεχίζω άλλο σήμερα. Θα σε αφήσω να χαρείς το περήφανο πρωτάθλημα στο βόλευ όπως και οι υπόλοιποι γαύροι που για μια ακόμα φορά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο γήπεδό σας, δύο μέρες σερί κιόλας. Ούτε έχω την όρεξη να ακούω ειρωνείες της κακιάς ώρας του στύλ "υπερπαίχτης των ταπί". Ούτε ήμουν ποτέ ούτε είπα πως ήμουν. Εσύ όμως είσαι στάνταρ μυρωδιάς στο βόλευ. Eσύ πώς αποδεικνύεται ότι γνώριζες τι γίνεται στον τελικό με τον Ηρακλή? Για πες, για πες βολλειδόφατσα. Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος 2010: Πελάτης σε ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο... μέχρι τώρα...
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Να ακους ειρωνειες δε θες ...Σ'αρεσει ομως να τις λες τις ειρωνειες σε αλλους ... Το ότι είναι μυρωδιάς δεν είναι ειρωνεία,ειδικά από την στιγμή που έχει κολλήσει που χάρηκα την ανατροπή σε εκείνο το σετ προχθές. @kirileman, φυσικά και να χαρείτε. Να χαρείτε για να χαρείτε όμως και όχι να μου την πείτε εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.